SP2 Tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg az SP2 tök f@sz@. - Minden hardware-em tökéletesen mûködik ugyan úgy mint SP1-el. A programok is mind mennek. - Talán még gyorsabb is a gép.
Most akkor mi van ?
Jogtiszta xp (sp1) és a jogtiszta nero 5.5.9.9 (vagy bármely más verzió) nem ismeri fel hogy van nekem egy nec dvd íróm!
CSakis image drivernek! Idáig meg kafa volt!
İtt ulok kurdisztan hegyei kozott es tegnap a laptopon az XP bejelentette hogy meg 7 napom van az aktivalasig. Hogy eddig miert nem szolt inditaskor - kerdes...
Az biztos, hogy amig otthon voltam, leszedte a kabelen az SP2-t es fol is rakta gond nelkul, viszont most baszakodik...
A dolgot bonyolitja hogy nincs internet eleres a szallodaban, itt az internet cafeban meg nem tudom letolteni a linkeken talalt aktivaciot kilovo progikat (nana hogy elertek az 50-es limitet 😊). Az lenne a keres hogy vki pls kuldjon vmi ilyesmit a [email protected] -ra. Koszi meg hala meg minden

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Norton Antivírusom van és egy frissítéskor mondta hogy kapcsoljam ki az SP2 biztonsági központjában a vírus felügyeletet. Na most az meg nem engedi! Pedig felajánlja úgy ahogy kell de mégsem kapcsolja ki!
MIt tegyek?
F.K.T.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
többször történt, hogy az IE ablak vagy más progi összement a bal felsõ sarokba fekete-fehér pixelekkel teli négyzetbe!!!, utána pedig kikapcsol a monitorom és a gép kiakad
nem tudom mi lehet a probléma, de ezek a gubancok mind SP2 után jelentkeztek (azelõtt semmi gond nem volt)
vírusom nincs
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Frissítés a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomaghoz (KB884020)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
"TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts"
Ha valakinek el-elszáll a nete, akkor nézze meg az Eseménynaplóban, nincs-e ilyen felkiáltójeles bejegyzés.
Elvileg van hozzá patch, de sok szívást is olvastam fórumokon.
Valakinek tapasztalata?
Idézet:Azonban ha a kifelé irányuló kapcsolatokat nézzük, sajnálattal kell tudomásul vegyük, hogy a Windows Tûzfal egyáltalán nem törõdik a bentrõl kifelé irányuló kommunikációval. Elég ha csak letöltünk egy fájlt az internetrõl (pl. e-mail melléklet), melyben egy trójai program van elrejtve, máris ki vagyunk szolgáltatva egy esetleges támadásnak. Mivel ez a tûzfal csak a fele munkát végzi el, amit egy rendes tûzfal szoftvertõl elvárhat bárki, ezért kijelenthetjük, hogy a Windows Tûzfal nem nyújt megbízható védelmet személyes adatainknak. A Microsoft azzal magyarázza ezt a korlátozottságot, hogy a trójai programok detektálása a vírusirtók dolga, "nincs köze" a tûzfalakhoz.
Egy másik nagy probléma ezzel a tûzfallal, hogy egy egyszerû Windows API függvényhívással bármilyen programból kikapcsolható a felhasználó beleegyezése nélkül is, így aztán végképp értelmét veszti ez a szolgáltatás.
Aki biztonságban akarja tudni számítógépét az internetre csatlakozva, annak továbbra is azt tanácsolhatjuk, hogy szerezzen be egy megbízható tûzfal alkalmazást. Az ingyenes tûzfalakról szóló cikkünkben szereplõ programok például mind alkalmasak egy igazi tûzfal feladatainak betöltésére.
Ennyi.
nektek nincs ez a hiba?
popup mentesítõ blokkolja a free szolgáltatásos weblapok reklámfelületét, anyagilag biztos visszadobja õket
nekem mondjuk nem gond, de ugye reklámozni ezután is fognak
Amúgy a tálcán lévõ kis biztonsági központot hogy lehet kilõni??
és mitõl van az, hogy a gép 224mb memóriát lát 256 helyett??
sn: SSDA-ONLN-AAAA-CHTL-WMLK
ha kevés lenne az egy év akkor cseréld ki az install.dat tartalmát erre:
extdata=ppa^lkik^^^^`eleid`v
rdata=38219
dl=3650
stat=1
act=1
2014-ig jó 😊
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Olvassátok el a kapcsolódó anyagokat is az alján.
N0 TXT TLK PLZ!4!
nekem megfelel a SP2 tuzfal, mert fut mellette a spy sweeper uj verzija ami mar a rezidens memoriat is ellenorzi.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

az biztos h egy ZApro jobb mint a windowsos de tobb gond is van vele.
Egy pillantast meger:
http://listmanager.technetklub.hu/read/messages?id=107875
2004-08-24 13:25:00
Udv:Tertovan
van erre valami megoldás?
Látszólag _pontosan_ ugyanaz a tûzfal van benne, mint ami alapból a régi unpatched XPben volt. Az SP2 csak alapból bekapcsolja...
Mission Impossible 2010: PRO Class
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
és igen a SP2 tartalmazza a SP1-et, ez minden service-nél így van
nekem mintha lassabban indulnának a programok, sokat tölt a vinyó, és az automata update-t kikellett kapcsolnom, mert netes játék alatt indult be
ha olyan xp-d van, amiben telepítéskor sem kérte a serialt, ill. nem megy a windowsupdate, arra nem fog felmenni, mert ugyanúgy ellenõrzi a kulcsot
shit happens
És még vmi: Nem legális xpre is lehet rendesen telepiteni?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!