22323
-
1Obi1 #15110 Egy kis szívesség kéne.. Van a DarkUfo-n egy szavazás, ahol két adott Lost karakterből az egyikre kell voksolni. Az 1200 indulóból (akik megtippelték a végeredményt) már csak 51 maradt, és én is köztük vagyok. De rosszul áll a szénám, mivel Mikhailra tippeltem, de Walt vezet. Szóval egy voksot kérhetnék mindenkitől az oroszra (a gyengébbek kedvéért Mikhailra).
link
Nagyon megköszönném. -
#15109 na akkor nézem tovább :D -
#15108 a második évadhoz még túl spoileres lenne asszem :) -
#15107 valaki tudja magyarázni mi ez a játék? (most kezdtem nemrég a sorozatot, 2. évad 14. résznél tartok, ha túl spoileres lenne akkor mondjátok azt :D) -
#15106 eddig ez a legidiótább, legrosszabb, legérdektelenebb netes lost játék. remélem a bemutató előtt lesz valami igazán jó is -
Blacktom #15105 Hát elég randomnak tűnik, de azt se nagyon tudjuk mi alapján csoportosíthatnak, meg hogy miért is van köze pont a görög mitológiához.
Which Groups are you in?
Pandora -> Steropes 19% (419)
Pandora -> Brontes 16% (362)
Pandora -> Polyphemus 17% (391)
Ganymede -> Steropes 16% (359)
Ganymede -> Brontes 16% (359)
Ganymede -> Polyphemus16% (369)
-
#15104 én steropes -
Larvin #15103 én is brontes -
#15102 Brontes csoport a második teszt után... nem tudjátok hogy mik vannak egyáltalán, vagyis mit jelentenek a besorolások? :)
szerk: megtaláltam, eléggé gyanús hogy ilyen kevés csoport van, lehet hogy random bepakolnak mindenkit valamelyikbe?
After test 1, group names were Ganymede or Pandora, both planetary moons and both names from Greek mythology. Upon completion of test 2, volunteers are assigned to Brontes, Steropes or Polyphemus, all names of Cyclops from Greek myth. -
#15101 mindig mások a kérdések (sarkítottam kicsit :), szóval csalni elég nehéz :) -
#15100 én is Ganymede csoportban vagyok, a második kör tényleg szívatós... Ahhoz képest jól jött ki, tudtam belőle legalább 4-5öt, de a többire csak tippeltem.
aki még nem próbálta, az szóljon és összecsalunk neki egy jobb eredményt :D -
Larvin #15099 :(
azt nem szeretném, hogy az legyen
A második teszt kész katasztrófa lett nekem. A felénél még a kérdést sem értettem meg (szótárazni nincs idő :P) A másik felét pedig még Einstein se tudná fejből.
Annyi segítséget elárulhatok szerintem, hogy az utolsó kérdés tanulsága az, hogy valamilyen összefüggés lehet a válaszok közt. (Lehet, hogy mindre ugyanaz a betűjelű a helyes válasz, vagy ilyesmi) -
#15098 magyarul, ha kérhetem -
#15097 wömföm -
#15096 de jó, hogy nem akartam megtudni ki az... spoiler! -
#15095 már a kaptárban undormány volt -
#15094 hagyjad már, biztos flashback lesz vagy halu... -
#15093 dharma pontot akkor kapsz, ha másokat meghívsz a játékba. éreztem én, hogy piramisjáték lesz ebből :D -
Larvin #15092 Ganymede (hold) csoportba kerültem, nemtom mit jelent ez. 78 pontom volt.
Kint van a második teszt. Olvasható a leader board.
"Van akinek van dharma pontja?" -
#15091 Neee, nekem annyira unszimpi a csaj... :S -
#15090 Az 5.évadban visszatér egy szereplő aki...
-
#15089 az epguides.com és a tv.com szerint január 1-én lesz az S05E01..... -
#15088 ha jól tudom a főszereplőknek 8 évados szerződésük van.....tehát lehetne folytatás -
#15087 Lehet.... -
#15086 az meg olyan is lenne! éppen ezért remélem, hogy sikerül nekik 100%-ig lezárni, és akkor a csatorna csak valamilyen elcseszett spinoffot, vagy előzményt tud gyártatni. szóval folytatást remélem semmiképp. remélem az összes szereplő története lezárul. hiszen itt a karakterek a lényegesek! -
#15085 Lindelofék nem folytatják akkor majd másnak adják hogy folytassa.... -
#15084 Szerintem meg nem lesz folytatás,a készítők világosan elmondták,hogy nem lesz folytatás,se mozifilm,se semmi,mégha óriási siker lesz akkor sem,kerek lezárt történetet fogunk kapni a 6.évad végén! -
#15083 remélem lesz egy kate spinoff -
#15082 nem feltétlenül lesz vége a 6. évad után......ha még akkor is nézett lesz akkor a studió v ráveszi Lindelofékat, hogy folytassák v új stábbal folytatják....... -
#15081 Úgy akartam magam kifejezni,hogy utána mi lesz velünk fanokkal?
Lesz valami más majd?:D -
#15080 hogy találtad ki?:O -
#15079 És utána mi lesz?
Nem lesz LOST?:O -
#15078 nézd meg a 6. évadot, ott minden kiderül! -
#15077 -
#15076 valami ég..... -
#15075 Hy all! egy kérdés mi a nyavaja aza fekete füst a filmben????? -
#15074 -
#15073 gl -
#15072 na elkezdtem a lostot is :D ma reggel óta csak azt nézem, 1 évad 15. részénél járok, eddig 5/5 pontot kap tőlem :D (csak sajnos időigényes és eteti a részeket :D) -
#15071 hát nekem 74-nál jobb nem jön össze :)