1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
cimby #1157 CSokker Tiby.Hát lehet hogy má kezdek idegesítő lenni de gond van :(.
Amiket a leírásban megadtál kódokat az a Samsung E210-esemnél nem műkszik :( se az USB menü se semmi.nah meg buzi ez a telcsi mert 300kb feletti fáljt nem tud feltelepíteni.Jó minőségő mobilok a samsungok csak kibasztak a JAVA-val mé nem lehet úgy mint pl.a sony ericcsonnál!?
Nah akkor egy másik kérdés szerinted egy szoftver frissítés segítene a problémámon?És ha leadom szervízbe mit mongyak mi baja van a telcsinek?
Szerinted azt elmondhatom hogy játékot telepítettem rá és egyszer csak elbaszódott(kóddal)? mert végül is a java aktiváló kód az semmi hekk meg semmi az használható,csak azt nem tudom hogy kibasznak e a garimmal vagy nem.Mindent köszönök és a továbbiakat is előre... -
tiby1 #1156 Hali cimby!
Már egyszer leírtam hogy hogyan kell feltenni SGH G800-ra cuccokat , de leírom még egyszer.
Ezzel a módszerrel csak adatkábellel lehet feltenni cuccokat!
Azt ne kérdezd hogy mennyi egy adatkábel mert nekem a telóhoz járt!
És most a leírás:
1, ezek a progik kellenek:
Driver: http://uploaded.to/?id=u8j08i EZ A DRIVER CSAK 32Bites WINDOWS
VERZIÓVAL MÜKÖDIK!!!!
BitPim: http://sourceforge.net/projects/bitpim
JADMaker : ide nem tudok linket de ez csak akkor kell ha nincs meg a jar-fájlhoz a jad-fájl
ezzel ugyanis készíthetsz hozzá.
Csak a BitPim-et kell telepíteni.
2, A telefon Főképernyőre ird be a következő kódot: *#0523#
Bejön egy táblázat 4X nyomd meg a # gombot hogy ahoz a részhez érj ahol a 9-es menü a Common-lessz. Itt a számokkal tudsz lépkedni menübe tehát:
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])
Ha sikerült beállítani hogy a Qualcomm USB legyen kicsillagozva akkor kiírja a telcsi hogy (Plz Reconnect the Cable.0) itt ne csinálj vele semmit
3, Dugd rá a telót az usb kábelre és ekkor a Windows egy ujj hardvert észlel és kéri a telepítőt amit letöltöttünk (Qualcomm_USB_Treiber.rar) a telefont állitsd Pc studio-ra.Ha nem kéri akkor a telefonon nyomd meg a Rendben gombot (lehet hogy kell egy kis idő hogy reagáljon a Windows, de max: 30mp)
Ha ezek után sem reagál akkor ismételd meg: *#0523#
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])
Telepítés után nézzd meg az eszközkezelőben (Start >> Beállítások >> Vezérlőpult >> Rendszer >> Eszközkezelő) a Modemeknél hogy a Qualcomm meik COM porton van .
4, Inditsuk el a BitPim progit aztán Edit >> Settings itt állítsd be a teló tipusát hogy a Phone type: Other CDMA phone legyen, aztán állítsd be a COM portot NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .
5, A BitPim progiban a “View” fül alatt pipáld ki a “View Filesystem” ,
6, A baloldali ablakban lessz egy “Filesystem” sor klikkelj rá, jobbra mellette a táblázatban lessz egy mappa a mappa előtti + -ra kattintva elkezdi beolvasni a cuccost és kiírja hogy Retrieving... ez több ideig is eltarthat!!!
ha itt bedob egy ablakot hogy rossz a comport beállítás két dolgot ellenőrizz :
A Telefonon a 2-es pontban leírtakat ismételd meg!
Itt azt kell ellenőrizni hogy az USB Configuration és ezen belül a Qualcomm USB [*] legyen beállítva és miután ez megtörtént OK vagy ha megint kijelőlted akkor Rendben . Vissza a BitPim progiba és megint klikkej ha netán ujra kidobja a hiba üzenetet akkor most válassz más COM port beállítást NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .
7, Ha végre beolvasta és kilistázta a cuccost akkor a következő mappát nyisd meg :
Media >> Games ha ezzel is meg vagy most készíts egy könytárat a játék nevével ! Ezt a Games könyvtárra a jobb egérgombbal kattintva a legördülő menüből a legfelsőt kiválasztva (Make subdirectori …) tudod tenni. a létrehozott könyvtárba már másolhatod be a játék jar és jad fájljait .
FONTOS: mindkét fájl kell JAR JAD különben nem telepíti!!!!! És arra is figyelj hogy ha több játékot teszel a telódra az mind külön könyvtárba kell másólni különben a telepítés közben feül írják egymás fájljait és nem fog vagy csak egy két játék fog működni!!!!!
8, Ha felmásolta akkor húzd le a telót az USB kábelről és írd be FŐKÉPERNYŐN a következő kódot : *#6984125*#
Ez az “Admin setting” menu. Itt válaszd ki a [4] Internals menüpontot kérni fogja a
Master Key: *#9072641*#
miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következőkre lépegetni ( frissíteni ) :
Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.
Ha ezzel megvagy menny ki a főképernyőre.
9, Állítsd vissza a telefonodban az USB-t : *#0523#
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (1. Samsung USB [*])
Utánna lépj ki az egészből ( ÉN MIUTÁN KILÉPTEM KIKAPCSOLTAM AZTÁN VISSZA A TELCSIT MERT NEM MINDÍG TALÁLTAM MEG MINDEN JÁTÉKOT AMIT FELRAKTAM )
Vissza rakod a memória kártyát és nyomulás a játékokkal!!!
Ha törőlni akarsz játékot a telefonból akkor a BitPit-programmal tedd mert a többi játék ami a telcsin van használhatatlaná válik. Még anyit hogy ha töröltél játékot a telefonról akkor a 8,-as potban leítrakat meg kell ismételned hogy frisítse a telefon az adatbázisát.
-
cimby #1155 HALI TIBY
.ahham értem.de ezt hogy? adatkábellel meg samsung pc studio-val kell létrehozni? Mert nekem kábelem nincsen hanem úgy szoktam cuccot rakni a telcsimre hogy a memória kártyát beveretem a digis fényképezőgépbe és azon keresztül de ha úgy van akkor írd már le részletesen légyszi hogy mien progi kell hozzá meg satöbbi mert ezt így nem vágom meg akkor fénysebességgel beszerzek egy adatkábel.(mennyi lehet?1500-200 FT?)vagy ha bluetoothal meg lehet ezt csinálni azt is írd le légyszi mindent részletesen mert ilyen telós téren kicsit nehéz a felfogásom...És az eddigi segítségeidet nagyon köszönöm -
tiby1 #1154 Csá cimby!
A bitpim progiba amikor beolvassa a filesystemet abban a media/games és itt tudsz létrehozni mappát csak jobb egérgombal kell ráklikkelni a Games mappára és a lenyiló menüből a legfelső (Make subdirectory ...) és már kész is a mappa majd ebbe másolod a játékot.
Minden játékot vagy alkalmazást külön mappába kell rakni hogy ne írják egymást felül!!! -
cimby #1153 csács Tiby! Csak annyi a gáz hogy nekem az egyéb mappába kell berakni a jad/jar fájlt vagyis odateszi ha felmásolom a telcsire mert alapból nem ismeri fel tehát oda helyezi be ismeretlenként.Az egyéb fájlok gyári mappába nem tudok saját mappát létrehozni s a java alkalmazásokba/a saját játékokon belül sem tudok létre hozni új mappát tehát ezt most sajna nem értem hogy gondolod....De viszont mikor megpróbálom felrakni pontosan ezt írja ki: a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak és ez van mindennél.utána semmi baj nincs csak ha megpróbálok megnyitni egy fájlt legyen az bármi újraindul.De azért köszi a segítséget és ha tucc még valamit írd le esetleg azt is ha valami java frissítős vagy szoftver frissítős vagy valamien kódot tucc vagy valamien ötletet ami segítene a problémámon...csak kérlek segíts megoldani a problémát mert tiszta ideg vagyok és szervízbe meg nem akarom beadni mert szükségem van a készülékre .csokker -
roli613 #1152 Új dolgok itt: www.mobile613.blog.hu
Például a fórum és mégtöbb játék. -
tiby1 #1151 Hali cimby!
Rájöttem valamire ha raksz játékot a telódra akkor csinálj elöbb egy olyan nevü könyvtárat a games könyvtáron belül amilyen neve van a játéknak amit fel akarsz rakni és ebbe másold a játék két fájlát a jar,jad fájlokat!
És ahány játékot raksz fel mindnek csinálj egy külön könyvtárat mert amikor feltelepitesz több játékot akkor csinál neki ikont meg egy csomó dolgot és ha mind külön könyvtárba van berakva akkor nem keveri össze az ikonokat sem és nem írja felül a játékok beállítási fájlait sem !!!!!
Nekem is volt vele gondom hogy amikor egyesével raktam játékokat akkor müködtek gond nélkül DE CSAK EGY JÁTÉK VOLT A TELÓN és amikor raktam még rá egy párat akkor nem mindíg müködtek azok amik azelőtt tök tutkón mentek!!!!
egyenlőre ennyi csá!!! -
tiby1 #1150 Csá cimby!
Min két fájt fel raktad? jar és hozzátartozó jad-ot is ?
Ha midkét fájt bemásoltad és nem indúl akkor passz nekem csak akkor nem indult ha hibásvolt vagy nem kompatibilis! De nem indította magát újra egyszersem!
Nem tudom utánna nézek de nem igérek semmit. -
cimby #1149 Hali Tiby! nah szoval a játékokkal kapcsolatban mindegyiknél azt írja ki mert megpróbáltam ugyan azt a fájlt feltelepíteni amit (amikor még működött)fel tudtam telepíteni és azt se engedte.tehát kiírja hogy nem felel meg utána ha meg akarok nyitni egy fájlt akármit képet hangot bármit fogja magát befagy és újra indul....de minden más műkszik rajta csak a java nem szoval tucc segíteni?Én bízok benned Tiby ne hagyj cserben! PLS segítség !!!!!
-
tommyx #1148 Hip-hop szleng ez a teljes, rendes neve -
cimby #1147 Tiby1 KÉELEK SEGÍTS!!!!! nagyon fontos lenne. -
cimby #1146 Hali Tiby! nah szoval a játékokkal kapcsolatban mindegyiknél azt írja ki mert megpróbáltam ugyan azt a fájlt feltelepíteni amit (amikor még működött)fel tudtam telepíteni és azt se engedte.tehát kiírja hogy nem felel meg utána ha meg akarok nyitni egy fájlt akármit képet hangot bármit fogja magát befagy és újra indul....de minden más műkszik rajta csak a java nem szoval tucc segíteni?Én bízok benned Tiby ne hagyj cserben! -
kirfer16 #1145 suiasztok tudna nekem valaki mondani egy jó kis dartsos játékot sonyra kösszi elöre is -
tiby1 #1144 Szeva hegtib!
Találkoztam már én is hasonló hiba üzikkel de nekem volt egy bla-bla-nokia-bla-bla és ahogy következtettem ez azt jelenti hogy nokia kompatibilis a progi és ezért nem indul el.
Ez szerintem vagy kompatibilitási hiba vagy hiányzik neki valamien program vagy programrész!
Pl : ha nincs a gépeden DirectX 9.c csak DirectX 8 akkor lehet hogy pár grafikai progi nem fog futni mert kell neki a DirectX 9.c .
Lehet hogy nagy marhaságot írtam ,de szerintem hasonló probléma lehet.
-
hegtib #1143 Sziasztok! tiby1 légyszi segíts!
Elkéne egy kis segítség a G800-as telefonra feltelepítettem Bitpimmel térképet a jar és a jad fájlt is feltettem és amikor indítanám ezt irja ki:
java.lang.NoClassDeef FoundError: com/mascotcapsule/micro3d/v3/Vector3D
Amugy minden játék,szótár,navigáció jól működik de a térképeknél ezt irja ki légyszives segítsetek mit csinálok rosszul vagy milyen program kell esetleg még hozzá.
Előre is köszönöm. -
tiby1 #1142 Szevassz cimby!
Az a kérdés hogy mindegyik játéknál ezt írja ki vagy csak egy kettőnél?
Vannak olyan játékok amit nem támogat a telód akkor elképzelhető hogy azért nem engedi.
-
cimby #1141 SZIA TIBY1.nekem egy olyan bajom van hogy a samsung E210-nél beírtam ezt a kódot: *#9998*4678255# és működött fel tuttam telepíteni alkalmazásokat.igen ám de egyszer csak bemondta az unalmast és mikor fel akarok telepíteni egy valamit azt írja ki hogy a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak.nem tucc segíteni hogy mit tegyek?még garis a telóm szerinted belém kötnek ha kérek egy szoftver frissítést? előre is köszi -
csgj #1140 Már megvan (az egyik itt található linkben volt)! -
#1139 SEria.hu fórum
-
#1138 Cső! Nem tudna valaki mondani valami oldalt ahonnan lehet 176x220 as játékot leszedni? ujjakat? Pl: Battle for the White House vagy GREY'S ANATOMY THE MOBILE GAME. 1000 hálám -
csgj #1137 Én a Baldur's Gate mobil verzióját keresem 128x160-as kijelzőjű mobilra. -
dream0114 #1136 Hali tiby1!!
Nem sajnos nem mondták el a szemetek de az az urge aki ott volt szornyü egy ember volt probált ott poénoskodni de kurvára nem volt vicces és ilyen kezébe adtam a telom
Köszi a segitséget neked is minden jót! -
tiby1 #1135 Hali dream0114!
És elmondták hogy mit csináltak vele ?
Csak hülyülök. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni , de a lényeg hogy mostmár jó a TELCSID!!!!!
Minden jót! -
dream0114 #1134 szeva tiby1!
Meg oldottam a problémámat!Fogtam magam és elmentem a samsung szervizbe! -
tiby1 #1133 Szeva dream0114!
Sajna még mindíg nem találtam semmi megoldást a dologgal kapcsolatban.
-
dream0114 #1132 csövi tiby1!
Hát sajnos még mindig nem jött vissza a games és az applikáciok mappám nem tom tényleg mit tegyek DE HA VALAKI TUDNA SEGITENI IRJON!!!!
Témát hogy kéne felrakni a telomba mert most lett véve 1Gb kártya és a legbosszantobb hogy tudom mostmár hogy rakjam rá a játékokat de erre meg nincs meg a mappom!
Témát hogy kell felrakni az L760v-re??????? -
hegtib #1131 Sziasztok!
Elkéne egy kis segítség a G800-as telefonra feltelepítettem Bitpimmel térképet a jar és a jad fájlt is feltettem és amikor indítanám ezt irja ki:
java.lang.NoClassDeef FoundError: com/mascotcapsule/micro3d/v3/Vector3D
Amugy minden játék,szótár,navigáció jól működik de a térképeknél ezt irja ki légyszives segítsetek mit csinálok rosszul vagy milyen program kell esetleg még hozzá.
Előre is köszönöm. -
amdopteron #1130 Hello vki nem tudna mondanid java.t meg minden themat meg sises programokat NOkia N91es hez megköszöném ha vki adna egy linket hogy hol és merre mikor:)kösziii -
csafiati #1129 Az orosz masyaka nevü oldalon rengeteget találsz -
#1128 tessék -
#1127 csáó all!
Sony ericsson K550i-re keresek játékokat...ha tud valaki segítsen...de NE ilyen-olyan csiribiri rárakom a telefonra és le kelll tölteni játékot pls.... előre is THX mindenkinek -
#1126 köszi, megsasolom..a felbontás meg tökéletes :) -
#1125 Az Aftershock-ot tudom linkelni ha kell, amúgy ez is körökre osztott mint a legelső UFO. Link
Amúgy ez 176x220-as felbontáshoz való verzió! -
tiby1 #1124 Helo dream0114!!!
Nem változtatj vagy törli ki az IMEIsámot ezzel ellenőrízheted : *#06#
-
#1123 engem a klasszikus körökre osztott verziója érdekelne az ufo-nak -
#1122 Hali. Nem tom hogy itt fenn van e a heroes, de érdemes körülnézni, mert sok minden van itt!!!
És igen, létezik az UFO mobilra, több is van, egészen az Aftershock-ig!!! -
#1121 hali !
honnan lehetne leszedni a heroes of might and magic-et mobilra ? (egyik szaktársamnak megvolt, szal létezik..)
illetve nem tudjátok, esetleg x-com (ufo) van-e mobilra ? vagy pár jó öreg c64-es játék ? (pl. creatures, barbarians, last ninja, bubble bobble..) -
#1120 vkinek nincs meg a Honfoglaló 128x160 méretben? az nagyon kéne -
#1119 Nem kompatibilis játékot akarsz rárakni.
Először is szedd le a MobiMb progit.
Másodszor Innen szedjél gamét, amit a mobimb-vel felraksz a telódra... -
naruto666 #1118 helló miért nem tudom lejátszani a mobilomba a játékokat?nokia 6230-am van és ráteszem a mobilra és azt irja ki hogy nemtámogatot fájltipus (jar fájl)hogy lehet átalakitani vagy nemtudom hogy leadja?