Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a cím már volt.
Next Episode:
Wednesday, May 31, 9/8c
"Man of Science, Man of Faith"
One of the castaways is chosen to descend into the mysterious hatch, and Shannon stumbles upon a shockingly familiar face in the jungle.
....
tudtommal jobb sorozatok egy dupla evel zarjak az evet...ez akkor mi lehet?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Mondjuk, én sem értem, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen volumenû dolgot
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az, hogy rossz helyen vagjak meg a filmet ugyanakkora gond, mintha rossz lenne a hang vagy a kep, most sem birta ki hiba nelkul a xor.
Kirol-nak igaza van. S én is így szoktam, ha egy sorozat több részét nézem: BSPlayer Playlist készítés, berakok három-négy részt és csõ...
Media Player pedig még ennél is rugalmasabb - ráhúzod a lejátszási menüjére a filmeket és hopp, máris vaccsolhatod egymás után õket.
Ha pedig nem vagy türelmes, ne PC-zz, menj ki a szabadlevegõre, csajozz, bringázz, míg a géped letölti mindkét részt... Ennyi.
Szerk.: Ha pedig éjjel töltögetsz, akkor ne virrassz, hanem aludj! Nem lóverseny ez, hogy te lásd "elõbb" a részt / részeket... Ennyire senki sem függ egy sorozaton.
kijon ~4:20kor az 1. resz, letoltom, ez 15-20perc, megnezem, ekkor nem elég, hogy van egy félbehagyott filmem, de még ujabb 20 percet kell varnom, hogy lent legyen a másik fele. Ekkor tettek tonkre a lost finale erzetet, es ekkor kuldom el a xor-t a kurva anyjaba.
Ez nem ket resz, ne kulon rakjak ki. Az egeszre a legtalalobb a lol nfo-jabol ez az idezet: "Suggest in future to split episodes also after each commercial break."
Még kevés a seed és sokan töltik, de aki türelmes annak jó lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Feliratok meg majd lesznek úgyis mindkettõhöz, akinek kell, max leszedi majd azt a részt, amelyhez hamarabb jön sub ;] A többieknek meg mindegy, csak legyenek túl a másfél órán, aztán majd ráérnek a jó minõségût megtartani..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Lost S02E23 HDTV XviD-XOR
Lost 2x24 (HDTV-XOR)
Lost 2x23 (HDTV-XOR)
Lost S02E24 HDTV XviD-XOR
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
de majd meglátjuk de egy ekkora sorozatot csak nem rombolnak le ilyen hülyeséggel..ez nem a Mátrix...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Szóval a Hurley féle diliház meg álom rész - szerintem (!) - pont ezt a fajta ötletet akarta kiírtani véglegesen. De persze majd kiderül.
Ha erre gondoltál népbutítás alatt, akkor sorry, félreértettem ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |