Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
NEkem meg nem megy továbbra sem a játékban semmi hang.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CS@
Szinte bármelyikrõl.

CS@
Ha már az oly hasznos readme –nél tartunk, akkor megjegyezném, hogy õk belebiggyesztették, hogy tesztelték a Logitech Dual Action –t, ez bizonyára nagyszerûen sikerült nekik, merthogy az enyémet fel sem ismeri a játék ellentétben a 3000FTos noname vackot meg igen.

Törölt felhasználó
Én gyilkolom a dillereket és tõlük szedem a drogot.
Törölt felhasználó
Én sem használom, de sokan igen.
Sanyix
Kodekpakk nincs, amúgy meg nemtom mi a különbség directx9.0c, és augusztusi directx9.0c között 😄

Videokártya driver meg legújabb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A játék zenéje letölthetõ szerintetek majd késöbb, mint a GTA: San Andreas-é? Tetszenek a benne lévõ számok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kit--Kat
Most akkor leszedem azt a codec packet hátha azzal végre mûködni fog...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Ha már itt tartunk, installálás után elõ is ugrik a readme, hacsak valaki ki nem szedi a pipát...
bazze rá nem jöttem hogy van remade de azé nekem megy minden

K-lite MegaCodecPack v1.59. Nincs olyan dolog ami ne menne rajta jól (filmek, játék...stb..)Persze, kiikszelni a plusz dolgokat, így felrak úgy 140 megát.

Látom, némely fiatal lámának el kéne olvasni azt a bizonoys readme.txt-t a "lemezen". Amúgy nálam 1280-asba vágta magát és mindent fullba nyomott, pedig enyhén nincs erõmûvem (Albatron KT600, Athlonxp 3000+, 1GB RAM (400), GT6600 AGP). Azért lejjebb vettem egy-két dolgot, mert úgy tényleg szaggat.

Kit--Kat
NINCS HANG!!! Csak az átvezetõ videókban meg ilyenekben, maga a játékban nincs! Mit tudok csinálni, hogy legyen???

Rakj fel ujjabb drivert nálam meg oldaotta problemát

Hogy kell drogot fel venni mert elértem a republit 2-t és ki irta 10000drog de azt hol lehet fel vennni?????????,,,

kill3r21
rakj fel egy augusztusi directxet és jo lessz meg tünted el a gépedröl a kodekpakkokat 😄
Sanyix
Én meg annyit mondok, hülye vagy 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kill3r21
szar a géped...😄😄 mit mondjak nekem jo meg sokan másoknak is
Kurva szar az árnyék a játékba hogy lehet kiszedni?
Emberek! Én a filmnek nagyon nagy rajongója vagyok es már nagyon vártam ezt a jatekot.Most hogy megjelenmt es megvan kiprobaltam es minden igaz, gagyi iranyitas,nagy gepigeny, tök konzolos stb stbs deén ezeket LESZAROM!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a játék kurva jóóó a hangulata olyat üt igy a film után hogy az beszrás, kész én rákattantam....
és ez kit érdekel???=/
(najo tom hogy vkit igen de akkor is 😄)
én biztos nem csitelnék!!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Törölt felhasználó
Hogy lehet kiszedni az árnyékot a játékból?
Sanyix
Ez lol. Felrakom ezt a bugos szart (ez már abból kiderült, hogy rögtön egy dll fájlt hiányol), be a cracket, elindítom, fekete képernyõ, és visszajön az vindóz asztal(ez a másik dolog amibõl kiderül, ugyanis évek óta nem volt játék ami így nem indult), és ennyi semmi hibaüzenet (ez a legidegesítõbb). Crack nélkül nemmegy mert úgylátom hogy az utúbbi idõben elkúrták a cureromot is, mert régen még mûxött is, mostmár nem. Most mi a rák baja van?

Voltan
Htx!
Akkor még pont elfér...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

2,71-et pakol fel kb 2,4 a kibontott

Voltan
Valaki #366???

Maxtreme
hát a 6800Le moddolás nélkül kb egy 256bites sima 6600 😊
Szal elvileg kevés. (bár ha a gfx-et nézzük, akkor egy szaros dx7-es gef4mx-en is vígan kéne futnia..)

nekem kicsit szaggatott (néha leszaladt 20 fps-re mikor az utcán efektekhez érsz)
de rájöttem h meg kéne nézni a beállitásokat és persze azért szaggatott mert full maxon volt...most 1024-ben minden fullon tök jol megy.
a hangulat sztem nagyon jo, a kocsoik irányitása is egész feelinges (föleg h oldalra tudnak csuszni ha megyek mint a meszes), az is tetszik, h ha összeszedsz pézt, azt bankba kell vinni h tisztára mosd...nekem ejön, remélem elég hosszu lesz, mert egy ideig el szeretnék vele játszani...

CS@
Na eddig tartott a frankó(olyan nagyon azért nem volt frankó, mert minden újraindítás után elfelejtette, amit beállítottam) mûködés, most már csinálhatok bármit vele az Action és az Accelerate mindig ugyanazon a gombon lesz, úgyhogy gyakorlatilag így már használhatatlan a JoyPad, mivel ha rálépek a gázra, akkor rögtön ki is szállok a kocsiból. Érdekes, hogy eddig nem csinálta ezt, akkor vajon most mi a franc baja lett?

svani
A PROCYON-féle verziót szedtem le,majd a Reloaded-es crackket.Indul frankon,hangal sem volt problémám.
Viszoint iszonyuan szaggat.Az eredetileg felajált szûrõket kikapcsoltam,de igy sem megy 25fps fölé játék közben.Legtöbbször csak 15-20 között van.
A gépem P4 3Ghz,4x512MB(400MHz)Ram,6800LE kártya.
Ez kevés neki,vagy hasonló konfiggal megy másnak jobban?
84.21-es driver(91.47-tel a CoJ "hasított" 8-10 fps-sel).

köszi sikerült feltettem azt a dx9et ami a cdn van és mûxik.Csak olyan konzolos átiratnak tûnik de a bugokat meg ezt azt leszámítva el lehet vele ütni az idõt.De szerintem az uutós részekben még mindig a mafia viszi a pálmát.
Kit--Kat
Ötlet, hogyan tudom megcsinálni hogy legyen hangja???

Voltan
Mennyi kibontva az imagae file, és mennyit pakol föl a vinyóra?

Guer
én is láttam szinkronosan...nem is fogom....
igy a best pacino hangja utánozhatatlan....

Kaszi46
ronda, bugos, konzolos, optimalizálatlan, de iszonyú hangulatos ez a gém!
nagy rajongója vagyoka a filmnek, ezért kicsit tartottam tõle hogy elszúrják,... na jó el is szúrták a fent említett hibák miatt, de a hangulat kárpótol mindenért!

Tony hangján észre sem lehet venni hogy nem Pacino beszél, jól választottak ezzel a narrátorral! Nekem külön orgia a leszakadó fejek, kezek, lábak, látványa, és a filmben elhangzott beszólások, káromkodások, szófordulatok és, zenék visszaköszönése.
Aki most nézné csak meg a filmet, annak szigoruan ajánlott ezt eredeti nyelven felirattal megtekinteni, mert úgy az igazi. Azt az akcentust nem hiszem hogy vissza tudja adni a szinkron, amit pákínó bácsi elejtett annak idején.

*Posse*T.W.D*

CS@
Videók meg egyéb hasonló nyavalyák tömörítésére használt cuccos.
Ha ezt az nvidia miatt kérdezted, akkor bocsy tényleg egybefolyt a hozzászólás azon részével, pedig azt csak mellékesen jegyeztem meg. Mondjuk mind1, mert azóta feltelepítettem mindent, ami eszembe jutott, majd miután láttam, hogy semmi értelme, feldobtam egy szép új wint és ugyanolyan vacakul fut, úgyhogy ez szerintem továbbra sem codec hiba.

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_29

nemtom segit-e <#nemtudom>
talán egy probát megér 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

teddymac
lehetöleg valami ujat

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
tedd fel direct x

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Nekem se indul.Azt írja, hogy "Az alaklmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_29.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése meldhatja a problémát."Légyszi segítsen valaki.
http://gamecopyworld.com/ itt van crack

Kit--Kat
HEHHE most, hogy megy a játék, hang nincs hozzá....

ELINDULT<#gun><#gun><#violent><#violent><#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes><#taps><#taps>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Mr_no_NaMe
Namajd megszakércsük -.-
tudod te mi az a codec?😛

Olyan egyébkén.De itt szakadnak le a fejek.Meg kivégzõs.
Meg van benne olyan mint a GUN ban,hogy átvált fps-re,és lassitva lõõõ.
De én még csak tutorialoztam,mert kilépett RUNTIME ERRORR-ral<#gun><#gun><#kuss><#kuss>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Mr_no_NaMe
Hm...ha olyan GTA copyszerûség mint a Godfather akkor szeressem lesz ^^
inkább mint a GTA..bár még én sem jácottam vele...nekem is most jön..csak a többiek tapasztalatát mondom 😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Mr_no_NaMe
Ez milyen játék? Ugye nem ilyen El Matador színvonal mer azonnal megállítom a töltést :S