1224
39907001nz.jpg
  • kill3r21
    Én már kezdek rájönni hogy az egyik poszter szemében miértvan egy dns jel :)
  • Suffering
    Milyen fordulatot lönnek le a trailerben?
  • Tripod
    HD Tailer

Nekem annyira nem jön be
  • Legend Killer
    mikor jön? :P
  • spike0007
    Valami hasonló szintet várok én sztem meglesz az a szint! Bale meg rulezzz!
  • SLICK
    most már biztos jobb lesz mint a 3 ^^
    De az előző trailerek alapján is nyílvánvaló volt. Ha közel olyan jó szintet üt meg mint a T2, akkor elégedettek lehetünk.
  • Legend Killer
    :D
  • r4pt0r
    del, ban ilyen sorrendben. :P
  • butchbean
    Ez érdemes megnézni és hozzá szólni.
    Nagyon állat cuccok vannak fent.

http://premiumjatekok.hu/
  • Legend Killer
    ász lesz
  • r4pt0r
    Biztos hogy lesz feliratos is.
  • ba32107
    Szerintetek a mozibn feliratosan lesz majd?

Remélem...
  • sandor8206
    jók a mociterminátorok :-)
  • spike0007
    http://www.youtube.com/watch?v=owrEMGg4x3M
    Epikus nagyon jó az új trailer fasza film lesz!!!
  • pauly
    Még mindg nem jön be...és nem is fog Cameron nélkül :)
  • kill3r21
    Srácok, nézzétek meg az új trailert, akinek eddig nem jött be ez az egész, annak msot vége lesz....
    Sötét lovag alázás van kéészülöben ugyérzem! :)
  • Legend Killer
    ok
  • bigfoot
    a linkelt terminatoros regények topicba mehet
  • Legend Killer
    hm, betegyem ide akko, v ne? :D mer1ik azt mondja, h ide ne, a másik meg, h de :D.
  • bigfoot
    i'm fuckin batman
  • bcrics
    Hell,,elmondaná vki hogy ez miért és hogyan?..nem vok perfekt angolból..

link
  • bigfoot
    ide írd le nyugodtan amit eddig leírtál!
  • Legend Killer
    foglald! akko hamar meg lesz, ha kijött a cucc :D.
  • Legend Killer
    ok, nem is tudtam, h van ilyen topik :D.
  • cassoneitaly
    Nem tudtok róla, hogy mi lesz a fordítással?
    Mert ha nincs még senki szeretném előre lefoglalni a 4 fordítását!
  • zvaragabor
    Amúgy regény témában a továbbiakban szerintem majd itt. :)
  • Legend Killer
    ja, a regényemre írtam, hogy új oldalról közelítem meg, a mi lett volna, ha oldalról :D.
  • zvaragabor
    Te meg olvasd el újra a hsz-ét, mert a regényére írta, hogy abban meghiúsították, nem a filmre. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hiúsították meg.
    Vedd elő újra a DVD-t!
  • Legend Killer
    ja.

kösz a választ, privi ment. úgy folytatom, h t3ban nem lett Ítélet Nap :PP. meghiúsították :D.
  • zvaragabor
    Persze ha az Ítélet napja után (a T3 után) játszódna a történet, akkor Robert Brewster már csak említésként szerepelhet benne, mert a T3-ban meghalt. Feltételezve abból, hogy a T4 topikba írtad. És persze ha a T1,2,3 sztorit vesed alapul.
  • zvaragabor
    Nagyon helyes!

Kate Brewster(állatorvos), apja Robert Brewster(tábornok). Szülei elváltak mikor még Kate az állatorvosi suliba járt.

Szerintem ne romboljuk vele a topkiot, inkább privátban küldd el annak, aki meg szeretné nézni. Én meg szeretném. :)
    Továbbá benézhetsz ide(lehet, hogy most nem jön be, majd később próbálkozz) is, hardcore terminátor fanok (írók, olvasók egyaránt) biztos nagyon szívesen elolvasnák, és még segítenek is az esetleges hibákkal, mit pontosíts, stb.
    Illetve ha készen van, akár még ide is feldobhatod.

Sok sikert hozzá, remélem sem a kedv, sem az ihlet nem fog elfogyni! ;)
  • Legend Killer
    amúgy tuti nem fejezem be, nálam egyi kregény se készült el még, mer v a kedv, v az ihlet fogyott el.
  • Legend Killer
    elkezdtem írni unalmamban1Termintáor regényt. h írják rendesen a 3ban lévő csaj nevét? Kate Brewster, nem? na és az apja neve mi volt?
    bemásoljam ide, amit eddig írtam? sok :P.
  • sandor8206
    ja és akkor játszd te is a inkvizítort ha majd te is láttad a filmet! Addig hagy kételkedj már az információk alapján. De amúgy biztos jó lesz, hisz lesznek benne nagy robotok.
  • zvaragabor
    Hát azért a T1-et nem neveztném popkornmozinak. Talán 1-2 jelenet volt benne, ami tipikus mozis akciójelenetet idéz. A T2 már valóban a látványra is megy, de emellett egy hihetetlenül jó sztorit is kapott, és nem csak a non-stop akció ment benne.
  • sandor8206
    az ok, de mi köze van a TDK a terminátorhoz (ok Nolan, ok Bale), úgy hogy minden nyilatkozatában, vagy 2-szer megemlíti, egyszerű TDK-fannakat akar húzni a moziba, meg ha az jó film volt akkor ez is az lesz? mi köze hozzá? Még frencsájzon belül is van különbség lsd. T1-T3, teljesen más filmeknél akkor meg!
  • sandor8206
    egy cikk, és McG nyilatkozta, hogy valószínű nem lesz benne Bloodmoon vagy ki topless jelenete, utána egy oldalon keresztül magyarázta, hogy TDK is pg-13 és Titanic is pg-13 stb. szerinted miért?
  • spike0007
    Megjegyzem a T1-T2 ugyan úgy Popcornmozi is! Ezzel meg nem hiszem, hogy bármi gond lenne, hiszen mellé rendesen történet is társult. Nem ugy mint a T3 esetében ahol a sztori hagyott némi kívánnivalót maga után!
  • spike0007
    Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet aki a Dark Knightot írta és a Mementót! Még jó hogy McG felemlíti a Dark Knightot Bale és Nolan miatt basszus! Cameront meg azért mert Ő teremtette meg a T-univerzumot és a tisztelgés kijár neki ahogy sztem lesz is pár utalás a filmben nem úgy mint a T3-ban ami ugyan tetszett de lássuk be nem volt méltó az első két részhez.. Am most változik a helyzet!