Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem tûnt fel, amikor bekopiztad Shannon neve...? Õ ugyanis - a filmsorozatban - nincs már az élõk sorában. Ergo: az adott rész nem lehet aktuális.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Ismétlés.
Ez a cím már volt.
Pari
a hivatalos oldalon van ez van:
Next Episode:
Wednesday, May 31, 9/8c
"Man of Science, Man of Faith"
One of the castaways is chosen to descend into the mysterious hatch, and Shannon stumbles upon a shockingly familiar face in the jungle.

....
tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

pontosan..a xor minden egyes balf*sz tagjának golyó általi halált, a release scene szégyenei! <#gonosz2>

Teljesen igazad van, az ilyen embereket ki kéne végezni, hogy képzelik, hogy nem tökéletesre csinálják, ráadásul a 2ik felére még kellett várjál 20percet h aztán ingyen letölthesd, ez felháborító! Én a helyedben beperelném õket, hogy fizessenek kártárítést.
IMYke2.0.0.0
Értelek.
Mondjuk, én sem értem, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen volumenû dolgot ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos csak 6-7ig tudok a gepnel lenni szorakozas celjabol, igy a leheto legkorabban nezem meg amit szeretnek.

Az, hogy rossz helyen vagjak meg a filmet ugyanakkora gond, mintha rossz lenne a hang vagy a kep, most sem birta ki hiba nelkul a xor.

Ez a két rész mindent visz😊
IMYke2.0.0.0
Már ne haragudj, de ez olcsó kifogás.
Kirol-nak igaza van. S én is így szoktam, ha egy sorozat több részét nézem: BSPlayer Playlist készítés, berakok három-négy részt és csõ...
Media Player pedig még ennél is rugalmasabb - ráhúzod a lejátszási menüjére a filmeket és hopp, máris vaccsolhatod egymás után õket.
Ha pedig nem vagy türelmes, ne PC-zz, menj ki a szabadlevegõre, csajozz, bringázz, míg a géped letölti mindkét részt... Ennyi.

Szerk.: Ha pedig éjjel töltögetsz, akkor ne virrassz, hanem aludj! Nem lóverseny ez, hogy te lásd "elõbb" a részt / részeket... Ennyire senki sem függ egy sorozaton.

akkor elmondom, hogy amig 1 van kint (mert nem egyszerre adtak ki) nem tudom ezt megtenni.
kijon ~4:20kor az 1. resz, letoltom, ez 15-20perc, megnezem, ekkor nem elég, hogy van egy félbehagyott filmem, de még ujabb 20 percet kell varnom, hogy lent legyen a másik fele. Ekkor tettek tonkre a lost finale erzetet, es ekkor kuldom el a xor-t a kurva anyjaba.
Ez nem ket resz, ne kulon rakjak ki. Az egeszre a legtalalobb a lol nfo-jabol ez az idezet: "Suggest in future to split episodes also after each commercial break."

vagy összerakod avijoinnal.
kirol
Berakod Media Playerbe, vagy bármibe a kettõt és lejátsza magától egymás után.

de ez nem ket kulon resz, egyben KELL nezni a teljes elmenyhez.

IMYke2.0.0.0
Mert nehéz ám a két külön lévõ részt egymás után megnézni... <#banplz>

Challanger
23-24. rész
Még kevés a seed és sokan töltik, de aki türelmes annak jó lesz.
Hunnenkoenig
En talaltam egy olyan verziot, ami egyben van az isohunton...

jo, csak egyben kellett volna kiadniuk.

Hunnenkoenig
XOR-os verzionak most jo a minösege?

a release szabályainak megfelelõen ;-)

Geeryy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hat nem is tudom mit mondjak az egeszre <#mf1>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

PiszkosFred
;] Azért a többi sem tökéletes, de kétségtelen hogy a LOL féléket érdemesebb leszedni. Habár a tegnapi House season2 zárójában volt egy kis hanghibájuk, de emiatt az 5 sec miatt nem fogok a Dunának menni, én is inkább õket szedem.

Feliratok meg majd lesznek úgyis mindkettõhöz, akinek kell, max leszedi majd azt a részt, amelyhez hamarabb jön sub ;] A többieknek meg mindegy, csak legyenek túl a másfél órán, aztán majd ráérnek a jó minõségût megtartani..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a lost.click.hu-n miért csak a fele van fönn darabolva???
kirol
Igen, de nem tök mindegy a darabolás?

seriesfanatic
Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL-> Bocs hogy ilyen láma vagyok de ez az ami ilyen 15 mb-os részekbõl áll??

ez a XOR team igazán abbahagyhatná a releasekkel való kínlódást! <#levele>

seriesfanatic
Kezdtem volna --> Tracker HIBA(Invalid passkey...)

seriesfanatic
OK köszi, elkezdtem.<#eljen>

Geeryy
Lost S02E23 E24 HDTV XviD PROPER LOL

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

nem, XOR-t ne tolts, a Lost.S02E23.E24.HDTV.XviD.PROPER-LOL a helyes megoldas.

seriesfanatic
Ráadásul az egyik torrentes oldaon véletlenül belefutottam egy akkor a SPOILER-be hogy nagyon nagyon ideges lettem!!!

seriesfanatic
ÁÁÁ nem tudom inkább ezek közül valamelyik 2 nem??
Lost S02E23 HDTV XviD-XOR
Lost 2x24 (HDTV-XOR)
Lost 2x23 (HDTV-XOR)
Lost S02E24 HDTV XviD-XOR

kirol
Szerintem Proper.

seriesfanatic
Az egyik az hogy honnan, a másik meg az hogy melyiket mert lehet külön külön is a két részt, meg egybe is<#conf>!!! Melyikhez lesz hamarabb felirat??? Ha tudna valaki válaszolniazt nagyon megköszönném!!!

Honnan szeditek? Mert a mininova-ról iszonyatosan lassan jön....😞
kirol
Hát ennek is eljött a vége.(szezon)
Csak legyen hamar felirat.

kill3r22
igy van pont ezt a teoriát akarták a készitök lerombolni..reméljük igy is lessz

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
én arra gondoltam hogy ha belengondolsz forumokban miket irkáltak megoldásként?...álom meg ilyenek..erre volt válasz a készitöktöl ez a rész....
de majd meglátjuk de egy ekkora sorozatot csak nem rombolnak le ilyen hülyeséggel..ez nem a Mátrix...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PiszkosFred
Pont hogy nem, szerintem. Pont azt a célt szolgálta, hogy lássuk, nem ilyen bugyuta "Dallaszos" megoldás lesz a vége. Egyébként Buffy 5-6. szezonjában is volt egy ilyen rész, amikor a történet szerint egy diliházban volt kényszerzubbonyban Buffy anyánk, és azt hitte, hogy õ a vámpírvadász, és ezeket a történeteket láttuk hét szezonon keresztül. Aztán persze helyre lett rakva a dolog ;] Dallasban még elment Pamela álma, de ott is csak azért, mert a nép vasvillával és molotovkoktéllal követelte vissza Bobbyt, és az életüket köszönhették a készítõk annak, hogy visszaírták.

Szóval a Hurley féle diliház meg álom rész - szerintem (!) - pont ezt a fajta ötletet akarta kiírtani véglegesen. De persze majd kiderül.

Ha erre gondoltál népbutítás alatt, akkor sorry, félreértettem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kill3r22
sztem a Hugos rész csak népbutitás volt 😛

Nem hinném, hogy diliházban vannak, de ezt sem tartom elképzelhetetlennek. Volt szó mesterséges álomról is. Lehet, hogy a sziget olyan, mint a Kocka, tele csabdákkal és próbákkal, amiket ki kell állni. Talán csak néhányan élik túl. Ami mostanában felötlött bennem, hogy a többiek a Dhramától jöttek. Pszichiáterek, orvosok, ápolók...stb., persze ez nem magyarázat arra, hogy a csaj-aki elvileg Rousso lánya-miért van olyan sok éve velük. Talán õk is ottragadtak a szigeten? Vagy még további hosszú éven át tanulmányozniuk kell azokat az embereket, akiket a Dhrama odaküld különféle eszközökkel (pl.: repülõgépszerencsétlenséget vagy hajókatasztrófát idéz elõ). Persze a kísérletezõket és alanyaikat is életben kell tartani, ezért küld a Dhrama léghajókkal kaját. Ha meghalnak néhányan, az csupán elkerülhetetlen baleset.

Mayday
Olvasta egyebkent valaki ezt a LOST konyvet? Ilyen szinfalak mogott cuccos. En tegnap vettem meg, de persze meg szinte bele sem volt idom kukkantani. Kivancsi vagyok, lesznek-e esetleg uj informaciok, esetleges celzasok benne.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hát ha megbízható a forrás, akkor a szál elvarrva

Én is remélem, hogy nem ez a szitu, mert azt már ellõtték a harcosok klubjában és nem volna eredeti, de, ha mégis az lenne, akkor a flashback-ek elvisznek az igazság felismeréséig azaz 1x csak kiderülne szép lasan, hogy ki hogyan került a diliházba 😊 de hangsúlyozom, hogy én is dremélem, hogy nem ez a szitu

akkor jó, már attól féltem vmi filmes baki, de akkor csak én tévedtem

Mayday
Annak a Hugo-s resznek a kapcsan mondtak a keszitok, hogy NEM lesz ilyesmi megoldasa a sorozatnak!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Iwant2Belive
ezesetben mi értelme volna a flashbackeknek?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

PyRex
Annak csak a neve volt Arzt, ami németül valóban orvost jelent 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mukika
ja de, de akkor is õ tünik fel, és õ okoskodik. és õ akkor sem Bernard. <#vigyor5>

PyRex
Aki meghalt az nem egy tanár volt?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mukika
tévedsz, mert az a fogorvos az elsõ szériában meg is halt. és az nem Bernard volt...