22323
-
#15190 Csináltam egy MSN-képet, gondoltam megosztom, hátha kell valakinek :)
-
#15189 Lost-film?(forrás:sorozatjunkie)
Nem, nem kell megijedni, de mindig is beszédtéma volt a rajongók körében, hogy mi lenne, ha moziba is bekerülne a Lost. Jó lenne vagy rossz, siker-e vagy bukás. Persze a kérdés végig csak afféle elhessentenivaló baromság kategóriába soroltatott, míg J.J. Abrams-nek fel nem tették a napokban, s a válasza kvázi az volt az esély firtatására, hogy “határozottan talán.”
Az MTV News kérdezte, Abrams pedig az mondta, hogy még mindig erősen kétli, hogy megvalósulna egy Lost-mozfilm, de már nincs annyira az ötlet ellen, mint volt a múltban, főleg, mert a sorozat 2010-ben biztosan befejeződik (soha ne mondd, hogy biztos…), és ez kaput nyithat egy film előtt, hiszen a készítők lezárt sztoriban gondolkodhatnak.
A tovább mögött meg is nézhetitek ezt a JJ-interjút, amiben még bőven esik szó a Lost-ról és a Star Trek-filmről is, nekem meg az a kérdésem, hogy mi a véleményetek? Vagy inkább az, hogy miért ellenzik, akik ellenzik, hiszen bennem az merült fel, hogy miért ne csináljanak kvázi két plusz részt, ha még belefér (eddig is volt példa az évad bővítésére).
Nekik jó pénz, nyilván csak akkor valósulna meg a film, ha értelme is lenne és a mozis költségvetés plusz lehetőségeket is kínálna, bár nem tudom, hogy mit lehetne javítani a Lost-on a tévés verzióhoz képest, mondjuk plusz 10-20 millió dollárral. Mert ennél a sorozatnál nem nagyon volt panasz arra, hogy látszik rajta a pénzhiány, hisz annyira nem effektfüggő.
ugyanez a sorozatjunkieról
-
#15188 fú, dejó lenne :o -
#15187 Kurva nagy lesz,kirázott a hideg!Locke a legjobb! -
#15186 megannyi fanmade, fake trailer után itt az igazi 5. évados. pár új jelenettel!
-
#15185 Sajnálom de amikor étterembe megyek, oda nem viszek fényképező gépet.
Étteremben. -
#15184 photo or it didn't happen :)
hol sikerült? -
#15183 Kezet fogtam Henry Ian Cusick-al. Aszitem elájulok. -
#15182 pedig a google mindent megmondott volna a sorozatok készítésével kapcsolatban, például hogy csak augusztusban kezdték el a felvételeket ;)
egyébként ez azért jó, mert így minden hétre jut egy rész (á la 24), és nem kellenek bele megszakítások mindenféle ünnepek miatt, mint karácsony stb -
#15181 Ja, jó, nem tudtam, hogy a többi sorozat, pl. House, Heroes, stb. azok "teremnek" és nem kell leforgatni. Bocs! -
#15180 ezek a nyomik már a 4-ik évadot is februárban kezdték
-le kell forgatni
-csak 16 (vagy 17) részes lesz
-az előzőt el kell adni DVD-n
-írtam már, hogy le kell forgatni? -
#15179 igen -
#15178 Ezek a nyomik most miért nem kezdték a szokásos szeptemberben az évadot?
Csak hogy ellehessen nyújtani 2010-ig, vagy ki tudja meddig? -
#15177 Képek az amerikai LOST magazinból!!! -
#15176 pedig tökre érthető, és mivel ez lost nem is meglepő
amúgy Ben és Locke.. -
#15175 Azért meglepődtem, hogy ez a Benn, hogy jutott ki a szigetről, Lock vagy h irják a nevét meg a koporsóba ... na meg hát, hogy a sziget eltűnt hirtelen, ezeket nem értem :D :-?? -
#15174 -
#15173 Nekem megvan.Persze felvett:D -
#15172 azt nem tudja valaki mikor adják ki dvd-n? -
#15171 ha nem lett volna se lenne több, 16 részre tervezték a 4. évadot akár a 2 utolsó évadot is -
#15170 igen sajna a sztrájk miatt -
#15169 igen -
#15168 14 részes a 4. évad? -
Larvin #15167 félreértés ne essék, de csak azért szólok, mert itt a szinkronosok sok spoilerbe belefuthatnak -
Larvin #15166 A topic neve: Lost (ABC) -
#15165 már fenn van az egész 4-ik évad! -
#15164 Nem kell kinevetni a másikat, ha nem követte eddig a Lost-ot és most pótolta be. Az utolsó szinkronos torrent amit leszedtem az a 12. rész volt. Mikor szokták felrakni a következő részt szinkronosan? -
#15163 lol -
#15162 a 12. után egy héttel -
#15161 már volt négyszer! :) -
#15160 Hol? -
#15159 Mikor jön a 13. rész? -
#15158 azért írnak sok helyen jan 1-et, mert annyit a biztos, hogy 2009-ben folytatódik. tehát a 01.01. csak jelzés értékű! -
#15157 Üzletstratégiailag az elseje este megfelelő. Mindenki a másnaposságból már félig kigyógyult, hideg ásványvizet kortyolva a fotelben henyél...:D -
#15156 De, egyesítik az időzónákat és mindenütt éjfélkor éjfél lesz és lenyomják! -
#15155 igen én is olvastam párhelyen (a saját next episode widgetemen is az van kiírva), de nem hinném, hogy az lesz.......vhol februárban elkezdik megint........gondolom én..... :D -
#15154 persze és pont éjfélkor, himnusz helyett -
#15153 2009.01.01-én lesz nem?
Vagy akkor se, mert már a f@sz se emlékszik, miről szól a dolog! :D -
#15152 az 5. évad vmikor év elején (január vége v február eleje/közepe) kezdődik...... -
#15151 Mert a 4.ik evad ugye 14es resszel zárult, de akkor rögtön jön az 5ödik vagy mi?