Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenny már megint hamar megcsinálta!...ezer köszönet érte

Huszpuskán felirat!
ProGabe
úgy néz ki igazad lesz :)

4x05 ABC promo

kanadait nem linkelem,mert most teljesen megegyeznek :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Timbo
olyan kis átvezetõ rész :) hogy nagyobbat üssön majd a következõ durva :)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ProGabe
eddigi leggyengébb a 4-ik évadban,ez persze azt jelenti,hogy még mindig elég jó :) volt benne egy-két gyenge pillanat,és ezekhez képest kevesebb jó,igazi álleejtés talán egy sem,mert a végét simán ki lehet találni,szóval az egészet nézve a középmezõnybe tartozik

amúgy én nem olvastam egy darab spoilert sem,tehát nekem minden üt,ahogy kell

#13356-ban meg írtam,hogy lelassult,még hozzáteszem,hogy ez 100%-ig várható volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Én nem láttam még a részt, most töltöm. Spoilerezésrõl le akarok szokni, ezért azt nem kérek, de amúgy mondjátok már, milyen volt a rész? Ütött, vagy azért a sok elszórt spoiler miatt sejteni lehetett, mi lesz? Jó volt?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

alienslive
Oh, bocs a n00b kérdést. Nem vettem észre, hogy a banner alatt megváltozott a szöveg:S

Timbo
De tõlem akár már most is elhagyhatod :P

ancsie18
A fenti kiírás szerint holnap estig.
A felirat elkészülte + 24 óra.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Timbo
SPOILER tag használata kötelezõ az aktuális rész MAGYAR feliratát követõ napig!

alienslive
Igazándiból nem letszett ez a rész, talán a fõszereplõje miatt.

Amiért még nem tetszett: "Bruce Lee a hajóról" megzsarolja Bent. Hm. Ahogy fel volt vezetve, valami nagyobb dologra gondoltam. Bár a elsõ részbõl kiderült, elég pénzéhes a csávókám. Helinek nyomasincs, wtf?.
Viszont ebbõl sejthetõ, hova kell visszamennie Katenek a 3. évad végén.
Vajon a többi oceanic 6 tagot mért nem hívták be a tárgyalásra. (Hugo kilõve, valószinû ekkor már diliházban van, így nem számítana mit mond, de még van 3 tag rajtakívûl. Na jó, Sayid sem jöhetne szóba, mert végzi "munkáját"...

A részekkel kapcsolatban, a spoiler tagot meddig kell használni? elég fura így irogat + olvasni.

ancsie18
Na most akkor én adok rapidshare-es linket a letöltéshez:
s04e04 /1
s04e04 /2
s04e04 /3
s04e04 /4

ProGabe
most mi van?azt miért feltételezitek,hogy az oceanic 6-be nem tartozik Aaron?ahogy alineslive írta annyira nem lehetnek hülyék,hogy nem veszik észre,hogy Kate nem terhes.gondolom nem úgy történt,hogy kikerültek,eltelt majd' 2-2.5 év,és csak utána vették elõ Kate ügyét!ezt a 2-2.5-et Aaron kora miatt mondom,hiszen már beszél,meg elég nagy,szóval...do the math!

kíváncsi vagyok mennyi idõ telt el a tárgyalás,és a kimenekülés között.vajon ez a 4x01 elõtt játszódott?valószínû (Jack még teljesen józan :),de mennyivel?jó lesz majd,amikor összeáll a kép

nem mellesleg lelassult a sorozat,ez már igazi Lost-tempó

Már megnéztem és mégsem értem, hogy miért mondja. Az oceanic 6 az a 6 ember akik a túlélõk közül kijutnak a szigetrõl, és akiket a médiában mutogatnak. A +1-rõl nem is kell tudni senkinek. Azt csak a spoiler oldalakon találták ki, hogy az oceanic6-on kívül lesz még 1 ember aki kijut. Meg még jó, hogy nem tud róla senki, mert akkor oceanic7 lenne nem pedig 6. Ben pedig nem kijut, hanem ki-be mászkál a szigetrõl. Teljesen egyértelmûen a képünkbe vágták, hogy ki az a +1.

alienslive
vajon még hány +1 szereplõ menekül meg? :D
Azért csak feltünhet a bíróságnak, hogy Aaron mennyi idõs, és Kate nem volt terhes, mikor felszállt a gépre. Szigeten meg nem voltak annyit, hogy legyen egy sajátja...

Szolnokboy1
jah igen, tényleg. De úgy értem h, h valaki nyilván (talán egy újságíró, a hírek) elnevezte õket Oceanic 6-nek (Jack, Kate, Sayid, Hurley, x,y). Ezen kívül van még Ben (+1) és

Aaron (+1).

Ebben az Ocanic 6ben a publikum tudomása szerint nincs benne. Így értettem, hogy senki sem tudja.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

alienslive
De, mindenki, aki hazakerült a szigetrõl tudja

homeless: nézd meg a negyedik részt, kiderûl mért mondja.

És mivan akkor ha senki nem tudja? Nem értem, hogy ez most, hogy jön ide.

alienslive
vajon mi történt claire-el? Akkor valami bibi van a látomással, hogy egy helire szállnak fel. Vagy utána történhetett vele valami? Tudom ez csak költõi kérdés...

Szolnokboy1
jah de, jack tudja, de rajta kívül senki

Szolnokboy1
De nem is Aaron, hisz senki sem tudja, h õ nem Kate fia

hahahahahahaahaaaa, mondtam, hogy nem Ben a +1. Amúgy van egy rész kb az 1/3-ánál aminél simán lehet tudni, hogy mi lesz a vége. Nem értem, hogy ilyeneket miért raknak bele, így nem üt akkorát.

Sephi
Lost.S04E04.REPACK.HDTV.XviD-0TV

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
<#kuss>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
Nem álmodtad, csak ez spoiler szerintem. Úgyhogy csitt... <#kuss>

N1ggA
Nem rég valaki írta, hogy Jin és Sun megy.. vagy csak álmodtam? :)

Spread De Love!

ProGabe
nem,pénteken lesz.usa-ban lehet hogy csütörtökönként megy,de akkor itt már bõven péntek van.kb hajnali fél 4,hogy pontosabb legyek

Sephi
Ma van a 4-es nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bújócskáznak a szigeten ;-)

Alig várom már hogy kijöjjön az új rész és spoilerezhessek.

Sephi
Habar a nyulak miatt soha sem lehet tudni :D

Sephi
En mar gondoltam arra hogz esetleg 2 van mindekibol... de aztan amikor kiderult hogy a tengeralatti repcsiben nem ok voltak akkor felhagytam ezzel a taoriaval.

AntiHero
Senki nem említette. +1 fõként mondtam. A 6 fõt meg már tudjuk szval :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shad0w
de az milyen vicces lenne ha jack lenne a koporsóban :)

don't give a fuck

Sephi
Miert? Honnan tudod hogy Michael meg Walt veluk menekul?

Hmm lehet meg a vegen kiderul hogy Walt van a koporsoban :(

Timbo
ez se egy rossz elképzelés!

nem Michael és a fia a maradék 2?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

És ha "odarakták", akkor hogy kell ezt elképzelni? És mi a helyzet az emberekkel? Megöltek néhány ártatlan embert, õk lettek a halottak, vagy valami mûanyag bábukat használtak?

És Frank (vagy hogy hívják) miért lett a mentõcsapat tagja attól, hogy észrevette a gyûrû-dolgot?

Careful what you look for. You just might find it.

Biztos, hogy nem. Ha jól emlékszem, õk elvonultak valami nyugis helyre. Ben mondta Richard-nak a 3. évad végén, hogy vidd el az embereket a ... (nem jut eszembe, de valahova.) :) És van még a stewardess, meg a gyerekek is.

Az Oceanic 6 -ként emlegetett túlélõk a gépen (815-ös járat) utaztak. :)

Sephi
Hat nem is tudom. Oceanic arra is utalhat, hogy azokról van szó akik odavesztek nem? Lehet én tudom rosszul..

precision
Itt nézz szét a magyar trackerek között
nemtom hogy melyikre lehet most regisztrálni, de szerintem találni fogsz olyat ahova lehet... van egy pár :)

Bazinga!

ancsie18
És most iszonyatosan off leszek és ezer bocs érte, de hát mégiscsak nõ vagyok, na... :)
Szóval: Mondjatok már nekem egy nem meghívásos, jó torrent oldalt, ahol szinkronos cuccok is fent vannak? Mert ezeket a 20-perces-filmet-60-darabba-vágós-és-és-az-oldalt-6000-reklámmal-teledobáló-1-hónap-egy-rész-letöltése oldalakat már iszonyat unom... :(
Elõre is köszi, aki segít.

ancsie18
De nem is értem, miért akarja mindenki Bent meg Desmondot beleérteni a hatba, amikor teljesen világos, hogy az Oceanic 6 csak olyanokat takarhat, akik a gépen utaztak. Ezért is ez a neve.

ancsie18
Ben nem számít bele a hatba, mert õ nem Oceanic. Tehát még 2 hely kiadó.

Sephi
FEJEZZETEK MAR BE!

Francot sem erdekel ki spoiler es ki nem. Szerintem a sorozat utan 12 vagy 24 ora utan mar alapbol nem irjuk ki a spoilert. Mikor volt a 3? Mult heten? AKKOR MEG MIAFAXVAN?

Na.

Szoval akkor Ben lett Said "fonoke". Faxom sem erti mar de az mar tiszta hogy a Flight 6 ugye hat emberre utal. Eddig tuti Said, Kate ,Jack , Hugo es Ben. Akkor gondolom az utolso Sawyer lenne?

ancsie18
Hát nem tudom, nekem semmi bajom vele, hogy spoilerezni kell. Én pl amíg nem láttam a részt, addig is bejövök, mert mindig kíváncsi vagyok, hogy kibõl mit váltott ki az új rész, mennyire sikerült jól, van-e már felirat (mert én csak azal nézem), stb. Bár én a spoilereket is elolvasom ilyenkor, tökéletesen meg tudom azt is érteni, hogy sokan nem akarják.

Chrisx
Amúgy mi van a többi szigetlakóval meg Richard Alpert-el, elfelejtették õket?

720p ctu felirat nincs valakinek? Köszi

magus
úgy elvész a meglepetés ereje, emlékszem pl mikor lelõtték a harry potter 6 végét a megjelenés napján milyen szar volt

grebber
Én mindig elolvasom még megnézés elõtt miket irogatnak az új részrõl és megsincs tõle semmi bajom.

Next PC upgrade: 2022