Hogyan kell csókolózni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na így kell...ezek a lesbik már csak tudják<#love12>#love12>
Itt levan írva rendesen, már amennyire le lehet írni.
..csókolózás leírása..
UI😄e ha valakinek megkell tanítani, akkor állok rendelkezésére!😄

😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
practitioner of the forbidden arts of death
ez viszont egy értékes tanács <#smile>#smile>
Jesszus! Ez az egyik legnagyobb baromság, amit valaha olvastam. <#nevetes1>#nevetes1> Ha akar, akkor csókoljon meg, és ne kérdezõsködjön, mint a Vágó Pista.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az elsõ lány akivel csókolóztam mondta hogy nem muszáj állandóan egymás nyelvét nyalogatni, hanem közben nyugodtan elfér pár szájrapuszi/ki csókok 😊
Amúgy érdekes, hogy egy csókkal hogy meg lehet fogni a másik felet.
Nem nagyzolásból mondom, de volt olyan lány, aki a mai napig mondja hogy eddig velem volt a legjobb (és nem, nem 14 éves 😄).
És hogy ez nagyon megmaradt benne, és fontos neki...belegondolva, mivel én is kritikus vagyok erre, nekem is volt pár lány akivel kimondottan jó volt csókolózni, de valahogy egyikre sem emléxem úgy, hogy vele felejthetetlen lett volna.
De az a lány aki rám ezt mondta, lehet hogy most megint összejön, tehát tessék szurkolni 😊 Bár ez már a barátnõ topikba illene 😊
Szerény véleményetek szerint a nõket jobban megfogja egy jól csókoló férfi mint egy férfit egy jól csókoló nõ?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
én is mellõzöm <#smile>#smile>
szvsz kurva kényes vagyok arra ha egy lány szarul csókol...és legalább ennyire kényes egy lány is a dologra...
És spec a körbekörbe kergetõzünk egymás nyelvével dolog nekem kurvára nem jön be...
És ennek 100%-os mellõzésére egyik még egy lánynak sem volt panasza...
És az ég áldja már meg az emberiséget, ne adjunk alapvetõ ösztönös dolgokhoz howto-t...
Majd a lányok megtanítják...vagy a fiú a lányokat 😉
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nemtmo nektek eza véleményetek...:S
én akkoris félek..mert ez a csaj..nem olyan kezdõ mint én :ß
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
nem tudom miért 😞"
Talán azért mert mondjuk még csak 14 vagy😄
Nem igazán jellemzõ, hogy e kor alatt bárkinek is napi programja lenne a csókolózás.Az esetleg arcoskodó haveroknak meg ne higgyél😄