The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
susnyás rulez, már mennék kirándulni 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

tomee14
1197 uj üzenet 00:00-tól 16:30-ig ez durva 😄DD

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ch_Slater

Emberek!

Inditásnál ezt írja ki:

A(z) Oblivion hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
bla bla bla

Ez a videókártya miatt lehet? Ami jelen esetben egy 128megás geforce 3 titanium

jah a videokártya se jó, meg lehet hogy a proci is kicsi. nekem a vidkártya még támogatott lenne (r9700), de a proci csak 1.2-es és rögtön win-es hibaüzivel eldobja magát. régebben volt ilyen a richard burns rally-val és akkor azt sakkoztuk ki, hogy mindenképpen kell neki az SSE támogatás. utána kiadtak hozzá egy noSSE patch-et és vígan ment a gépemen.
szóval a lényeg mégegyszer: proci miatt is lehet a hibaüzenet..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

[Jakuza]
Blood Decals.
En Low-ra vettem le es ugy tokeletes volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Eisenhower
oksa. de mondtam hogy nem vagyok nagy rpg játékos így nem is tudtam hogy mennyire sok meló a lefordítás azt is mondhatom most ismerkedem ezzel a stílussal 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

[Jakuza]
Hat nem ezt mondtam mar vagy jo 5 oraval ezelott ? 😛
A VGA meghajtoszoftvereben meg allitsad be az AF-et is es akkor lesz az igazi.
HDR-el rondabb sokkal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Davidus
azon a gépen aa+bloom kell😊 hdr-el 20 fps körül szenved úgy meg én nem tudok a játékra figyelni😛

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Valaki pls válaszoljon mi az az effekt és hol lehet kikapcsolni 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hát nemtom mivan 😞 néha amikör ölök valamit pl nyilaztam 1 rákot és kilépet t a szokásos winfos üzi szabálytalan müveletet hajtott végre.....ez mitõl lehet? csak néha lép ki:S
Davidus
jaja AA a kulcs😊 sokkal szebb vele a játék

V9ykn8_TZL0

cenobite
FAT32-bõl mivel tudom legkönnyebben átrakni NTFS-be a rendszert? És ha átrakom, az adatok megmaradnak?

gamertag: kenobita

Laza
En probalgattam mindent (3Gh P4, 1Gb 400 RAM, 6600GT), de HDR nelkul olyan 'elettelen' az egesz 😊
Vagy csak tulsagosan megszoktam az elso 3 ora alatt?! 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Davidus
Illusztáció

susnyás

torony😊

imperial city

gyönyörû és a 25fps-nek köszönhetõen már bele is tudom élni magam😊

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Na felraktam kipróbáltam. Hát az állam leesik baze.
9800pro + Barton 3000+ mediumot detektált az elején de rátoltam a bloom effektet meg 2x aa -t, hát esküszöm a screenshotok semmit nem mutatnak abból milyen gyönyörû a játék.
Egy gondom van amit már más is írt, hogy amikor egy ellenfél meghal a csatában belassul 1fpsre valami effekt miatt. Azt hogy lehet kikapcsolni ? Erre válaszoljon valaki pls aztán megyek is vissza játszani 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PiszkosFred
Morrowind 2002ben jött ki. Még most sincs hozzá, csak 80-90%os. Na akkor gondolkozz ;] Hozzáteszem, lényegesen egyszerûbb dolguk lesz most a srácoknak, a párbeszéd nem linkelt mint volt a MWben, és a könyvek egy része is újra feltûnik. De még ezekkel a "könnyítésekkel" is hosszú, úgyhogy porold le a szótárt, vagy iratkozz be egy gyorstalpaló tanfolyásra, mert nem holnap lesz hozzá magyarítás.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Eisenhower
<#lama> nem azt mondtam hogy holnap lesz-e hanem valamikor... n00b

CarajoEsp
Oké. Akkor már ketten vagyunk.😄 Nah nemsokára lent lesz, majd pakolok fel pár képet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

😄D

PiszkosFred
Neviccelj, egész TES sorozatot félredobnám egy BGE 2ért, ha szinvonalában hozza legalább az elsõ hangulatát és varázslatát ;]

DNS5000: estére meglesz, relax

deep
de lesz magyarosiasítás, már holnap. Kis szerencsével még ma este elkészülnek vele a srácok<#wilting><#lama>
Davidus
tesztelgettem a látványt és szerintem az AA+Bloom jobban néz ki mint a HDR. Persze ha lenne über gépem akkor 1280x2014+HDR... de nincs😊

XP3200+6600GT(550/1100)
Az alábbi beállítások mellett 25-30 fps kültereken
1024x768+Bloom
4xAA(nagyon megdobja a kátványt!)
minden árnyék kikapcs
textúra large
víz tükrözõdés kikapcs
grass distance minimum! nekem a fél méteres fûcsomók nem érnek meg -10 FPS-t😊 ha bika gépem lenne akkor se biztos hogy bekapcsolnám

akinek hasonló gépe van az próbálja ki nekem bejött😊 na többet nem grafikázok😛

V9ykn8_TZL0

Eisenhower
hát nem vagyok nagy rpg játékos de ez nagyon ottvan a szeren, magyarosítás nem lesz véletlen hozzá? englisül alig tudok ^^ egyenlõre nagyon tetszik 😊

deestroy
Kajmááááán

deep
No protection
[Jakuza]
Nem vedelmimeghajtos. 😛

deestroy
Sziasztok! Már elfáradt a szemem az ólvasástol.... nem látom sehol hogy írtatok- e volna arrol hogy a Game védelmimeghajtós- e!!?? Légyszi válaszoljon vki aki már tolja ezt az istent! Estére már remélem én is tolom......

deep
Mekkora LOL😄D
BSA kiterjesztésû fájlokat tesz fel😄D
B@dsector
sehol semmi, én is azt figyelem 😞
CarajoEsp
Hmm..., most megkérdem, hogy honnan tudtad, hogy az egyik kedvenc játékom😄
Igen-igen, addigra kijön, és mikor 40 leszek, addigra itt a Tes5😄

meg mindig nincs 84.25 forceware?

May the force serve you well!

PiszkosFred
6600gt jó kis kártya, fõleg ha van alatta lóerõ is. Nem lesz azzal hiba.

PiszkosFred
Remélem 21. sznapodra kijön a BGE2 is, ha már hozzád idõzítik az általam nagyon várt játékokat ;]

Figyi Fred a remény hal meg utoljára😄
Sajnos igazad volt de legalább egy 6600 gt 30 körül már hét elején meglesz tudom nem csúcs de AGp-s kell és lassan azok kimennek
oké kösz én is így gondoltam csak azért valami lézzelfoghatóbb hibaüzenet is jól eseett volna
PiszkosFred
Most mondjam hogy már tegnap este ezt szajkóztam, hogy a gef2-3-4 széria nem jó, de a cimboráddal nem hittétek el, sõt még majdnem én voltam a hülye? ;] Remélem hogy titkon számítottál rá, és így nem olyan nagy megrázkódtatás. Jó kártyák a titaniumok, de kifutották magukat az évek alatt...

Próbálkozz azért, hátha nem a kártya miatt van, de ennek minimálisnál is minimálisabb az esélye.

Kandurex
Pár szót. Tulajdonképpen kellemes játéknak ígérkezik, még a harc is megfelelõ. De a grafikával, valahogy nem vagyok kibékülve. Amikor elõször kiléptem a szabadba....hááááát.....rezeg a léc, ilyen mosott tájat 😞 HDR túl színessé teszi, bloom elmosottá 😞 úgy általában a belsõ terek grafikája megfelelõ, de külsõ 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

deep
Jah, not supported.
deep
Bázzeg, most ért le otthon. Melóhelyen vagyok és VNC-vel épp csomizom ki az otthoni gépemen😄DD
Utána telepítem, konfigolom, mire hazaérek, csak a NEW GAME-re kell entert nyomnom😄DD
Imádom a technikát😄
Emberek!

Inditásnál ezt írja ki:

A(z) Oblivion hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
bla bla bla

Ez a videókártya miatt lehet? Ami jelen esetben egy 128megás geforce 3 titanium
ati2002
Azért az nem semmi, hogy egy ezeréves alaplap+proci hogy elviszi, igaz a GT végzi a nagy munkát, de akkor is. Úgyhogy idén még nem kell nekem A64...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

kill3r22
ki az a szöke haju?? elsöre aszittem Songoku...😛😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Eisenhower
napot. na most megyek és végre kipróbálom a gémet. remélem tutkós^^

akkor nemcsak nekem tünt úgy hogy az 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CarajoEsp
Noh, nekem is kb ilyen gépem van, szüval most megdobbant a szívem😄
Azért nem semmi, hogy a Bethesda 20.szül napomra meglepett egy játékkal😄

deep
Akkor fullra baszhatsz mindent😄
ati2002
Nekem HIGH-on megy, HDR-el, AA nélkül, amúgy minden bekapcsolva, max látótávolsággal és valami gyönyörü. És nem szaggat. Nagy ritkán beröccen, de kit érdekel?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Mr_no_NaMe
Amd Athlon xp 3000+...2200-õn megy szal nem lehet annyira rossz.
cenobite
Erre én is kíváncsi lennék...

gamertag: kenobita

deep
miután az az ajánlott kari, illenék fullon mennie, proci milyen alatta?
éntõlem ezt kapja adrága(hátha jó a harc):AMD Athlon 64 3000+,1 giga 400-as ram,X800.Csak megy rajta 1280*1024 mediumban 2*AA-val

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!