99
Kinek hogy vált be?
  • Bercy #19
    nemteljesen. a regi tuzfal csak a befele jovo forgalmat probalta meg vedeni. az uj a kifele menot is figyeli.
    az biztos h egy ZApro jobb mint a windowsos de tobb gond is van vele.
  • Zetorg
    nem is a csicsakéket használom.
    köszönöm a segítséget!
  • CattiBrie
    Én speciel SP1-et sem használok.

Nem is merem online kikapcsolni a ZA-t. :)
  • Breki33
    ez szinte olvashatatlan
  • Breki33
    az a legjobb stílus

nemis ez a csicsakék P
  • Tertovan
    Hello
    Egy pillantast meger:
    http://listmanager.technetklub.hu/read/messages?id=107875
    2004-08-24 13:25:00
    Udv:Tertovan
  • Zetorg
    nekem az a problémám vele, hogy minden újrainditáskor visszaállítja a klasszikus stílust!
    van erre valami megoldás?
  • petesilver
    Hát persze :)
  • Pheel
    "Végre összehozott a MS egy korrekt tűzfalat"

Látszólag _pontosan_ ugyanaz a tűzfal van benne, mint ami alapból a régi unpatched XPben volt. Az SP2 csak alapból bekapcsolja...
  • Breki33
    Igen ezért gondolkodom azon, hogy most nem rakom fel viszont uj xp telepítéskor már az sp2 integrated-es xp-t telepítem
  • petesilver
    Nos. A SP2 tulajdonképpen a számítógép védelmét szolgálja elsősorban. Végre összehozott a MS egy korrekt tűzfalat, és exploleres védelmet. Nyilván van benne pár apró ujítás, de lényegében ez nem más, mint egy profin megszerkesztett védelmi rendszer. Amolyan ZoneAlarm Microsoft módra. Nekem pozitív tapasztalataim vannak, amit egyszer megmondasz neki azt megjegyzi, nem egy ZA, ami hetvenedik alkalomkor rákérdez+néha akkor sem enged. A hivatalos bemutató alkalmával a Microsoft trainingen is szinte csak a védelmi részét ecsetelték. A kompatibilitás problémákat az okozza, hogy rengeteg program nyitogat mindenféle portokat a működéshez, amiről eddig nem is tudtál, viszont az SP2 blokkol élből szinte minden portot, és utólag engedélyezned kell. Hol a bibi? Ott, hogy ha szűz vinyóra rakod fel a rendszert, és upgradeled, akkor az SP2-es rendszer berántja maga alá a progikat, érzékeli, mihez milyen port kell, és vagy engedélyez, vagy ha rizikósnak találja, akkor kérdez. Azzal van gond, ha egy agyoninstallált rendszerre ereszted rá az SP2-őt, és nincs infója a progik porthasználatáról. Ekkor védelem szempontjából blokkol élből, és csak azt látod, hogy nem működik néhány régi progi.
  • Taranov
    Én is :)
  • blackgamer
    itt van link ha másolt az XP-d

és igen a SP2 tartalmazza a SP1-et, ez minden service-nél így van

nekem mintha lassabban indulnának a programok, sokat tölt a vinyó, és az automata update-t kikellett kapcsolnom, mert netes játék alatt indult be
  • cSuwwi
    ha corporate Xp-d van, és működik a windowsupdate, akkor gond nélkül lehet telepíteni (akár megvetted a licencet, akár lopott)

ha olyan xp-d van, amiben telepítéskor sem kérte a serialt, ill. nem megy a windowsupdate, arra nem fog felmenni, mert ugyanúgy ellenőrzi a kulcsot
  • Kori
    állítólag csak úgy műxik
  • Bandee1987
    Egyébként müködik anélkül is az SP2, hogy felraknám az SP1-et? Azaz tartalmazza az SP1 a javitásait is?
    És még vmi: Nem legális xpre is lehet rendesen telepiteni?
  • Bandee1987
    Nemtom, lusta vok leszedni :)
  • Kori
    hát egy-két helyen elég sok problémát írnak róla
  • Breki33
    A téma adott

Egy gépen már felraktam a magyart de itthonin még nem merem.