Hogyan kell csókolózni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de csak azt akartam mondani vagyis inkabb megdicserni 666-os uzenet szerkesztojet.Thnx,
:) Semmi okosság :P
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
thx.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"Heroes never die. They just reload.\"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az elsõ csók az igazi jégtörõ.
Ha már a kapujánál vagytok, általában jó jel ha szöszmötöl, csak nem akar megkerülni az a fránya kulcs. Látod rajta hogy õ is vár valamire. Ilyenkor közelebb lépsz, de ne túlságosan közel. Ha elhúzódik, hagyd a dolgot, nem ez lesz az az este. De ha nem húzódik el, vagy õ is közelebb lép, akkor húzódj egészen közel hozzá, nézz a szemébe, és egyszerûen csókold meg. De finoman, ne úgy mint egy porszívó! A nyelvest inkább ne erõltesd az elején, tapasztalat. Nem biztos hogy ellene lenne, de inkább õ kezdje el. Lehet hogy csak késõbb fogja, de türelem! Az ajakérintõs az inkább puszi, én jobban szeretem a köztes csókot, nem ajakérintõs, de nem is nyelves. Az ajkát finoman a számba veszem, elengedem, és újra.
Viszont ha elfordítja az arcát, mikor meg akarod csókolni, akkor simán adj neki egy puszit az arcára, és búcsúzz el. Lehet hogy túl bátortalan, dolgoznod kell még az ügyön.
Az elsõ csókokkal finoman kell bánni, sok múlik rajta. Ne legyél túl mohó, legyen a csók finom, érzéki. És a nyelvest ne erõltesd, sok csajnál már félig szexet jelent. Várd ki a megfelelõ alkalmat, vagy hogy õ kezdeményezzen.
Ja és még valami: Ha visszacsókol, akkor vagy sínen.
Mindent bele! <#eljen>#eljen>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ha meg benne van, akkor mivel lehet észrevenni, hogy a nyelvesben van benne, vagy csak az ajakérintõsben??...
csak, hogy feldobjak egy témát...
http://goo.gl/gd6Zi5
http://erotika.indavideo.hu !!!!!
FÕLEG A VÉGE!---> http://erotika.indavideo.hu/video/LESZBIK_EGYMAS_KOZT
egy video..emlékszel még ki ez...😄 (bocsi ez kicsit off...de ezért érdemes 😊)
amit kihagytál..... hogy elsõ vagy akárhanyadik csók elõtt sem eszünk hagymát halat s egyéb büdös ételeket...mert az kiábrándító!
az én elsõ csókom egy olyan sráccal volt aki kb. elõtte 10 perccel evett valami jó büdös halat...hát majdnem összehánytam magam! pfujj..... és a ciki az hogy utálom a halat...szóval még émelyegtem is tõle de rendesen!
szóval NEM eszünk ilyeneket elõtte! 😊
na szal:
Fontos dolog az elsõ csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt késõbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.
Ne nyomd a szád erõsen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkezõ esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.
Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!
Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.
Néhány tipp a jó csókhoz:
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!
- Hagyd a lányt levegõhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.
- Elõször csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!
Amit semmiképpen ne csinálj:
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.
- Soha ne nyomd túl erõsen a szádat a lányéhoz!
A szülei lakásában voltunk 😛
Aztán a szülei lent voltak mi meg fent a szobájában 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amúgy ti hogyan "terelgetitek" a párotokat csók közben? Mert volt olyan, aki elég rosszúl csókolt, és nem reagált a finomabb megmozdulásokra... õt biztos jobban elkapta a hév, mint engem. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Varom valaszotokat
fura ez a topic is 😊 érdekes a kérdezõ korosztály isnem emléxek hogy már voltam e 14 éves az elsõ csoknál de szerintem nem, de nem is gond
gyakorolni kell és gyakorolni, megy az aztán mint karikacsapás mindenkinek
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
az elsõ nyelves normális rendes csók nekem is,kb 1 hónapja volt az elsõ
féltem kicsit ideges voltam,de végülis elég jó voltam elsõre is,nem hitte el barátnõm hogy az elsõ volt!<#smile>#smile>
Neki is és nekem is az elsõ volt. Azt mondom nem kell aggódni, ez minden emberben benne van gyárilag, csak eddig nem mindenki tapasztalta. Mi megtapasztaltuk és csodás volt.