Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nem hiszem hogy ez a baj 😊
passz...rakd ujra a gémet..talán jo lesz..

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

640mb

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

régebben nálam a hitman bm lépett ki ilyen hibával ://
mennyi ramod van??
ez az egy tippem van erre 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nekem senki nem segít?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Törölt felhasználó
Valaki segítsen!

megvettem az elsõ boltot, 50 rúgóért.
Most akkor hol is kapom a küldetéseket?
Jaaa, oké thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Igen, le.
Nálam simán lejött.

Csak halkan, mert ez illegális...

Le lehet azt a cracket egyáéltalán szedni mert leszámol és ilyen hülye számok meg betûk vannak kiírva azt beírom és semmi
törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

hxxp://rapidshare.de/files/35769756/olk.rar.html

crack!(asszem 😄)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Valaki cracket,please

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Törölt felhasználó
A Home billentyûvel kapcsolod be a zenét,és ki.
Aztán nyomj egy tabot és ott tudod beállítani mit akarsz hallgatni.
Maxtreme
Látom nem értjük 1mást..
Akkor elmondom még1x lassan.
Az a beállítási lehetõség amivel felül lehet bíráltatni az OpenGl 60Mhz-ét a driverben, NÁLAM NEM MINDEN JÁTÉKNÁL MÛKÖDÖTT, EZÉRT HASZNÁLOK REFRESHFORCE-T.
Így már érthetõ?

kill3r21
á meg a colne dvdt szedtem le ezért kée valaki aki ad nekem reloaded cracket 😄😄
írd már le te honnan szeded le a Reloaded!!! mrt né a clonedvd szedem

reloaded

Reloaded!!!

gamerboy91
A Reloaded vafy a CloneDVD verziót szedjem le?

íMelyik mükszik tutin?

gamerboy91
A Reloaded vafy a CloneDVD verziót szedjem le?

íMelyik mükszik tutin?

kill3r21
valaki tolja fel a crackot legyeszives! mert ezért nem szedem le az egészet!!!!THX
hykao
Nem csak az autóban, hanem akárhol vagy. 😊 (Tab -> Music)
CS@
Most, hogy kicsit játszogattam a játékkal szerintem állati kicsi és baromi béna is ez a város, úgyhogy jó lenne, ha nem ennyibõl állna az egész játék.

Ám van másááásik<#hehe>:lehet rádiót hallgatni a kocsiban? Ha igen, mivel? Hogy lehet elõhívni a nagy térképet, amit az elején egyszer betett?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hja, nem hátul kell bemenni, hanem elõl<#idiota><#hehe>.

Amikor elintéztem mindenkit Tonyval az elsõ küldiben és utána megy autót vezetni és valahova elkell menni, ott nem tudom hogy kell bejutni abba a házba:S...mer beakartam menni hátul és nem lehet, de hallom a zenét és semmi....msot meg már megyek hamarosan aludni, de azért remélem még megtalálom.

Van már reloaded verzi is. Remélem a crack megoldja a hangproblémámat!

PS4 ID: Vordengo

Törölt felhasználó
Kint van a Reloaded is!
mucsácsó
hm...
hát érdekes...
ti milyen drivert használtok?
mert nekem ez kegyetlenül szarul megy...
CS@
Okés úgy gondoltam, hogy nem szoktam telepíteni max egy xvid et, de azért a winben gyárilag találhatóakat sem szoktam letörölni. Most a hecc kedvéért kipróbáltam, hogy felraktam az nvidia oldaláról a legfrissebb drivert és ezzel egész másképp akad mint eddig, most már nem egyfolytában kicsit akadozik hanem idõnként jó nagyot.

Oké neked is thanks!<#wave>

Törölt felhasználó
Késõbb a bankban tudsz majd menteni.
Kit--Kat
Naaa Hiky, ne marjál mrá, így is összevissza forgok a földön idegességemben, hogy 4órája szenvedek ezerrek a szarral😄
Amúgy még a letötött oldalon is átfutottam és 1szerûen nincs. Szar helyrõl húztam...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Na ja...neked külön csinált egy "Kit--Kat féle" release-t a PROCYON, direkt loader nélkül, hogy szívjál...mi? 😊 Gondolom kicsomagolásnál is olyan körültekintõ voltál, mint az .nfo elolvasásakor...
Okés thanks!<#wave>

Kit--Kat
jó tényleg írnak 3 sort, de ezzel nem lettem okosabb viszont gyárilag tényleg nem volt az enyémhez olyan loader!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Majd felajánlja a játék, ha lehet... (szokásos konzolos buli, nem menthetsz bármikor)
hykao....hol lehet menteni?:S

hykao
Ne fárassz! Nem a sima beállításról beszélek, amit "leszar" az OpenGl, hanem arról a funkcióról, amivel felül lehet bíráltatni az OpenGl 60Mhz-ét...ez már jóideje része mind az ATI, mind pedig az nVidia drivereknek.

@Kit--Kat: ne legyél már ilyen baromira felületes. Az .nfo-ban a vége felé ott van, hogy hogyan lehet elindítani...és a securom loader egy külön mappában van, egy külön csomagolt fájlban, és procyon.exe a neve...

@CS@: a kodekprobléma adódhat abból is akár, hogy nincs fent neked a szükséges kodek... Mellesleg érdekes lenne, ha nem "tartanál ilyeneket", mivel a windows eleve tartalmaz néhányat, amik még installáláskor kerülnek a gépre lol... 😊
A futással kapcsolatban: ha akadna, akkor gondolom már a fehér Rolls elõtt is akadna, nemde lol? Amúgy túljutottam az elején, és már kocsikáztam a városban, és jelentem nem akad egyáltalán továbbra sem - a fehér Rollsom után sem... 😛

A hangokhoz még: bár még - ahogy írtam feljebb is - az elején tartok, de a bevezetõ kocsikázás alatt lefutó zenész stáblista nagyon meggyõzõ!!! Shaggy-tõl Iggy Pop-ig széles az elõadói skála...
Ja, és Tony hangjához nem Al Pacino volt írva, hanem valami más latin nevû csóka, de tényleg elég hitelesen nyomatja a dumát, szóval szvsz jó lesz az...
mennie nahh<#rolleyes>

Milyen verziót szedtél le? Várj, adok egy linket privibe és azzal mennije kell, jah és securom loader kell, de akár át is küldhetem msn-n, ha felvezsel.

Kit--Kat
fákkk csak nekem nem mûködik?!

javítok: rakt=rakat, elírtam sry.

Üdv.

Olvasgatom hogy sokaknak kisebb gépel is norm megy,nálam meg szenved 30-40fps-el😞 (athlon 64 2800+ , gf 6600gt , 1giga ram) vidkari driver 81.94 (elméletileg ez a gyorsabb)

Szal milyen kodek vagy egyéb hiba lehet?!

jah hozzáteszem ha szürés kikapcsolom vagy maxtra teszem ugyannyi fps ezt inkább ahoz tudnám hasonlítani amit a gta3 csinált....akkármire állítottad szinte akkármilyen gépel ugyanúgyment😞

Na ez szerintem atomkirály játék<#eljen><#worship><#hawaii><#hehe>. Azok a tauntok nagyon állatok és melléjük a rakt vér és harc....<#finom><#hehe>. Tutorialt vittem még csak vévig és láttam introt, de szerintem nagy ez a játék. Viszont most nagyon sajnálom, hogy nem láthattam még a filmet<#rinya>. Gondolom annak is az a címe, hogy Scareface, nem? Sry a láma kédésért, de még nem hallottam errõl a filmrõl. De megszeretném nézni<#eljen>. Megvásárolható, letölthetõ(ha igen, akkor honnan?privibe, ha valaki küld linket, azt nagyon megköszönném) valahonnan?

Egy valami zavar...:S...hogy menteni amint látom egy egyszerû escape lenyomással a menüben nem lehet:S... mert jtáék elején vagyok és gondoltam mentek, de nem leltem elsõ ránézésre a menüben.

CS@
Codec hiba kizárva mivel nem tartok ilyeneket, de majd a hétvégén visszaghostolok egy friss vindózt aztán meglátom.
Azt viszont nem nagyon értem, hogy honnan tudod, hogy „EGYÁLTALÁN NEM LASSÚ A FUTÁS” amikor még a fehér Rolls –ig sem jutottál el.

Kit--Kat
nekem a PROCYON verzió van, de a hülye idióta szövegükön kívül semmi a játék telepítésével kapcsolatos építõ javaslat sincs. És Securum Loader sem volt hozzá.
1ként az MDS fájl is meg van. Így jártam, mindenkinek megy csak nekem nem. NEm tudom miért...

Maxtreme
Azért mert 1-2 ogl-es game magasról szarik rá ha a driverben belövöm 😊
1ébként ez a progi sem fut realtime, csak 1 regbejegyzést készít. Szal elvileg ugyanaz mint a driveré, gyakorlatilag viszont mégsem 😄

Törölt felhasználó
Hol tudok drogot venni?
A fehér pontokhoz mind odamentem, de csak venni akarnak 😞