Hogyan kell csókolózni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig szopatás elõtt kell smárolni.

Willenbrock
Jó nagy hamburger hagymával az mindíg mehet szerintem.

Willenbrock
Inkább 2X menjen el mint 1X-se 😊

666-os üzenet úgy ahogy van kimásolt szöveg. 😊

bency
Nalam az a helyzet hogy en meg nem csokoltam az eletbe,igaz csak 15 leszek,de hat na...,a 666-os uzenet az valami nagyon jo,no de nalam csak az a baj hogy nincs kivel.Ugyanics ritka pocs varosba lakok es nem talalok egy normalis csajt
Na de csak azt akartam mondani vagyis inkabb megdicserni 666-os uzenet szerkesztojet.Thnx,

:) Semmi okosság :P

chhaya
Jöhet. Csak láása, hogy nem vagy sértõdõs.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ilyen esetben, ha elforditja a fejét, azért még egy puszi mehet az arcára bucsuzóul, vagy ne erõltessem azt sem?

thx.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Dick Riddick
Tudom hogy hülyén hangzik, de így kerek a történet. Nem sok csajjal találkoztam, akinek elsõre bejött volna a "nyelvet a gyomorba" nyitás. Bár volt már olyan aki velem játszotta meg, úgy figyeltem mint hal a szatyorban... 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Narxis
"De finoman, ne úgy mint egy porszívó!"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

chhaya
Jha, ha elsõre elfordítja a csaj a fejét, azt ne vedd személyes sértésnek. Nem azt jelenti, hogy soha-semikor-sehol, csak azt, hogy most még ne. De majd késõbb lehet igen. 😊

Dick Riddick
Itt a legkönnyebb elrontani a dolgot.
Az elsõ csók az igazi jégtörõ.

nem gondolná az ember, hogy egy ilyen egyszerûnek tûnõ dolog, ilyen bonyolult lehet...

Dick Riddick
"Egyéni vélemény"
Ha már a kapujánál vagytok, általában jó jel ha szöszmötöl, csak nem akar megkerülni az a fránya kulcs. Látod rajta hogy õ is vár valamire. Ilyenkor közelebb lépsz, de ne túlságosan közel. Ha elhúzódik, hagyd a dolgot, nem ez lesz az az este. De ha nem húzódik el, vagy õ is közelebb lép, akkor húzódj egészen közel hozzá, nézz a szemébe, és egyszerûen csókold meg. De finoman, ne úgy mint egy porszívó! A nyelvest inkább ne erõltesd az elején, tapasztalat. Nem biztos hogy ellene lenne, de inkább õ kezdje el. Lehet hogy csak késõbb fogja, de türelem! Az ajakérintõs az inkább puszi, én jobban szeretem a köztes csókot, nem ajakérintõs, de nem is nyelves. Az ajkát finoman a számba veszem, elengedem, és újra.
Viszont ha elfordítja az arcát, mikor meg akarod csókolni, akkor simán adj neki egy puszit az arcára, és búcsúzz el. Lehet hogy túl bátortalan, dolgoznod kell még az ügyön.
Az elsõ csókokkal finoman kell bánni, sok múlik rajta. Ne legyél túl mohó, legyen a csók finom, érzéki. És a nyelvest ne erõltesd, sok csajnál már félig szexet jelent. Várd ki a megfelelõ alkalmat, vagy hogy õ kezdeményezzen.
Ja és még valami: Ha visszacsókol, akkor vagy sínen.
Mindent bele! <#eljen>

Mondjuk úgy, hogy amikor szembenézel vele, közelebb hajolsz az arcához. Ha õ is közelebb hajol a tiédhez, akkor sínen vagy. Az, hogy ajakérintõs-e vagy nyelves, az már utána/közben magától jön szerintem 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Szerintetek, ha elsõ randin vagy a csajszival, és már vége van, azaz, vagy hazakíséred, tehát ott vagytok, hogy elváltok. Akkor mivel lehet rájönni, hogy a csaj benne van e a csókban, vagy nincs?

Ha meg benne van, akkor mivel lehet észrevenni, hogy a nyelvesben van benne, vagy csak az ajakérintõsben??...

csak, hogy feldobjak egy témát...

<#eljen>

[HUN]FaTaL
akkor is simán lehet barátnõm is szemüveges meg én is😊 néha összekoccan olyankor röhögünk de amúgy semmi prob. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

na most olvasgattam vissza. szegény tízéves gyereket jól elkergettétek, mondjuk smemi értelme ezt megnyitni. azért timexxx nagyon szépen leírta a dolgokat. én speciel úgy csinálom ahogy jön, barátnõm is, így minden a legnagyobb rendben van...

egyébként nagyon sok csókos videó van
http://erotika.indavideo.hu !!!!!
ez igazán tanító lehet 😄
FÕLEG A VÉGE!---> http://erotika.indavideo.hu/video/LESZBIK_EGYMAS_KOZT
hát igen. ráadásul tegnap berágott rám. over

xD xD hát van benne vmi amit hyde mondd 😊 de azért az milyen hogy amikor le akarod kapni mondod neki hogy bocs, de vedd le a szemcsit 😄

😄 nem is nagy hülyeség amit mondasz😄

Mr Hyde
és õõ... nem gondolkodtatok még rajta, hogy esetleg levegyétek? 😄

na igen, mindketten az már nehéz ráadásul pont ez a helyzet

persze hogy lehet, de ha már mind2 en szemüvegesek vagytok akkár már kicsit neccesebb sztem 😊 (nemtom mer olyan még nemvolt nekem ) de amugy SAJNOS én is szemüveges vagyok.... és nekem is megy :d

nekem is lenne egy kérdésem. még nem nagyon tapasztaltam, szóval: szemüvegben lehet csókolózni?

hopp ez valahogy kétszer ment el 😄

amugy te mennyi idös vagy retrobaba? 😛

retrobaba amugy mennyi idös vagy? 😛

LOL mi volt ez? 😄

sajnos de...vannak emberek akik ezt aztán iszonyatmód nem veszik figyelembe...elég gÁz szitu.....! egyébként a hardcore-ról annyi...😊 hogy ....😊 na ez hárdkóóór 😄 boogieeee 😛
egy video..emlékszel még ki ez...😄 (bocsi ez kicsit off...de ezért érdemes 😊)
jah igen, a hagymát tényleg ki hagytam de gondoltam senki nem olyan bolond hogy eszik elötte 😄 vagy legalább vesz rágót 😛

az biztos 😄

Sabcsee
Ez a halas sztori nagyon hardcore lehetett😄:S<#wow3><#hamm>

kaka

ezt nagyon jól leírtad! de tényleg! ha nekem nem történt volna meg vagy 7-8 éve biztos többször olvasgatnám, mert hát ugye ez lányra is ugyanúgy érvényes...😊
amit kihagytál..... hogy elsõ vagy akárhanyadik csók elõtt sem eszünk hagymát halat s egyéb büdös ételeket...mert az kiábrándító!
az én elsõ csókom egy olyan sráccal volt aki kb. elõtte 10 perccel evett valami jó büdös halat...hát majdnem összehánytam magam! pfujj..... és a ciki az hogy utálom a halat...szóval még émelyegtem is tõle de rendesen!

szóval NEM eszünk ilyeneket elõtte! 😊
egy elsö csókón nem kell stresszelni emberek 😄 le irom hogyan is kell csokolozni de ha tévedek javitsatok ki 😄

na szal:

Fontos dolog az elsõ csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt késõbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.

Ne nyomd a szád erõsen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkezõ esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.

Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.

Néhány tipp a jó csókhoz:
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!
- Hagyd a lányt levegõhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.
- Elõször csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!

Amit semmiképpen ne csinálj:
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.
- Soha ne nyomd túl erõsen a szádat a lányéhoz!

Nekem is megvolt már és nagyon jó volt.
A szülei lakásában voltunk 😛
Aztán a szülei lent voltak mi meg fent a szobájában 😊

ghost cb
hát én egy idõ elteltével mikor elkezdett rossz irányba fejlõdni megmondtam hogy szarul csinálja 😄

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Mr Hyde
Ez így igaz. Anno emlékszem én is eléggé paráztam, túl sokat gondolkodtam az egészen. 😊 Aztán lett egy rámenõsebb barátnõm és észre sem vettem, hogy megtörtént. 😊 Ha már az ajkatok összeér, onnantól nagyon nincs mit elszúrni. 😊

Amúgy ti hogyan "terelgetitek" a párotokat csók közben? Mert volt olyan, aki elég rosszúl csókolt, és nem reagált a finomabb megmozdulásokra... õt biztos jobban elkapta a hév, mint engem. 😊

Pluskast
Dobd. Ennyi és ne bonyolítsd túl a szitut.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

chhaya
komolyan léteznek ilyen iqcsökkent emberek? <#wow2> siralmas 😄

[HUN]FaTaL
akaszd fel magad mert fasz vagy😊

http://goo.gl/gd6Zi5

hat fiuk lányok megvolt az elsõ nekem is és szerintetek mit tegyek ha megcsokolom a csajt és vmilyen okbol nem akarok vele jarni de õ igen!
Varom valaszotokat
hm... hát nekem az elsõ igazi nagyon nagyon szar volt. A mostani szerelmemmel viszont kurva jó. És is nagyon nagyon féltem h vele is szar lesz, de legyen bátor az ember én azt mondom. Ha igazán szeret, akkor megérti, h kezdõ van még és nem röhög ki. 100% sok sikert mindenkinek!! 😊
erx13
hm érdekes világba élünk...
fura ez a topic is 😊 érdekes a kérdezõ korosztály isnem emléxek hogy már voltam e 14 éves az elsõ csoknál de szerintem nem, de nem is gond
gyakorolni kell és gyakorolni, megy az aztán mint karikacsapás mindenkinek

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

hja 😛

SNAKE01
ez így van
az elsõ nyelves normális rendes csók nekem is,kb 1 hónapja volt az elsõ
féltem kicsit ideges voltam,de végülis elég jó voltam elsõre is,nem hitte el barátnõm hogy az elsõ volt!<#smile>

Na emberek, megvolt!
Neki is és nekem is az elsõ volt. Azt mondom nem kell aggódni, ez minden emberben benne van gyárilag, csak eddig nem mindenki tapasztalta. Mi megtapasztaltuk és csodás volt.

Volt egyszer egy videoklip. Valami tücc-tücc zene szólt alatta, gondolom, mert a zene nem igazán maradt meg. A klipben egy csókolózó pár volt látható. Végig csak a szájuk látszott. Ebbõl állt az egész klip. Emlékeztek még erre? Nem tudja valaki a szám címét vagy az elõadót?