The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Mivel több mint 2 éve fejlesztik...
De sztem is durva, hogy a fejlesztõk mindig az aktuális legjobbakra fejlesztenek. Ez nem nagyon éri meg nekik, hacsak nem fizetik le õket a hardware gyártók (ami nagyon is valószínû).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Valami okos világosítson fel, hogy érdemes-e ilyen konfiggal probálkoznom😛entium 4 2,8 GHZ, 1 GB Ram, Geforce FX 5700 256 Ram /igazából a videókártya miatt félek, hogy nem fog menni/. Mert ha ezen nem fut vagy játszhatatlan akkor nem szerzem be. Elõre is kösz.

Why so serious?

én dark elfet inditottam 😊 és már felvettek a dark brotherhood-ba, vagyis még el kell tenni valakit lábalól és akkor lesz véglegesitve a felvétel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

köszi!
kicsit megnyugodtam,csak már lent lenne:/

Mindenki csak embert indít? Vagy más fajjal nem is lehet lenni?

A név, faj stb kiválasztását az elején kell megcsinálni, vagy ugyanúgy megy minta Morr-ban?
PTW
érdemes egy teljesen szûz rendzserre feltenni,hoyg minden hibalehetõséget kizárj, azt a 40 percet megéri,perzse nem mindenkinek van ehhez idege meg kedve. én fogtam vettem egy új sataII-es vinyót friss windows, csak a legszükségesebb programok ennyi. most már csak a játéknak kéne végre megérkeznie

figyelem spoiler veszély:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit lehangolo azért hogy rögtön elsõ vagy második föküldinél már átvágnak oblivionba gyk 1es szinten, ezzel a játék egyik fõ részét egybõl elcsépelik kb az elsõ fél órában, kár érte 😞

ettõl függetlenül nem rossz a game 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

deep
Remekül fog menni.
deep
Ez ma már nem egy hihetetlen követlemény... 2 évvel ezelõtti konfigokra írják? Bár ezek nagyjából azok.. messze nem csúcs. Jáccani akarsz? Kõccsé százezreket, ez van.
Lobsterman
"Ajánlott: 1 Gb RAM, X800 vagy 6800-as." Elmennek ezek a francba...<#falbav>

#7375-re légyszi valaki!

Rendben köszike Ace mega codeket már uninstalláltam is 150 megás codek pak ha ez nem segít beszarok 😊
deep
Ha valaki még nem szedte volna le és szeretné, van egy kódom. Privi me.
raziel.
mondtam öszeset töröld le proba ugy ha mégse akkor tévedtem...de sima morronál ez gond volt régen

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
anno sima morro, codekok miatt lépegetett ki probáld öket letörölni hátha..

egy vesszõ sokat jelent;>

Bandew
Jaja sztem sem olyan jó az. Mondjuk azért a Morrowban volt párszor, hogy keresztül mentem az egész kontinensen, amikor rájöttem, hogy valami fontosat otthagytam a kiindulópontnál...
Na ilyenkor azért élni fogok vele.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Yeltzin
úristen, nehogy véletlenül le kelljen venned vmi beállítást.....

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

De a Morr-ban is pont az vol a filing hogy bejárhattad az egész kontinest... És a lehetõ legminimálisabban fogom ezt az új módszert használlni...
Fétis? <#idiota><#mf2>

CS@
A tárgyakat el lehet dobni úgy is, hogy megragadod az invertoryban a bal gombbal és kihúzod belõle.

szasztok!
2500 Barton
X800 Pro 256MB
1.5GB ram
szerintetek ezen a konfigon high beállítással eldöcörög?
kicsit félek hogy kevés neki a proci😞

nemtom semmi codek pack nincs csak a legújabb ace mega codecs pack ennyi :S az baj szedjem le? az esetleg nemlehet a baja hogy omege catalystom van és nem ati?
Télleg.Ennek az elején ATI vagy Nvidia logó van??

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Nem hiszem hogy nekem menne fullban mer a Bf2 se megy😞

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Ch_Slater
nem morro codec-ek. csak sima codec-ek. akkor probléma fõleg, ha mindenféle szirszar codec-packkok fel vannak téve.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

morro codekok??? hol találom õket? úgy is lehet ha nekem nincs morrom? 😊
[Jakuza]
De en ilyeneket akarok leutni. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

raziel.
anno sima morro codekok miatt lépegetett ki probáld öket letörölni hátha..

Ch_Slater
ez egy beépített felhasználó védelem. bizonyos idõközönként kilép, hogy addig pihentesd a szemed, amíg újraindul.. <#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

reménytelen
Printscreennel nem tudsz?
Megnéztem én is a minimálkonfigommal, és szvsz ez így is nagyon szép. Egyébként ha tudnék screenshotot csinálni (nincs frapsom), akkor mutathatnék olyan képeket, amik marha jól néznek ki, és közben mégis (szinte) teljesen folyamatos a játék, mindez egy nyamvadt 9550-en, Sempronnal és 512 Rammal. Szóval szerintem a grafika pöpec, és nem kell beszarni annak se, akinek valami hurkább kártyája van, a többi játékhoz képest, amit ugyanazon a kártyán megnéztem, még mindig ez mutat a legjobban.

Kandurex
Nekem lú kell.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Köszönöm szépen próbálom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

[Jakuza]
Minek az a lo ? 😛
Jo tudom.
De egyszerubb a terkepen (F4) es alul a masodik menu (vilagterkep) utazni.
Csak raklikk ahova menni akarsz es lass csodat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

valaki nem tuggya miért lép ki nekem a játék indönként????
Kandurex
Lopnák, lopnék, de honnan?

Bandew
Ez Gothicból nyúlt ötlet. <#smile>

Kandurex
De át kell jutni chorral városba vagy hova, aztán nem két lépés, ebben a nyüves városban meg van vagy 50 féle kereskedõ

ZsZso
lopjá'!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Yeltzin
akkor lehet h nem is lehet lovat venni 😄

ZsZso
pont ezt szerettem volna kérni 😊))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Bejártam az egész várost vazz

PiszkosFred
Kérd meg, hogy töltse fel gyors valahova az inijét ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
semmi ini csak options

V9ykn8_TZL0

Yeltzin
walkthrough nem kéne?.... <#wilting>

Ugye van karaktergenerálásnál olyan szituációs játék mint a Morroban?
Az olyat szeretem =)

STREEX
Végre én is elkezdhetem telepíteni

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kandurex
Hol lehet lovat venni az elején? (elsõ város)

ZsZso
telepítésnél megállapított medium cuccot hagytad, úgy ahogy volt, vagy buzeráltad az init?

[Jakuza]
Igen a proci miatt.