Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve elég ha kap egy lövést a Diablo Corsa-jába. 😊
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Persze. Ezek:
http://forum.port.hu/images/hu/posts/985024.jpg
a motorok csak jól néznek ki de vajon hogyan mûködnének?
A Minigun-oknak és a 4 30-asnak a lõszertartóját egy utánfutón húzza? 😊
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Na most ez a kettõ nem ugyanaz vhol? <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egyébként nekem már az sem tetszik, hogy eljött az Ítélet Napja, de azért kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle.
A szuk helyeken atferes csak akkor relevans, ha az uldozott is valamilyen motorral menekul, ettol eltekintve tobb a hatranya, mint az elonye.
A Gatling-rendszeru(egyebkent a csovek forognak) fegyverek pedig tenyleg eleg nehezek egy gyalogos katona szamara, de talan nem egy 3 meteres terminatornak. Masreszt meg, ha megis ezt a pontossagot kepes elerni vele, akkor talan megsem ezt a fegyvert kene rendszeresiteni naluk. A konyvek amugy tobbnyire nagyon jok, de csak nehany magyar iro es kiado kalozakciojakent jottek letre, es a hollywoodiak aligha ismerik oket. (Ellenkezo esetben valoszinuleg perelnenek duhodten.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
+egy filmnek önmagában kell megállni a helyét, nem a könyvek segítségével
A forgótáras golyószórót még megtartani is nehéz nemhogy pontosan célozni vele! Ezek a gépek valszeg lassabbak lesznek még mint a T-800-asok! Nemcsak a méretüknél fogva, haenm agyi kapacitásukat is tekintve! Az emeberk nagy szerencséjére! Ja és OLVASD EL A KÖNYVEKET!!! 😊 Nincs más hozzáfûznivalóm!😊
Most arrol a szerkezetrol beszelunk, ami a gyanutlan, nyilt szinen alldogalo delikvenst csak egy fel utcanyival tevesztette el? <#ravasz1>#ravasz1>
A motor terminatorok koncepciojaban sem vagyok teljesen biztos. Ha egy furge szarazfoldi egysegre van szuksegem, nem hiszem, hogy motorban gondolkodnek. Inkabb valami negykereku szerkezet forgathato loveggel. A gepek nagyresze nem azert ilyen, mert igy logikus, hanem mert a filmes sracok ugy gondoltak, igy cool.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Erre való a harvester aminek a célja hogy begyûjtsön egy csomó embert, mivel a skynet nem tudja pontosan hogy néz ki biológiailag a szövet! Meg az egész emberi felépítés stb. Ez a gép azért olyan nagy mert sok embert tárol magában, viszi õket a fogolytáborba gondolom, ja és nem transformer, hanem egy begyûjtõ!
Teljesen rendben van a folyamat a film végén valszeg elkészül az elsõ t-800-as illetve T101-es modell prototípusa!
Aztán itt vannak a motor terminátorok, mivel vannak még utak így logikus hogy az ellenállók ki is használják gyorsabb jármûvekkel elmenekülnek, na most érdekes lenne ha egy kezdetleges T-600 rohanna utánuk amelyik sokkal nagyobb és nehezebb mint a T-800-asok amik még nem is léteznek! Nyilván a skynet kezdetleges de nem hülye, próbálja kihasználni az elõnyét ami van neki! Szóval azt mondom rendben vannak a dolgok!😊
Na remélem most már mûködni fog!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Valóban remélem, h nem lesz valamilyen korhatárra besorolva, illetve azt is, h a számgépes trükkök hiánya nem megy a film látványvilágának rovására, hiszen az eddigi filmeknél (2-3) elég komoly látványvilágot kaptunk.
mov ah,4ch int 21h end
Ma elindítottuk az AVP Univerzum egy új projektjét ahol 9 cikkíró szállítja a híreket, kritikákat stb.
Bele is csapunk a lecsóba rögtön:
INTERJÚ A TERMINATOR SALVATION RENDEZÕJÉVEL
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
örülök neki 😊. Ezek szerint még nem lerágott csont 😄D.
"Nem érzem a filmet, túl keveset láttam belõle" - jelentette ki Arnold Scwarzenegger, miután a Termiantor 4 rendezõje, McG egy sacramentói privát vetítésen megmutatott neki néhány jelenetet a készülõ filmbõl. "Ennyibõl nem tudtam megállapítani, ki is a Terminator, és hogy csak egy van belõle a filmben, vagy hogy hõs válik-e belõle. Pedig ezek határoznák meg, milyen erõs lesz az új film."
Mondjuk lehet a kormányzóbarátunknak lesz igaza és lehet nem fog összeállni a film, ki tudja, majd jövõre megtudjuk.