22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gnom
    ne higgy el mindent, amit az interneten irnak. plane ne az indexnek...
  • vadtapir

na itt a lnik
  • vadtapir
    http://comment.blog.hu/2006/06/05/p9741#more9741 klikk a linkre idézem is :) :"és ezen a héten két új bejelentéssel támogatják meg a 2. szezonját éppen tegnap este befejező szigetes sorozatot."
    a cikket ma írta sixx
  • vadtapir
    lattam azt a duplareszt de indexen ezt irtak
  • Hunnenkoenig
    Esetleg ismeteltek.
    Mar avgy ket hete lement föadasban premierkent.
  • FLeK0
    nem, legfeljebb ismétlés.
  • vadtapir
    Sziasztok!

Lehetséges hogy tegnap ment a 2. évad szezonzárója az ABC-n?
  • IMYke2.0.0.0
  • Mr Csé
    igen jobb lenne :D
  • fifi
    bocs
    többet nem kérdezem meg... :D
  • mukika
    akkor is én válaszoltam. :)

Lost - 2x12 - Fire + Water
  • fifi
    köszi
    ---más---
    melyik rész volt, amikor Charlie elvitte a kisbabát, és a tengerparton találtak rájuk? Tudom, hogy kérdezttem már, de nem találom a válasz hsz.-t...
  • mukika
    Lost - 2x07 - The Other 48 Days
  • quack
    az a második évad hetedik része volt, az összefoglalók nincsenek benne a "számozásban"
  • FLeK0
    nem
  • fifi
    2. évad 7. rész az mi volt?
    összefoglaló?
  • 1Obi1
    Én már szúrkoltam, hogy lője már le valaki a csajt.Szerencsére imám meghallgattatott.
  • Rebelliouss
    Legalább azonosulni tudott a filmbeli szerepével....amúgy nekem se tetszik, ha egy nő ennyire beképzelt és férfiasan viselkedő....
  • zorden
    Most neztem meg a szezonzarot megegyszer. Biztos mar felvetettek masok, hogy erdekes dolog ez a magnesesseg... Leszamitva a szamitogepeket, amiket nem zavart meg, vicces volt, hogy Mr. Eko keresztje pont a legnagyobb magneses "viharban" meg sem moccant :-)
  • precision
    elég szar image...nemtom, az ilyen "mindenki bekaphatja, én vagyok az atyauristen, haljon meg mindenki" stílusu emberek egyáltalán nem szimpatikusak
    mondjuk nekem már a filmekben sem tetszett, mindegyikben ilyen tul beképzelt figurát játszik...ugynézki életben se különb
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nyomná a szende kis szűzet, jobb lenne?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is része az image-ének.
  • Mr Csé
    a négyes csatornán mutatták a Michelle Rodriguez-t bazz mekkora egy taho ez a

olyanokat mondott hogy az összes rajongoja bekaphatja :D

• RelakS
    Az yó
  • precision
    azt még mi sem tudjuk mit keresett ott
  • quack
    itt van sok
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, hogy Libby a szöszi, és mi a ménkűt keresett a diliházban? :) Névmemóriám egy kalap szar :S
  • precision
    szerintem ez számára spoiler, nem jár még ott :)
  • FLeK0
    hogy o miert volt ott.
  • RelakS
    őőő... valamiről lemaradtam? :D (mi is az a libby-s vonal?)
  • FLeK0
    Fognak, a libby-s vonal sincs meg ott lezarva.
  • RelakS
    A diliházas vonallal nem fognak mit kezdeni?
  • dzsoni04
    Sziasztok! Lostos plakátot szeretnék venni, tud vki segíteni?
  • precision
    :D:D:D:D:DD
  • Kandurex
    Mondjuk 8 évad azért ne legyen :p. Mondjuk max. 2 még sztem bőven elég lenne, ha csak nem akartok belőle Dallast csinálni

"hajj...aranyanyám, a Jockie már nem szűz"
  • Rebelliouss
    Egyrészt izgalmas a sorozat, másrészt unalmas óráimban mi mást tehetnék, mint hogy ezt nézzem, még ha tényleg úgy gondolnám, hogy szopatnak, akkor is megnézném, mert érdekel....amúgy remélem djukel te nem nézel egyetlenegy sorozatot sem, mert valamennyinél erre megy ki a játék, bár ha ilyeneket tudsz, nem értem hogy voltál képes eddig ezt nézni....
  • winnie
    LOL:)

bárcsak megérné a 8. évadot... (nem értem mi ebben a sz*patás. ha két évad lenne és vége, akkor megérteném, no de ha 8? überkirályság lenne, nem sz*patás.)

de nem is értem. nem tudom, hogy más hogy van vele, de ha csak 5-6 részes lett volna már az is megérte volna, mert nem igazán tudok összekapni mostanában 3 filmet, ami annyira szórakoztaott volna, mint az első 6*45 perc. és azóta még volt negyvenegynéhány rész, tuti heti 45 perc fun.

te megmondtad (ezen még most is röhögünk:), nem nézed, nem tetszik, jó neked. más meg nézi és tetszik neki, ennyi. (de hogy mindezt egy olyan kritikára reagálod, ami ez alső pár rész után készült...:))
  • PiszkosFred
    Koszi mester, most aztan jol beszoltal nekunk. Jujjjjj... Remeljuk hogy nem latunk itt tobbet, hiszen te megmondtad. Fantasztikus ez a fajta felfogas, ami nem a te hibad, az emberek mar csak ilyenek, mindig mindenki jobban tudja, hogy mi kell a masiknak, mint az a masik maga. Ennek ellenere engedd meg nekem, hogy eldontsem, mi az amit nezek es mi az amit nem, en tudom hogy mi a jo nekem. Mester. (...)
  • Hunnenkoenig
    Djukel a profeta.

Erröl a vicc jut az eszembe, mikor a ket (mondjuk) szekely ül a fan es füreszelik maguk alatt a faagat.

Arra jön az egyik ember es megszolal:
    - Mit csinalnak joemberek? Mindjart leesnek!
    - Haggyon mar minket beken, törödjön a maga dolgaval!

Elmegy a faszi, a szekelyek füreszelnek, mint az örült es tiz perc mulva lezuhannak vagy 4 meter magasbol a faaggal együtt. Ott fetrengenek a földön, alig kapnak levegöt, mikor ujbol arra jön a faszi, aki figyelmeztetni akarta öket. Erre meg szolal az egyik szekely:
    - Nezd mar, a jövendömondo...
  • djukel
    En mar kurva regen megmondtam hogy oriasi szopatas lesz ezzel a sorozattal (is). Majd amikor az nyolcadik evadot nyomjak talan ti is rajottok hol hibaztatok. Jo szorakozast!