Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem elbaszták régebben ezzel a sok fura dologgal (füst, látomások).elég lett volna a dhramás titokzatosság a sorozatnak.bár ha egyszer összefut a 2 dolog akkor és normális magyarázata lesz akkor ok.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert ugye amikor Hugo történetét láttuk, megjelent Libby is mint kezelt beteg. Mi van, ha tényleg csak egy bolondokházában vergõdnek és az utsó rész utolsó pár percében megmutatják az ésszerû magyarázatokat egy ápoló szemszögébõl aki egy másik dimenzióban látja a történteket? A harcosok Klubjában volt hasonló koncepció.Ennek az elméletnek csak az a bibije, hogy akkor hogyan csinálnának belõle 3 sorozatot.
mi kell hozzá, hogy menjen?
(az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ)
Így van. A listán szereplõk közül egyébként Kate és Sawyer minden, csak jó ember nem. <#vigyor0>#vigyor0>
"Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg"
Szerintem is ez a pálya.
"Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor õ hogyhogy nincs a cserealapban"
Henry eléggé hazudós. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
Szerintem amúgy nagy kamu az egész. Valószínû Walt is kell nekik és eszük ágában sincs odaadni ennek a hülye Michaelnek. Szóval amit végülis mondani akartam az az, hogy a jó embert azt idézõ jelbe lehet tenni. Jó a Dharmás kísérletekhez esetleg. Az viszont érdekes ha Henry-t Locke-ért küldték akkor õ hogyhogy nincs a cserealapban.
Olyan dologról beszélsz ember ami nyilvánvaló. Ha 600 szor nem volt errõl szó a sorozatban akkor egyszer se...
Lehet tudni mar valamit a magyarorszagi (elso evad) dvd megjeleneserol? Ki fogjak adni, ugye? TV sorozatnal mennyi "atfutasi ido" van, amig a TV utan dvd megjelenes lehet belole?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tehat szamomra logikus, hogy nem walt idezte meg öket, csak veletlen volt, hogy a comicban is jegesmedve volt.
Paranormalis jelensegeket siman elbir a sorozat, mivel azert fekete füstöt meg halott apukakat nem nagyon lehet tudomanyosan megmagyarazni.
Ha meg ilyen "en is be voltam szervezve es csak tetettem, hogy meghaltam" meg "haha, csak hasonmas" stilus jobban artana a sztorinak, mint egy paranormalis jelenseg.
De ez csak az en velemenyem.
Mintha olyat nyilatkoztak volna a készítõk, hogy midnenre normális választ fogunk kapni, nem lesznek ufók, meg trollok, sem pókemberek. Lehet hogy van képessége, ezt aláírom, de ha õ miatta jelent meg a madár, vagy a jegesmedve, az nagyon de nagyon nagy öngól lenne. Szerintem. Ha megérezte esetleg, vagy ilyesmi, az oké, médiumok és egyéb látnokok mindig is voltak, de olyan aki odateremt/idéz egy medvét vagy madarat a materiális világba, na olyan nem. Kivéve Rodolfot, de az öreg mindig mondta, hogy "Vigyázat, csalok!" ;]
Persze még bármi lehet de az Ubisoft egy olyan kiadó/fejlesztõ akitõl még szar játékot nem igazán láttam ellentétben rengeteg jót viszont igen(Prince Of Persia,Splinter Cell sorozat,Far Cry stb.)és még a "filmbõl játék" alapon készült King Kong-ot is sikerült nagyon jó játéknak elkészíteni nem csak egy ujabb marketingfogást akartak hanem egy igazán jó játékot....persze sorozatokkal más a helyzet azt persze sokkal nehezebb játékba építeni(fõleg a Lost esetében)de mindenesetre én nem ugy várom a játékot hogy "Hé ugyis szar lesz!!".Remélem hogy a közeljövõben több infot kapunk róla és így kiderülhet mire lehet számítani..én mindeneserte bizakodom!
Az sem világos, hogy miért éppen azt a 4 embert kell Michaelnek magával vinnie. Velük is kísérletezni akarnak? A vérmintájukra van szükségük? Hurlyt leszámítva talán Kate és két lovagja :) veszélyesek lehetnek számukra, Hugo pedig azért lehet fontos, mert szoros összeköttetésben áll a számokkal. De ennek a fejtegetésnek semmi értelme, mivel ezzel az erõvel Sayidot, Locke-ot és Mr Eko-t is odarendelhették volna, hogy gyorsan és egyszerûen megszabaduljanak tõlük. Valami összekötheti ezt a 4 embert, és egyáltalán nem biztos, hogy meg akarják ölni õket. De az utolsó részben valaki biztosan megsérül. Egyébként a hajó, ami a sziget felé közeledik tuti, h nem Michaelé, az angyon gagyi megoldás lenne.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A legtöbb film alapján készült játék a megjelenést követõ három hónapban a legkelendõbb, szemben egy TV sorozattal, mely akár hat hónapig is a felszínen tarthatja a terméket - állítja Pascal Bonnet az Ubisoft amerikai licenszelésekért felelõs vezetõje. A Touchstone Television-nel kötött megállapodás értelmében a francia kiadó az ABC Lost c. sorozatából készít videojáték - sorozatot - és valamikor 2007 karácsonyán jelenteti meg az elsõ részt PC-re és konzolokra egyaránt.
Jelenleg a sorozat készítõjével, J.J. Abrams-szel és a teljes kreatív stábbal, producerekkel közösen dolgoznak a történeten, ezt követõen pedig a játékban szereplõ színészek kiválogatása lesz a következõ lépés.
Forrás : Hardwired.hu
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Ebben az elõzetesben úgy néz ki, mintha Kate-et eltalálná egy golyó.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10