SP2 Tapasztalatok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek szerint megincsak a felhasználó volt a balfasz!

lck
Na ez egy komoly summás kijelentés volt.
Szerintem meg az SP2 tök f@sz@. - Minden hardware-em tökéletesen mûködik ugyan úgy mint SP1-el. A programok is mind mennek. - Talán még gyorsabb is a gép.
Most akkor mi van ?
Az SP2 úgy szar ahogy van! Egy fosss!

Jogtiszta xp (sp1) és a jogtiszta nero 5.5.9.9 (vagy bármely más verzió) nem ismeri fel hogy van nekem egy nec dvd íróm!
CSakis image drivernek! Idáig meg kafa volt!

Frank99
szar ügy :-))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

BlackArt
Haliho!

İtt ulok kurdisztan hegyei kozott es tegnap a laptopon az XP bejelentette hogy meg 7 napom van az aktivalasig. Hogy eddig miert nem szolt inditaskor - kerdes...
Az biztos, hogy amig otthon voltam, leszedte a kabelen az SP2-t es fol is rakta gond nelkul, viszont most baszakodik...
A dolgot bonyolitja hogy nincs internet eleres a szallodaban, itt az internet cafeban meg nem tudom letolteni a linkeken talalt aktivaciot kilovo progikat (nana hogy elertek az 50-es limitet 😊). Az lenne a keres hogy vki pls kuldjon vmi ilyesmit a [email protected] -ra. Koszi meg hala meg minden

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

dtk1985
en meg nem tudom feltelepiteni a nokia pc suite 6.4-et meg a 6.1-et sem egyik gepemre sem. Gondolom az sp2 miatt van mert mindketton rajtavan

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

psg5
Segítség!
Norton Antivírusom van és egy frissítéskor mondta hogy kapcsoljam ki az SP2 biztonsági központjában a vírus felügyeletet. Na most az meg nem engedi! Pedig felajánlja úgy ahogy kell de mégsem kapcsolja ki!
MIt tegyek?

F.K.T.

honnan van ez a cikk, szeretném a teljes cikket elolvasni!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

parája

Mi a prája a 6300-s neronak SP2 alatt?

psg5
Sajna semmire még 😞(

F.K.T.

Van neki külön topik, nézd meg ott, mire jutottak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

MECRATS
HI.

. . .

MECRATS
Az XP Sp2 windows update-nél 0x80244010 hibát jelez.
Tudtok valami jó ötletet.

. . .

ja, és a webes Windows update is csütörtököt mondott

már említett hibán túl...
többször történt, hogy az IE ablak vagy más progi összement a bal felsõ sarokba fekete-fehér pixelekkel teli négyzetbe!!!, utána pedig kikapcsol a monitorom és a gép kiakad

nem tudom mi lehet a probléma, de ezek a gubancok mind SP2 után jelentkeztek (azelõtt semmi gond nem volt)
vírusom nincs

Amirõl én beszélek, az az, hogy az SP2-ben a TCP-kapcsolatok számát korlátozták 10-re (nem összekeverendõ az IE-s kapcsolatok registry-s módosításával!!!); az indok az volt, hogy a férgek dolgát megnehezítsék.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerintem mi nem ugyanarról beszélünk.

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

"A TCP/IP elérte az egyidejû TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot."

"TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts"

Ha valakinek el-elszáll a nete, akkor nézze meg az Eseménynaplóban, nincs-e ilyen felkiáltójeles bejegyzés.

Elvileg van hozzá patch, de sok szívást is olvastam fórumokon.
Valakinek tapasztalata?

Milyen biztonságos a Windows Tûzfal?Sp2 után.

Idézet:Azonban ha a kifelé irányuló kapcsolatokat nézzük, sajnálattal kell tudomásul vegyük, hogy a Windows Tûzfal egyáltalán nem törõdik a bentrõl kifelé irányuló kommunikációval. Elég ha csak letöltünk egy fájlt az internetrõl (pl. e-mail melléklet), melyben egy trójai program van elrejtve, máris ki vagyunk szolgáltatva egy esetleges támadásnak. Mivel ez a tûzfal csak a fele munkát végzi el, amit egy rendes tûzfal szoftvertõl elvárhat bárki, ezért kijelenthetjük, hogy a Windows Tûzfal nem nyújt megbízható védelmet személyes adatainknak. A Microsoft azzal magyarázza ezt a korlátozottságot, hogy a trójai programok detektálása a vírusirtók dolga, "nincs köze" a tûzfalakhoz.
Egy másik nagy probléma ezzel a tûzfallal, hogy egy egyszerû Windows API függvényhívással bármilyen programból kikapcsolható a felhasználó beleegyezése nélkül is, így aztán végképp értelmét veszti ez a szolgáltatás.

Aki biztonságban akarja tudni számítógépét az internetre csatlakozva, annak továbbra is azt tanácsolhatjuk, hogy szerezzen be egy megbízható tûzfal alkalmazást. Az ingyenes tûzfalakról szóló cikkünkben szereplõ programok például mind alkalmasak egy igazi tûzfal feladatainak betöltésére.

Ennyi.

ha bezárok egy IE ablakot folyton azt írja, hogy adott memória címrõl nem tud olvasni
nektek nincs ez a hiba?

popup mentesítõ blokkolja a free szolgáltatásos weblapok reklámfelületét, anyagilag biztos visszadobja õket
nekem mondjuk nem gond, de ugye reklámozni ezután is fognak

Az SP2-rõl anyit mondanék, hogy nekem volt WMI hibám, amihez azt írták, hogy az sp2 majd megoldja..persz hogy nem oldotta meg..pedig format c:, xp, és sp2...aztán a végén kiderült, hogy a NAV2004 okozta a hibát..

Amúgy a tálcán lévõ kis biztonsági központot hogy lehet kilõni??

és mitõl van az, hogy a gép 224mb memóriát lát 256 helyett??
Breki33
köszi

vajon a Norton Systemworks 2004 SP-vel megy együtt?
units
Spy Sweeper Program Version 3.2.0 (Build 146)

sn: SSDA-ONLN-AAAA-CHTL-WMLK

ha kevés lenne az egy év akkor cseréld ki az install.dat tartalmát erre:

extdata=ppa^lkik^^^^`eleid`v
rdata=38219
dl=3650
stat=1
act=1

2014-ig jó 😊

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Breki33
A Latest Release: Version 3.0 -t honnan lehet leszedni?
repro
Index egy cikke az SP2rõl
Olvassátok el a kapcsolódó anyagokat is az alján.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bercy
nagyon kiraly ez a kep 😄
nekem megfelel a SP2 tuzfal, mert fut mellette a spy sweeper uj verzija ami mar a rezidens memoriat is ellenorzi.
Frank99
most tettem fel, minden rendben, és minden programom megy szépen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Spec én inkább türelmesen engedélyezek (vagy nem) dolgokat ZAnak akár sokadszorra is minthogy ebben bízzam:

Bercy
nemteljesen. a regi tuzfal csak a befele jovo forgalmat probalta meg vedeni. az uj a kifele menot is figyeli.
az biztos h egy ZApro jobb mint a windowsos de tobb gond is van vele.
Zetorg
nem is a csicsakéket használom.
köszönöm a segítséget!

CattiBrie
Én speciel SP1-et sem használok.

Nem is merem online kikapcsolni a ZA-t. 😊

[/spam]™

Breki33
ez szinte olvashatatlan
Breki33
az a legjobb stílus

nemis ez a csicsakék P
Tertovan
Hello
Egy pillantast meger:
http://listmanager.technetklub.hu/read/messages?id=107875
2004-08-24 13:25:00
Udv:Tertovan

Zetorg
nekem az a problémám vele, hogy minden újrainditáskor visszaállítja a klasszikus stílust!
van erre valami megoldás?

petesilver
Hát persze 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Pheel
"Végre összehozott a MS egy korrekt tûzfalat"

Látszólag _pontosan_ ugyanaz a tûzfal van benne, mint ami alapból a régi unpatched XPben volt. Az SP2 csak alapból bekapcsolja...
Breki33
Igen ezért gondolkodom azon, hogy most nem rakom fel viszont uj xp telepítéskor már az sp2 integrated-es xp-t telepítem
petesilver
Nos. A SP2 tulajdonképpen a számítógép védelmét szolgálja elsõsorban. Végre összehozott a MS egy korrekt tûzfalat, és exploleres védelmet. Nyilván van benne pár apró ujítás, de lényegében ez nem más, mint egy profin megszerkesztett védelmi rendszer. Amolyan ZoneAlarm Microsoft módra. Nekem pozitív tapasztalataim vannak, amit egyszer megmondasz neki azt megjegyzi, nem egy ZA, ami hetvenedik alkalomkor rákérdez+néha akkor sem enged. A hivatalos bemutató alkalmával a Microsoft trainingen is szinte csak a védelmi részét ecsetelték. A kompatibilitás problémákat az okozza, hogy rengeteg program nyitogat mindenféle portokat a mûködéshez, amirõl eddig nem is tudtál, viszont az SP2 blokkol élbõl szinte minden portot, és utólag engedélyezned kell. Hol a bibi? Ott, hogy ha szûz vinyóra rakod fel a rendszert, és upgradeled, akkor az SP2-es rendszer berántja maga alá a progikat, érzékeli, mihez milyen port kell, és vagy engedélyez, vagy ha rizikósnak találja, akkor kérdez. Azzal van gond, ha egy agyoninstallált rendszerre ereszted rá az SP2-õt, és nincs infója a progik porthasználatáról. Ekkor védelem szempontjából blokkol élbõl, és csak azt látod, hogy nem mûködik néhány régi progi.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Taranov
Én is 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

itt van link ha másolt az XP-d

és igen a SP2 tartalmazza a SP1-et, ez minden service-nél így van

nekem mintha lassabban indulnának a programok, sokat tölt a vinyó, és az automata update-t kikellett kapcsolnom, mert netes játék alatt indult be

cSuwwi
ha corporate Xp-d van, és mûködik a windowsupdate, akkor gond nélkül lehet telepíteni (akár megvetted a licencet, akár lopott)

ha olyan xp-d van, amiben telepítéskor sem kérte a serialt, ill. nem megy a windowsupdate, arra nem fog felmenni, mert ugyanúgy ellenõrzi a kulcsot

shit happens

Kori
állítólag csak úgy mûxik

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Bandee1987
Egyébként müködik anélkül is az SP2, hogy felraknám az SP1-et? Azaz tartalmazza az SP1 a javitásait is?
És még vmi: Nem legális xpre is lehet rendesen telepiteni?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Nemtom, lusta vok leszedni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kori
hát egy-két helyen elég sok problémát írnak róla

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Breki33
A téma adott

Egy gépen már felraktam a magyart de itthonin még nem merem.
← ElőzőOldal 2 / 2