Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Januar 11-en lesz!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

csa
Nem tudja valaki, hogy mikor jön a szezon 2 epizod 10 része?
Nem találom sehol!?Éas már nagyon megnézném!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

úristen, tényleg nagyon durva. én is szeretem a lostot, de azért ilyenekre akkor se tudnék odafigyelni..ez már fanatizmus😊
magus
mivan ringyo, ma nincs ingyenjegyed?😄 😛

amugy neztem lost.hu-n a szamokrol szolo szedetet, hat, ezt komolyan gondoljak?😊

Az elejenek volt ertelme, ami most megy arra inkabb nem mondok semmit. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tete csak kussoljál <#mf1>

So cry me a fuckin river, bitch!

Részemrõl kb az elsõ 15-20 rész dögunalom volt, csak muszájból néztem (szó szerint. Azt mondták, ha nem nézem, baj lesz<#vigyor2>), de onnantól fogva nagyon megtetszett! Kicsit pöröghetett volna jobban az eleje...

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

magus
peace mar, a semmin vitatkoztok.

Papirzacsi
Ezek kérem szépen az elvonás tünetei. Ezért is az ABC felelõs, mert csak januárban jön a következõ rész. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PyRex
Atyaég, ez a topic 5 évesek anyázós szórakozóhelye lett úgy látom...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

fura, de úgy tûnik van kivétel😊
Mayday
Aaaa, a haborunak mar kovetkezmenye szokott lenni a "szanalmas"... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi

Megfigyeltetek hogy amikor egy hozzaszolasban bekerul a "szanalamas" szo tuti haboru kezdodik? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mayday
Szanalmas vagy. Inkabb megkoszonned, hogy normalis hangnemben szolok, hogy hogy nem kellene viselkedned egy nyilvanos kozossegben, de ehelyett "rinyapinazol" (gondolom mostanaban tanulhattad ezt a szot, mert eloszeretettel hasznalod), sirsz, es szemelyeskedsz. Nem kell meghallgatnod, de egy kis onmagadba nezes talan segitene rajtad. Talan az sem. Sajnalom 😞

Rohadtul nem erdekel egy szamomra semmit nem ero ember szanalmas kis eszmefuttatasa. Orulj, hogy te tudod hogy kell elni es hagyj beken mindenkit. Akarmilyen mellennyel is oktatsz ki masokat a helyzeten nem valtoztat. Egy kis rinyapina vagy aki hozzaszolasokon keresztul bizonygatta, hogy miert nem nez meg egy rohadt filmet. Akkor ne nezd meg es kesz. De ne is pofazz rola. Menj es sird ki magad.

Mayday
Nezd, mivel az eddigi hozzaszolasaidbol itelve nem tanultal meg normalis ember modjara viselkedni/beszelni, nagyon szivesen. Esetleg atmehetunk privatba, es nagyon szivesen adok meg tanacsokat az eletrol, kulturalis viselkedesrol, stb.

Sephi
<#rolleyes>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Minden hetfo kivetelevel reggel hettol este 6ig dolgozom es hetfokent iskolaba jarok, de koszi hogy kioktattal hogy kell elni.

azért nekem a lost 1. része nem annyira jött be. ha nem lett volna meg a többi, és nem tudtam volna zsinórban nézni, lehet hogy most nem várnám ennyire a januárt...
az elején amikor vki megkérdezte, hogy -És mi a neved?
hatásszünet, majd - I'm Jack.
ez a szájbarágós duma...ettõl erõsebben nem tudták volna érzékeltetni, hogy igen, õ az akirõl szó lesz a sorozatban, jegyezd meg a nevét
így utólag nem vészes, de akkor majd' kikapcsoltam
Az azért kicsit erõs hogy mostmár több hozzászóláson át te erõszakolod rá valakire a PB-t, szerencsétlen kénytelen ismételgetni hogy nem érdekli, és még õ sír? Azért ott ne tartsunk már hogy bárkinek is azért kelljen valamit néznie mert te (vagy bárki más) kiadja parancsba. Egyszer elég volt ajánlani hogy jó, teljesen felesleges erõszakoskodni, sõt kifejezetten bunkóság. Az se jelensük már ki hogy biztosan tetszene neki, totálisan más a két sorozat, maximum kivitelezés/igényesség szintjén mérhetõek egymáshoz. Ennyi erõvel a pl. a Rome-ot is erõltethetnéd neki a Lost után.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sephi
Jo jo en meg aszondom nezd meg mert megeri. Most oszinten szerinted mondanam ha nem errne meg? Szerinted eroltetnem ha szar lenne? En csak azert mondom neked mert en pl igy jartam a Oz-ak hogy nem akartam megnezni es veressel fenyegettek ha nem nezem meg. Mire nagynehezen raszantam magam az elso par reszre es aztan fizikai fajdalmat ereztem amikor csak ket nap utan tudtam megszerezni a kovetkezo reszeket. Nalam azota is kultusz 😄

Mayday
Hat latod, ez mar normalis hozzaszolas volt, koszonom.
De remelem, azt azert mindketten tudjatok, hogy egy rossz szavam a PB-rol nem volt - nem kritizalom azt, amit abszolut nem ismerek! Csak leirtam, hogy nem nezem, es ennyi.

Csacsi
Miért kell elmenni ennyire a PB iárnáyba? És miért kell ennyire rábeszélni vkit? Ha akarja, majd megnézi. Én sem láttam még, és most engem sem érdekel, nem értem mi baj ezzel? Ettõl mi szegényebbek vagyunk, és szerencsétlenek? Ez a LOST topic, nem kéne elmenni szerintem ennyire más irányba.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mayday
Ugy latom, Te egyszeruen tusko vagy. Es meg vak is, mert nem latod, mit irok. Eldontottem, ez van. Lehet, Neked anyukad segitsege kell ilyen volumenu dolgokhoz is meg, Nekem nem.
Azt nem tudom, mit ertesz ezen. Lehet, hogy neked annyi van, hogy hazamesz az iskolabol, es nezed, hogy mit tolts le/nezzel meg, nekem nem ebbol all az eletem, ritkan erek ra erre, sajnalom.

Sephi
Apukan mezescsokom angylavirag attol lesz egy beszolas eros hatasu ha neha belerakunk morbid beszolasokat. Tehat en nem direkt sertesnek szantam amaz csunya szavakat. Annak hasznaltam hogy a NEZDMARMEGBAZDMEGAZTANKOMENTAJA' hatasat el probajam erni nalad mert ha neked teccik a LOST en garantalom neked hogy a PB-ert is odaleszel mert hihetettlenul utos egy sorozat.

Punktum.

Mayday
Szerintem a bazdmeg-olas meg a kurva elet-ezes pedig bunkosag egy ilyen forumban. Raadasul en semmi rosszat Neked nem mondtam, nem ertem, miert kapom ezt?
Elmondtam, hogy nem tervezem megnezni. Nem mondtam a filmrol semmi rosszat, csak hogy nem tervezem megnezni. EZ BANT annyira??? Tenyleg nem ertem, mi bajotok van!?

Te meg menj es sirj mashol. Vagy kerdezd meg a mutert hogy mit nezz meg ha meg ezt sem tudod eldonteni.

Sephi
Nem vaok bunko. Viszont idegistel hogy nem vagy kepes megnezni mar ket kurva reszt . Oszt itt rinyalsz mindekinek. Annyira nehez AAAAAAA??????

Mayday
Rinyal a fene. El tudom donteni, ezek szerint Ti nem ertitek meg. Es talan nem ilyen taho stilusban kellene forumoznod, ezt tartogasd a baratnodnek, vagy a haverjaidnak!

Ez nem bunkosag. Csak itt rinyalsz mar jo ideje mint valami kis ribi aki nem tudja eldonteni mit akar.

Mayday
Mi a francert vagy bunko? Menj at a PB topicba, es ott osszad az eszt!

Sephi
Tolsd mar le bazd+ az elso ket reszet a PB-nek, szakitsal masfel orat az eletedbol es nezd mar meg a kurva eletbe mar idegesitel oszt neked megyek es eltepem a kabatod.

nyáron nem adnak semmit, mert akkor senki nem néz tévét kint. amúgy meg van 3 hónap, amikor eldõlnek a reklámköltések (akkor majd minden héten adni kell - november, február, május) - szóval az nem megy, hogy egy fél évig ez, egy fél évig az. pláne, hogy a fél éves szünet alatt sokan lehet hagynák a fenébe a dolgot😊
Az is lehetne megoldás, hogy 2hetente adják és úgy kisebb szünetek...

Vagy: fél év egy évad, következõ fél év pedig egy másik sorozatból egy évad, és nem megy csõdbe senki.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

NeoMaN
megvan oké.. 😊)))

NeoMaN
Miez a House?? 😊

NeoMaN
Eleinte mi is Lost függõk voltunk a kedvesemmel. Aztán jött a PB....
Simán kibírjuk már Lost nélkül akármeddig, de a PB március az durván érint. 😊
1 szó mint 100: PB szerintünk sokkal jobb.

ezért jó a sorozat mûfaja. megnézed az elsõ részt (nagyon sok elsõ rész van) és, ha nem jön be, akkor hagyod a fenébe az egészet. ennyi. azonban érdemes csekkolni az elsõ részeket, mert ha nem teszi az ember, akkor pár igen nagy sorozattól foszthatja meg magát. ott van pl. a prison break vagy a house
nézd meg a topikjában😊
REALista
Mi a szar az a PB????
Mirõl szól???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mayday
?

Mint valami picsa... aki nyavog.

Mayday
Hat nem tudom.
Lehet, hogy tul valogatos vagyok, meg hat, mar irtam lejjebb is, nem vagyok egy nagy sorozat rajongo. A Lost most a kivetel, az minden perceben tetszik, de ez elott egyetlen sorozat volt, amit tenylegesen, nagyon szerettem, a Twin Peaks. (Ezenkivul meg a Mission: Impossible jott be.)
Es hiaba nagyon jo valami, mert ott van pl a Szuletett felesegek, ami szinten nagyon jo allitolag, sok-sok nezovel, mint a Lost, megsem erdekel az a vilag. Jobaratok is millio ember nagy kedvence, en megis hanyok tole.

IMYke2.0.0.0
Nagy élménytõl fosztod meg magad... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Akkor pontositok: nem jutottam el odaig sem (akarmennyire jo is), hogy le akarjak tolteni, es meg akarjak nezni belole 😊

minek gyõzködni Téged a PB miatt?

Tölts le egyet, és nézd meg! ha nem tetszik, akkor nem töltesz le többet, ennyi 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mayday
Hat, en meg ugy vagyok vele, hogy muszaly kibirni, fuggo is vagyok (Lost), es nem gyoztetek meg tovabbra sem errol a PB-rol 😊

Meg nem ertem: nem birtad ki januarig (Lost) ezt irtad. Attol, hogy egy tok masik filmet elkezdesz nezni, a Lostban meg nem jutsz elorebb... <#confused><#nemtudom>

Nna, jelölték a PB-t és a Lost-ot is a 2006-os Golden Globe-ra. Kiváncsi vagyok, ki nyeri meg 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Én nem bírtam ki januárig (Lost) és letöltöttem az elsõ PB-et. Azt hiszem függõ leszek. <#vigyor4> Már töltöm a 2.-at <#finom>
Nem tudom mi a francért nem lehet egy évadot egyben leadni

mert ez nem így mûködik. akkor az év több mint felében nem lenne sorozat és csõdbe mennének a tévék. szépen el kell osztani a 9 hónapra