SP2 Tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Tegnap lecseréltem a fx 6200-as videokártyámat egy geforce 4 TI 4200 as ra. De a csere nem ment ilyen egyszerüen, fizikailag hamar megvoltam, de a 81.xx-es detonator felrakásakor elsötétedett a monitor, újra inditás után sem jött vissza a kép. Ismét egy csere, a régi kártyát felismeri felraktam egy régebbi 65-ös detonatort,ismét csere ezzel is csak a windowsig juttottam, mert nem akartam piszkálni inkább egy játékon lemérni a de az NSF UNDGR2 betöltése közt ismét kikapcsol a monitor. Ami még zavaró hogy mikor az új kártya van bent akkor a honlapok olyan lapozgatosnak tünnek, ha le vagy fel gördítek.
Mit tegyek? Most az Nividia oldaláról próbálok letölteni valamit amit ellehetne inditani. Sajnos a gyári cd-je nincs már meg.
Elõre is köszönöm a Segítséget!
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
köszi
t.
ReaL MaDRid x siempre
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Valaki tud segíteni??
Hol vannak ezek a programok!!!
REAL MADRID
Elméletileg
nice legs. what time to open?
1. router
2. za
3. sp2
ebbol a 3 bol ki kene kapcsolj kettot.
nice legs. what time to open?
Köszönet!
Az XP/Win2003-ban van egy szolgáltatás (QoS), ami a sávod 20%át lefoglalhatja.
Háát az SP2 felmegy szépen, de már leszedtem eby párszor, mert a net annyira belassul, még kikapcsolt tûzfal mellett is, hogy az már botrányos. Mind IE, mind Opera alatt.
Én elsõsorban Operát használok, mert azzal teccés szerint tudok nagyítani, ami az én alig/rövidlátásom mellett nem elhanyagolandó tényezõ.
Szerintetek mi lehet a baj?
IP cím?
DHCP szerver?
Ja, rúteren lógok! Lehet, hogy ez okozza a gondoot?
Kérlek segítsetek!
Köszöet.
ui:
Épp most csattant két hülye a szentendrein. Mi a rákért kell úgy száguldozni!
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Feltettem a Cue Club nevû játékot ami az elõzõ SP1es winfoson ment de itt kilép vmi kék fépernyõvel hami rögtön el is tûnik !
Ez a kék képernyõ az XPnél ugye az, hogy nincs elég fizikai memória !
Adtam neki majdnem 1 GB Virtual memóriát is !
Nics vmi megoldás?
Hogy lehet, hogy elõzõ windowsommal ment a játék ezzel meg nem megy?
vmi magyarázat esetleg?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
(nem, nem fogok firefox-ot, operát, stb-t használni.)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mit tudok ilyenkor tenni? Plz help! Köszi
A napokban töltöttem le az sp-2-õt és azóta lent a jobb sarokba van egy ikon amibe egy felkiáltójel van és nem tudok vele mit kezdeni.<#falbav>#falbav>
Ha valakinek volt ilyen tapasztalata és megtudta oldani a problémát, elõre is megköszönném ha megosztaná velem is.
Üdv.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Erdekes...!
De nézd meg a sajátgép tulajdonságokban. Ott írja hogy prof.
Miert van ez?
Mindenkinek ilyen?
de akkor is, ha letezo weblapot adtal meg, pl http://google.com
es az msnsearch-ben sem jonnek be a kepek. meg az altala javasolt findwathever.com oldal sem jon be. ott is kiirja az msnsearch, hogy nem találhat ilyen oldal.
szal mi is van?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Na nekem az sp2 egész egyzserûen nem negedi hogy a hálózat ip-címet osszon ki nekem, nincs IP-m!! Ha leszedem, vissza sp1, minden megy tökéletesen mitn azelõtt. Az sp2 frissítése megoldaná?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
pedig microsoft egerem van <#conf>#conf>
SP1 alatt nincs vele gond, ezt ki érti?
Váltottam és kipróbáltam SP2-t is.
Tapasztalat :
Láttam lejjebb valaki leírta, hogy lehet leszedni a biztonsági központot.Milyen progi kell hozzá stb..
Ez már kapásból nem tetszett, én mint felhasználó legyen már jogom egy dolog kikapcsolásából alapban. Nem igaz, hogy minden jelentkezésnél kiírja, hogy ezt a központot keressem meg, meg eldönti mit csináljak helyettem.
Én igazából nem vagyok megelégedve a windows adatforgalmazó rendszeréhel. Ha valamit töltesz pl fel, akkor annyira rosszul optimalizálja a dolgokat, hogy még böngészni sem fogsz tudni mellette.
Erre jött ki a cFos (DSL,iSDN) ill a cFosSpeed ( Router-es rendszer), ami optimalizálja a dolgokat.
Nos ezt alapból kilõtte így használhatatlanná vált.Gondolom felülbírálta a dolgot.
Lehet, hogy jó de igazából nem akartam annyira belemélyedni a
dolgokba, majd ha ebben a topicban lesz 200-300 hozzászólás és kiedrül, hogy a jelenlegi alkalmazások megtartása mellett, hogyan tudom normálisan beállítani akkor valószínû meg fogok vele próbálkozni újra.
Addig nálam favorit az XP HuN + SP1 +Mozilla + Sygate Personal Firewall + cFos és alkalmanként Stringer .
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Voltam zárás elõtt. _______________
4.12 ATI Catalyst csak SP2-re rakva klafa v feltolhatom SP1-re is?
THX
ez azóta van, hogy sp2-t felraktam és egyre sûrûbben jön elõ (1/4 órában egyszer), netes játék alatt eléggé zavaró
mit lehetne tenni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."