752
Hogyan kell csókolózni?
-
timexxx #672 LOL mi volt ez? :D -
retrobaba #671 sajnos de...vannak emberek akik ezt aztán iszonyatmód nem veszik figyelembe...elég gÁz szitu.....! egyébként a hardcore-ról annyi...:) hogy ....:) na ez hárdkóóór :D boogieeee :P
egy video..emlékszel még ki ez...:D (bocsi ez kicsit off...de ezért érdemes :)) -
timexxx #670 jah igen, a hagymát tényleg ki hagytam de gondoltam senki nem olyan bolond hogy eszik elötte :D vagy legalább vesz rágót :P -
timexxx #669 az biztos :D -
#668 Ez a halas sztori nagyon hardcore lehetett:D:S -
retrobaba #667 ezt nagyon jól leírtad! de tényleg! ha nekem nem történt volna meg vagy 7-8 éve biztos többször olvasgatnám, mert hát ugye ez lányra is ugyanúgy érvényes...:)
amit kihagytál..... hogy első vagy akárhanyadik csók előtt sem eszünk hagymát halat s egyéb büdös ételeket...mert az kiábrándító!
az én első csókom egy olyan sráccal volt aki kb. előtte 10 perccel evett valami jó büdös halat...hát majdnem összehánytam magam! pfujj..... és a ciki az hogy utálom a halat...szóval még émelyegtem is tőle de rendesen!
szóval NEM eszünk ilyeneket előtte! :) -
timexxx #666 egy elsö csókón nem kell stresszelni emberek :D le irom hogyan is kell csokolozni de ha tévedek javitsatok ki :D
na szal:
Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.
Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.
Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!
Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.
Néhány tipp a jó csókhoz:
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!
- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.
- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!
Amit semmiképpen ne csinálj:
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.
- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!
-
daneszbaby #665 Nekem is megvolt már és nagyon jó volt.
A szülei lakásában voltunk :P
Aztán a szülei lent voltak mi meg fent a szobájában :)
-
#664 hát én egy idő elteltével mikor elkezdett rossz irányba fejlődni megmondtam hogy szarul csinálja :D -
#663 Ez így igaz. Anno emlékszem én is eléggé paráztam, túl sokat gondolkodtam az egészen. :) Aztán lett egy rámenősebb barátnőm és észre sem vettem, hogy megtörtént. :) Ha már az ajkatok összeér, onnantól nagyon nincs mit elszúrni. :)
Amúgy ti hogyan "terelgetitek" a párotokat csók közben? Mert volt olyan, aki elég rosszúl csókolt, és nem reagált a finomabb megmozdulásokra... őt biztos jobban elkapta a hév, mint engem. :) -
#662 Dobd. Ennyi és ne bonyolítsd túl a szitut. -
#661 komolyan léteznek ilyen iqcsökkent emberek? siralmas :D -
#660 akaszd fel magad mert fasz vagy:) -
wolfdavid #659 hat fiuk lányok megvolt az első nekem is és szerintetek mit tegyek ha megcsokolom a csajt és vmilyen okbol nem akarok vele jarni de ő igen!
Varom valaszotokat -
orsi92 #658 hm... hát nekem az első igazi nagyon nagyon szar volt. A mostani szerelmemmel viszont kurva jó. És is nagyon nagyon féltem h vele is szar lesz, de legyen bátor az ember én azt mondom. Ha igazán szeret, akkor megérti, h kezdő van még és nem röhög ki. 100% sok sikert mindenkinek!! :) -
#657 hm érdekes világba élünk...
fura ez a topic is :) érdekes a kérdező korosztály isnem emléxek hogy már voltam e 14 éves az első csoknál de szerintem nem, de nem is gond
gyakorolni kell és gyakorolni, megy az aztán mint karikacsapás mindenkinek -
donoki #656 hja :P -
#655 ez így van
az első nyelves normális rendes csók nekem is,kb 1 hónapja volt az első
féltem kicsit ideges voltam,de végülis elég jó voltam elsőre is,nem hitte el barátnőm hogy az első volt!
-
spy803 #654 Na emberek, megvolt!
Neki is és nekem is az első volt. Azt mondom nem kell aggódni, ez minden emberben benne van gyárilag, csak eddig nem mindenki tapasztalta. Mi megtapasztaltuk és csodás volt. -
Agunesu #653 Volt egyszer egy videoklip. Valami tücc-tücc zene szólt alatta, gondolom, mert a zene nem igazán maradt meg. A klipben egy csókolózó pár volt látható. Végig csak a szájuk látszott. Ebből állt az egész klip. Emlékeztek még erre? Nem tudja valaki a szám címét vagy az előadót? -
#652 http://video.google.com/videoplay?docid=-2233598058636486206&q=lesbian+kiss
na így kell...ezek a lesbik már csak tudják -
#651 jaj fúj :D -
xxPettxx #650 Heló mindenkinek!
Itt levan írva rendesen, már amennyire le lehet írni.
..csókolózás leírása..
UI:De ha valakinek megkell tanítani, akkor állok rendelkezésére!:D -
#649 hát jaja!:) -
Agunesu #648 Hát akkor így: http://i14.photobucket.com/albums/a344/bamcrewluver/Brokeback/anim/JackEnnisKiss.gif -
Agunesu #647 ihh, miért nem szúrja be a képet? O_O -
Agunesu #646 és most erre válaszul...
-
#645 Gyerekek, így kell csókolózni:
:) -
donoki #644 :) ok -
#643 a lényeg: ne felejts el néha levegőt venni smár közben, megfulladni+elkékülni nem túl romantikus -.- -
Agunesu #642 LOL ...mondjuk, ha már elkékül a másik feje, az tényleg nem lehet túl romantikus. XDDDDD -
donoki #641 ezt télleg nem értem :9 -
#640 -
#639 Breathe. If you’re kissing for an extended period, it’s easy to forget to breathe. Gasping, however, or turning blue is not romantic. Take small breaths through your nose as you kiss. You do not forget how to breathe! Idiot!
ez viszont egy értékes tanács -
donoki #638 szerintem meg te egy szar vagy :) nem tudom mit kell beszólni... -
#637 Hogyan? Hát érzéssel. -
#636 Szerintem te nem érted ezt a szöveget :| -
donoki #635 deégő :D ezt még én is naggyából megértem, de ez télleg az :) -
Agunesu #634 idézet az oldalról: "Get permission for the kiss. You don’t always have to ask if you can kiss someone, but you do need to make sure your partner is willing to kiss you. The easiest way, of course, is to ask. Ask “May I kiss you?” or say “I’d like to kiss you,” and lean in right away."
Jesszus! Ez az egyik legnagyobb baromság, amit valaha olvastam. Ha akar, akkor csókoljon meg, és ne kérdezősködjön, mint a Vágó Pista. -
spy803 #633 Akkor így kell: http://www.videobomb.hu/video/BUFFY_CSOKJA