1224
39907001nz.jpg
  • spike0007
    Ki mondta neked hogy pg-13 lesz? Korábban így volt de ezt még nem döntötték el és nagyon valószínű hogy R-es besorolású lesz egyébként! Ugyhogy gratulálok!:)) Az meg már az eddigi videókból is látszik hogy messze jobb lesz mint a T3 és olyan hangulat várható mint az első és második részben. Akkor írd meg a véleményed ha már láttad a filmet!
  • r4pt0r
    Nana egy pucér picsa sokkal durvább mint kibelezni valakit, legalábbis amerikában, ezt ne feled. :D
  • sandor8206
    na úgy nézz ki kezd borulni a bili nálam, McG nagyon pedzegeti, hogy a T4 pg-13 lesz és ezt úgy adja be, hogy lehet nem lesz benne az egyik csaj topless jelenete, hát mondom én ki a fa*zt érdekel a pucér picsa, itt nem erről van szó. Előző T-filmek R, ez meg a War-múvi és pg13, elmegy a picsába! Na mindegy jó popcorn-film lesz de semmivel sem több, és kérdezhetnétek miből gondolom ezt, mi köze van a "korosztálynak" egy film minőségéhez, semmi! De ez fogja megkülönböztetni Cameron zseniális részeit, a többi mocsoktól és a lényeg, gondolom Cameronnak az volt a célkitűzése, ok "R" legyen és jó ehhez megírom a forgatókönyvet, de elkészített egy scriptet, az mellett kiállt, nem engedett a látásmódjából, ő azt úgy képzelte, fontosnak tartotta és "megalkuvás" nélkül elkészítette. Ez meg majd egy gyerekeknek szóló háborús-film lesz!

A másik nagyon úgy néz ki ez a McG gyerek nagyon a más filmjeiből "akar megélni", T4-gyel kapcsolatban minden 2. szava Dark knight+Cameron+ nagyon úgy néz ki, hogy Cameron nagyon nem ajánlott senkit McG-nek, semmi köze nem is nagyon beszélgetett vele+ez biztos nem is járt az Avatar forgatásán McG, szépen lehazudta.

Jó film lesz, de nem zseniális mint a T1-T2. Ahogy Spielberg (vagy G. Lucas mindegy valamelyik a 2 közül) nyilatkozta egyszer "...egy jó rendezőnek először jó forgatókönyvírónak kell lennie..." (itt arra gondolt, hogy magának írja a scriptet) és igaz is lsd. Cameron, Spielberg, M.Mann, Nolan stb. nem ilyen bérrendezők mint McG és J. Mostow. Elé rakják csináld meg! Nem a saját "gyermekük", nem a saját megvalósítani kívánt "álmuk"! Na mindegy ennyi:-)
  • spike0007

Jövő héten előzetes itt az elő előzetes:
    http://www.youtube.com/watch?v=Bt1ZV1bOJGs
  • Tripod
  • matrix666
    Klassz, már lassan fél évesek a poszterek, de jók még mindig
  • zvaragabor
    Én azt nem értem, hogy a várost miért úgy tervezték, hogy felülről úgy nézzen ki, mint egy terminator feje.
    [amúgy várja már]
  • Legend Killer
    kemény
  • Prince23

adatlap
  • spike0007
    Linda Hamilton a T4-ben jeeee
  • spike0007
    Új képek és rengeteg infó
  • ba32107
    rákattintottam egyre, az nem az volt :D
    (lustaság ftw)
  • Szolnokboy1
    ugyanott, youtube tele van vele.
  • ba32107
    Ennek hol az eredeti trailerje?
  • Szolnokboy1
    UNRATED T4 trailer (HATALMAS!)

A végén a robot: "What the fuck is with you walking like dum-dum-dum in the background?"

"END of a career... BEGINS"

LOL :D
  • Legend Killer
    nah fújj az a kép :D. nem is nézem tovább :D.
  • pauly
    link
  • Legend Killer
    mer micsinátt? :S
  • ba32107
    Christian Bale nyilvánosan bocsánatot kért
  • ba32107
    37 asszem, legalábbis egy oldalon mintha úgy írták volna :D
  • pauly
    :)) vajon hányszor hangzik el a fák? :)
  • bertino
    ez meg nagyon jóféle.
  • bertino
    szerintem megérthető a dolog.
  • ba32107
    Őt is meg lehet érteni. Amit mellette lehet felhozni, hogy ez a baki állítólag tényleg komolynak számít a filmvilágban, amúgy is szar napja volt, stb....

De azért 4 percen át ordítozni, az nem semmi. Az már bőven a hirtelen felindultság határán túl van.
  • r4pt0r
    Szerencsére engem minden színész, híresség magánélete hidegen hagy, és csak a vásznon produkált munkáját figyelem, és Bale biztos vagyok hogy jó lesz mint minidg. :D
  • zaki
    Hát, eléggé csalódtam most Bale-ben... :c
  • Xerxész
    Forgatási képek csontvázakkal, helikopterekkel, Skynet gyárral, T-800 gyártásközivel!
  • ba32107
    Ja, tényleg mondja is a szövegben, hogy a DP-ről van szó.....hát, mindketten hülyék voltak szerintem.
  • Magoo
    A DP, alias Director of Photography sétált bele....az azért mégis csak keményebb ügy, hidd el...de nem fogom menteni mert amit ott levágott az kicsit sok...
  • ba32107
    A Terminator 4 forgatásán egy operatőr belesétált a jelenet közepébe, és Christian Bale egy kicsit dühös lett........a hangfelvétel pedig kiszivárgott. Hatalmas :D

Link
    Remix :D
  • bertino
    http://filmbuzi.hu/archives/2009/02/03/terminator-tabortuz/
  • bertino
    http://blog.wired.com/underwire/2009/01/terminator-dire.html
  • bigfoot
    köszi a linket!
    igen jó hírek!
  • jamamura
    rengeteg új vázlat + infó a T4-ből
  • bigfoot
    igen terminátor, de a sorozat a 2ik film után játszódik és egy különálló folytatás ami nem veszi figyelembe a következő Terminátor részeket,míg a T4 a T3 után játszódik és nem veszi számba a sorozatot

ezért mondtam hogy ide csak a Terminátor film-el kapcsolatos dolgokat írjunk ,mert csak bekavarjuk a dolgokat,
    semmi egyéb oka nem volt, oks?
  • SucreT100
    Pedig az is Terminátor nem? De nyugi, nem fogok ide irogatni... :SSS
  • bigfoot
    sztem a sorozatot nagyon nem kéne ide keverni!!!!
    szerencsére semmi köze a T4hez!

van külön topicja oda lehet irogatni
  • SucreT100
    Komkrétan arról nem találtam semmit, hogy hány időgép létezett, de aki gondolja, az olvassa el, mert számos dolgot megmagyarázott (nekem)...

Idővonal I.

Bár időrendileg a 2. és a 3. rész között van a sorozat, azért figyelembe kell venni a rengeteg eltérést, ami miatt nem illik bele. A megoldás rém egyszerű: el kell vonatkoztatni az idő-től, mert az időutazások miatt ez nem lehetséges.

A megoldás: a sorozat csak időrendileg van a 2. rész után, de valójában a 3. rész után játszódik.

Hogy miért? Lássuk a logikát:
    1. A második (mozi) rész teóriája szerint a jövő megváltoztatható.
    2. A harmadik (mozi) részig John ide-oda ingázva ugyan, de békésen, terminátoroktól mentesen éli az életét. Megjelennek a Terminátorok, az egyik azért, hogy a SkyNet beindulhasson, a másik azért, hogy John megmeneküljön. Arnold-terminátor szerint nem megakadályozták az Ítélet Napját, hanem elodázták. Ha viszont úgy nézzük, a második részben elpusztított csip csak meggyorsította volna az eseményeket...
    3. Ismét a harmadik (mozi) részben figyelmezteti a Terminátor, hogy a jövőben meg fog halni, és az okát is elmondja. Mert a jövőbeli felesége erre utasította.
    4. Akkor most jöjjön a teória - azaz a feltételezett folytatás. Harmadik mozi után bekövetkezik a világvége. John számára hamarosan eljön az a pillanat, amikor megölné az a bizonyos Terminátor, de nem követi el a hibát. Így a végzete elodázódott. Tervet sző az időgép felhasználására.
    5. Megszerzi Cameront, átprogramozza vagy átépíti (ismeretlen tipus jelzés Cromanthie-nál), teljesen mindegy. Feltételezem, hogy ő védte meg a szimpatikusnak tűnő Terminátortól.
    6. Visszaküld pár embert, hogy elpusztítsa a SkyNet-et megszületése előtt, de gondolom, közben értesült arról, hogy a SkyNet is visszaküldött pár gépet, hogy biztosítsa a SkyNet terv megszületését. Rájött arra, hogy talán egyvalaki tudná ezt megoldani: tulajdon édesanyja.
    7. Ezért visszaküld egy embert, hogy megépítse az időgépet. És visszaküldi Cameront, hogy megkeresse rákbetegsége előtt az édesanyját, és buzdítsa a SkyNet elpusztítására. Feltételezem, hogy az alapprogramja Cameronnak az, hogy védelmezze John-t. De az is lehet, hogy tudomására jutott Chromatie visszaküldése is, így másodlagos céllal küldte az iskolába.
    8. És itt kapcsolódunk be a filmsorozatba...

Idővonal II.

2005. 08. 11. 18:00 -> Az Ítélet Napja
    2015 -> T-600 kifejlesztése
    2017 -> T0K715 kifejlesztése
    2020 -> T-800 kifejlesztése
    2029 -> T-1000 kifejlesztése
    -> Skynet visszaküldi az időben az elkészült prototípus T-1000-ret 1995-be, és egy T800-101-et 1984-be.
    -> Connor ezt egyből megtudja, ezért kiszabadítja a fogságból (SCC 1x06) és visszaküldi az időben Kyle Reese őrmestert (DN38416), és egy átprogramozott T800-101-et 1995-be.
    -> Derek kiborul, mert nem találja a testvérét, beszél Connorral, aki visszaküldi Dereket, Timms-t, Sayles-t, és Sumner-t 1997-be. (SCC 1x06)
    -> Ezután visszaküldi az átprogramozott T0K715-öt 1999-be.
    2030 -> T-850 kifejlesztése
    2032 -> T-X kifejlesztése
    2035 -> T-888 kifejlesztése
    -> Skynet hozzájut a listához, hogy kiket küldött vissza 2029-ben még Connor, és visszaküld az időben 3 terminátort:
    T888-102: 1997-be, feladata a 4 ellenállót elpusztítani
    T888-103: 1999-be, feladata megsemmisíteni John Connort.
    T888-105: alternatív 2007-be, a Coltan anyagot megvédeni.
    -> kinyírja Connort T850-101-essel

Repüljünk egy kicsit mi is:
    1984 -> a T800-101 kudarcot vall, megfogan John
    1985 -> megszületik John
    1995 -> a T-1000 kudarcot vall, a T800-101 "legyőzi"
    1997 -> megérkezik a 4 ellenálló
    1999 -> megérkezik a T0K715, és a T888-103.
    -> A T0K715 javasolja, hogy utazzanak az időben, mert az adatbázisa alapján 2011. 04. 11.-én lesz az Ítélet Napja. Egy alternatív 2007-ben kötnek ki. (hogy miért alternatív arról lejjebb). A T888-103 egy véletlen folytán átjön az időben velük együtt. Innentől lásd SCC
    -> Derekék utánuk utaznak, ezáltal a T888-102 is.
    2000 -> Az olvasztóban sajnos nem semmisült meg az 1995-ös T800-101 chipje, a Cyber Research System megtalálja, és elkezdik fejleszteni a Skynetet. Itt változik meg az egész. Ugyanis ha nem találják meg, akkor az alternatív lett volna a tényleges, így viszont 2003-ra jött előre az Ítélet Napja.
    2005 -> Megérkezik a T-X, és a T850-101, létrejön az Ítélet Napja. Elérkeztem az elejéhez.
  • sandor8206
    azért a sorozatot sztem nem kell belekeverni mert talán McG le is nyilatkozta, hogy ahhoz semmi köze nem lesz+még az eredeti terminátor filmekhez képest is változtattak (szóval azokat se vegyétek szentírásnak) mert ez olyan lesz mintha másik idősíkban játszódna, hisz Connorék fiatalon+az anyja változtattak a jövőn! A trailerben mondja is Bale/Connor, hogy ez nem az az jövő amiről az anyja mesélt neki!
  • r4pt0r
    Mivel nem néztem meg sok részt ezért lehet hülyeséget beszélek. A sorozat valóban épít a Terminator univerzumra, ámde mivel ez egy sorozat nem ragaszkodnak az ottani dolgokhoz. Szóval ha a történet úgy kívánja behoznak még pár időgépet. Mert lehet az elején még megpróbálják követni az eseményeket de ha nem terveznek nagyon előre gyorsan leszaladnak róla.