Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem tudja valaki, hogy mikor jön a szezon 2 epizod 10 része?
Nem találom sehol!?Éas már nagyon megnézném!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
amugy neztem lost.hu-n a szamokrol szolo szedetet, hat, ezt komolyan gondoljak?😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
So cry me a fuckin river, bitch!
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Megfigyeltetek hogy amikor egy hozzaszolasban bekerul a "szanalamas" szo tuti haboru kezdodik? 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az elején amikor vki megkérdezte, hogy -És mi a neved?
hatásszünet, majd - I'm Jack.
ez a szájbarágós duma...ettõl erõsebben nem tudták volna érzékeltetni, hogy igen, õ az akirõl szó lesz a sorozatban, jegyezd meg a nevét
így utólag nem vészes, de akkor majd' kikapcsoltam
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
De remelem, azt azert mindketten tudjatok, hogy egy rossz szavam a PB-rol nem volt - nem kritizalom azt, amit abszolut nem ismerek! Csak leirtam, hogy nem nezem, es ennyi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azt nem tudom, mit ertesz ezen. Lehet, hogy neked annyi van, hogy hazamesz az iskolabol, es nezed, hogy mit tolts le/nezzel meg, nekem nem ebbol all az eletem, ritkan erek ra erre, sajnalom.
Punktum.
Elmondtam, hogy nem tervezem megnezni. Nem mondtam a filmrol semmi rosszat, csak hogy nem tervezem megnezni. EZ BANT annyira??? Tenyleg nem ertem, mi bajotok van!?
Vagy: fél év egy évad, következõ fél év pedig egy másik sorozatból egy évad, és nem megy csõdbe senki.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Simán kibírjuk már Lost nélkül akármeddig, de a PB március az durván érint. 😊
1 szó mint 100: PB szerintünk sokkal jobb.
Mirõl szól???
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lehet, hogy tul valogatos vagyok, meg hat, mar irtam lejjebb is, nem vagyok egy nagy sorozat rajongo. A Lost most a kivetel, az minden perceben tetszik, de ez elott egyetlen sorozat volt, amit tenylegesen, nagyon szerettem, a Twin Peaks. (Ezenkivul meg a Mission: Impossible jott be.)
Es hiaba nagyon jo valami, mert ott van pl a Szuletett felesegek, ami szinten nagyon jo allitolag, sok-sok nezovel, mint a Lost, megsem erdekel az a vilag. Jobaratok is millio ember nagy kedvence, en megis hanyok tole.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tölts le egyet, és nézd meg! ha nem tetszik, akkor nem töltesz le többet, ennyi 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Meg nem ertem: nem birtad ki januarig (Lost) ezt irtad. Attol, hogy egy tok masik filmet elkezdesz nezni, a Lostban meg nem jutsz elorebb... <#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
mert ez nem így mûködik. akkor az év több mint felében nem lenne sorozat és csõdbe mennének a tévék. szépen el kell osztani a 9 hónapra