1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • csgj
    A fórumon belül van olyan, hogy downloads, és Java games
  • roli613
    Segítsetek! Megváltoztaták a woofree-t és nem tudom hogy kell letölteni a játékokat,leírják hogyan de nekem az nagyon kínai.
  • tiby1
    Hali!
    Ha az első alkalommal csinálod és nem törölted ki véletlenül a Media/Games könyvtárat akkor próbáld ki ezt:
    Amikor rádugod az adtkábelt akkor a telcsin a PC studio kell kiválasztani.Bocs ezt nem írtam bele a leírásba!!!

Nekem is volt vele hasonló bajom a következőket próbáld ki állitsd a telefonnak az USB-jét: *#0523#

(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (1. Samsung USB [*])

utánna a frissíts az adatbázist FŐKÉPERNYŐN a következő kódot írd be : *#6984125*#
    Master Key: *#9072641*#
    miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következőkre lépegetni ( frissíteni ) :

Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.

és ha ezekkel megvagy kezdheted afeltöltést a leírás szerint!
    Sok sikert!
  • PeeTeR
    bocsi en akartam irni csak kozbe Klau bejelentkezett
  • Crazygirl
    probald meg ez alapjan:

java upload
  • dream0114
    Hy mindenkinek!!!Nézelöttem hátha megtalálom hogy lehet a telomra a L760v-re jávát rakni és találtam egy ilyet ha valaki érti és jonak találja akkor irja meg köszi!!!!
    L760V
    Great news guys...i manage to install games from my computer...using the cable...got the following instructions from a forum...bit tedious but its better than nothing right?

http://www.zedge.net/forum/t/37784/...u700-it-goes/1/

it goes something like this...

"First you need the “Qualcomm USB” drivers and “BitPim”. Prepare the USB cable, but dont put it in!

Driver: http://www.rexnet.it/firmware/utilit...usb_driver.zip (changed from the original coz it didnt work for me)
    BitPim: http://sourceforge.net/projects/bitpim

a. Unpack the drivers to a folder (exp. Desktop), but don’t install it!
    b. Install BitPim.

1. You must entering follow code into the phone: Type : *#3695147*# .
    When the menu appears go to [4] INTERNALS and for the Master Key enter the code : *#3971258*# .
    Go to [3] TEST MODE then press 9 (Common) then 6 (USB Configuration) and then 2 (Qualcomm USB) and reconnect the usb cable
    --> Qualcomm USB Configured.
    Plz Reconnect the Cable.0

3. Now put the USB cable in the phone and Pc.
    --> Windows found a new hardware.
    Install the hardware manual and chose the Qualcommdriver folder.
    Now go to the Hardware manger ->Modems->Qualcomm, you must know the port number.

4. Open “BitPim” and configure the software for your u700.

Phone type: Other CDMA phone
    Com port: *look at step 5*(you can Browse, but chose the right one!)

And press “OK”

5. Start “BitPim”, go to the menu “View” and active “View Filesystem”.

6. Klick on “Filesystem” (left in BitPim).
    Now can you see a blue folder, open the folder (press on “+”).
    --> … retrieving

7. Now put the games (jar and jad files) in the follow folder “Games” (Media->Games).

8. Disconnect the USB cable from the phone.

9. Leave the Qualcomm menu and entering this code in your L760: *#3695147*#
    Now are you in “Admin setting” menu.

a. Select the menu [4] Internals (Master Key: *#3971258*#
    b. Chose the menu [7] Storage settings
    c. Update media database
    Update Java DB and
    Create AX Dat File.

That it’s!! (You can leave “Admin setting”.)

Important: DON’T delete the games with the mobile phone, you must delete the games with “BitPim”.
  • csafiati
    Csaó
    G-800-ra megpróbáltam feltenni a progikat de sajna nincs games mappa csak media mappa oda berakva pedig nem működik.
    games mappát pedig nem tudtam csinálni.
    Mit bénáztam el?
  • csgj
    Hali! (és egyben BUÉK) Én a Might and Magic 1 vagy 2-nek a 128x160-as felbontású változatát keresem! Remélem vki tud segíteni! Eddig csak vmi orosz nyelven találtam úgy meg... és nekem angolul kéne
  • cimby
    dream 0114 szerintem olvassák az emberek egymás problémáit mert azért van ez fórum részleg de ha egyszer nem tudnak segíteni akkor mi a picsát írjanak.nyugoggy meg és várjál türelmesen.Én is azt teszem.De ha agresszív vagy tuti nem segítenek.
  • csafiati
    Szép volt Tiby!
    Grat. hogy erre rá tudtál jönni!
    Még csak most fogom kipróbálni, de ha valami gondom lesz akkor jövök vissza.Ha meg működik akkor jó ajándék volt, és köszi.
    B.U.É.K. mindenkinek
  • cumfu
    Heló! Én is olvastam a problémáidat, de nem tudok segíteni sajnos (ezt csak azért írom hogy nyugodj meg, ha valaki tud biztos segít)
  • dream0114
    Hy nem hizssem el hogy senki nem olvasta el amiket irtam hogy a samsung L760v-re nem tok semmilyen játékot söt még témát se tenni valaki mostmár tényleg segithetne elégsok ember van itt aki jobban vágja a témát basszus de senki se segit!!!!!!!!!
  • cimby
    PEETER RÓLAM MEGNEFELETKEZZ PLS!!! két sorral ott van a kérésem :D
  • cimby
    www.mobile9.com de ha beírod googleba hogy java games annyit találsz hogy behugyozol.
  • domedani
    Hy all !!! Kellene olyan honlap ahonnan 128*160 java játékot ingyen tudok letölteni... jah és olyan volna a legjobb ( de bármilyen jó ) ahol a legújabbak vannak...!!! PLS HELP!!!
  • cimby
    vagy megadhatom én is az msn-emet ha neked úgy jobb de fontos lenne.jah és annyit kell még tudni hogy nekem egyenlőre csak egy bluetoth portom van hogy azzal lehet e kezdeni valéamit?légyszives segíts mester. :D
  • cimby
    Hali Peter. Én most írok ide először de úgy látom te kened a témát.Nekem Samsung E210-em van és én se tudok feltenni rá játékot de,visszább olvastam az írásokban és láttam hogy írtál egy kódot ami a következő: *#9998*4678255#.Ezt beírtam a főképernyőbe ahova a tárcsázási számot kell írni és kiírta hogy aktiválva most akkor az mit jelent?de ha egy msn-en címet tudnál nekem adni az olyan fasza lenne előre is kössz.
  • PeeTeR
    orommel latom hogy sikerult!
    szivesen
  • tiby1
    Samsung SGH-G800 ra java játékot így kell feltenni:

Vedd ki a memória kártyát a telefonból (állítólag nem kell,de én így csináltam)

1, ezek a progik kellenek:

Driver: http://uploaded.to/?id=u8j08i EZ A DRIVER CSAK 32Bites WINDOWS VERZIÓVAL MÜKÖDIK!!!!

JADMaker : ide nem tudok linket,de ez csak akkor kell ha nincs meg a jar-fájlhoz a jad-fájl ezzel ugyanis készíthetsz hozzá.

Csak a BitPim-et kell telepíteni.

2, A telefon Főképernyőre ird be a következő kódot: *#0523#
    Bejön egy táblázat 4X nyomd meg a # gombot hogy ahoz a részhez érj ahol a 9-es menü a Common-lessz. Itt a számokkal tudsz lépkedni menübe tehát:

(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])

Ha sikerült beállítani hogy a Qualcomm USB legyen kicsillagozva akkor kiírja a telcsi hogy (Plz Reconnect the Cable.0) itt ne csinálj vele semmit

3, Dugd rá a telót az usb kábelre és ekkor a Windows egy ujj hardvert észlel és kéri a telepítőt amit letöltöttünk (Qualcomm_USB_Treiber.rar).Ha nem kéri akkor a telefonon nyomd meg a Rendben gombot (lehet hogy kell egy kis idő hogy reagáljon a Windows, de max: 30mp)
    Ha ezek után sem reagál akkor ismételd meg: *#0523#
    (9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])

Telepítés után nézzd meg az eszközkezelőben (Start >> Beállítások >> Vezérlőpult >> Rendszer >> Eszközkezelő) a Modemeknél hogy a Qualcomm meik COM porton van .

4, Inditsuk el a BitPim progit aztán Edit >> Settings itt állítsd be a teló tipusát hogy a Phone type: Other CDMA phone legyen, aztán állítsd be a COM portot NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .

5, A BitPim progiban a “View” fül alatt pipáld ki a “View Filesystem” ,

6, A baloldali ablakban lessz egy “Filesystem” sor klikkelj rá, jobbra mellette a táblázatban lessz egy mappa a mappa előtti + -ra kattintva elkezdi beolvasni a cuccost és kiírja hogy Retrieving... ez több ideig is eltarthat!!!

ha itt bedob egy ablakot hogy rossz a comport beállítás két dolgot ellenőrizz :

A Telefonon a 2-es pontban leírtakat ismételd meg!
    Itt azt kell ellenőrizni hogy az USB Configuration és ezen belül a Qualcomm USB [*] legyen beállítva és miután ez megtörtént OK vagy ha megint kijelőlted akkor Rendben . Vissza a BitPim progiba és megint klikkej ha netán ujra kidobja a hiba üzenetet akkor most válassz más COM port beállítást NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .

7, Ha végre beolvasta és kilistázta a cuccost akkor a következő mappát nyisd meg :
    Media >> Games ha ezzel is meg vagy most másolhatod be a játék jar és jad fájljait .
    FONTOS: mindkét fájl kell JAR JAD különben nem telepíti!!!!!

8, Ha felmásolta akkor húzd le a telót az USB kábelről és írd be FŐKÉPERNYŐN a következő kódot : *#6984125*#
    Ez az “Admin setting” menu. Itt válaszd ki a [4] Internals menüpontot kérni fogja a
    Master Key: *#9072641*#
    miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következőkre lépegetni ( frissíteni ) :

Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.

Ha ezzel megvagy menny ki a főképernyőre.

9, Állítsd vissza a telefonodban az USB-t : *#0523#

(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (1. Samsung USB [*])

Utánna lépj ki az egészből ( ÉN MIUTÁN KILÉPTEM KIKAPCSOLTAM AZTÁN VISSZA A TELCSIT MERT NEM MINDÍG TALÁLTAM MEG MINDEN JÁTÉKOT AMIT FELRAKTAM )

Vissza rakod a memória kártyát és nyomulás a játékokkal!!!

Ha törőlni akarsz játékot a telefonból akkor a BitPit-programmal tedd mert a többi játék ami a telcsin van használhatatlaná válik. Még anyit hogy ha töröltél játékot a telefonról akkor a 8,-as potban leítrakat meg kell ismételned hogy frisítse a telefon az adatbázisát.

Sok sikert!!!!
    Köszönom az együtműködést PeeTeRnek!!!!!
  • dream0114
    Hy mindenkinek!!!Nemrég be irtam hogy samsung L760v van és nem tok rá tölteni semmi játékot peddig nagyon sok lenne hozzá valaki ha tud valami okosságot segitsen!!!
  • kuci06
    LINK
  • Ábéla boy
    csáó all!!nekem sony ericsson K550I-m van...nem tud valaki küldeni 1 linket ahonnan le lehet rá tölteni játékokat??:S
  • PeeTeR
    SE K700-K750-K800 jatekok

GAMES
    (own upload)
  • tiby1
    Okés ha netán rájövök hogy kell akkor megírom ide.
    Előre is kössz!
  • PeeTeR
    D600/D900/D900i egyforma a feltoltes D900i kivetelevel mind a ket telefon meg van azokkal nincs is gond. viszont tobb otletem nincs a G800 -hoz. probalkozzal, aztan ha talalok valamit akkor irok ide
  • tiby1
    Hali!
    Ha berakom egy mappába úgy fel lehet rakni ,de amikor a jar vagy jad fájlt indítani szeretném a telón azt írja ki hogy (Nem támogatott formátum).
    Viszont ugyan ezt írja a D900i is csak ahoz már vannak cuccok amivel lehet telepíteni, ugyan úgy kell mint a D600-nál csak más kóddal.
    Viszont a G800-nál nem találok olyan menüt ahol a kódok beírása után lenne olyan menüpont hogy JAVA Letöltés vagy hasonlo funkció mint a d900i-nél.
  • PeeTeR
    es ha az EGYEB mappaba rakod oket akkor sem jo?
  • tiby1
    Üdv!
    A G-800-assal kapcsolatban írok nekem nem müxik a java feltöltés :( a kódok jók viszont amikor ahoz a részhez érek ahol a BitPim progiban beállítom a View Filesystem-et és rákattintok a másik oldalt a + jelre a mappa előtt akkor elkezd keresgélni közben kiírja a amppa után hogy
    … retrieving amikor ezt befejezte be kéne adnia egy vagy több könyvtárat de nekem semmit nem ad be. És pont ezért mer nem teszi ki se a Media se a Games lehetöséget nincs hova másolni a jar és jad fájlokat.
    A többi ami előtte van műveletek az minden klappol. Addig míg nem sikerül teljesen a művelet sór nem tudok írni róla részletes leírást.
    Ha netán valakinek valami ötlet?
  • dream0114
    Hello mindenkinek!Valaki ha tud segitsen nekem mert már nem tok mit csinálni samsung L760v-van és hiábba töltök le bármijen jáva játékot semmelyik se indul el rajta a menyasszonyom sonyericsson-án bezzeg el indul minden féle ami jar formátumban van progi meg jáva játék!lehet rossz formátumot töltök le nem tom peddig olyanokat töltötem le ami samsungomra is jó!!!Elöre is köszi annak aki segit!!
  • PeeTeR
    eleg egyszer is nem olyan jo oldal hogy ilyen sokszor legyen linkelve
  • roli613
    www.mobile613.blog.hu
  • tiby1
    Szevasz PeeTeR!
    Köszönök mindent és ha sikerül össze hoznom valamit akkor ígérem megosztom a többiekkel is és ez nem csak az én érdemem lessz hanem a tiéd is!!!
    Minden jót!!!
  • PeeTeR
    a mailscreen helyett mainscreen -t akartam volt irni csak nem jott ossze :) (vagyis fokepernyot)

a kodot csak az vegett mondtam mert U600/U700 -ra ezzel a koddal kell aktivalni a java feltoltest es felmerult par forumba hogy ezzel a koddal G800 -ra is lehet feltolteni. a leirast elkuldtem mail -ben remelem tudsz vele kezdeni valamit. en semmi mast nem talaltam ezzel kapcsolatban.

viszont ha mukodik (remelem igen) akkor csinalhatnal egy reszletes leirast magyarul ahogy en is csinaltam egyet a D500/D600/D900 -hoz. pontrol pontra mindent.

sok sikert :)
  • tiby1
    Helo PeeTeR még egyszer.

Megnéztem a kódot másik telókon is a D900i nem reagált semmit ugyan úgy mint a G800-as viszont az E860v azon valami mást csinált mert amikor elkezdtem beírni akkor ezt lehetett látni : *#9998*-------# és amikor a végére oda tettem a kettös keresztet akkor kiírta hogy:
    ( 4678255 Hibás bejegyzés ).

Viszont nekem a G800-ra kéne valami okosság hogy tudjak java cuccost pakolni rá.
  • tiby1
    Csáó PeeTeR!!

Köszi hogy foglalkozól a kérdéssel!!!!!
    Az a kód amit adtál : *#9998*4678255# beirtam neki a főképernyőn ,de semmi :( .
    Mit értessz az alatt hogy mailscreen? Mert lehet hogy rossz helyre írtam.
    Azt amit találtál angolul azt szivesen elfogadom, hátha tényleg többet tudok vele kezdeni mint a franciával!
    Ha gondolod itt az email címem : [email protected]
    Köszi minden jót!!!
  • PeeTeR
    de ha kell megtalaltam neked ugyan ezt a szoveget angolul is ugy talan konyebb lesz mint franciaul :D
  • PeeTeR
    vegulis annyira le tudjuk forditani neked hogy hasznalhato legyen, ha nem is tokeletesen de hasznalhato formaban.

viszont probalj meg egy kodot hogy jo -e a telefonodhoz.
    mailscreen -en ird be hogy: *#9998*4678255#

elvileg az lesz a valasz hogy "ACTIVATED" vagy "JAVA INSTALL ACTIVATED" - valami java -val kapcsolatos valaszt kell kapnod.
    majd irjal mindenkeppen hogy mi sult ki belole
  • tiby1
    Találtam valamit G800-hoz tudja valaki mire jó?

Van 2 progi amit le kelltölteni:

Qualcomm USB drivers : http://uploaded.to/?id=u8j08i

meg van egy kód amivel bejön valaien táblázat: *#0523#

és ha 2X megnyomod a # gombot a telcsin tudsz benne lépkedni.

Itt van amit tláltam:

Matériel requis : Le cable USB Samsung préparé mais ne pas le connecter.

Programmes requis :
    Qualcomm USB drivers : http://uploaded.to/?id=u8j08i

-Dézipper les drivers dans un dossier mais ne pas les installer et installer BitPim.

-Taper sur votre G800 le code *#0523#.
    A ce moment là un écran apparait, il faut alors appuyer 4 fois de suite sur # pour arriver au menu utile.

-Il faut que vous alliez dans le menu [9]Common puis [6]USB Configuration et enfin [Qualcomm USB].
    A ce moment vous obtenez un message "Qualcomm USB Configured. Plz Reconnect the cable.0"

-Il faut maintenant connecter le téléphone à l'ordinateur via le cable usb.
    Windows reconnait un nouveau périphérique, il faut alors installer manuellement les pilotes Qualcomm USB, ceux dézipper dans un dossier au début de l'opération.
    Après allez dans Panneau de Configuration=>Système=>Gestionnaire de Périphérique=>Modems=>Qualcomm, il faut retenir le nom du port COM attribué à ce périphérique.

-Lancer BitPim et configurer le software pour votre G800 pour cela :
    Phone type : Other CDMA phone
    Com port : Vous pouvez le rechercher via le bouton Browse sur la droite si vous ne l'avez pas noter.
    Vous cliquez alors sur OK.

-Aller dans le menu "View" et activer "View Filesystem".

-Cliquer sur Filesystem sur le menu a gauche :
    Il y a un repertoire qui apparait, cliquez alors sur le +, le message "retrieving..." apparait.
    Patientez.
    Quand l'opération est finie une liste de répertoire s'affiche.

-Maintenant déposez les fichiers .jar et .jad dans le dossier Media/Games en faisant bien attention à créer un nouveau dossier pour chaque jeux via un clique droit sur Games puis Make Subdirectory.

-Débrancher le téléphone de l'ordinateur.

-Taper sur votre téléphone le code *#6984125*#, vous arrivez dans le menu "Admin Settings" :
    Selectionnez le menu [4]Internals et entrer la MasterKey=>*#9072641*#.
    Choisissez le menu [7]Storage settings.
    Choisissez Update media database, Update Java DB et Create AX Dat File.

Quitter le Menu Admin Setting.

Surtout il ne faut jamais supprimer les jeux via le téléphone toujours le faire avec BitPim en suprimant le dossier tout simplement. Voilà, a toute!
  • roli613
    www.mobile613.blog.hu

itt jó jar fájlok vannak,nagyon királyak
  • tiby1
    Sziasztok!
    Van egy SGH G800-om és szeretnék segitséget kérni valakitől abban hogy hogyan lehe feltölteni rá java alkalmazást vagy java játékot mert sajna az ahogy a SGH D600-ra kell tölteni az ehez nem jó :(

Lehet hogy csak a códal van gond mert amikor beírom a telóba hogy #*536963# vagy ezt hogy *#52828378# (ez utóbbi a D900i-hez jó) nem csinál semmit a telcsi se egy menü se lefagyás.

Előre is köszönöm Minden jót!