Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
PS4 ID: Vordengo
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
én nem ismerem a moddolt drivereket annyira, de én úgy tudom, hogy az csak ATi-hoz fejlesztenek már csak...vagy tévedek? netán még azt a legutolsó, elég régi Omega nv drivert használnád?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sajna asszem nekem ez ennyi volt😞
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ja, és legközelebb ekkora barom nagy spoilert (#428) ne írj be SPOILER tagek nélkül!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
érdekes...pár embernek szaggat kegyetlenül, de soknak nem...ez érdekes...
akiknek szaggat, azoknak milyen VGA driver van fennt?
nekem 91.47....és akad mint a rohadás, pedig egyáltalán nem kéne neki... =/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Már eleve az felcsesz, hogy nem lehet beállítani a felbontást mer alig reagál a klavra.
Aztán meg már úgy kezdõdik, hogy mindenkit szarrá kell lõni. Ugye nem ez megy a játék végéig hogy akkor 1 emberrel széjjellövöm a fél világot és megyek a következõ pályára?
5 perc alatt elpókeroztam 100 ezer dolcsit 😞
Érdekes problémám van: a játék fut rendesen 1024ben max graffal, de bizonyos pillanatokban nem mozog a kurzur rendesen, nem fordul Tony csak eszméletlen lassan. Ez nem a szaggatás miatt van, mert közbe ha futok ugyanolyan tempóba nyomja, szal nem értem. Nem is az egér intenzitásával van a baj, mert azt is állítottam, de nem lett jobb...
Igazad van, az nem szint. Ha másban nem, hangulatban viszont nálam veri a GTA-t, ami már szint. S minél többet jáccok vele, ez annál inkább így van.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Be kell valljam, nekem így hirtelen jobban bejön mint a GTA, persze majd meglátjuk mennyire tudják fenntartani a hangulatot, de az biztos, hogy a keresztapát kersztbe hosszába veri.
Mindenkinek jó játékot és szép hétvégét kívánok.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\