Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
pedig valamit kikéne találni hogy mûködjön😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Az mitöl van hogy a játékban ahol az árnyék van ott korom sötét minden?
Nálam sincs hang! Nem is nagyon próbálkoztam bármit is tenni miatta.

PS4 ID: Vordengo

hykao
Azért ha valaki még nem látta a filmet, de meg akarja nézni, akkor nem biztos, hogy tudni akarja a legvégét...
$orry de nem hittem volna hogy eztspoilerbe kell nyomni mert azé ha filmes topikba írnám akkora raktam volna ki dehát mindegy.............

kill3r21
ott va az exe nevében 1.6.693
mucsácsó
okés okés, nade ez mégis hányas verziójú driver?
valahol csak meglehet nézni...
nézd meg pls 😄
kill3r21
nvidia_wxp_omega_16693.exe----ezt haszálom és eddig minden hez jo volt
Szerintem is nagyon eltalálták a játékot

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

mucsácsó
nade Omega... nVidiához? 😮
én nem ismerem a moddolt drivereket annyira, de én úgy tudom, hogy az csak ATi-hoz fejlesztenek már csak...vagy tévedek? netán még azt a legutolsó, elég régi Omega nv drivert használnád?
nagyon komoly a játék 😄 igaz a grafika nem a legjobb de a hangulat az isten király már van 1 saját soföröm meg házam 😄 ui:drogárulás meg a rendörök lefizetése mokás!nagyon sok uj ötlet van benne szeritem érdemes ráforditani 1kis idöt és utána véleményt nyilvánitani 😉
kill3r21
gyerekek én az omega driverre adom a voksom ekem minden jobban megy vele!! ...nem kicsit...nagyon 😄😄 most komolyan 6600GT-m van
kill3r21
sztem térképnek elég ha televa töltve tartalommal! nem mint a gta sa emmindehova jutottál el bennee..
CS@
Még bízom benne hátha valaki azt mondja, hogy nem csak ennyi, mert ez nagyon unalmas.

kill3r21
akkor töröld le és jácc doom1et 😄 egyébként ki nem szarja le a grafikát ha jo a játék maga!
Gerbill
Komolyan csak ekkora a térkép?<#ijedt> Reméltem, hogy legalább egy VC méretû lesz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kiprobáltam ez egy csicska szar játék minden maxon olyan hányás hogy könyvet tudnék irni ról ennél még a doom1 is jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kit--Kat
Hát már letöltöttem új Drivert is de továbbra sincs hang, és csak nálam van ilyen gond, szóval nem tudok mit csinálni... Imádom a filmet és nagyon szeretnék vele játszani, de hangnélkül lehetetlen.
Sajna asszem nekem ez ennyi volt😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CS@
Pedig nagyon bíztam benne, hogy nem ennyi a térkép, mert ez állati kicsi(VCnél is jóval kisebb) és ami még nagyobb gáz, hogy elképesztõen béna is, ezek a 2-5utcás izék nem nevezhetõek városnak, de még tanyának se nagyon. Azért ha valaki esetleg továbbjut és más városokba is eljut, akkor légyszí írja már be. THX!

hykao
A térképnél. Nem emlékszem fejbõl melyik billentyû (talán F), de a térképnél ki van írva!

Ja, és legközelebb ekkora barom nagy spoilert (#428) ne írj be SPOILER tagek nélkül!!!
Kit--Kat
haha

hol?????????

akkor kapcsold be a hangokat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyival hogy nem purcansz ki

Voltan
Nem hinném, hogy lenne másik. De a Vice City-nél szerintem tutira nagyobb a térkép.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
hm...
érdekes...pár embernek szaggat kegyetlenül, de soknak nem...ez érdekes...
akiknek szaggat, azoknak milyen VGA driver van fennt?
nekem 91.47....és akad mint a rohadás, pedig egyáltalán nem kéne neki... =/
CS@
Miért te már átjutottál egy másik térképre, vagy idõvel, majd bõvülni fog a mostani?

Gerbill
Ha láttad volna a filmet, tudnád miért kell szétlõni mindenkit a játék elején, mivel az a film zárójelenete egy kis változtatással.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Kit--Kat
Jó kössz, megpróbálkozom ezekkel.

kill3r21
kb anyi h az audusztusi felrak pár dll-t és pont néztem ugyanazokat mint ami a gaméek kell!! meg frissebet...d3dx30 stbstb
Voltan
Eléggé. A Vice Citynél biztosan nagyobb, de lehet, hogy az SA-t nem veri.

Voltan
Próbálj meg új drivert feltenni a hangkártyához, szedd le a codeceket, és nézd meg a DxDiag-ot (programok futtatása, DxDiag), ott kísérletezz a Hardware accelerationnel. Több tippem sajna nincsen..

Voltan
Még el sem kezdtél vele normálisan játszani, és máris fikázod? Nem, nem ez lesz végig, az csak a prológus. A felbontást pedig LEHET állítani.

Mr_no_NaMe
Ehh...elkezdtem a játékot...eddig ennyi jött le: eszméletlen elkúrt valami
Már eleve az felcsesz, hogy nem lehet beállítani a felbontást mer alig reagál a klavra.
Aztán meg már úgy kezdõdik, hogy mindenkit szarrá kell lõni. Ugye nem ez megy a játék végéig hogy akkor 1 emberrel széjjellövöm a fél világot és megyek a következõ pályára?
Kit--Kat
whááá help!!!!!

Törölt felhasználó
Oh hogy a kurv....
5 perc alatt elpókeroztam 100 ezer dolcsit 😞
nagy a baejárható terület?

hykao
Van a térképhez kétoszlopos jelmagyarázat is...
svani
Én nem azt mondtam,hogy rossz,mert jó!
A Keresztapa,ami nem igazán tetszett.

mabbak
hali
Érdekes problémám van: a játék fut rendesen 1024ben max graffal, de bizonyos pillanatokban nem mozog a kurzur rendesen, nem fordul Tony csak eszméletlen lassan. Ez nem a szaggatás miatt van, mert közbe ha futok ugyanolyan tempóba nyomja, szal nem értem. Nem is az egér intenzitásával van a baj, mert azt is állítottam, de nem lett jobb...
Bocs, az elõzõ az válasz volt 333, 334 hozzászólásra.
😄
Igazad van, az nem szint. Ha másban nem, hangulatban viszont nálam veri a GTA-t, ami már szint. S minél többet jáccok vele, ez annál inkább így van.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

www.gamecopyworld.com
Mi jelzi a térképen Tony Montana házát?:S Az elsõ küldiben lévõt, ami szét lõtt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

de öcsém azok csak 22g van náluk annak az ára pedig csak 550$

Kit--Kat
a hangok és audioeszközökön belül ez hol található pontosan?

játékok=játék (többesszám b+)

svani
Keresztapát valóban keményen veri,de ez azért nem szint,ugye?!

Esetleg prioritás-állitás a hangoknál? Pár éve volt ilyen probléma pár játékoknál. Vezérlõpult...stb...

Hát nem tudom gyerekek. Olvasgatom itt a hozzászólásokat, igazándiból szerintem ez a játék jól sikerült, bár hozzá tartozik persze, hogy nekem semmi gondom nem volt vele, nincs akadás, remegés, hanghiány, stb, fullon megy, igaz 1024-ben, de soha mégcsak be sem lassult.
Be kell valljam, nekem így hirtelen jobban bejön mint a GTA, persze majd meglátjuk mennyire tudják fenntartani a hangulatot, de az biztos, hogy a keresztapát kersztbe hosszába veri.

Mindenkinek jó játékot és szép hétvégét kívánok.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\