Emelkedik a fekete háromszög-észlelések száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez meg azért nem túl valószínû, mert primitív mivoltunk miatt valószínûleg a csendes megfigyelést választanák, ahogy mi sem avatkozunk be egy esõerdei bennszülött nép életébe, vagy egy gorillatörzs életébe, hanem álcázva figyeljük õket. Oké.
Én az alkoholra tippelek.
1. Ha valóban idegenek látogatnak a Földre,akkor azt a lehetõ legnagyobb titokban csinálják. Nem röpödnének fel s alá a szemünk elõtt,hogy heló itt vagyunk. Azzal a technológiával amivel képesek a nagytávolságú ûrutazásra valószínûleg rendelkeznek fasza kis álcázórendszerrel is. Tehát ha valóban vannak itt idegen jármûvek,akkor azok a legnagyobb titokban tevékenykednének. A földlakók tanulmányozására sem kell a városok fölött röpködni,a TV adások fogásával és nézésével sokmindent megtudhatnak rólunk. Talán annyit is,hogy hazamennek és hagyják ezeket a hülyéket a saját mocskukban Gyõzikéstõl,Bush-ostól,harry Potter-estõl megrohadni...
2.Szigorúan titkos fejlesztés. Na ez már inkább tûnik valósnak. De azt sem a nagyközönség elõtt csinálják. Akkora,gyakorlatilag teljesen elzárt területek állnak az összes ilyen technológiai szintû ország rendelkezésére... Pl ha az Edwards környékén sok a spotter akkor átmegyünk Alaszkába. Ott aztán kereshetnek egy repteret a nagy semmi közepén. De az oroszok is,egyszerûen az Urálon túlra tesznek mindent ami titkos és kész. Menj oda ha tudsz... A tesztelésre azértsem jó a lakott terület,mert mivan ha baleset történik? mondjuk lezuhan a csodamadár a fõutcára. Az hagyjám,hogy megszûnik titoknak lenni,de jópáran haza is vinnének darabokat belõle. Emlékezzetek a Columbiára,abból is elhordtak sokmindent és árulni kezdték. Meg a civil szférában nincs is olyan tevékenység ami ellen a gépet kifejlesztették. Sokkal alkalmasabb a titkos berepülés egy semleges országba,mert ott valamilyen szinten meg a légvédelem,hátha észlelik vagy nem. Ez sokkal reálisabb képet ad a gép képességeirõl,mintha a gyerekeket ilyesztgetik vele esténként.
3.ALKOHOL !!!!! Az ember azt lát amit szeretne! Én is sokszor láttam már olyat,amit elsõre UFOnak nézett az anyám. De még az osztálytársaim is. Légköroptikai jelenségek vagy repülõgép. Elég furcsa látváyt nyújt egy kis Cessna is,ha olyanok a körülmények éppen.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

--miért látnak ilyesmiket emberek?
tegyük fel, hogy csak halucinálnak. Mitõl?
Miért látnak olyat, ami a tudomány mai állása szerint nem létezhet? miért nem láthatják ezt tudósok mûszerek, kamerák segítségével? /jó mert 100% halu/ De miért pont ilyet haluznak az amik? Ezekre a kérdésekre kellene akkor választ keresni valami pszichológus társaságnak. Ez tényleg tudományos feladat...ha már az UFOkat a tudosok/hivatalosan/ nem tudják megfigyelni..
szóval a kérdés : miért pont ilyet haluznak az amik?
hozzánk miért nem jönnek a repülõ csokisdrazsék ??
A tömegekre vonatkozóan: sok állítólagos leszállás helyszínen állítólag talált állítólagos lenyomatok alapján gondoltam. Bár ezek kisebb valamik voltak, úgy tûnik, hogy nem pehelysúlyúak, így egy hatalmas méretû valami méretének megfelelõen annyival nehezebbnek feltételezhetõ. A szél nélküli felszállás is szemtanúk állítólagos tapasztalata. Ezek persze nem tények, csak épp igen sok ilyen beszámóló van, sok esetben olyan személyektõl, akiknek inkább kárára válik, ha beszélnek, stb.
De ami fontosabb: tegyük fel, mûködik, amit írtál. Ez az egész hajótestet egyben tudja gyorstani sok-sok g-vel, úgy, hogy ne essen darabokra?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ja, vagy megváltoztatni 😊 Amúgy azért a szgép sok dolgot megkönnyített, mondhatni elõsegítette a tudomány fejlõdését azzal hogy számolt helyettünk, és volt aki erre használta/használja. (Bár nem PC-ket általában, de az otthoni zsenik életét is biztos megkönnyíti 😊) Szóval a Kepler korabeli technikával (papír és ceruza) azért ma már nehezebb tudományos áttörést elérni 😊
P.S. Ismerek egy alakot, akinek pl. a merevlemezén a multkor rátaláltam a Britannica 2004 DVD ISO-ra, a pasi nem hogy örülne, hogy egy ilyen dolog birtokában van, és tanulna valamit belölle, de azt sem tudja mi a Britannica... ez siralmas, valamikor nem lehetett hozzájutni, most meg ingyen hever az órunk elött és lusták vagyunk beleolvasni, ahelyett inkább meséket olvasunk az UFO-król, meg napi 2 óra hosszat SMS-t küldögetünk telyessen fölösleges tartalommal... 😊 na de mindegy, a Világot el kell fogadni olyannak amilyen...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
// Ja, még annyi, hogy ez magánvélemény, senkit nem kötelez arra hogy gondolkodjon vagy ne gondolkodjon, vagy megtagadja az UFO-kba, az egyházba, netalántán a tudományba vetett hitét.
Elõször is, én ugyan hiszek a B-2 lopakodó létében, de nem akarom ezt összetéveszteni azzal, hogy a B-2 néven ismert stratégiai lopakodó bombázó fegyverrendszer abban a formában létezik, ahogy arról a média/szakmédia beszámol.
Tévedés ne essékb a fegyverrendszere vonatkozó minden lényeges információ a mai napig titkos.
A lopakodókkal kapcsolatba kerülõ emberek pedig bizony bizony a pénzük egy részét azért kapják, hogy ezek a titkok titkok is maradjanak, és persze ha ez nem elég akkor a negatív meggyõzéssel is élnek az elõljáróik, jogi szankciókkal fenyegetik õket.
De ezen persze nem kell csodálkozni, mert a világon mindenhol vannak titkok és minden állam vagy vállalat ilyen eszközöket alkalmaz, hogy ezeket megõrizze.
Amúgy a dezinformációt sokszor nem is kell tudatosan nyomatni, mert a média "szakemberei" is néha csak úgy maguktól is képesek akkora baromságokat írni, hogy az már fáj, nem kell mást tenni csak nem kell kijavítani õket.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A tudomány megköveteli magának a következõket:
- hit abban, hogy a tudomány "jó", és hasznos (hiszen hogy nézne ki, hogy valaki maga vagy az emberiség ellen, vagy pl. csakis a profit reményében dolgozzon, kutasson)
- a tudományosan bebizonyított állításokat abszolút (megkérdõjelezhetetlen, mindenre kiterjedõ) igazságnak kell elfogadni, mindaddig, amíg ugyanilyen alaposan be nincs bizonyítva, hogy nem úgy van.
- néha olyasmiben való hitet is elvár, amire nincs tudományos bizonyíték, vagy ennek ellenkezõjét olysmiben, amit ugyancsak nem lehet tökéletesen kizárni (ezt fõleg a kevésbé mûvelt, de annál számosabb, és hangosabb hívei várják el a tudományon kívül állóktól)
- fanatikusabb hívek az "aki nincs velünk, az ellenünk van" elvet is követik (aki nem fogadja el a fentieket, az potenciális ellenség lehet)
- több száz, akár több ezer tonnás test mozgatása a levegõben
- tökéletesen hangtalanul
- mindenféle anyagkibocsátás nélkül (fényjelenség megengedett)
- mûveletek: szél, és hasonlók nélküli felemelkedés a talajról, mozdulatlan lebegés, sokszoros hangsebességû repülés, 0-ról több száz km/h elérése 0.1mp alatt, hangsebesség túllépése hangrobbanás nélkül, stb.
Hát ha ezt te megoldod a mai ismeretek alapján, jelentkezz azonnal fejlesztõmérnöknek a Boeuing-hez, Lockheed-hoz, stb.! 😊
Láttál fogtál szagoltál már B-2-t?
Honnan tudod hogy annyi van belõle amennyit az amik mondanak és nem csak az az egy amit esetleg egy egy légi bemutatóra elvisznek?
Vagy hogy Morpheust idézzem: What is real?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én személy szerint azért hajlok annak irányába, hogy az UFOk mégiscsak idegenek, mert sok repülõ tárgyat írtak le még a földi repülõgép építés elõtti idõkbõl is.. Bátorkodnám említeni az úgynevezett Napkaput Dél Amerikában...vagy Ezékiel próféta leírását a Bibliában, mely alpján Joseph Blumrich NASA mérnök még repülésképes modellt is épített...
Bár mindez nem zárja ki, hogy mégis csak az amcsik építenek repülõ csokisdrazsét
és eme új találmányuk miatt alakulnak ki világszerte a gabonakörök is...
De az igazságot már én is nagyon szeretném tudni !!!!!
Hozzátenném: a te birtokodban!
Amúgy szerinted mi is lenne a megdönthetetlen bizonyíték?
De aztan felebrettem. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Amúgy én is láttam már fekete háromszögeket, és isteniek voltak! Bár a borotváltat jobban szeretem... 😉
Valami módon egy atom tulajdonságait átmásolod egy távoli atomra, vagyis a világmindenség mindenhól egyforma részecskékbõl áll, csak éppen ezeket a részecskéket kell összerakni. Na most miért ne lehetne ezt egyszer megcsinálni, vagy lehet, hogy valami más civilizáció mér tudja is... ez az SF-bõl ismert teleportáció lenne, nagyjából. Tehát a mai tudomány nem tudja ezt bizonyítani, de nem tudja ennek lehetetlenségét sem bizonyítani, tehát feltételezzük, hogy esetleg lehetséges. Na most ami hiba lenne, az egyenessen az, ha elkezdjük mesélni, hogy az UFO-k 40 fényév távolságról teleportálják magukat a földre háromszögû repülõtányérokban... érted a lényeget, nem kizárt, de küzelrõl sem biztos, vagyis emberi nyelven egyszerûen NEM TUDOM 😊
Csodálatos dolog része vagyunk, de valahogyan mindég ki akarunk lépni belölle, mert az emberiség túlnyomó része nem képes felfogni az emberiség töredékének gondolatát, munkáját stb. Ne értsen senki fére nem prédikálok semmi fajta hátrányos különbséget az emberek között, de nem is tagadom azt, vagyis elfogadom a világot ugy amilyen, még ha nem is tetszik, valaki a magyarázatot a tudományban keresi és ezért lépked elõre a sötétben újabb és újabb dolgokat fedezve fel, van aki az alkoholban keresi a megoldást, van aki semmiben, van aki mesékben de a legtöbb ember nem képes felfogni az információk volumenét és ezek az emberek nagyon alacsony értelmi szinten mûködnek, habár használják az eszközöket amelyeket sokszor fel sem tudnak fogni, (pl. szennyezik a környezetet stb.) sokszor ezek az emberek telyessen jó indulatúak és nem is tudják felfogni, hogy amit tesznek az káros a környezetükre és rájuk is, sokszor magassan edukált személyekrõl van szó, ezért nem lehet kiszürni öket, van köztük, minden országból, minden vallásból, minden fajtából, minden osztályból, minden mûveltségbõl stb. Tehát nem látom annak a lehetõségét, hogy ez egyszer is meg változhat, pedig mindég többen vannak, és minden nap hatalmasabb eszközökkel a kezükben, és egynap majd telyessen tudatlanul véget vetnek az emberiségnek. Valószinüleg én is meg ti is köztük vagyunk, valószinüleg itt az egéssz emberiségrõl irok, ha valaki raszistának vagy fasisztának gondolt az most jól lesült, mert sajnos az egéssz emberiségrõl irtam... Nem tudjuk megérteni azt a hatalmas mennyiségû tudást és azokat az eszközöket amelyek napról napra fokozzák a pusztító hatalmat a kezünkben, a társadalom nem transzformálodik kellõ gyorsasággal, vagyis röviden majmok vagyunk akik kezében a detonátor, és mi most jelenleg piszkáljuk kiváncsian, mig egyszer le nem nyomjuk a gombot.
Remélem érted mire gondolok, ha már a vallásnál tartunk, akkor hogy közelebrõl megértsd a szavaimat, elmondanám, hogy nem tartom magam kereszténynek (habár formálissan katolikus vagyok), de nem vagyok semmi más vallás része sem, ez melett nem vagyok ateista sem, mert nem zárom ki Isten létét (ugyanis a tudomány nem bizonyított semmit ezen a téren), az amit pedig kérdés nélkül biztosnak tartok az pedig az, hogy ha van is Isten annak semmi köze a keresztény, muzulmán vagy XX vallások álltal prédikált dogmákhoz.
Elnézést, hogy az UFO-s mesékbe most a vallást hoztam be, de ezzel csak azt akartam felvázolni, hogy az UFO-k létezését sem zárom ki, de ahogyan már mondtam az elején NEM TUDOM. Vagyis ha valamit nem láttam az nem jelenti, hogy nem is létezik, ha valamit nem értek az sem jelenti, hogy nincs, de ugyanigy nem kell kitalálni sem a tényeket, hanem egyszerüen el kell fogadni mint ismeretlen dolgokat, bár addig még nem találunk rá valami szilárd alapú magyarázatot, de azt is csak akkor fogadhatjuk el, ha tulnyomó része tényekbõl áll, nem pedig puszta feltételezésekbõl. És még az sem jelent garanciát, hogy igazunk van. Éngem nagyon érdekel, hogy mi is rõpkõd ott fenn, de az igazi story nem pedig a gyerekmesék.
. Sajnos ez viszont ellentmond a szemtanú részletezéseinek, aki szerint a repülõ tárgy a "semmibõl"(?) jelent meg. Méretei sem elhanyagolhatók. Ezért marad rejtély továbbá is énnekem, ez az általános megfigyelés. Szerencsére, a rejtély megfejtésének lehetetlensége túlélhetõ. Várjuk meg a további szemtanúk nyilatkozatát is.

Pl. meghalnak e tõle, vagy sem

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ufo deltoidot láttam
ufo paralelogrammát is
de mondom NEMTUDOM MI szerintem pánik lenne ha elmondaná kedves kormány igen valóban invázió lesz.... egyébként minden oké. NEMTUDOM MI
ez a térkép pedig azt mutatja hol jut a legtöbb egyetemista 1 kocsmára JE PISZ. nemtudom mi
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Sõt még az arány is kb akkora!!!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Szerintem elképzelhetõ, hogy szerencsétlenek azóta csak fejlesztenek, netán valami új technológián dolgoznak. Az észlelések pedig a tesztrepüléseknek köszönhetõ, hiszen hol lehet a leginkább tesztelni egy új(?) technológiát (új radar, radarvisszaverõ burkolat) mint pölö lakott területek közelében, radarral jól lefedett környéken?
Persze ez is csak egy eszmefuttatás...
Lásd fentebb nem értek hozzá:-)
Amerikaiak..latnak azok mindent. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!