1763
-
#631 Hmmm Sebhelyesarcút nagyon nem lehet kapni mostanság legálisan:/ -
xido #630 az bőven a 3 lesz csak -
csoola #629 már van drIVer csak ps2-re... nemtom milyen a driver, de ez bejövös -
#628 Hol lehet a health-et feltölteni? -
xido #627 driver 4-re még várhatsz,kezdj ezzel játszani:) -
#626 A bankban tudsz pénz mosni és menteni is. -
#625 Emberek egy olyan kérdésem lenne a gémmel kapcsolatban hogy érdemes-e beszereznem,mert driver4 vs. scarface között vívodok,de megmondom őszintén nekem scarface videok,képek alapján jobban bejön(Vc-re hajaz),na szóval aki játszott a gémmel,érdemes-e beszereznem?Mert nekem nagyon bejön a hangulat,lehetőségek amiket a videkoban láttam.Ja és mégvalami nem tudja valaki hogy hol lehet kapni Ps2-re a cuccost vagy előrendelni stb?Előre is THX. -
Mentoloshurkaka #624 Király a game, csak van egy kis gondom, nem tok benne menteni. Hol lehet? van valami hely mint VC-ben vagy csak auto mentés? -
#623 Ki hol jár amúgy?
Én 43%-on akadtam meg, Nacho hajójánál.Itt már baszott sokan jönnek ellenem :( -
#622 Van 1 a lakókocsi szigeten is:) -
#621 Gyülekeznek a házban. Nekem már van 2 :D -
#620 Attól telik be a kis fehér kör a HP körül. ha teljes, akkor lehet Montana-féle tombolásba kezdeni. -
#619 És mire is jó a Tökkösség? -
#618 Én most a Véres sportban fogadtam és szép sumát nyertem.
Nacho hajójában láttam először ilyet, kajak ketrecharc :)
Pókeren jó sokat buktam... -
#617 Lehet, hogy nem jó felől akarsz bemenni... :)
Amúgy visszatérve a kurvázás témakörre, ahogy eddig lejött nekem, illetve a statisztikákból következtetve: 10 FEMME FATALE-t ("végzet asszonyát") lehet begyűjteni, akik a BALLS (talán itt magyarul "TÖKÖSSÉG"...) pontok növekedésével jönnek szépen sorban. (Azt még nem tudom, hogy mindig az aktuális lesz-e a villánkban vagy gyülekezni fognak, mert még csak az elsőt gyűjtöttem be...)
A TÖKÖSSÉG pontokat pedig sokféleképpen lehet növelni, pl. akciók során vagy vezetés közben, illetve ha csajoknak nyomjuk a sódert. (ekkor először a STAMINA szintünk emelkedik - a fehér körsáv a piros teli kör életerőnk körül, és ha teli a STAMINA szint, akkor utána emelkedik +125 pontonként a TÖKÖSSÉG szint. Persze csak ha a megfelelő alanynak nyomjuk a dumát, és elég állhatatosak vagyunk...)
Gondolom a FEMME FATALE-ok begyűjtésével is a HÍRNEVÜNK nő.
@Djemba: Értsd már meg, hogy nem a krekk lesz a te bajod. Az a 14.8 megás a jó krekk... -
Djemba #616 valaki dobja már be a no cd cracket akinek meg van mert mindenhol a 14.8 mb van fent akinek meg van légyszike -
IgH #615 Az vmi fasza bug h nem tudok a babylon klubb-ba bemenni? ez rögtön a legelső küldi miután szétlőtték a házam ..oldalt van csak egy ajtó az nem nyílik.. -
Seagal #614 Kösz, ez már igy is segitség, mert legalább tudom hogy akkor másnél ez a probláma nincs, ugyhogy nálam van a baj. Bár végül is nem olyan nagy probléma, csak én mindig kikapcsolom az atialiasingot mer lassítja a gépet. -
#613 Nekem nincsenek ilyen gondjaim, nemtudom a megoldást, bocs. -
#612 Próbáljatok meg elúszni a tenger szélére, ki a pályáról(mindegy merről). Nem kis meglepetés fogja Tony barátunkat érni -
Seagal #611 Hali, válaszolhatna már valaki arra a kérdésemre, hogy másnak is visszaállítja az atialiasing magát az alapbeállításra ujrainditáskor. Kurvára idegesítő mindig átállítgatni. -
#610 OKOK:) -
#609 ehh, most esett le! azt hittem arra gondolsz, hogy aki most játszik a játékkal, az ne nézze meg a filmet!:DDD Mondom magamban hogy mondhat valaki ekkora baromságot?:P mostmár vágom, a fuck-os videóra értetted, hogy ne nézzék meg! bocsi a félreértésért! -
Djemba #608 amikor mégg nem tettem be a cracket akkor rákatintok és diretix hibát ír ki a crck -
#607 5 GURIGA??? :OOO (guriga=millió) :P -
#606 Ha lejjebb veszed a grafikai beállításokat, és utáni is ugyanúgy akad, akkor nyugtázhatjuk, hogy nem a gépigény nagy, hanem valami gebasz van nálad. -
#605 pl itt
http://www.dvdfutar.com/dvd_00371.html
itt az extra változat, ez meg 5 guriga, de szép darab
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2583&VID=066-302425430-49452434650280573
de a Tesco-ba is láttam már ilyen ömlesztettben.
-
#604 Tuti, hogy nem az a hibás... -
IgH #603 naja jogos...x800gto..csak felkúrta az agyam rendesen -
#602 sztem gamecopyworld.com -
#601 Hol? Adj linket nekik! :) -
#600 egyedi tuhning ;)
alkatrészekből összerakva.
"Olyan jó gépem van, hogy az nem létezik, mert..."
nem is létezik ;) -
Djemba #599 valaki tud adni no cd cracket? mert nekem a 14.8 mb crack a hibás azért írja ki a diretx hibát tuti -
#598 aki nem látta a filmet, az miért szarozik, hogy netről szedje le, 2000 rugó alatt szép DVD-ként megvehető és kész, szerintem ennyit feltétlen megér, mint szívni a feliratokkal meg minden.
de persze ti tudjátok... -
#597 X8600GTO??? :OOO Az milyenaz? :O
A filmhez már adtam linket, sőt felirathoz is korábban... -
IgH #596 letöltöttem a gémet,de oltári pofátlanságnak tartom,hogy egy amd 64 x2 dual 3800+ procis 2ghzes és 2gb ramos ati x8600gtoval felszerelt gépen olyan szinten akadjon,mint a rosebb..olyan időkbe,amikor egy company of heroest,vagy egy dark messiah of might and magicet úgy tudnak optimizálni,h fullosan vigye a gép...
Ennek ellenére mégis tolnám vele,de nincs erre vmi gyógyír? Haljak meg ha a víz grafikáján kívül annyival szebb lenne egy tavalyi san andreasnál..
Más: Megkérnék vkit,h privibe ha tudja hol érhető el az eredeti film szinkronnal vagy felirattal kérem írja meg. Előre is kösz. -
#595 Egyrészt a választható plusz küldetések miatt (plusz pénzforrás), illetve "megvásárláskor" a HÍRNÉV pontjaid számát is növeli.
Amúgy a szerencsejátékokkal szokott bíbelődni valaki? Én a BLACK JACK , a PÓKER és a klasszikus FÉLKARÚ RABLÓ közül egyedül a BLACK JACK-et tartom érdemesnek próbálkozásra, a többinél szinte tuti bukás várható... :) -
#594 Figyelj már tudom, de sokan nem látták a filmet és megakarják nézni, érted??? -
#593 van frissített verzió belőle... -
#592 ne viccelj már! a játék a film folytatása, és nem ujrajátszása. épp az lenne a lényeg, hogy játék közben vissza tudjál emlékezni mi mkiért van úgy ahogy!