The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sztem is durva, hogy a fejlesztõk mindig az aktuális legjobbakra fejlesztenek. Ez nem nagyon éri meg nekik, hacsak nem fizetik le õket a hardware gyártók (ami nagyon is valószínû).
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kicsit megnyugodtam,csak már lent lenne:/
A név, faj stb kiválasztását az elején kell megcsinálni, vagy ugyanúgy megy minta Morr-ban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ettõl függetlenül nem rossz a game 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
egy vesszõ sokat jelent;>
Na ilyenkor azért élni fogok vele.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
2500 Barton
X800 Pro 256MB
1.5GB ram
szerintetek ezen a konfigon high beállítással eldöcörög?
kicsit félek hogy kevés neki a proci😞
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jo tudom.
De egyszerubb a terkepen (F4) es alul a masodik menu (vilagterkep) utazni.
Csak raklikk ahova menni akarsz es lass csodat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az olyat szeretem =)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.