Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Careful what you look for. You just might find it.
Careful what you look for. You just might find it.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Vagy 90 perc, nemtudom pontosan, en 90nek ertettem. De ha 108perces szakaszokat nezzuk, akkor talan lehet igaz a 90. Mondjuk Locke megiscsak szetveri a gepet (esetleg az elso probajat megakadalyozza Eko, de az oreg ravasz am, ne feledjuk;]), ergo nincs mar lehetoseg a gombot nyomogatni, es mondjuk ezt 100-90 perc korul teszi. Ekkor Eko futhat, es keltheti a panikot, mondvan nincs tobb gomb, nincs tobb ido, nincs bruszvilisz aki megmentsen, itt az armageddon... ;]
ui: az biztos, hogy az ABC emberkei tudnak promokat gyartani, le a kalappal elottuk.. Aki ezek utan nem ul ott szerdan a teve elott, az vagy hulye, vagy komaban fexik valahol...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mellesleg akar 10 evados is lehet a sorozat ha ilyen tempoban meselik, es szinte minden szereplo okkal van ott.
(szerintetek amugy rendben van az, hogy Michael megolte azt a 2 embert? Marmint ha ott vannak akkor biztos h voltak tavlati terveik veluk, lehet h kicsit beragnak Michaelra emiatt)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
NA erre azért kíváncsi leszek...
(bár minden részre az voltam eddíg 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ha volt már srry...........
Mondtam én h Eko nem fogja hagyni 😊
Desmondra már nagyon kíváncsi vagyok. Jó lenne ha már a fekete füstrõl is kiderülne valami.
Megtudjuk hogy miért zuhantle a gép,
hogy mi van ha lejár a 108 perc és nem nyomják mega gombot...( nekem az jött le a promóból, hogy akkor megint lezárul a hatch..)
és elõkerül újra Desmond...Jack meg nagyon nekiesik Michaelnak
Én a feket füstre nem láttam semmi utalást...
A hajóra meg azt tudom mondani, hogy Michael kért egy hajót a dharmasoktól...hát megkapta...szntem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Meg csak nem is szamol vissza, nemhogy pittyegne...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kettõvel ezelõtti résznél is haverokkal néztük és a végén bejelentettem, hogy na ennyit a lostról amikor Michael nekiállt mészárolni azonban reményt kaptam ami egészen eddig a részig tartott. 😞 Persze itt is helyre akarták hozni a végén a vitorlással de hát a fene tudja.. Ezért ismételni, hogy aztán a végén kiderüljön ami amúgy is nyilvánvaló. Megmondom õszintén a végére keményebb részeket vártam. 😞 Azért még mindig ez a kedvenc...
Nagyon sajnáltam Hugot amikor Libby meghalt. Egyébként ez tényleg segített Mikinek, hogy Hurleyt is magával tudja vinni az othershez, egyébként biztos nem ment volna.
Tul gyorsan irt walt tul hosszu szövegeket tul helyesen, szepen nagybetükkel, meg vesszökkel...
Ha en dugiban chatelek, nem figyelek oda es 11 evesen (vagy mennyi) biztos nem 300 karakter / perc a leütesem.
Én egy kicsit másképp gondolom.
Szerintem ezt az egészet kitalálta elõre az others. Azt is tudták, hogy Miki elmegy hozzájuk(a csetelés) - vagy a csetelést is õk találták ki vagy Walt de az biztos hogy tudtak róla, és Henryt is szándékosan küldték oda a Jackékhez. Szóval szerintem mindent szépen eltervezett az others(és az egész arra ment ki hogy azt a négy személyt megszerezzék), ennyi kitellik tõlük, azt már bebizonyították hogy amit akarnak azt végre is hajtják.
Persze ez csak az én véleményem, nem kell nagyon komolyan venni.
Anelkül, hogy az barmit vetett volna ellenük, vagy akar csak ismerte / erdekelte volna öket (föleg egy gyerek)
Es aki kepes akaratan kivül fogsagban tartani barkit, az csak aljas ember lehet.
Szoval szamomra az egyetlen megoldas lenne, hogy visszamegyek a partra, megbeszelem a többiekkel, kidolgozunk egy tervet esetleg, hogy latszat emberatadast csinalunk, aztan minden köcsög fejet szetlöjük. Persze csak azutan, miutan a gyerek az en oldalamon van.
Ugyan nekem nincs gyerekem és nem is vagyok aggresszív ember ugy gondolom hogy ha annak tudatában lennék hogy ismeretlen emberek egy lakatlan szigeten fogva tartják a gyerekemet és egyetlen mód van hogy visszakapjam mégpedig az hogy elviszek nekik 4 embert ugy gondolom,igen megtenném,hiszen talán ez az 1etlen reményem hogy visszakapjam a fiamat....ugyan nem ölnék érte embereket(nem is értem michael mért választott ilyen drasztikus megoldást...)viszont vmi csellel kész lennék megtenni amit kérnek ha ez nem foglal magában gyilkosságot,bár mondom így mondhatok akármit ha abban a helyzetben lennék nem biztos hogy ugy csinálnám ahogy itt most leírtam...
Locke-al kapcsolatban:Teljesen egyértelmü volt abbol az "elmenetelésbõl" hogy akkor dõlt össze benne minden amikor hobbit "pátyolgatásának" lehetõségét is elvesztette arról már nem is beszélve hogy az eddig fontosnak vélt gombnyomogatás is nagy átverésnek bizonyult Henry-rõl nem is beszélve,a köv. részben is valszeg emiatt üti szét a gépet...(már ha hihetünk a promonak)
Én nagyon várom a köv. részt mert végre(reményeink szerint)kiderül hogy tényleg van-e értelme a gombnyomogatásnak hiszen ez az eddigiek("?")alapján nem ugy tünik...
6610-re valaki?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
És ezt úgy mondom, hogy nekem van fiam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szerintetek nem fugg ossze a mostani resszel,amikor a masik bunkerben vert vesznek Mikitol meg a fekete csajszi faggatja Walttal kapcsolatban,azzal a resszel amikor Claire babajaval volt az a hercehurca az egyik bunkerben es a francia tyuk segitsegevel megszokott onnan ... Sztem az is egy bunker a sok kozul a terkepen,amit Locke masolt le az ajtorol ...
Vagy akkor nem tudom miert van annak ertelme vagy ha ertelme is van akkor hol vegzik el azokat a kiserletek,hogy kideruljon hogy tenyleg e a biologia apja Michael ... Es ha elvegzik akkor mi koze van annak a tovabbi 4 embernek akit felirt a csaj hogy hozza el Michael oket a masik taborbol ...Nem ertem az osszefuggeseket <#szomoru2>#szomoru2><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
Szerintem sincs semmi köze hozzá...
"mostmar tenyleg teljesen felesleges a szigeten"
Nem hiszem, hogy eltûnne a képernyõrõl, egyik alap karakter, sokat is cikkeztek róla és az igazi Locke-ról...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szerinted most akkor bedurrant arra, hogy charlie teljesen clean lett es mar öt sem istapolhatja (vagy utalhatja), vagy mi?
En a jelenetet csak annyira ertekeltem, hogy charlie teljesen lemondott a drogrol es mar meg csak veszelyeztetve sincs, hogy ismet rakap.
Locke elmenetelet ugy ertelmeztem, hogy "ok, itt sincs mar több dolgom".
... ami viszont akar a te elmeletedhez is vezethet, azaz a csömörhöz, hogy mostmar tenyleg teljesen felesleges a szigeten... hm...