752
Hogyan kell csókolózni?
  • donoki
    csak tudod aki nem tud angolul ^^
  • donoki
    haggyad már :)
  • GregSB
    A válasz

Lehet zárni a topicot :DDDDD
  • Match
    jogos :DDDDDDD
  • donoki
    :]
  • sz4bolcs
    Attól függ, hogy mit csókol. :D:DD
  • Match
    már látom hogy az elkövetkezendő 30 hozzászóló is hasonló véleményen lesz :D
  • Frosty01
    nem vagyok nő, és a férfi társadalom nem érti a nőket sohasem, szal én nem tudok nyilatkozni
  • Match
    hehhe :)
    Az első lány akivel csókolóztam mondta hogy nem muszáj állandóan egymás nyelvét nyalogatni, hanem közben nyugodtan elfér pár szájrapuszi/ki csókok :)

Amúgy érdekes, hogy egy csókkal hogy meg lehet fogni a másik felet.
    Nem nagyzolásból mondom, de volt olyan lány, aki a mai napig mondja hogy eddig velem volt a legjobb (és nem, nem 14 éves :D).
    És hogy ez nagyon megmaradt benne, és fontos neki...belegondolva, mivel én is kritikus vagyok erre, nekem is volt pár lány akivel kimondottan jó volt csókolózni, de valahogy egyikre sem emléxem úgy, hogy vele felejthetetlen lett volna.
    De az a lány aki rám ezt mondta, lehet hogy most megint összejön, tehát tessék szurkolni :) Bár ez már a barátnő topikba illene :)

Szerény véleményetek szerint a nőket jobban megfogja egy jól csókoló férfi mint egy férfit egy jól csókoló nő?
  • sz4bolcs
    szóval arctámadó vagyok. :D
  • sz4bolcs
    jobban szeretek arcra puszilni, mint nyálazni más nyelvét.
  • donoki
    kb
  • Frosty01
    igazad van, a körbekergetőzős dolog nagyon nem tud jó lenni :S
    én is mellőzöm
  • Match
    ejj, ezt ki lehetett volna hagyni... :)
    szvsz kurva kényes vagyok arra ha egy lány szarul csókol...és legalább ennyire kényes egy lány is a dologra...
    És spec a körbekörbe kergetőzünk egymás nyelvével dolog nekem kurvára nem jön be...
    És ennek 100%-os mellőzésére egyik még egy lánynak sem volt panasza...
    És az ég áldja már meg az emberiséget, ne adjunk alapvető ösztönös dolgokhoz howto-t...
    Majd a lányok megtanítják...vagy a fiú a lányokat ;)
  • donoki
    ?-.-
  • donoki
    kösz:)
  • sz4bolcs
    nekem ált. nyitva van. :D
  • Frosty01
    az van hogy ezt nem lehet tanítani, mindig a helyzettől függ hogy hogyan fog elcsattanni. a lényeg hogy ne remegj, legyél magabiztos, és nézz a csaj szemébe amig meg nem csókolod, utánna csukd be, mert nem szeretik ha nyitva van a szemed smár közben ^^
  • donoki
    -.-
  • Frosty01
    LOL
  • donoki
    :D....
  • Kokler69
    ez gonosz volt!:D
  • PíszLávJuniti
    ha fizetsz is érte, akkor ne aggódj -
  • donoki
    olvastam pár oldalt..de nemtom :D
  • donoki
    hát...
    nemtmo nektek eza véleményetek...:S
    én akkoris félek..mert ez a csaj..nem olyan kezdő mint én :ß
  • Kokler69
    eh, hogyhogy csok alapjai? elmondom neked, hogy ez hulyeseg, majd amikor ott tartasz a pároddal, tudni fogod mit kell tenni...ezt csak gyakorlattal lehet fejleszteni, a masik hogy soha ne aggodj amiatt hogy jaj, majd szarul smarolok meg stb...ugysem fogsz (talan az egyetlek iratlan szabaj hogy ne kapd be a partnered fejét csokolozas kozben mer az undorito amikor az egesz arcod nyalas;)) rosszul csokolozni
  • spy803
    És kicsit magasabb életkorban?
  • Dynamic
    "14vagyok és igazából még nem mertem senkivel se csokolozni :S
    nem tudom miért :("

Talán azért mert mondjuk még csak 14 vagy:D
    Nem igazán jellemző, hogy e kor alatt bárkinek is napi programja lenne a csókolózás.Az esetleg arcoskodó haveroknak meg ne higgyél:D
  • spy803
    Szerintem olvasd vissza a 600 hozzászólást! Jókat fogsz mulatni, de tanulni azt nem valószínű.
  • donoki
    tudna valaki linkelni olyan oldalt ahol megvannaka csok alapjai? :$
  • donoki
    hello!
    14vagyok és igazából még nem mertem senkivel se csokolozni :S
    nem tudom miért :(
    Igaz most készülődöben van egy bnő , de...
    azért félek most :SS
  • banplz
    TÉÉK :P
  • banplz
    lálálá
  • rágógumi
    hát ez hülye kérdés.. :|
  • TheTerminator
    Keress meg és megmutatom!!!
  • krisztike
    ez is 1 megközelítés ...
  • t0mmy #595
    szerinted le lehet irni ezt? szerintem elég szubjektiv dolog... mindenki máshogy szereti. az alap meg ugyanaz, azt meg mindenki tudja jobb esetben... de ha már itt kérdezi meg akkor vagy nagyon fiatal vagy olyan kocka feju hogy lánnyal még ugysem fog kezdeni vagy 5 évig...
  • krisztike
    az igaz ,de valakiben nincs elég őnbizalom így megkérdez másokat ,hogy a szerelmének hogyan is csinálja ,hogy felejthetetlen legyen ...
  • t0mmy #593
    " a csókot nem érteni, érezni kell... :P"
  • krisztike
    Fiúk ,azért ne személyeskedjünk ... ne legyetek undokok ...sztem Ő a jó és erotikus ,lábat remegtető csókra gondolhatott ...:D