1763
  • Djemba
    valami patch nincsen hozzá?
  • [Walaki]D`Lair
    De ne így spoilerezz bazz....
    Hol van ilyen gránátvatő?

SPOILER
    A nacho kinyírása után jár már valaki?A nigger adja a küldetést, egy helikopterrel felmegyek a hajóra,hatástalanítok 3 bombát, és ki kell nyírni a kapitányt ,de azon a kis helyen annyian vannak mint az oroszok, lopakodni lehetetlen, rambó módra berohanni pedig öngyilkosság...
  • Gerbill
    Ja bocs, hogy nemjárok ilyen lezüllött helyekre.
  • Kraft-
    most nem fogok veled leallni vitatkozni,menjel le barmelyik nagyobb pesti szorakozohelyre pl bed, dokk stb... bemesz a wcbe rakerdezel valakitol,hogy van kolad? es nem egy 3 deci coca colat fog a kezedbe nyomni 12 ezer fter vagy tobber
  • Gerbill
    Amúgy a kastélyban a nővel lehet valamit kezdeni, vagy csak dísznek van ott(mertha lehet, hazamegyek a kastélyba meglátogatni:D)
  • Gerbill
    Az enforcer gránátvetőjével nagyon lehet irtani. Amikor az egik bandát támadtam meg vele, akkor közvetlen közlről lelőttem egy ellent, erre a másik legugolt amikor rácéloztam, amikor nem akkor meg megpróbált megtámadni. Kérdés, most ennyire jó az AI, hogy észlelte, hogy milyen erős fegyver van nálam, vagy ez csak valami bug féleség?
    Huh ez a Nacho hajója küldetés nem volt épp rövid,megizzasztott.
  • Gerbill
    Ha az üzleteink drogigényét(demand xx%)akkor mi történik? Folyamatosan jön belőle a pénz mint a Vice City-ben?
  • Dexantreal
    Egyszer, mikor furikáztattam magam a városba, véletlen durr ripityára törtem egy padot ahol egy hölgyike üldögélt. Épp készülök tovább menni, erre a csaj a levegőben ül lol. Meg olyan is volt amikor Pedro boltját kellett megvenni, hogy megvettem és megöltek utána, mer elszúrtam egy küldit.....betöltés az előző helyről egy banktól és kiírja Buisnessnél, hogy találkoznom kell egy csaj x helyen, ahol megtudom fűzni, hogy jöjjön a házba. Egyébként pad zúzós helyen fűztem a csajt és visszafelé vettem észre a bugot, miután leamortizáltam az ülő alkalmatosságot.

Szóval, ha nem halok meg Pedro boltjának megvásárlása után, lehet, hogy fel se ajánlotta volna a csajt a játék? Egy szexi szőkeség volt amúgy.
  • Gerbill
    A kóla(cola) az nem kokaint jelent. Max a Koka(Coca), ami nem más, mint a kokain alapanyaga(kokaincserje). Régebben a CocaCola is tartalmazott ilyet, erről kapta a nevét, de később kihagyták belőle, mert káros volt.
  • Kit--Kat
    Whhááááá!!!! Ha hazaérek 1. az lesz, hogy kipróbálom!!!!
  • Kraft-
    a kóla az cocaint jelent mindenhol, ezt eddig is tudtam... egybekent kosz a tobbi helpet
  • [Walaki]D`Lair
    Ez hihetetlen...ennyire nem vágják az emberek a játékot? Én most vettem meg a Babylon klubot, meg pluszban elköltöttem vagy másfél gurigát...
  • [Walaki]D`Lair
    A google a barátod...
  • Gerbill
    A coke nem a kólára, hanem a kokóra(kokain) utal. Nyomd le a TAB-ot és ott az empire menüpont alatt nyisd meg a bussinest, majd ott vállald el Felix küldetéseit.
  • Djemba
    valaki egy no cd torrentet tud adni ami jó ha jól hallottam 2.6 gb valaki help
  • FuckingMontana
    nekem is ez a helyzet
    1.6 Intel ati 9550 és 512

fucking Montana és fucking radical!!! :D
  • Kraft-
    kerdes: most tartok ott,amiko megkene venni pdro boltjat 50ezere, de csak 38 ezrem van,eladtam az osszes kolat ami nalam volt,most hol lehet meg szerezni? vagy mivel tudok emg penzt keresni?
  • [Walaki]D`Lair
    Megveszed a cuccokat, utána odaállsz az íróasztalodhoz és nyomod hogy Pimp My Villa vagy mi és oda rakod a megvásárolt holmikat ahova akarod...
    A villában a Pimp my home a király :)
  • joeperry
    Nálam játszhatatlan, P4 2,4 512mb, fx5600, városban még minimumon is szaggat. Ez nevetséges, pedig alig szebb, mint a San Andreas. Ezt a játékot vártam hónapok óta, erre törölhetem le a francba...
  • Jambokee
    A vezérlőpultban a hangbeállításoknál vedd le a hardveres gyorsítást alapra (2 csuszka). Nekem igy jött meg a hang.
  • hykao #648
    Egyébként nekem megfelelőnek tűnik a város mérete, főleg ha hozzávesszük a szigeteket is.

Amúgy a megvásárolt dekorációk megjelennek a villánkban vagy csak az EGZOTIKUMOK közt lehet nézegetni őket? (még nem néztem jobban körül a saját villámban...:D) Vettem már kitömött pelikánt, tigrist, Manny és Gina hamvait, s ki tudja még miket... Illetve ha modernizáljuk a kérót, akkor a berendezés változik vagy ezt is csak a fent említett menüpont alatt nézegethetjük (és csak a HÍRNEVÜNKET növeli)?

Ja, egyébként az kissé kamus, hogy Tony és Sosa angolul vakernak egymással. Nemigen életszerű, hogy két spanyol anyanyelvű ember angolul szitkozódik egymással...

UI: Rulett nincs a szerencsejátékok között? :)
  • WEEDORKA
    Most olvastam az IGNen a cikket , 87%-ot kapott.........
  • [Walaki]D`Lair
    :D:D:D:D:D
  • hykao #645
    Lol, egyébként találkoztatok már buzikurvával? Valamelyik mólónál futottam össze eggyel bazz... Hátulról egy miniszoknyás lúvnyának tűnt, mondom odamegyek hozzá, és lököm neki a sódert, hadd menjen följebb a TÖKÖSSÉG szintem...erre megfordult és volt borostás férfipofa, férfihanggal...pfffff..... :(
  • hykao #644
    Igen, csak sok egyéb mellett ne feledjük azt sem, hogy Al Pacino már 66 éves, szóval a hangja is valószínűleg öregedett, és már nem olyan lenne, mint ezelőtt 23 éve, amikor a filmet forgatták.
    De sose halljál rosszabb játékszinkronhangot...
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, télleg elég jó lett a szinkronhang, de azért néhányszor megüti a fülem hogy ez bizony nem Al Pacino :))
  • hykao #642
    Pl. Babylon Club. Itt van PÓKER, FÉLKARÚ RABLÓ és BLACK JACK is...de gondolom az összes ilyen jellegű helyen találsz. Illetve nem sokkal lejjebb említették a sportfogadást is
  • WEEDORKA
    Hi
    Szerencsejáték merre van??? Én csak pedronál talaltam 1 pokergépet...
  • hykao #640
    Szerintem ahhoz, hogy igazán élvezni tudd a játékot, és meg is értsed, az kell, hogy ismerd a filmet is.
    Szvsz az a játék nagy erénye, hogy sok filmbéli dolog köszön vissza + zene + Montana dumák - jól eltalált akcentusú és hanghordozású szinkronhanggal!

Valami hihetetlen mennyiségű és variációjú párbeszédet tartalmaz a játék. Csajozáskor, illetve bepofázáskor, szóváltáskor csak ritkán van ismétlődés, és általában a párbeszédek teljesek, oda-vissza válaszolgatás zajlik, sok spanyol betétszóval és akcentussal.

Érdemes bekapcsolni a feliratozást, mert egyrészt Tony dumáit is nehéz megérteni, illetve a spanyol dumák javarésze angolul lett feliratozva.
    Szóval kevés játék akad, ahol ennyi és ilyen teljes a különböző NPC-kkel való párbeszéd - igaz vannak hibák (pl. a sofőrt is - akivel munkákat lehet bevállalni - Tony-nak, Mr. Montanának szólítják a szerelők, stb.)
  • hykao #639
    Egészségdoboz, egészségláda vagy a térképen vércseppel jelölt "egészségügyi állomásokon", valamint egy-egy betöltés után maximummal indulsz, tehát BANK->mentés->visszatöltés.
  • hykao #638
    Bizonyos pontoknál felajánlja a játék a mentést, amúgy meg a BANKOKBAN.
  • hykao #637
    Lol, van MMA is a játékban? Ezt megkukkoljuk! :)
    Én amúgy a BLACK JACK-re szavazok. Abban elég nagy eséllyel pluszosan lehet távozni az asztaltól. 10-20-30 ezreket nyertem vele.
  • hykao #636
    Ahogy Voltan írta, illetve ha végigolvastad a hozzászólásomat, akkor pont a kérdésedre is megtalálod a választ...(Több TÖKÖSSÉG = több FEMME FATALE = nagyobb HÍRNÉV)
  • Malac Úr
    Láma kérdés: esetleg meg lehet oldani, hogy vezetés közben az "úton hasalok" nézet jöjjön be (no kocsi a'la GTA III)?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem pl. nagyon bejön...a Driver 3-at meg 10 perc után letöröltem a picsába...szal a 4-től se várok sokat...
  • skampi
    pl. a vércsepp jelőlte helyeken
  • adam first
    Ő félre értettük egymást mert nekem van Ps2,szal ez nekem nem gond(Driver 4).Csak kiváncsi vagyok nektek mennyire jön be a scarface tudom hogy ez Pc-s topik de azért megkérdezem minden tapasztalat számít.