99
Kinek hogy vált be?
-
#59 Nem tudjátok véletlen, hogy SP1-es telepítőlemezre lehet-e integrálni az SP2-őt? -
#58 Én kirugdostam ezt a biztonsági központot + tűzfalat. Legegyszerűbb módszer, hogy leszeded az XPAntispy-t és azzal kikapcsolsz minden felesleges bizbaszt a rendszerben. Aztán nem vakerál, nem szól bele mit csinálsz, vagy a serveicesben elintézed. -
Marcus_ #57 Hi!
4.12 ATI Catalyst csak SP2-re rakva klafa v feltolhatom SP1-re is?
THX -
1966 #56 Hát nemtom...mongyák itt hogy überfaxa,meg minden...de nekem 2 nap alatt összeomlott a biztonsági központ,pontosabban a beépített ZoneAlarm tűzfal,ismeretlen hibára,és a ZoneAlarmra hivatkozva nem engedett semmiféle beállításhoz hozzáférni,internetes programokat elindítani..stb.Úgyhogy format,és ment vissza az sp1-es xp.most minden újra jó! -
blackgamer #55 pár másodpercre megáll az egér a képernyőn és bill. sem működik ha sokat nyomkodom csipog, majd megy minden tovább
ez azóta van, hogy sp2-t felraktam és egyre sűrűbben jön elő (1/4 órában egyszer), netes játék alatt eléggé zavaró
mit lehetne tenni? -
ent #54 Érted a célzást? -
ent #53 -
ent #52 A 6.6..., a 6.5..., a 6.4... es változatokat is kipróbáltam már! -
Garfield #51 Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy a felhasználó balfasz (hogy téged idézzelek), ugyanis a Nero oldala szerint a NEC ND-1100A az egyetlen NEC DVD-író, amit az 5.5.9.9-es Nero támogat. -
#50 Dehogy is. A te gépeden - mondjuk tőled független ok miatt - van valami gond az SP2 vel. Százmillió gépen meg megy rendesen. Ezért ilyen nagy - lehengerlő - mindentátfogó kijelentéseket semmi értelme tenni. ( Az egyik ismerősömnek a gépén pl. csak a Millenium ment faszán. Szerinte az volt a legjobb oprendszer. Pedig ugye sejtjük hogy nem a legjobb. ) -
ent #49 Ezek szerint megincsak a felhasználó volt a balfasz! -
#48 Na ez egy komoly summás kijelentés volt.
Szerintem meg az SP2 tök f@sz@. - Minden hardware-em tökéletesen működik ugyan úgy mint SP1-el. A programok is mind mennek. - Talán még gyorsabb is a gép.
Most akkor mi van ? -
ent #47 Az SP2 úgy szar ahogy van! Egy fosss!
Jogtiszta xp (sp1) és a jogtiszta nero 5.5.9.9 (vagy bármely más verzió) nem ismeri fel hogy van nekem egy nec dvd íróm!
CSakis image drivernek! Idáig meg kafa volt! -
#46 szar ügy :-)) -
#45 Haliho!
İtt ulok kurdisztan hegyei kozott es tegnap a laptopon az XP bejelentette hogy meg 7 napom van az aktivalasig. Hogy eddig miert nem szolt inditaskor - kerdes...
Az biztos, hogy amig otthon voltam, leszedte a kabelen az SP2-t es fol is rakta gond nelkul, viszont most baszakodik...
A dolgot bonyolitja hogy nincs internet eleres a szallodaban, itt az internet cafeban meg nem tudom letolteni a linkeken talalt aktivaciot kilovo progikat (nana hogy elertek az 50-es limitet :)). Az lenne a keres hogy vki pls kuldjon vmi ilyesmit a [email protected] -ra. Koszi meg hala meg minden -
#44 en meg nem tudom feltelepiteni a nokia pc suite 6.4-et meg a 6.1-et sem egyik gepemre sem. Gondolom az sp2 miatt van mert mindketton rajtavan -
#43 Segítség!
Norton Antivírusom van és egy frissítéskor mondta hogy kapcsoljam ki az SP2 biztonsági központjában a vírus felügyeletet. Na most az meg nem engedi! Pedig felajánlja úgy ahogy kell de mégsem kapcsolja ki!
MIt tegyek? -
Mihail #42 honnan van ez a cikk, szeretném a teljes cikket elolvasni! -
Mihail #41 parája -
Mihail #40 Mi a prája a 6300-s neronak SP2 alatt? -
#39 Sajna semmire még :(( -
Garfield #38 Van neki külön topik, nézd meg ott, mire jutottak. -
#37 HI. -
#36 Az XP Sp2 windows update-nél 0x80244010 hibát jelez.
Tudtok valami jó ötletet. -
blackgamer #35 ja, és a webes Windows update is csütörtököt mondott -
blackgamer #34 már említett hibán túl...
többször történt, hogy az IE ablak vagy más progi összement a bal felső sarokba fekete-fehér pixelekkel teli négyzetbe!!!, utána pedig kikapcsol a monitorom és a gép kiakad
nem tudom mi lehet a probléma, de ezek a gubancok mind SP2 után jelentkeztek (azelőtt semmi gond nem volt)
vírusom nincs -
Garfield #33 Amiről én beszélek, az az, hogy az SP2-ben a TCP-kapcsolatok számát korlátozták 10-re (nem összekeverendő az IE-s kapcsolatok registry-s módosításával!!!); az indok az volt, hogy a férgek dolgát megnehezítsék. -
Garfield #32 Szerintem mi nem ugyanarról beszélünk. -
#31 Létezik ez Magyar XP-re is.
Frissítés a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomaghoz (KB884020) -
Garfield #30 "A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot."
"TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts"
Ha valakinek el-elszáll a nete, akkor nézze meg az Eseménynaplóban, nincs-e ilyen felkiáltójeles bejegyzés.
Elvileg van hozzá patch, de sok szívást is olvastam fórumokon.
Valakinek tapasztalata? -
Piscator #29 Milyen biztonságos a Windows Tűzfal?Sp2 után.
Idézet:Azonban ha a kifelé irányuló kapcsolatokat nézzük, sajnálattal kell tudomásul vegyük, hogy a Windows Tűzfal egyáltalán nem törődik a bentről kifelé irányuló kommunikációval. Elég ha csak letöltünk egy fájlt az internetről (pl. e-mail melléklet), melyben egy trójai program van elrejtve, máris ki vagyunk szolgáltatva egy esetleges támadásnak. Mivel ez a tűzfal csak a fele munkát végzi el, amit egy rendes tűzfal szoftvertől elvárhat bárki, ezért kijelenthetjük, hogy a Windows Tűzfal nem nyújt megbízható védelmet személyes adatainknak. A Microsoft azzal magyarázza ezt a korlátozottságot, hogy a trójai programok detektálása a vírusirtók dolga, "nincs köze" a tűzfalakhoz.
Egy másik nagy probléma ezzel a tűzfallal, hogy egy egyszerű Windows API függvényhívással bármilyen programból kikapcsolható a felhasználó beleegyezése nélkül is, így aztán végképp értelmét veszti ez a szolgáltatás.
Aki biztonságban akarja tudni számítógépét az internetre csatlakozva, annak továbbra is azt tanácsolhatjuk, hogy szerezzen be egy megbízható tűzfal alkalmazást. Az ingyenes tűzfalakról szóló cikkünkben szereplő programok például mind alkalmasak egy igazi tűzfal feladatainak betöltésére.
Ennyi. -
blackgamer #28 ha bezárok egy IE ablakot folyton azt írja, hogy adott memória címről nem tud olvasni
nektek nincs ez a hiba?
popup mentesítő blokkolja a free szolgáltatásos weblapok reklámfelületét, anyagilag biztos visszadobja őket
nekem mondjuk nem gond, de ugye reklámozni ezután is fognak -
Raptor1 #27 Az SP2-ről anyit mondanék, hogy nekem volt WMI hibám, amihez azt írták, hogy az sp2 majd megoldja..persz hogy nem oldotta meg..pedig format c:, xp, és sp2...aztán a végén kiderült, hogy a NAV2004 okozta a hibát..
Amúgy a tálcán lévő kis biztonsági központot hogy lehet kilőni??
és mitől van az, hogy a gép 224mb memóriát lát 256 helyett?? -
#26 köszi
vajon a Norton Systemworks 2004 SP-vel megy együtt? -
#25 Spy Sweeper Program Version 3.2.0 (Build 146)
sn: SSDA-ONLN-AAAA-CHTL-WMLK
ha kevés lenne az egy év akkor cseréld ki az install.dat tartalmát erre:
[install]
extdata=ppa^lkik^^^^`eleid`v
rdata=38219
dl=3650
stat=1
act=1
2014-ig jó :) -
#24 A Latest Release: Version 3.0 -t honnan lehet leszedni? -
#23 Index egy cikke az SP2ről
Olvassátok el a kapcsolódó anyagokat is az alján. -
#22 nagyon kiraly ez a kep :D
nekem megfelel a SP2 tuzfal, mert fut mellette a spy sweeper uj verzija ami mar a rezidens memoriat is ellenorzi. -
#21 most tettem fel, minden rendben, és minden programom megy szépen.
-
Doma #20 Spec én inkább türelmesen engedélyezek (vagy nem) dolgokat ZAnak akár sokadszorra is minthogy ebben bízzam: