1763
  • Gerbill
    Ezt nemhiszem el. Már nagy suplierektől veszem a drogot, és véletlenül elrontottam, erre körbevettek, megvertek, megrugdostak, majd mikor már mozdulni sem bírt Tony, levizelte az egyik. Aztán mikor visszakaptam az irányítást, az élete a minimumon volt, a pénzt amit a drogra előkészített elvették, akárcsak a kb 500 grammnyi drogot.
  • skampi
    Ó,JE!köszi!
  • FuckingMontana
    1.6os procim miatt akad a game fullon meg minimumon is :(
    mit csináljka vele?nem tudok vhogy a aprocin húzni? 0.2 Ghz-t? :)
  • gabika110
    help!!!!
    valaki mondja meg hogy indul.A saját crack-kel nem indul.
  • Gerbill
    Amikor kiválasztottad a drivert és kirakot autó nélkül ott megnyomod a tabot, és a bussines menüpont alatt kiválasztod valamelyik küldetést, ami nem más mint ellopni egy autót.
  • skampi
    hali!a driver küldikben mit kell csinálni?kirak valahova autó nélkül és nem ad meg semmi célpontot,ugyan ez a bajom az enforcer küldetésekkel is.
    HELP!
    ja ,és valaki írta,h lehet autókat lopni és eladni,na azt pl. hogy kell?
  • csoola
    drIVer parallel lines, ez a cime, ps2-es, és 4
  • Seagal
    Nem tudja valaki, hogy van e pay'n spray mint a GTA-ban? Vagy mit tok csinálni amikor nagyon rámszállnak a zsaruk?
  • [Walaki]D`Lair
    Hol van így a felfedezés öröme? :)))
  • hykao #703
    BUSINESS-nél tudsz váltani Tony-ról DRIVERRE, ENFORCERRE és ASSASSINRA, ha már "megvetted" őket...(és vice versa)
  • [Walaki]D`Lair
    Próbálkozzál még...
  • Mentoloshurkaka
    Én kipróbálnám csak nem tudom hol és hogyan lehet őket használni. nem adott helpet a program
  • Dexantreal
    Nem tudtam. Mikor küldinek vége és az autóm valahol messze van, én meg egy járgány nélkül vagyok, a sofőr mellttem ácsorog, egyszerúen tab, majd újra hívom és kész.
  • [Walaki]D`Lair
    Még nem, én van hogy futva lehagyom, az a barom meg csak kocog utánam...
  • Gerbill
    Azt észrevettétek már, hogyha a drivert valahol ott hagyjátok, és van a közelében egy autó, akkor beszáll és jön utánunk. Én valamelyik küldetés után vettem észre, mertmrá nemvolt időm megvárni, és beszállt egy autóba és észrevettem, hogy jön mögöttem a sárga pötty.
  • [Walaki]D`Lair
    Próbáld ki...
  • Mentoloshurkaka
    Az Enforcer meg az assasin vagy mi a neve, mire jó?
  • Jambokee
    Nincs mit. Örülök hogy segíthettem.
  • Kit--Kat
    Pontosan, de csak délben kezdődnek az előadások:P
    Na de most már tényleg fekszem, csá!
  • Dexantreal
    Ma. Már elmúlt éjfél, vagyis holnap van.
  • hykao #692
    Szóval digitális kimenetes a hangkártyád vagy sem?

...ja! már ilyen késő van??? Tünés aludni! Holnap suli!!!
  • Kit--Kat
    Jaja jó sokkról, lehet valamit benéztem, DE 1000x átfutottam readmet is pl. amit mondtál, nem tehetek róla, hogy valami lemaradt... CSomó olyan dolgot kellett ellenőriznema hangkártyán meg iylesmiken, amit előtte soha nem csináltam, mert nem volt rá szükség, szóval így nem vettem észre, hogy pont ezt nem állítottam át és kimaradt.
  • Dexantreal
    Amúgy ez a muksó a kedvenc sofőröm. Tök állat szövegei vannak. Vagy, ha nem is állat, de ahogy mondja, na az tök jó. Nektek van kedvenc sofőrötök?:S
  • hykao #689
    Igen, arról IS magyaráztam....de nem csak arról...
  • Kit--Kat
    Kussss kono:D
    Hyk amúgy meg nekem valami digitális kiemenetről magyaráztál. Meg, hogy analóg-e, meg stb. lehet már nem jutottam el idáig...
  • [Walaki]D`Lair
    Tudod, hogy buzi...:DDD
  • hykao #686
    Na elmész ám a picsába! Már napokkal ezelőtt pofáztam neked MSN-en, hogy próbálkozz a hardveres gyorsítás lejjebb vételével...de még lehet, hogy ide is beírtam...erre csak most jutott el a tudatodig??? :P
  • Kit--Kat
    HAllod most indítottam el, és tényleg ezen a buzi csúszkán múlottt minden.... EHHHH.......
    Jambokee
    - Isten vagy!!!!!
    Kösziii, kösszzziii!!!
    És nem mellesleg másoknak is köszönöm a segítséget, és az ötleteket, kiemelten neked is Hykao, KÖSZI!!!
    Most már elkezdthetek játszani :)
  • WEEDORKA
    Kinek melyik a kedvenc száma??
    Sztem Billy Ocean : Caribbean Queen üt mindent
  • [Walaki]D`Lair
    Na ezt se próbáltam még...amúgy a Big time dealerektől beszerzett kilók után már elég tetemes összegeket tudok leakasztani, egy-egy fuvar után van hogy 1.2-1.4 millát tudok leakasztani...persze ehhez rá kell érezni arra a körbemenő piros sávos marhaságra, hogy ne megkergetés meg lövöldözés legyen az ügylet kimenetele...
  • hykao #682
    Van má' hang, vagy mi va'?
  • Kit--Kat
    JAja amúgy a GTA3ba is csomó Scarface soundtracket dolgozták át pl. ezt a Yeyo-t, meg a She's on Fire-t, a LIPS106-re, már ha valaki emlékszik.
  • hykao #680
    Na erre már nem emlékszem, de a "motyó" is gyakran használatos a szlengben a drogra, de nem pontos kifejezés, mert a "motyó" bármilyen drogra használható, a "yeyo" viszont csak a kokainra.
  • hykao #679
    Ehhez kapcsolódva, én például a legtöbb pénzt a sofőrrel való autólopkodásból keresem. Némelyik verdáért közel 100 000 dodót adnak, és elég gyorsan lemegy egy csummantás.
  • Gerbill
    A yeyo-t a szinkronban motyónak fordították.
  • hykao #677
    Nem, az a "csaj" független a halálodtól, és nem bug... Látom te sem nagyon olvasod a hozzászólásokat... pl. a #617-es hozzászólásban elég részletesen ömlengek a "FEMME FATALE" témakörről...
  • Gerbill
    A gránátvető az enforce nevű Henchman legfőbb gyilkolóeszköze. Az enforcer-t megtudod venni az exotic menüpont alatt és a bussinesbe belépve, a legaljára mész, és kiválasztod az ököl jelet.
  • hykao #675
    A magyar szlengben a kokainra gyakran használják a "kóla" szót...

Egyébként meg a játékban Tony és általában a spanyol ajkúak "yeyo"-nak hívják...(azt hiszem a "yeyo" spanyolul kokaint jelent eleve is)...de ha jól emlékszem a játék zenéi közt még szerepel is Blondie-tól (Debbie Harry) a RUSH, RUSH című szám...

"Rush rush, got the yeyo?
    Buzz buzz, gimme yeyo..."
  • werter
    Csá mindenkinek csak érdeklödnék hogy megjöt már valakinek valamilyen mondon a hangja (játéknak)mármint akiknek eddig nem volt ?!
  • warass
    Tudja vki, hogy lehet-e menteni azon kívül amikor egyes küldik
    végén felajánlja, és ha igen hogyan?