752
Hogyan kell csókolózni?
  • kerax

Talán igy is lehet..
  • N3TuddKi
    ha ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában akkor elég messze állsz még egy kapcsolattól.
    menj gyakorolj, próbálkozz. mindenki elkezdte valahogy.
  • NupX
    es ez nem is durva igaz????
    nem ilyenre gondoltam, valami masra....
    te sem csinalnad meg akkor meg ne ird ide :)
  • JackMeadow
    menj szépen oda, mosolyogjá aztán meg emelthangerőn kérdezd meg h akarsz e baszni. ettől nyilvánvalóan ugy leesik az álla h a földet veri majd, ekkor egy gyors mozdulattal becsempészheted akukikádat aszájába. Missön a complished mehetől aludni
  • zoliapu
    Szerintem hosszan kell.
    Amúgy kell, hohy legyen gyengédebb periódusa is és szenvedélyesebb is...
  • NupX
    Tudom hogy ezt nem ide kene irjam, de ez a elgidealisabb "tema" ahova irhatom.
    Lenne nehany kerdesem amikkel nem vagyok tisztaban, es nem lenne rossz ha erre is valaszolnatok, hogy ha lehetseges :)
    1. Hogy kerjem el egy lany telefonszamat akit meg nem ismerek (mit mondjak neki, hogy kezdjem el a beszelgetest, hogy kozeledjek hozza stb.. )
    2. A fiu hogyan tesztelik a lanyokat (peldaul en mien jelekbol vennem eszre hogy tetszek egy lanynak )
    Elore is koszonom a valaszokat
  • Jagumo
    Ezt nem valami oldalról linkelted? Mert mintha én is olvastam volna, még régebben, ne mintha baj lenne, mert végül is tényleg jól le van irva, Talán kicsit bonyolult is :)

A csók úgy jön magától, ugye oda is le van irva cselekedj ösztönösen, és tényleg nem kell megijedni mert ez a döntsd oldalra a fejed, ne harapd le a nyelvét meg mit tudom én, ezek evidens dolgok és maguktól jönnek, amit tényleg úgymond tudni kell, az hogy mozgasd a nyelved a nyelve körül ( úgy hogy a nyelved mindvégig érinti az övét, megint csak evidens) Akkor hogy nyald meg a lány ajkát azt is ki lehet hagyni ,nem kötelező :) Az még fontos hogy gyengéden kell ha valakivel 1x csókolózol úgy az igazi, nem egyből vadul, az ráér :)

Nekem ez a "tapasztalatom" igy 16 éves fejjel... :))
  • PJohn
    Vagy hogy egy ilyen bonyolultnak tűnő dolog ilyen egyszerű lehet... :D
  • huntofa
    nem muszály szopatás előtt csókolózni , mi úgyis csókolózunk hogy előtte jól kinyalom és nedves a szám a váladéktól , meg neki is nedves a farkam váladékától. igaz kicsit kellemetlen szagok áradnak... de mennyei
  • zyppy
    áztakúrva
  • bcrics
    mindig szopatás előtt kell smárolni.
  • Willenbrock
    Jó nagy hamburger hagymával az mindíg mehet szerintem.
  • Willenbrock
    Inkább 2X menjen el mint 1X-se :)
  • lotsopa
    666-os üzenet úgy ahogy van kimásolt szöveg. :)
  • bency
    Nalam az a helyzet hogy en meg nem csokoltam az eletbe,igaz csak 15 leszek,de hat na...,a 666-os uzenet az valami nagyon jo,no de nalam csak az a baj hogy nincs kivel.Ugyanics ritka pocs varosba lakok es nem talalok egy normalis csajt
    Na de csak azt akartam mondani vagyis inkabb megdicserni 666-os uzenet szerkesztojet.Thnx,
  • chhaya #697
    Jöhet. Csak láása, hogy nem vagy sértődős.
  • Orionk
    ilyen esetben, ha elforditja a fejét, azért még egy puszi mehet az arcára bucsuzóul, vagy ne erőltessem azt sem?

thx.
  • Dick Riddick
    Tudom hogy hülyén hangzik, de így kerek a történet. Nem sok csajjal találkoztam, akinek elsőre bejött volna a "nyelvet a gyomorba" nyitás. Bár volt már olyan aki velem játszotta meg, úgy figyeltem mint hal a szatyorban... :)
  • Narxis
    "De finoman, ne úgy mint egy porszívó!"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • chhaya #693
    Jha, ha elsőre elfordítja a csaj a fejét, azt ne vedd személyes sértésnek. Nem azt jelenti, hogy soha-semikor-sehol, csak azt, hogy most még ne. De majd később lehet igen. :)
  • Dick Riddick
    Itt a legkönnyebb elrontani a dolgot.
    Az első csók az igazi jégtörő.
  • Orionk
    nem gondolná az ember, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő dolog, ilyen bonyolult lehet...
  • Dick Riddick
    "Egyéni vélemény"
    Ha már a kapujánál vagytok, általában jó jel ha szöszmötöl, csak nem akar megkerülni az a fránya kulcs. Látod rajta hogy ő is vár valamire. Ilyenkor közelebb lépsz, de ne túlságosan közel. Ha elhúzódik, hagyd a dolgot, nem ez lesz az az este. De ha nem húzódik el, vagy ő is közelebb lép, akkor húzódj egészen közel hozzá, nézz a szemébe, és egyszerűen csókold meg. De finoman, ne úgy mint egy porszívó! A nyelvest inkább ne erőltesd az elején, tapasztalat. Nem biztos hogy ellene lenne, de inkább ő kezdje el. Lehet hogy csak később fogja, de türelem! Az ajakérintős az inkább puszi, én jobban szeretem a köztes csókot, nem ajakérintős, de nem is nyelves. Az ajkát finoman a számba veszem, elengedem, és újra.
    Viszont ha elfordítja az arcát, mikor meg akarod csókolni, akkor simán adj neki egy puszit az arcára, és búcsúzz el. Lehet hogy túl bátortalan, dolgoznod kell még az ügyön.
    Az első csókokkal finoman kell bánni, sok múlik rajta. Ne legyél túl mohó, legyen a csók finom, érzéki. És a nyelvest ne erőltesd, sok csajnál már félig szexet jelent. Várd ki a megfelelő alkalmat, vagy hogy ő kezdeményezzen.
    Ja és még valami: Ha visszacsókol, akkor vagy sínen.
    Mindent bele!
  • Steve Q
    Mondjuk úgy, hogy amikor szembenézel vele, közelebb hajolsz az arcához. Ha ő is közelebb hajol a tiédhez, akkor sínen vagy. Az, hogy ajakérintős-e vagy nyelves, az már utána/közben magától jön szerintem :)
  • Orionk
    Szerintetek, ha első randin vagy a csajszival, és már vége van, azaz, vagy hazakíséred, tehát ott vagytok, hogy elváltok. Akkor mivel lehet rájönni, hogy a csaj benne van e a csókban, vagy nincs?

Ha meg benne van, akkor mivel lehet észrevenni, hogy a nyelvesben van benne, vagy csak az ajakérintősben??...

csak, hogy feldobjak egy témát...
  • Orionk
  • [HUN]FaTaL
    akkor is simán lehet barátnőm is szemüveges meg én is:) néha összekoccan olyankor röhögünk de amúgy semmi prob. :)
  • C7
    na most olvasgattam vissza. szegény tízéves gyereket jól elkergettétek, mondjuk smemi értelme ezt megnyitni. azért timexxx nagyon szépen leírta a dolgokat. én speciel úgy csinálom ahogy jön, barátnőm is, így minden a legnagyobb rendben van...
  • egap94
    egyébként nagyon sok csókos videó van
    http://erotika.indavideo.hu !!!!!
  • egap94
    ez igazán tanító lehet :D
    FŐLEG A VÉGE!---> http://erotika.indavideo.hu/video/LESZBIK_EGYMAS_KOZT
  • C7
    hát igen. ráadásul tegnap berágott rám. over
  • timexxx
    xD xD hát van benne vmi amit hyde mondd :) de azért az milyen hogy amikor le akarod kapni mondod neki hogy bocs, de vedd le a szemcsit :D
  • C7
    :D nem is nagy hülyeség amit mondasz:D
  • Mr Hyde
    és őő... nem gondolkodtatok még rajta, hogy esetleg levegyétek? :D
  • C7
    na igen, mindketten az már nehéz ráadásul pont ez a helyzet
  • timexxx
    persze hogy lehet, de ha már mind2 en szemüvegesek vagytok akkár már kicsit neccesebb sztem :) (nemtom mer olyan még nemvolt nekem ) de amugy SAJNOS én is szemüveges vagyok.... és nekem is megy :d
  • C7
    nekem is lenne egy kérdésem. még nem nagyon tapasztaltam, szóval: szemüvegben lehet csókolózni?
  • timexxx
    hopp ez valahogy kétszer ment el :D
  • timexxx
    amugy te mennyi idös vagy retrobaba? :P
  • timexxx
    retrobaba amugy mennyi idös vagy? :P