Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Videokártya driver meg legújabb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez a játék kurva jóóó a hangulata olyat üt igy a film után hogy az beszrás, kész én rákattantam....
(najo tom hogy vkit igen de akkor is 😄)
én biztos nem csitelnék!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szal elvileg kevés. (bár ha a gfx-et nézzük, akkor egy szaros dx7-es gef4mx-en is vígan kéne futnia..)
de rájöttem h meg kéne nézni a beállitásokat és persze azért szaggatott mert full maxon volt...most 1024-ben minden fullon tök jol megy.
a hangulat sztem nagyon jo, a kocsoik irányitása is egész feelinges (föleg h oldalra tudnak csuszni ha megyek mint a meszes), az is tetszik, h ha összeszedsz pézt, azt bankba kell vinni h tisztára mosd...nekem ejön, remélem elég hosszu lesz, mert egy ideig el szeretnék vele játszani...
Viszoint iszonyuan szaggat.Az eredetileg felajált szûrõket kikapcsoltam,de igy sem megy 25fps fölé játék közben.Legtöbbször csak 15-20 között van.
A gépem P4 3Ghz,4x512MB(400MHz)Ram,6800LE kártya.
Ez kevés neki,vagy hasonló konfiggal megy másnak jobban?
84.21-es driver(91.47-tel a CoJ "hasított" 8-10 fps-sel).
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nagy rajongója vagyoka a filmnek, ezért kicsit tartottam tõle hogy elszúrják,... na jó el is szúrták a fent említett hibák miatt, de a hangulat kárpótol mindenért!
Tony hangján észre sem lehet venni hogy nem Pacino beszél, jól választottak ezzel a narrátorral! Nekem külön orgia a leszakadó fejek, kezek, lábak, látványa, és a filmben elhangzott beszólások, káromkodások, szófordulatok és, zenék visszaköszönése.
Aki most nézné csak meg a filmet, annak szigoruan ajánlott ezt eredeti nyelven felirattal megtekinteni, mert úgy az igazi. Azt az akcentust nem hiszem hogy vissza tudja adni a szinkron, amit pákínó bácsi elejtett annak idején.
*Posse*T.W.D*
Ha ezt az nvidia miatt kérdezted, akkor bocsy tényleg egybefolyt a hozzászólás azon részével, pedig azt csak mellékesen jegyeztem meg. Mondjuk mind1, mert azóta feltelepítettem mindent, ami eszembe jutott, majd miután láttam, hogy semmi értelme, feldobtam egy szép új wint és ugyanolyan vacakul fut, úgyhogy ez szerintem továbbra sem codec hiba.
nemtom segit-e <#nemtudom>#nemtudom>
talán egy probát megér 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Meg van benne olyan mint a GUN ban,hogy átvált fps-re,és lassitva lõõõ.
De én még csak tutorialoztam,mert kilépett RUNTIME ERRORR-ral<#gun>#gun><#gun>#gun><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬