Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A PB jobb, mint a Lost. Majd meglátod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lassan már annyit hallom a Prison Break-et, hogy muszáj leszek letölteni...
Bár a Lost tökéletesen elég jelenleg. Kibírom január közepéig.

Kíváncsi vagyok, hogy az amcsik nézik-e most a Lost ismételgetéseket. Nem tudom mi a francért nem lehet egy évadot egyben leadni.<#confused>

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Sephi
Akkoris durva a 9-es vege 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeoMaN
én meg feladom asszem ha nem pörgetik fel egy kicsit...
Azon kapom magam soxor, hogy ásítozom.

PB-nél ez elképzelhetetlen 😊 /egyenlõre/

Lassan csordogál a Lost, az tény <#vigyor0> a PB meg magát siettette, miután kitûzték a kivégzés idõpontját, nem lehet tökölni. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Nézd ez a te véleményed az meg az enyém, és pont ez tesz minket emberré, hogy van véleményünk 😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Elkezdtem nézegetni az enterprise részeket újra és lássanak csodát kit találtam meg a 3 évad elsõ részében. Csent a koreai srácot rohamosztagost játszik az enterpriseban 😄.

nem, de mivel hat hét szünet van a lostban, így nem kéne bezárni addig a topikot, nem?
az biztos h nem ijesztõ de qrva jó sztem!! legalábbis én elkezdem nézni és már kéne a következõ

IMYke2.0.0.0
Mert tényleg nincs benne semmi ijesztõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

magus
mikor az elso evadot neztem az elejetol altalaban ejfel utan jutottam oda, es azert nem egyszer paraztam, mikor othersek susogtak, mikor menekultek a biztonsagi rendszer elol, vagy amikor egyszercsak befekezik a legizgalmasabb pillanatban az epizodot, mikozben a parnamat harapom. azert ez eros, hogy nincs benne ijeszto

Most amúgy a Topic címe az hogy Lost vs Egyéb sorozatok?????? Kinek ez tetszik kinek az szerintem innentöl le lehetne zárni ezt a kérdést!!
NEM

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sephi
..............

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"#3411: Nem csodalkozom h fapofaval nezted. 😄"
Pedig csodálkozhatsz, mert azért voltak benne jó poénok, csak a bemutatókban nagyrészüket elsütötték.

"#3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. 😉"
Szerintem csak azokat, amelyikhez volt angol felirat.

IMYke2.0.0.0
Azért ne túlozz Te se... a Lost-ban semmi ijesztõ nincs.

Sephi
AMEN!

ízlések és pofonok, nem?😊
Sephi
Azert ez eros tulzas.... PB be eddig nem razott ki a hideg semminl mig LOST-ba majdnem ketreszenkent 😄

Namost amit te mondasz annak semmivel sincs több alapja mint amire reagáltál.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ne mondd már, hogy a PB ötlettelen!

Egy epizódnyi PB-ben több ötlet és cselekmény van, mint a Lost eddigi második szezonjában együtt véve.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Wow, végre! Talán nem Jin-nek is eltûnt a szinkronja?! 😄

#3411: Nem csodalkozom h fapofaval nezted. 😄
#3414: En csak kb egy tucat jobb sorozatot tudok nalla. ;D
#3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. 😉

magus
ah en mar megtettem

Pénteken láttam, hogy az rtlklubon feliratozzák a koreaiak szövegét...

Ez nem fair!<#merges2>

Sephi
Ez a legjobb sorozat ami letezhet. Fasz kivan bazeg lemegy egy ket gyengebb reszecske majd jon egy ami totalisan kikeszit es meg egy honapot is kell ra varni hogy kiderujenek az esemenyek.

IMADOM!

hehe😊 én már 4 éve nem nézek elõzetest - jó nézni úgy egy filmet, hogy néha még a mûfajt sem tudod.
Sephi
Most mond azt hogy a 10-edik resz c sak januar kozepen lesz es en tokon szurom magam.

A Shrek 2 óta utálom az elõzeteseket. Abban lelõttek minden poént és fapofával néztem végig a filmet.😞

Sorozatból meg fõleg nem nézek trailert. Minek abból a kis 45 percbõl bármit is elõre látni?!<#kacsint>

tudtommal minden sorozatnak fent szokott lenni az elõzetes a tévécsatorna oldalán.
magus
Nem tudjatok, le lehet tolteni valahonnan azokat az elozeteseket amik nehany release vegen rajta vannak?

elég nagy az összeesküvés, hogy legyen mit nyomozni, elkapni, üldözni. augusztusban én azt írtam, hogy átmegy egy szökevény-szerû sorozatba. az lenne a logikus. (a cím jogos, de változtatni lehet, mint a hogy a threshold címe is változott volna a 2. évadban😊
és mégis ha megszöktek utána mirõl fog szólni ? mert igy teszem azt a cím is értelmét veszti

nyilván nem írtam, hogy jobb vagy ilyesmi, abban viszont biztos vagyok, hogy nagyon sokan szeretnék - a rajongók meg vitatkoznának az ötlettelenséggel😊

de. azt természetesen senki sem tudja hogyan végzõdik a prison break, mert az, hogy nemsokára megszöknek az egy dolog - de a sorozat attól még természetesen folytatódni fog.
Prison Breaket nézem, de sajnos nem több mint egy túlfûtött The Shawshank Redemption.. nem tudják már hova húzni, a végét meg úgyis tudja mindenki.. mondjuk tény a Lostnak is tudjuk a végét, egyszer úgyis megmenekülnek, viszont még így is több ötlet van egy Lostban mint egy Prison Breakben..

So cry me a fuckin river, bitch!

koryne
Ezek a képek akár a Resident Evilbõl is lehetnének 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

PyRex
durva 😊 mit tesz a smink hiánya meg a kis pia 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

miért börtönzik be?😊 elkapták egy másik szereplõvel (külön-külön) ittas vezetésért és michelle rodriguez-nek épp volt egy hasonló ok miatt felfüggesztett büntetése, ami még nem járt le.

waltot a szezon elsõ felében pedig azért nem tudják szerepeltetni, mert gyerek😊

kemény képek 1.

Kemény képek 2.
En miatta kezdtem hanyagolni a lostot. 😊
Uccso 3reszt mar nem is lattam, hudejo nekem. 😄

magus
spoiler

most olvasgattam a hivatalos forumon par teoriat, a valasz rajuk: IGEN IGEN IGEN, Boone meghalt, lezuhant 20 m magasbol, razuhant egy repulogep, ejtsunk ra megegyet, hogy elhigyjetek hogy meghalt?

jot rohogtem rajta😊

magus
um, miert bortonzik be? es Waltot miert kellett kiirni?

michelle rodriguez a legjobb arc😊 mondjuk most, hogy letartóztatták érdekes lesz az, hogy mi lesz, ha bebörtönzik. (mondjuk walt-ot is, mivel szükséges volt gond nélkül kiírták a 2. évad elejérõl, szóval ezt is vlaszeg meg tudják tenni)
magus
Ennel az Ana Lucianat jatszo szinesznonel irritalobbat nem is talalhattak volna. Ha ez volt a celjuk, akkor elertek, amugy meg oriast hibaztak, az meg hagyjan h Dolph Lundgren nagyobb mimikaval rendelkezik, de egyszeruen idegesit, mint a szineszno mind akit jatszik. nem ertem miert kellett egy kis feminizmus az egeszbe.

IMYke2.0.0.0
Az ok igen egyszerû: magyar TV nem vetíti, és nem mindenki tudja nézni az ABC adót. Netrõl nem is beszélve - akinek inge vegye magára (a 'nem' tetszõlegesen odaképzelhetõ).

csak az a baj, hogy a prison break-et még mindig nem nézikelegen itthon😊 (a legtöbben persze cak azért, mert nem tudják, hogy van egyáltalán)
érdemes visszaolvasni, de januér 16, asszem
10ik rész mikor lessz?

IMYke2.0.0.0
A Prison Break már messze veri a Lost-ot nálam - sajnos.
Mindkettõt nézem az elejétõl.

tévét én sem nézek, max a netrõl szedek.

ha fût-fát ígértek, akkor gondolom semmi esélyem, de azért leírom, hogy szerintem érdemes kipróbálni az idei év azon sorozatát, ami jelenleg népszerûbb, mint tavaly ilyenkor a lost volt - prison break-et. (ha minden évben egy sorozatot kezd el az ember, akkor azt érdemes)
Mayday
Hat en meg megmondom oszinten, alig nezek tv-t, mert tele van szemettel. Semmilyen sorozatot nem nezek, talan az utolso a Mission: Impossible (Szupercsoport) volt, amit neztem. Es ajanlanak Nekem fut-fat, hogy nezzem, de nem erdekelnek. Ebbe a Lostba belekostoltam az elso resszel, de ugy voltam elotte vele, hogy ebbol is 1 reszt fogok nezni. Aztan annyira megfogott, hogy imadom, es nezni is fogom, barmi tortenik. Nekem meg egy percre nem volt unalmas, hogy elpartoljak tole. Es igen, elore megelolegezem az eselyt a keszitoknek, hogy barmit is csinalnak, en nezem, mert eddig nem okozott csalodast, es a sok sorozat kozul nekem tkp ez az egyetlen.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...