Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nég valami ami kicsit megkavart, de lehet tévedek, most nem tudom lecsekkolni, de hátha vki igen, szóval úgy rémlik mintha az elsõ sorozat 22-ik részében amiben építik a tutajt feltûnne (az építkezésen) az a kotnyeles fogorvos akit csak a második sorozatban fognak megismerni (a fekete csajszi férje) kicsit képzavar, de lehet tévedek (remélem tévedek)

"Na akkor keverek az állóvizen...." Ezt szerintem nem én írtam. :) Legközelebb pedig hülye kérdésekre ne válaszolj. De ha már megteszed mindenképp használd a válasz ikont. Thx. Peace!

Amse
nem hiszem, hogy így lesz.
szerintem elbaszták régebben ezzel a sok fura dologgal (füst, látomások).elég lett volna a dhramás titokzatosság a sorozatnak.bár ha egyszer összefut a 2 dolog akkor és normális magyarázata lesz akkor ok.

Hát úgytûnt hogyüres a hajó, de lehet rosszul láttam...az is lehet hogy azon jön Desmond. passz...még 1 nap és megtudjuk..
kirol
Hát szerintem este az égvilágon semmi nem fog kiderülni, hanem még bejön valami nagyon ütõs dolog is, mint annó 1 végén a bunker. Az egyik tuti a hajóval lesz valami. Szerintem valaki ismerõs lesz a hajón.

Hát remélem nem szanatóriumban játszódik, mert akkor egy nagy baromság és az fix, hogy többet nem is nézném, ha kiderülne.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

PiszkosFred
Megtehetik. Max tobbet nem fognak dolgozni a teves szakmaban (persze csak ha a lincselest tuleltek) ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintetek kizárt, hogy tényleg egy szanatóriumban játszódik az egész?

Mert ugye amikor Hugo történetét láttuk, megjelent Libby is mint kezelt beteg. Mi van, ha tényleg csak egy bolondokházában vergõdnek és az utsó rész utolsó pár percében megmutatják az ésszerû magyarázatokat egy ápoló szemszögébõl aki egy másik dimenzióban látja a történteket? A harcosok Klubjában volt hasonló koncepció.Ennek az elméletnek csak az a bibije, hogy akkor hogyan csinálnának belõle 3 sorozatot.

Csak arra írtam, hogy valaki kérdezte, hogy miért kísérleteznek Walt fattyúval.... észlény :-P
nekem miért nem mûxik ez a dharmás óra?

mi kell hozzá, hogy menjen?

(az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ)

Jó persze hogy relative,nem is érdemes ezen gondolkozni,vitatkozni ugyis egyértelmü hogy azért õk vannak a listán mert az évadzáróban a fõszereplõkkel kell valami érdekes dolognak történnie...<#idiota>
"Hát ez, hogy ki a jó ember ez relative"

Így van. A listán szereplõk közül egyébként Kate és Sawyer minden, csak jó ember nem. <#vigyor0>

"Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg"

Szerintem is ez a pálya.

"Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor õ hogyhogy nincs a cserealapban"

Henry eléggé hazudós. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

precision
mert õt el kellett engednie mikinek, meg is tette

Bazinga!

Amúgy a medve az szerintem már a a szalagról kiderül amit összeragaszt Eco meg Locke...

Hát ez, hogy ki a jó ember ez relative.. Elvileg ha itt a törvény mércéjével mérnénk az embereket akkor Eco a legnagyobb gonosztevõ életfogytiglan a minimum ami járna neki, szerintem gyereket is ölt... Azt mégis azt mondják jó ember. Fene tudja.
Szerintem amúgy nagy kamu az egész. Valószínû Walt is kell nekik és eszük ágában sincs odaadni ennek a hülye Michaelnek. Szóval amit végülis mondani akartam az az, hogy a jó embert azt idézõ jelbe lehet tenni. Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg. Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor õ hogyhogy nincs a cserealapban.

Ti mit néztek amúgy? Ha ez csak rémlett az elég szégyen. :)

Olyan dologról beszélsz ember ami nyilvánvaló. Ha 600 szor nem volt errõl szó a sorozatban akkor egyszer se...

Mayday
Winnie (vagy valaki, aki esetleg tudja!

Lehet tudni mar valamit a magyarorszagi (elso evad) dvd megjeleneserol? Ki fogjak adni, ugye? TV sorozatnal mennyi "atfutasi ido" van, amig a TV utan dvd megjelenes lehet belole?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Akkor csak jól rémlett a dolog :-)
magus
pedig ez lesz sztem, a madarban szinte biztos vagyok... meg ha jol emlekszem Walt neveloapja is valami ilyesmik miatt mondott le rola vegul

Hunnenkoenig
A medve mar meg lett magyarazva, ha csak spoilerkent is. A neten keringö kep, amin le el van magyarazva az ajtora rajzolt abra, annak a szövegeböl kiderül, hogy a medvek genetikai kiserlet alanyait kepeztek (mint a capa is valszeg, bar az mas kategoriaban szerintem)

Tehat szamomra logikus, hogy nem walt idezte meg öket, csak veletlen volt, hogy a comicban is jegesmedve volt.

Paranormalis jelensegeket siman elbir a sorozat, mivel azert fekete füstöt meg halott apukakat nem nagyon lehet tudomanyosan megmagyarazni.

Ha meg ilyen "en is be voltam szervezve es csak tetettem, hogy meghaltam" meg "haha, csak hasonmas" stilus jobban artana a sztorinak, mint egy paranormalis jelenseg.

De ez csak az en velemenyem.

PiszkosFred
Ha képbe jön az "idézés", akkor asszem lõttek a sorozatnak... Mert onnantól mese az egész, jöhet piros köpeny és S betûs tornamez is...

Mintha olyat nyilatkoztak volna a készítõk, hogy midnenre normális választ fogunk kapni, nem lesznek ufók, meg trollok, sem pókemberek. Lehet hogy van képessége, ezt aláírom, de ha õ miatta jelent meg a madár, vagy a jegesmedve, az nagyon de nagyon nagy öngól lenne. Szerintem. Ha megérezte esetleg, vagy ilyesmi, az oké, médiumok és egyéb látnokok mindig is voltak, de olyan aki odateremt/idéz egy medvét vagy madarat a materiális világba, na olyan nem. Kivéve Rodolfot, de az öreg mindig mondta, hogy "Vigyázat, csalok!" ;]

seriesfanatic
Bakker csak 2 percel hamarabb írtad be, mire bepötyögtem addigra a te üzid már bent volt De a gondolat ugyanaz

Hát ez az újabb promó nagyon komoly, aztán hogy a rész is ilyen izgalmas lesz...majd meglátjuk, de nagyonjónak ígérkezik, Desmond visszatér a Hatchbe...:)
seriesfanatic
Szerintem egyértelmû, hogy miért kellett nekik Walt meg hogy miért kísérleteznek rajta a >>KÉPESSÉGEI<< miatt (aztán persze lehet hogy nem). Volt az elsõ évad valamelyik részében egy flashback amiben egy madaras könyvet lapozgatott és akkor rámutatott egy nagyon ritka madárfajtára ami hirtelen (merõ véletlenségbõl) nekicsapódott az üveg ajtónak, aztán még ott voltak a jegesmacik amiket szerintem ugyancsak Walt idézet meg valahogy. Szerintem komoly szerepe lesz még a harmadik évadban, de majd kiderül.

Elég sok furcsa dolog volt mint pl.az incidens a jegesmedvével,a madaras ügy az egyik flashback-ben(épp egy madárfaj kipusztulásáról,haláláról olvasott amikor egy ugyanolyan madár nekikenõdött az ablaknak..)de furcsa volt még az is amikor a távozása elõtt odament Lockehoz és azt mondta hogy:"Ne nyissák ki LOcke bácsi,ne nyissák ki"...holott õ nem is tudhatott a hatch-rõl!
Na akkor keverek az állóvizen.... Waltnak volt vmi fura megnyilvánulása még talán az elsõ szériában. Akkor tûnt fel nekem, hogy nem egy hétköznapi srác... volt vmi megérzése, meglátott vmit elõre. Tényleg nem emlékszem, amúgy meg már letöröltem a régi részeket... úgyhogy mindegy :-) Vki nem emlékszik rá???
Hát én már nem értem hogy mit akarnak "others"-ék,hiszen régebben még azt mondták hogy nekik a jó emberek kellenek de ez a most elvonszolandó emberek alapján megbukik(bár valószínû hogy inkább a csapatot akarják megbontani a kulcsemberek elvitelével..bár hugo...nem tom...)...õszintén szólva én azt hiszem ,hogy csak össze-vissza kamuznak nem áll szándékukban az igazság közlése hiszen így sokkal jobban össze tudják zavarni a szigeten élõket(meg persze a nézõket is)az hogy mi az igazi indítékuk,szándékuk azt nem lehet tudni(persze még jó ideig nem is fogjuk megtudni mert igy legalább tovább tudják nyujtani a témát)mindenesetre én azért remélem hogy kiderül vmi az évadzáróból róluk...
PiszkosFred
Jack még érthetõ is, hiszen õ a doki, kiesése nagy veszteség lenne. De Kate és Hugo? Se nem potenciális ellenfelek, se nem valami "szakik". De majd kiderül... ;]

Nos az tényleg érdekes hogy mért pont õket akarják hiszen még nem is felenek meg a "kritériumnak"("nekünk csak jó emberek kellenek",vagy vmi ilyesmi)hiszen Kate és Sawyer nem épp a jóság mintaképe.!<#idiota>
PiszkosFred
Hát, el tudnék képzelni egy "Robinson Requiem" remaket, csak most mondjuk a szigetlakókkal, illetve a "fõhõssel". Tízensok éve várom már, hogy egy hasonló túlélõ játék megszülessen, de nem volt szerencsém egyhez sem, amely akár csak meg is közelítette volna e klasszikust. Ha ilyen lenne, elsõként venném meg, és javasolnám Imykének is. De félõ hogy ez megmarad álomnak ;]

Én is kiváncsi vagyok a Lost játékra bárki-bármit is mondd!

Persze még bármi lehet de az Ubisoft egy olyan kiadó/fejlesztõ akitõl még szar játékot nem igazán láttam ellentétben rengeteg jót viszont igen(Prince Of Persia,Splinter Cell sorozat,Far Cry stb.)és még a "filmbõl játék" alapon készült King Kong-ot is sikerült nagyon jó játéknak elkészíteni nem csak egy ujabb marketingfogást akartak hanem egy igazán jó játékot....persze sorozatokkal más a helyzet azt persze sokkal nehezebb játékba építeni(fõleg a Lost esetében)de mindenesetre én nem ugy várom a játékot hogy "Hé ugyis szar lesz!!".Remélem hogy a közeljövõben több infot kapunk róla és így kiderülhet mire lehet számítani..én mindeneserte bizakodom!
Alig várom a szezonzáró epizódot! Izgalmasnak ígérkezik. Spoiler... Csodálkoztam azon, hogy Walt életben van. Vajon miért kísérleteznek vele? Amikor találkozhatott az apjával, azt kiabálta, hogy ez az egész csak színjáték, a többiek nem azok, akiknek mutatják magukat (de ezt már a 15. részbõl is sejteni lehetett, amikor Kate-ék megtalálták a rongyokat és az álszakállt.)
Az sem világos, hogy miért éppen azt a 4 embert kell Michaelnek magával vinnie. Velük is kísérletezni akarnak? A vérmintájukra van szükségük? Hurlyt leszámítva talán Kate és két lovagja :) veszélyesek lehetnek számukra, Hugo pedig azért lehet fontos, mert szoros összeköttetésben áll a számokkal. De ennek a fejtegetésnek semmi értelme, mivel ezzel az erõvel Sayidot, Locke-ot és Mr Eko-t is odarendelhették volna, hogy gyorsan és egyszerûen megszabaduljanak tõlük. Valami összekötheti ezt a 4 embert, és egyáltalán nem biztos, hogy meg akarják ölni õket. De az utolsó részben valaki biztosan megsérül. Egyébként a hajó, ami a sziget felé közeledik tuti, h nem Michaelé, az angyon gagyi megoldás lenne.

Engem mindenesetre érdekelne a Lost játék. Kíváncsi lennék arra, hogyan néznek majd ki a játékban a szereplõk számítógépes grafikával. Remélem fog menni a rusnya gépemen. Már nagyon várom a szerdai finálét. Másnap elsõ dolgom lesz megnézni. Én is remélem hogy Locke hamar magához tér, eddig õ volt a legjobb túlélõ közöttük.

Lasagne
áhhh legyen már szerdaa<#violent>és remélem igazán izgalmas szezonzáró lesz<#vigyor3>

Számomra Locke karaktere nagyon tetszett...egy titokzatos csávó volt, akinek nem voltak eleinte problémái, és örült annak, hogy a szigeten lehet, mert csoda és érdekes dolgok történtek vele, és ezeknek akart utánna járni, kereste a kalandot...hitt a sorsban, és úgy gondolta, hogy okkal kell itt lenniük. Mindenki bajára tudott megoldást, úgymond belelátott mások agyába. Ennek ellenére az uóbbi részekben csak szenved és teljesen ellentétesen cselekszik az elõzõ részekhez képest, emellett feltárták múltbéli problémáit, és egyre inkább egy unszimpatikus szereplõt kovácsoltak belõle, aki már szarik mindenbe, és kezd megõrülni a többiekhez hasonlóan...ez az ötlet nekem nem nagyon tetszik, és remélem a következõ évadban ismét e régi Locke lesz majd a képernyõkön (még nem tudjuk mért nem volt tolószékben)....
ancsie18
Valaki utána tudott már járni, hogy melyik az a bunker, amelyiket Micheal a Dharmásoknál látott? Én megnéztem a jelet, próbáltam a 17. részben a falon megtalálni, de olyan kivehetetlenek az ábrák...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

IMYke2.0.0.0
Hát, ha a magyarokon múlt volna, akkor abból is készült volna... <#wilting><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
De hát könyörgöm, errõl szól a világ ;] Bosszantó, és megmosolyogható a dolog, de tudod, ha nem lenne rá igény, vagy nem hinnék hogy igény van rá, akkor nem is csinálnák. A Familia KFTbõl miért nem készült játék? ;]

IMYke2.0.0.0
Nem is fogom. Csak szomorú újfent szembesülni azzal, hogy a PFM mindenbõl hasznot akar kisajtolni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Ám mint sok dolog az életben, ez sem kötelezõ, nem muszáj megvenni ;]

IMYke2.0.0.0
Úristen... a pénzfaló marketing gépezet beindult: a pénzünkre apellálnak újfent...

Csacsi
LOST játék

A legtöbb film alapján készült játék a megjelenést követõ három hónapban a legkelendõbb, szemben egy TV sorozattal, mely akár hat hónapig is a felszínen tarthatja a terméket - állítja Pascal Bonnet az Ubisoft amerikai licenszelésekért felelõs vezetõje. A Touchstone Television-nel kötött megállapodás értelmében a francia kiadó az ABC Lost c. sorozatából készít videojáték - sorozatot - és valamikor 2007 karácsonyán jelenteti meg az elsõ részt PC-re és konzolokra egyaránt.
Jelenleg a sorozat készítõjével, J.J. Abrams-szel és a teljes kreatív stábbal, producerekkel közösen dolgoznak a történeten, ezt követõen pedig a játékban szereplõ színészek kiválogatása lesz a következõ lépés.

Forrás : Hardwired.hu

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PiszkosFred
Ezt már a BSG (is) eljátszotta a season 1 végén, talán frappánsabb megoldást választanak az érdeklõdés és a hype fenntartásához a szünet idejére. ;]

seriesfanatic
Tuti meg fog halni valamelyik fõszereplõ, vagy legalább súlyosan megsérül és csak a 3. évad elején derül majd ki hogy túl éli-e

vadtapir
Köszi :)

vadtapir
Köszi :)

kill3r22
én is rohadt kiváncsi leszek....csak aza baj h melo miatt most pont csak rákövetkezö hétfön lessz meg..mi lessz velem addig áhh megörülök :(

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PiszkosFred
Ez a mozdulata (szettart karok meg nezes a semmibe), mar a masikban is felvillant. meglatjuk, a kepen nincs nyoma vernek (mar amennyire ki lehet venni ilyen minosegbol;] De mar csak 4 nap, es kiderul.

magus
najo kezdek megorulni, valahogy csak kibirom mig kijon a final uhh de varom mar

rage
SPOILER !!!!

Ebben az elõzetesben úgy néz ki, mintha Kate-et eltalálná egy golyó.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10