99
Kinek hogy vált be?
-
Myrkul #99 Aztán láttom, hogy ráadásul rossz helyre irtam. Bocsi! -
Myrkul #98 Jó Reggelt!
Tegnap lecseréltem a fx 6200-as videokártyámat egy geforce 4 TI 4200 as ra. De a csere nem ment ilyen egyszerüen, fizikailag hamar megvoltam, de a 81.xx-es detonator felrakásakor elsötétedett a monitor, újra inditás után sem jött vissza a kép. Ismét egy csere, a régi kártyát felismeri felraktam egy régebbi 65-ös detonatort,ismét csere ezzel is csak a windowsig juttottam, mert nem akartam piszkálni inkább egy játékon lemérni a de az NSF UNDGR2 betöltése közt ismét kikapcsol a monitor. Ami még zavaró hogy mikor az új kártya van bent akkor a honlapok olyan lapozgatosnak tünnek, ha le vagy fel gördítek.
Mit tegyek? Most az Nividia oldaláról próbálok letölteni valamit amit ellehetne inditani. Sajnos a gyári cd-je nincs már meg.
Előre is köszönöm a Segítséget! -
toepler #97 sziasztok, a keyfinderrel hogy lehet corporatera állítani, mert amit letöltöttem keyfindert az csak a key-t tudja megváltoztatni, vagy a letöltött ps2-nek a key-ét lehet megtalálni a keyfinderrel?
köszi
t. -
Spire #96 Előtte cseréld le a termékkulcsot corporate kulcsra a Jelly Bean féle Keyfinder progival. -
#95 valaki nem tudná leirni a tuti modszert a telepitésre? én 1szer próbáltam de nem sikerült, felrakta aztán kiirta hogy valami mégse jo majd uninstallálta:( -
#94 át kell írni a termékazonosító-kulcsot,erre vannak már progik,de windowson belül is megoldható,pl regeditben is,most így fejből nem tudom,de keress rá a neten pl olyanra,h xp aktiválása,vagy vmi ilyesmi.az aktiválás az nem fog sikerülni,mivel ha tölteni akarsz vmit le a microsoft.com-ról,akkor az észre fogja venni,h nem eredeti a windowsod,viszont az sp2-d szépen fel fog menni... -
#93 nekem a DVDShrink nem indul el csak beadja a kékhalált,nemtom mé csinálja pedig SP1 alatt simán futott -
Teer #92 Hi, tuda valaki segíteni hogyan tudnám feltenni SP2-őt ha nem eredeti a windows-om? -
Robbb #91 Sziasztok! 3 napja telepítettem fel a magyar SP2-t és jelenleg az a gondom vele, hogy nem ismeri fel a bluetooth adapteremet (x-micro). A driverCD telepítésekor azt mondja, hogy a driver nem ment át a Windows Logo tesztelésen. A telepítés lezajlik ugyan egy tonna hibaüzenettel, de teljesen használhatatlan lesz a bluetooth alkalmazás. Sajnos frissebb X-micro driverről nem tudok, már kerestem. Próbáltam csökkentett módban, de ott nem lehet telepíteni semmit. Volt valakinek ilyen "Windows Logo"-s telepítési gondja? Nem lehet kikapcsolni valahol ezt a baromságot?? SP1 alatt semmi gond nem volt vele. -
#90 Honnan tom letölteni??de nekem nem a kiegészítőbe kell,mert úgy kiírja hogy rossz cd-kulcs! -
Monoton #89 Nekem is ez a gondom!!!
Valaki tud segíteni??
Hol vannak ezek a programok!!! -
ent #88 Semmire! Csak állítsd át hogy ne foglalja és kész!
Elméletileg -
HentmaN #87 ent ez a szolgáltatás ami lefoglalja a neted 20%-át mire jó? -
HentmaN #86 honnan lehet letölteni az sp2-t???? -
#85 Én amióta megjelent az sp2 használom azóta is monden gond nélkül... -
#84 A routerét nemtudom h lehet kikapcsolni. zone-t tudom meg sp2-t is. De akkor ez lehet a baja? -
tomo #83 haat lehet, 3 tuzfalad is van
1. router
2. za
3. sp2
ebbol a 3 bol ki kene kapcsolj kettot. -
#82 Nem tudja valaki miért van az ha felrakom az sp2-t elszáll a net? Van saját tűzfalam Zone alarm. Ez okozhatja ezt? Esetleg szedjem le? router mögül vok. -
Zombye #81 Még nem próbáltam, de megnézem.
Köszönet! -
ent #80 Próbáltad már????????? Vagy vki, mert nekem bejött!!!!!
Az XP/Win2003-ban van egy szolgáltatás (QoS), ami a sávod 20%át lefoglalhatja. -
Zombye #79 Szervusztok!
Háát az SP2 felmegy szépen, de már leszedtem eby párszor, mert a net annyira belassul, még kikapcsolt tűzfal mellett is, hogy az már botrányos. Mind IE, mind Opera alatt.
Én elsősorban Operát használok, mert azzal teccés szerint tudok nagyítani, ami az én alig/rövidlátásom mellett nem elhanyagolandó tényező.
Szerintetek mi lehet a baj?
IP cím?
DHCP szerver?
Ja, rúteren lógok! Lehet, hogy ez okozza a gondoot?
Kérlek segítsetek!
Köszöet.
ui:
Épp most csattant két hülye a szentendrein. Mi a rákért kell úgy száguldozni!
-
DirtyPio #78 draster, ilyenkor egy megoldas van, keress ket dolgot, en kaptam, egy olyan progit, amivel ki tudod cserelni a termekazonositot, es egy olyant, ami felulir par dolgot a windows konyvtarban, es akkor menni fog, probaltam. ha van Skypeod, akkor ugyanezen a neven keress es elkudhetem ezeket a progikat, ha erdekel. -
#77 Integrated SP2 XP-m van feltéve még szinte friss !
Feltettem a Cue Club nevű játékot ami az előző SP1es winfoson ment de itt kilép vmi kék fépernyővel hami rögtön el is tűnik !
Ez a kék képernyő az XPnél ugye az, hogy nincs elég fizikai memória !
Adtam neki majdnem 1 GB Virtual memóriát is !
Nics vmi megoldás?
Hogy lehet, hogy előző windowsommal ment a játék ezzel meg nem megy?
vmi magyarázat esetleg? -
#76 Pár napja, mióta föltettem, kifagyogat tőle az Explorer. (csak ctrl+alt+del -re zárja be) Van erre valami megoldázs?
(nem, nem fogok firefox-ot, operát, stb-t használni.) -
dragster #75 Hali! A következő problémám lenne : Elkezdem szépen telepíteni az SP2-t majd 1 hibaüzenet kíséretében kilép. Az üzenet kb ez : Lehet,hogy a termékazonosító kulcs érvénytelen vagy blabla...keresse fel a blabla..
Mit tudok ilyenkor tenni? Plz help! Köszi -
#74 Köszi a segítséget LCK most már hibátlan -
#73 Nekem akkor jött be amikor az alaplapi hálózati kimenetre rádugtam az ADSL modemet. Egyszerűen megnyitottam és a tulajdonságokban letiltottam a tálcán való megjelenést a kapcsolat idejére és a hibaüzenetk megjelenítésére vonatkozóan is. ( Egyébként erre a kapcsolatra adtam itt fix IP cimet a TCP beállításoknál, így sokkal gyorsabban áll fel a rendszer.) Azóta csak az ADSL modem csatlakozás jelenik meg a tálcán. -
#72 Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni sp-2-vel kapcsolatban.
A napokban töltöttem le az sp-2-őt és azóta lent a jobb sarokba van egy ikon amibe egy felkiáltójel van és nem tudok vele mit kezdeni.
Ha valakinek volt ilyen tapasztalata és megtudta oldani a problémát, előre is megköszönném ha megosztaná velem is.
Üdv. -
#71 jé, egy kétcsillagos frankie.. -
Bakka #70 Ja, azt eszrevettem, meg hat tenyleg latszik masban is, hogy ez prof...csak a bootolasnal nincs!
Erdekes...! -
#69 Igen. Igy van. Hogy miért, csak a jógéc tudja.
De nézd meg a sajátgép tulajdonságokban. Ott írja hogy prof. -
Bakka #68 Miota feltettem az XP sp2-t, azota a bejelentkezesi kepernyon Microsoft Windows XP Professional) nem pontosan a regi felirat jelenik meg, hanem a "Professional" nincs ott!
Miert van ez?
Mindenkinek ilyen? -
#67 sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy mostanában az explorerben meg minden egyeb bongeszoben allandoan valami msn search oldal job be.
de akkor is, ha letezo weblapot adtal meg, pl http://google.com
es az msnsearch-ben sem jonnek be a kepek. meg az altala javasolt findwathever.com oldal sem jon be. ott is kiirja az msnsearch, hogy nem találhat ilyen oldal.
szal mi is van? -
#66 állits be 1 fix cimet. nekem kioszt ip cimet ugyhogy nemtom mi lehet... -
#65 Sziasztok!
Na nekem az sp2 egész egyzserűen nem negedi hogy a hálózat ip-címet osszon ki nekem, nincs IP-m!! Ha leszedem, vissza sp1, minden megy tökéletesen mitn azelőtt. Az sp2 frissítése megoldaná? -
blackgamer #64 #55 hozzászólásban leírt probléma még mindig megvan
pedig microsoft egerem van
SP1 alatt nincs vele gond, ezt ki érti? -
#63 Amikor megjelent az xp olyan hozzászólásokat írogattam hogy jó hülye aki használja, mert szar. Aztán elkezdtek hozzá drivereket és programokat írni, és én is jobban megismertem. Most már biztos hogy nem cserélném vissza 98-ra. Az SP1 és SP2 között persze nincs akkora különbség mint 98 és XP között, így minden hasonlat sántít, de szerintem néhány hónap, múlva majd szép lassan szinte mindeki áttér SP2-re. Addigra a progikat is átírják rá, és mindenki jobban kiismeri. Egyébként nekem most sincs semmi bajom vele. pl a biztonsági központ kikapcsolása néhény kattintás. ( Sajátgép > Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Szolgáltatások > Biztonsági központ - tulajdonságok - letiltás. ) -
#62 Nekem igazán megfelel az SP1.
Váltottam és kipróbáltam SP2-t is.
Tapasztalat :
Láttam lejjebb valaki leírta, hogy lehet leszedni a biztonsági központot.Milyen progi kell hozzá stb..
Ez már kapásból nem tetszett, én mint felhasználó legyen már jogom egy dolog kikapcsolásából alapban. Nem igaz, hogy minden jelentkezésnél kiírja, hogy ezt a központot keressem meg, meg eldönti mit csináljak helyettem.
Én igazából nem vagyok megelégedve a windows adatforgalmazó rendszeréhel. Ha valamit töltesz pl fel, akkor annyira rosszul optimalizálja a dolgokat, hogy még böngészni sem fogsz tudni mellette.
Erre jött ki a cFos (DSL,iSDN) ill a cFosSpeed ( Router-es rendszer), ami optimalizálja a dolgokat.
Nos ezt alapból kilőtte így használhatatlanná vált.Gondolom felülbírálta a dolgot.
Lehet, hogy jó de igazából nem akartam annyira belemélyedni a
dolgokba, majd ha ebben a topicban lesz 200-300 hozzászólás és kiedrül, hogy a jelenlegi alkalmazások megtartása mellett, hogyan tudom normálisan beállítani akkor valószínű meg fogok vele próbálkozni újra.
Addig nálam favorit az XP HuN + SP1 +Mozilla + Sygate Personal Firewall + cFos és alkalmanként Stringer .
-
csatarij #61 Nem értem mit kell fikázni az SP2-t, nállam már egy jó ideje az megy, és mit nem mondjak nagyon jó. Én az SP2 beépitett tűzfalát használom+Panda Antivirus, és mit nem mondjak régóta nincsen virusom. Netezésre pedig szerintem SP2-re rakjátok rá a Mozilla Firefox-ot! Ahogy felraktam az SP2-t, rögtön gyorsabbak lettek a játékok, szal nállam minden kafán megy! -
ent #60 lehet:)