1224
39907001nz.jpg
  • Tyler1
    megjött a szinkronos előzetes

hát a narrátor hang az vmi nagyon gáz lett de a többi viszi :D
  • zvaragabor
    Különös figyelemmel nézzétek a moci oldalán a feliratot.
  • Legend Killer
  • Legend Killer
    vrumvrum, vinném :D.
  • bigfoot
    premier..
  • zvaragabor

• Legend Killer
    ... ennyit rólad :D.
  • bertino
    szerinted érdekel ?
    használd az eszed, ennyi.
  • Legend Killer
    *nyivákol-nyivákol*

:D.... jóvanna :P. de ennyi idő alatt meg is írhattad volna a választ, hisz le nem tört a kezed, ha jól látom... vagy súlyos sérülést szenvedtél1hsz megírásával esetleg? :D

nc
  • Suffering
    érdekes mondat a szinkronos trailerben:
    -Hol vagy?
    -Aggódom

angolban igy szolt:
    -Where are you?
    -I don't know
  • zvaragabor
    Benne lesz, persze csak a CGI-s feje, amit Roland Kickinger testére tesznek. Amogy Kickinger játszotta Arnoldot az Arnold életét bemutató filmben is.
  • saw123
    egy

klassz kép

2003-ben (asszem akkor volt) kb ugyanilyen szinten vártam a T3-at az egész korrekt trélerek miatt is. aztán felutaztam pestre premier éjféli vetítésre és sokot kaptam. megofgadtam hogy soha többet semmire. most talán mégis kiveételt teszek ezért a filmért mert sokadszorra nézem meg a trélert és egyre jobban az az érzésem hogy ez a film kb akkora durranás lesz mint a dárk knájt. én a szinkronnal is ki lennék békülve a magyar TRÉLER alapján, szerintem egész jó lett. az igazán nagy filmeknet meg ugyis igényesen szinkronizálják itthon.

ui: a wikipédia szerint schwarzenegger már biztosan bent lesz a filmben

vájuk!
  • MrSpock
    Ezért szeretem ma szinkronos filmeket!Néha köze nincs ahhoz amit valójában mondana a szereplő. Mondjuk ebben az esetben is nem mindegy hogy reményetek vagyok,vagy én legyőzhetem. Jó persze reményt adhatok nektek hogy legyőzöm.De itt a hangsúly az ilyen apokaliptikus filmekben a reményen van!
  • bertino
    esetleg vissza kéne olvasni, nem pedig nyivákolni...
  • Legend Killer
    sokadjára kérdem, mikor jön ez at4 vééééééégreeee? :P semmit nemtok megjelenésről :S.
  • bigfoot
    tudom:)!
    csak poénból kérdeztem:)!
    meg azért C Bale ordítozását nem tudják átvenni
  • zvaragabor
    A magyar szinkron miatt feltehetőleg. Az utolsó mondat(Marcus mondata):
    " Én még legyőzhetem"
    Ami eredetileg (angol):
    " I'm the only hope you have " (Én vagyok az egyedüli reményetek)
  • bigfoot
    hehe:D
    miért isXD?
  • gabeszg
    Azt hiszem inkább feliratosan nézném majd meg
  • bertino
  • saw123
    magyar tréler itt

ui: be fogunk szarni nyáron ez annyira durva lesz
  • highlander15
    Kibaszott nagy film lesz,legalább lesz olyan jó mint a T2!
  • spike0007
    T-600-as jóval nagyobb mint a T-800-as ráadásul.. Amugy ezzel szinte semmit se lőttek el mert ezt már régóta tudni hogy Marcus az ami.. Csak épp azt nem honnan jön.. Amugy csomó meglepi lesz a filmben..sztem és fordulat:)
  • spike0007
    Istenem mekkora baromságokat írnak a filmről az indexen...
    Az első T-600-as beszivárgó Marcus.. Senki se néz utána a dolgoknak csak írja a hülyeségeket. Először is T-800-as T-101-es Arnold kinézettel mondjuk az már beszivárgó lenne, de Marcus nem az hanem ember csak fémvázzal rendelkezik.. Meg hogy innen-onnan nyúltak dolgokat hasonlít a Firefly-ra a Hunter Killer. Baszki már a 84-es filmben is igy nézett ki majdnem a Hk és hol volt még a Firefly!! Nézzétek meg a cikket elég szánalmas jó röhögést mindenkinek!
  • bertino
    úgylegyen...
  • noti83
    nagyon erőltetik ezeket a gattling miniágyúkat már megint...
    amúgy ritka jó mozi lesz
  • zvaragabor
    Szereted az összeesküvés elméleteket. :)
  • Legend Killer
    én meg először hallok erről a Marcus arcról, lol.

de mikorra várható a t4? :S
  • kill3r21
    Sztem marcus egy ember lesz, aki ellopta a skynet robot épitési trükkjeit....vagyis nem ö de ö igy készült,,,,és lehet hogy egy távolabbi jövö ellenálloja küldte hogy segitsen az embereknek, csak valami törtnik vele és elfeljti mit kéne tennie....és ezért ellenségnek nézik :)
  • r4pt0r
    Ezt írta: " legalábbis a korábbi kiszivárgott infók alapján ennyit tudni." feltételezem olvasta valahol, ahol szoktak írni T4ről. :P
  • zvaragabor
    Amúgy ezt honnan tudod?
  • Seth
    Akkor ő Wolverine XD
  • Tripod
    Na én is pont erre gondoltam, csak másként fogalmaztam meg.
  • zvaragabor
    Ha ez igaz, akkor ez esetben bocs a félereinformálásomért.
  • spike0007
    Marcus Wrightnak agya, szíve, belső szervei vannak csak fémvázzal rendelkezik. Ugy tudom nincs chipje meg ilyenek.. legalábbis a korábbi kiszivárgott infók alapján ennyit tudni. De hogy ki Ő honnan jött jó kérdés!:) Majd kiderül!:)
  • Seth
    Agymenésem következik:
    Mi van ha: Marcus Wright maga a megtestesült Skynet ? Csak mondjuk egy távolabbi jövőből, ahol megváltoztak már a dolgok? Tök jó fordulat lenne szerintem
  • Tripod
    Ahha, kösz a felvilágosítást, ezt nem tudtam;)
  • zvaragabor
    Marcus Wright egy terminátor, csak amnéziás, és nem emlékezik rá, hogy ő egy terminátor. ;)
  • Tripod
    Szerintem Marcus Wright-ra gondol, aki szerintem ilyen félig ember félig gép lehet:) Vagy fogalmam sincs micsoda:D
  • zvaragabor
    1. Analizálja az adott DNS-t.
    2. A célpont szerves anyag, azaz humán, és az adatok ugye megjelennek a Termi képernyőjén, és ezt így csinálták, hogy kívülről is látszódjon a poszter kedvéért.
    3. Valamelyik vicceskedvű ellenálló belekarcolta, miután pár golyót a termi fejébe lőve végzett vele.

Na melyiket találtam el? :D