Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár a Lost tökéletesen elég jelenleg. Kibírom január közepéig.
Kíváncsi vagyok, hogy az amcsik nézik-e most a Lost ismételgetéseket. Nem tudom mi a francért nem lehet egy évadot egyben leadni.<#confused>#confused>
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azon kapom magam soxor, hogy ásítozom.
PB-nél ez elképzelhetetlen 😊 /egyenlõre/
Careful what you look for. You just might find it.
So cry me a fuckin river, bitch!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pedig csodálkozhatsz, mert azért voltak benne jó poénok, csak a bemutatókban nagyrészüket elsütötték.
"#3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. 😉"
Szerintem csak azokat, amelyikhez volt angol felirat.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egy epizódnyi PB-ben több ötlet és cselekmény van, mint a Lost eddigi második szezonjában együtt véve.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
#3414: En csak kb egy tucat jobb sorozatot tudok nalla. ;D
#3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. 😉
Ez nem fair!<#merges2>#merges2>
IMADOM!
Sorozatból meg fõleg nem nézek trailert. Minek abból a kis 45 percbõl bármit is elõre látni?!<#kacsint>#kacsint>
de. azt természetesen senki sem tudja hogyan végzõdik a prison break, mert az, hogy nemsokára megszöknek az egy dolog - de a sorozat attól még természetesen folytatódni fog.
So cry me a fuckin river, bitch!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
waltot a szezon elsõ felében pedig azért nem tudják szerepeltetni, mert gyerek😊
kemény képek 1.
Kemény képek 2.
Uccso 3reszt mar nem is lattam, hudejo nekem. 😄
most olvasgattam a hivatalos forumon par teoriat, a valasz rajuk: IGEN IGEN IGEN, Boone meghalt, lezuhant 20 m magasbol, razuhant egy repulogep, ejtsunk ra megegyet, hogy elhigyjetek hogy meghalt?
jot rohogtem rajta😊
Mindkettõt nézem az elejétõl.
ha fût-fát ígértek, akkor gondolom semmi esélyem, de azért leírom, hogy szerintem érdemes kipróbálni az idei év azon sorozatát, ami jelenleg népszerûbb, mint tavaly ilyenkor a lost volt - prison break-et. (ha minden évben egy sorozatot kezd el az ember, akkor azt érdemes)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...