1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • dream0114
    CSövi tiby1!
    Reseteltem de semmi változás kimentettem minden képet hangot stb most rakom vissza öket de sajna a mappa hosszu szabadságot vett ki magánakMiután reseltem találtam egy olyat hogy az IMEI számot megváltoztatja nincs megkülömböztetője a telefonnak ez illegális.Remélem nem változtatott ilyet mert inkább elviszem szervizbe hogy rakják vissza a mappot.Van még rajta 2 év gari.Ha esetleg van valami jó ötleted akkor megköszönném.Csöcs
  • tiby1
    Szeva dream0114.
    Azért enyire nem vagyok jártas a dolgokban. Jörbe nézek a neten hátha találok valami okosat L760-hoz.
    Na ez viszont lehet hogy jó lenne *2767*3855# FULL RESET
    nekem a E860v müködik ,de a lényeg hogy mindent a gyárira állít vissza
    Pl: töröltem pár demó játékot és miután ezt beírtam ( *2767*3855# ) megint ott voltak a cuccok a baj hogy az Mp3-mak is törlődtek viszont ez vissza állít mindent !!!!
    Nekem nem szúrta el a telót akkor gondolom neked sem fogja!!!
    Nekem működött , de nem a G800-zal hanem az E860v-vel!!!!!
  • dream0114
    CSáó tiby1 !
    Hát Ezt elnéztem ez nem az L760v-hez valo ez D520 hoz jó,téves de itt van ez
    Samsung l760v Vodafone Pasword. *#3695147*

Operator Code. *#83301*#

Master Key. *#3971258*#
    és az operator code jo e nekem témához vagy valamihez támát akkor legalább az legyen már ha játék nem is mert a mappám tudod eltünt!én még arra gondoltam hogy valami default codot keresni ugy hátha vissza jönne a mappom ha gyári beállitásra vissza állna!
  • dream0114
    Csá tiby1!
    Ezt nézdcsak meg ez segitene-e valamit L760-omhoz valo!*#3243948# (Digital Audio Interference Off?) after pressing hash, the hash char
    doesnt appear on the phone, but it the display fades, then the samsung
    d520 model number is displayed and it says "searching..." before returning
    to standby.

*#32436837# Digital Audio Interference: DAI on
    *#1111# Software Version: F : Rev1.0c
    *#2222# Hardware Version: HWver: Rev 1.0b

*#1234# Firmware Version D520DFl1

*#92782# WAP User Agent SEC-SGHD520/1.0
    NetFront/3.2
    Profile/MIDP-2.0
    Configuration/CLDC-1.1

*#927827# WAP WAProfile http://wap.samsungmo
    bile.com/auprof/d520_
    10.xml

*#0228# or *#9998*228# Battery profile Type: INNER CELL
    Volt: 3827mV
    Temp: 28'C
    TxLevel: 6

*#0842# or *#9998*842# Vib test Vibrator On

*#0746# SSMS MEMORY SSMS memory : 15

*#0638# SIM SIM network ID SIM: f505036
    F505 036

*#0778# SST Sim service Table SST size: 8

*#0289# Buz test Buzzer On

*#0782# RTC (RealTimeClock) (# = Refresh) Now_Time h:23 m:14 s:14
    D:06 M:04 Y:2007
    Set_Time h:12 m:36 s:00
    D:04 M:04 Y:2007
    Now_R:229216454
    Set_R:229005360
    LR:0x203ba92f

*#9998*968# YAMAHA OF OK ONE YAMAHA OK

*#9998*76# Product NUMBER PRODUCT NUMBER
    110P0PIM

*#9998*377# error memory 0: UI 1004 XFL1
    4.6-22:37
    LR 0X2045B048

*#9998*5646# GPRS Logo GSM LOGO
    Default LOGO

*#9324# monitor? (with the red key velassen) MM S12 U1 C0
    T0808 s6 4/5
    50503f 0005
    RR s15 100 087
    00 000 m0 0 0
    r4 f00 c15 29

*#22766# Automatically Recive call? Automatically Recive call

*#227633# manual Recive call? Manually Recieve Call

*#9998*3323# Please
    Press "Exit"
    After pressing Exit: 1 Task Loop
    2 Null Ptr Write
    3 System Reset
    4 Enable Sleep
    5 Prohibit Sleep
    6 Malloc Fail
    7 JumpToNull
    8 DSP Crash
    9 Data Abort
    10 TBD

*#4777*8665# GPSR Tool 1 GPRS Attach
    2 GPRS Detach
    3 PDP Activation
    4 PDP Deactivation
    5 MultiSClass 1
    6 MultiSClass 2
    7 MultiSClass 4
    8 MultiSClass 8
    9 GPRS Setting

----------------------------------------------

!!! RESET code!!!
    !!! Use these codes use only if you know what it does!!!
    !!! Data in the Handset is probably deleted!!!
    !!! I have NOT tested these !!!

*2767*3855# FULL RESET
    *2767*2878# CUST RESET
    *2767*927# WAP RESET
    *2767*667# MMS RESET
    *2767*36245# email RESET

These JAVA codes for other phones do not work:
    *#9998*52824678255# Incorrect Entry
    *#8999*8378# Incorrect Entry
  • dream0114
    Csáó tiby1!
    Amikor be lépek a saját fájlokba sajnos nincs ott se a játékok mappa!!!De visszont a fömenüben a szorakozás manüpontban ott megvan a Játékok meg még a többi pl mobil Tv stb.Megcsináltam amiket ajánlottál hogy vegyem ki az aksit 5 percig hagyam ugy és frissitsek de semmi változás és bitpimmel is megcsináltam hogy frissités közbe usb-én volt de semmi!Tegnap a saját fájlaimba csináltam egy mappot Games néven hogy hátha igy arra tudnák tenni játékot de ki irta a telom amikor nevet adtam a mappának hogy ijen már van!Akkor valahol csak meg van de valahogy elö kéne csalogatni!CSalfiatinak mákja volt hogy 3 katintásra elö jött neki nekem nem jött be az se!Amugy müködik faszán a telo tehát oké minden vele csak valamiért nem akkar elöjönni a Games map meg az Applikációk!Köszi a segitséget amugy Csalfiati de nem jött be sajna!Rittig én lehetek ijen szerencsétlen mert ha lenne games mappom raknám rá játékokat 1000-el mert már tom hogy nem lett volna szabbad ki törülni a telobol csak ugy bitpimmel kellet volna
  • tiby1
    Csá dream0114
    Még arra gondoltam hogy állitsd a telót qualcomm-ra indítsd el a BitPim-et ztán Filesystem várj míg beolvassa !!! Hagyd rajta az USB-n keresztül a gépen a telót és most frissítsd az adat bázisát a telónak :
    FŐKÉPERNYŐN a következő kód :*#3695147*#
    aztán [4] Internals menüpont addmeg a Master Key: *#3971258*#
    aztán [7] Storage és frissíteni a :

Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.

ha megvagy lépj ki a főképernyőre és (teló még mindíg a pc-re van kötve)
    a BitPim-ben frissítsd a Filesystem-et és ha beolvasta akkor bízom abban hogy a Media könyvtárban ott lessz a Games !!!
  • tiby1
    Hali dream0114 !
    Próbáltad már hogy kikapcsolod a telót kiveszed az aksit vársz kb 5 percet visszarakod az aksit bekapcsolod a telcsit és így frissíted az adatbázisát? Aztán BitPim Filesystem >> Media >> Games ??? ha még mindíg nincs meg akkor sajna nincs több ötletem egyenlőre .
    Amúgy ha a telóban bemész a saját fájlok menübe ott bent van a játékok könyvtár?
    Még töröm a búrám hátha kitudok találni valamit!!!
  • csafiati
    Átállítottam qualcomm-ra a telefont
    rádugtam az USB-t (háromszor is )
    Elindítottam a Bitpim-et
    Filesystem
    Mappára kattintás
    Media (felülröl a 3.) kattintás
    És ott volt a games
  • csafiati
    A szótár igy sem jött össze!
  • csafiati
    g-800
    Themákat tudtok rárakni, és ha igen akkor ugyanez a menet? Vagy hova kell rakni?
    Azt nem tudjátok hol lehet állítani, hogy a futó szöveg gyorsabban menjen mert lemegy a nap mire elolvassom?
    Csaó
  • csafiati
    Csaó siker, bár nem az összes játék megy, de ennek is örülök!
    Hogy miért van ez nem tudom, midegy keresek másik progikat , játékokat.
    Ha az other files mappába rakok szótár progit akkor nem ismerte fel, megpróbálom a games mappába rakni és onnan áthelyezni hátha az tetszik neki.

Mégegyszer köszi a segítséget!
    Megnézem pontosan hogyan is sikerült aztán írok dream0114
  • dream0114
    Helló tiby1!!
    Ugyan az a bajom mint csafiati-nak mert én is rá dugom és bitpimmel be olvastattom a telomat és ott van a Media mappa ami elött lennie kéne egy + nak de nekem sincs ott a plusz jel!Gondoltam csinálok egy mappot a telomba és majd abba belerakom a játékokat mert ha zenét tudok pakolgatni akkor gondoltam hátha jávát is!
    Csináltam is mappot játék néven hogy majd abba bele rakom de a bitpim betölti a telomat és nincs a Media elött a plusz jel!CSAFIATI ha valami megoldást találtál a problémádra akkor oszd meg velem is köszi!
  • PeeTeR
    komolyan?
    na ennek orulok :D
  • tasb
    Kösz Crazygirl ez nekem is bevált
  • dream0114
    Hali tiby1!
    kiprobáltam amitt irtál és igazzad van mert ugy törültem ki hogy a telefonba egyszerüen kitörültem és kész és észre vettem hogy most amikor kitörültem az applikáciokból a játékot és most meg a telefonombol az is elment nyaralni az applikáciok mappa és a games mappábol is kitüröltem mindent meg az applikáciokbol és eltünt lehet hogy teljesen alap dologbol tunik el mert ha nincs azzokban a mappákba semmi akkor eltünik???nem tom
  • tiby1
    Hali dream0114!!!
    Próbáld meg kivenni a memókártyát és meny be a telón a játékok könyvtárba oda ahol a kávé ikont rakta ki ahonnan a játékot indítottad.
    Töröld ki a játékokat :
    / rámész az ikonra mint amikor indítani szeretnéd viszont az OPCIÓK gombnál válaszd a törlést /
    ha megvagy akkor frissítsd a telót :

írd be FŐKÉPERNYŐN a következő kódot :*#3695147*#
    Ez az “Admin setting” menu. Itt válaszd ki a [4] Internals menüpontot kérni fogja a
    Master Key: *#3971258*#

miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következőkre lépegetni ( frissíteni ) :

aztán dugd rá a telót az USB-vel a gépre és olvastasd be a BitPimmel a Filesystemet ha most sincs meg a Games mappa akkor sajna nem tudok más megoldást.
    A játékokat ha törölni szeretnéd akkor a BitPimmel tedd és ne a telefonon mert különben az összes többi játék alkalmazhatatlanná válik legalábbis a G800-on ez történik és miután töröltél ugyan csak frissíteni kell a telót!!!!
  • dream0114
    Csövi tiby1!
    megprobálam felrakni játékot kimondottan az én telefonomhoz valott és amikor a bitpimhez értem mikor be olvasta a telomat rá mentem médiára és nem volt meg az applikácioksegames mappa se volt meg ugye azt már irtam!a telomban az applikáció mappa ott meg megvan ugyhogy nem tom mit csináljak hogyan tegyem vissza a mappákat!viszont a bitpimben ugye amikor be olvassa akkor a SYSTEM FS-ben és ott a mádián belül ott van minden ugyan ugy mint felsö médiában csak ugye a fölsö médiábol hiányik az applikáció meg a games!
  • dream0114
    Csövi tiby1!
    Van egy kis gond tegnap ugye sikerült felrakni játékokat müködöt is de utána max 1 órára rá játszodtam volna és nem indült el egy játék se maga a játék ikonjait nem rakta ki a java jelett rakta ki mindegyikhez azt a kávé jelet és amikor a saját fájlaimba lépek akkor elötte mindig ki irja hogy frissités de minden egyes belépésnél és csak ott máshol nem!
    A Games mappám eltünt valahova amikor a bitpim,be olvassa a telomat és megyek a Media-->Games-re de csak mennék a gamesre mert nem mutattja és az applikációkba pakoltam be a dolgokat müködöt is de 1 óra mulva nem!Nem tom én csináltam volna valamit mert rá probáltam Themes is felrakni a bitpimen keresztül mert ott volt a Theme mappa csak nem indult el semelyik se és amikor ezt probáltam utána tünt fell hogy eltünt a games mappám de a gyári játékok is belöle!Témát hogy kellene fe rakni frissiteni kéne?De azt nem tom mért frissitgeti állandoan a sajátmappáimat és nem indulnak a játékok
  • tasb
    Helló mindenkinek!Nem tudna valaki segíteni nekem?Van egy Samsung SGH E210-sem.Hogy tudok játékot feltenni rá??
  • JAG1
    Nokia 6230i-re milyen játékok mennek fel?
  • tiby1
    Szeva.
    Szívesen örülök hogy müxik!!!!
  • dream0114
    Kösszi tiby1 oké minden müködik faszán
  • tiby1
    Szevassz.
    Ahogy elnézem a leírást hogy hogyan kell feltölteni L760v-re szerintem minden majdnem úgy van ahogy a G800-nál csak a kódok és egy két menüelem más!

Próbáld ki ezt nem biztos hogy működik! De lehet hogy igen.

1, ezek a progik kellenek:

Driver: http://www.rexnet.it/firmware/utilit...usb_driver.zip
    BitPim: http://sourceforge.net/projects/bitpim

Csak a BitPim-et kell telepíteni.

2, A telefon Főképernyőre ird be a következő kódot: *#3695147*# .
    Válaszd a [4] INTERNALS menüpontot írd be a Master Key : *#3971258*#
    Válaszd a [3] TEST MODE ezen belül a 9 (Common) és itt a 6 (USB Configuration) aztán a 2 (Qualcomm USB)
    Ha sikerült beállítani hogy a Qualcomm USB legyen kicsillagozva akkor kiírja a telcsi hogy (Plz Reconnect the Cable.0) itt ne csinálj vele semmit

3, Dugd rá a telót az usb kábelre és ekkor a Windows egy új hardvert észlel és kéri a telepítőt (Qualcomm_USB_Treiber.rar).Ha nem kéri akkor a telefonon nyomd meg a Rendben gombot (lehet hogy kell egy kis idő hogy reagáljon a Windows, de max: 30mp)

Telepítés után nézzd meg az eszközkezelőben (Start >> Beállítások >> Vezérlőpult >> Rendszer >> Eszközkezelő) a Modemeknél hogy a Qualcomm meik COM porton van .

4, Inditsuk el a BitPim progit aztán Edit >> Settings itt állítsd be a teló tipusát hogy a Phone type: Other CDMA phone legyen, aztán állítsd be a COM portot itt lehet hogy neked is a ( Qualcomm Diagnostics Interface ) fog működni mint a G800-nál .

5, A BitPim progiban a “View” fül alatt pipáld ki a “View Filesystem” ,

6, A baloldali ablakban lessz egy “Filesystem” sor klikkelj rá, jobbra mellette a táblázatban lessz egy mappa a mappa előtti + -ra kattintva elkezdi beolvasni a cuccost és kiírja hogy Retrieving... ez több ideig is eltarthat!!!

ha itt bedob egy ablakot hogy rossz a comport beállítás két dolgot ellenőrizz :

A Telefonon a 2-es pontban leírtakat ismételd meg!
    Itt azt kell ellenőrizni hogy az USB Configuration és ezen belül a Qualcomm USB [*] legyen beállítva és miután ez megtörtént OK vagy ha megint kijelőlted akkor Rendben . Vissza a BitPim progiba és megint klikkej ha netán újra kidobja a hiba üzenetet akkor most válassz más COM port beállítást a BitPim progin belül.

7, Ha végre beolvasta és kilistázta a cuccost akkor a következő mappát nyisd meg :
    Media >> Games ha ezzel is meg vagy most másolhatod be a játék jar és jad fájljait .
    FONTOS: mindkét fájl kell JAR JAD különben nem telepíti!!!!!

8, Ha felmásolta akkor húzd le a telót az USB kábelről és írd be FŐKÉPERNYŐN a
    következő kódot :*#3695147*#
    Ez az “Admin setting” menu. Itt válaszd ki a [4] Internals menüpontot kérni fogja a
    Master Key: *#3971258*#

miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következőkre lépegetni ( frissíteni ) :

Ha ezzel megvagy menny ki a főképernyőre.

9, Állítsd vissza a telefonodban az USB-t :
    A telefon Főképernyőre ird be a következő kódot: *#3695147*# .
    Válaszd a [4] INTERNALS menüpontot írd be a Master Key : *#3971258*#
    Válaszd a [3] TEST MODE ezen belül a 9 (Common) és itt a 6 (USB Configuration) aztán a (1. Samsung USB [*])

És ha minden oké akkor már fent is vannak a cuccosok a telcsiden.
  • PeeTeR
    kene a rendes cime
  • hegtib
    Sziasztok!
    Megszeretném köszönni a segítséget Tiby1-nek és PeeTeer-nek a G800-játék feltöltés leírásokért és nálam működik minden. Töltöttem fel igy játékokat és szótárakat de vannak térképeim amik nem indulnak el pedig jar és a jad fájl is megvan próbáltam minden mappába már feltölteni de sajnos nem indul. Ha esetleg tudtok valami okosságot vagy működő térképet vagy térkép programot légyszi irjátok meg. Nem tudjátok a NAV4all fut a G800-on és honnan lehet letölteni.
    Köszönet mindenért.
  • roli613
    madj utánanézek
  • tommyx
    Hello mindenkinek!
    Ismeritek ezt a játékot: Hip-hop szleng. Én már mindenhol kerestem de nem találom. Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudom letölteni? Előre is köszi mindenkinek.
  • dream0114
    Hy!Az mért van ha az L760v-re felrakok egy témát és a samsung pc phone explorerel rakom fel és a telo felismeri hogy téma mert azt az ikont rakja ki mellé mint amitt a gyári témák mellé rak de ha alkalmaznám akkor meg ismeretlent ir ki
  • roli613
    Ok,nem írom le többet a linket.
  • dream0114
    HellÓ!
    Nagyon nem megy ez a java feltöltés a samsung L760v-re még mindig de még témát se tudok feltölteni rá nem fogad el semmit!valaki tényleg segisen valahogy csak lehet rá rakni ezt azt!
  • csgj
    Fejezd már be a reklámozást! 5 hsz után már linkeled is újra, lol...
  • roli613
    ha jó játék kell
  • tiby1
    Hali.
    Nem hinném hogy elrontottál vola valamit!
    Még utánna nézek enne annak hátha tudok valami okosta mondani!
    Addig is kitartás és ha valami eszedbe jut próbáld kinekem is így jött össze + egy kis segítéggel.
  • csafiati
    Még egy infó:
    Nálam csak a SystemFS Mappában van Media mappa és azon belül van Games mappa de oda nem enged beilleszteni semmit csak feljön egy Exception ablak és más nem történik
    ?????????????????
  • kuci06
    it iz :/
  • csafiati
    Sajna még mindíg nincs siker.
    A BITPim ben bejön Filesystem felülröl a 3. a Media de games mappa nincs, se + jel a media elött.Természetesen a PC studio van kiválasztva, és a frissítésekket is elvégeztem Mégsem sikerült.
    Van valami ötlet még?
    Már nagyon kiváncsi vagyok mit rontottam el!
  • PeeTeR
    ez veletlenul nem a te oldalad? :D
  • roli613
    Oh hát itt a helyed,zip fájlban van egy csomó ilyen játék:

Mobile613
  • domedani
    Sziasztok!!! Kellene nekem olyan honlap cím ahol a legújabb java játékokat lehet letölteni 128*160-as kijelzőre!!!

Aki tud az lécci segítsen!!!
    Köcce
  • roli613
    igen de a játék letöltés linkjét nem adja ki amit eddig kiadott