The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emberek!
Inditásnál ezt írja ki:
A(z) Oblivion hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
bla bla bla
Ez a videókártya miatt lehet? Ami jelen esetben egy 128megás geforce 3 titanium
jah a videokártya se jó, meg lehet hogy a proci is kicsi. nekem a vidkártya még támogatott lenne (r9700), de a proci csak 1.2-es és rögtön win-es hibaüzivel eldobja magát. régebben volt ilyen a richard burns rally-val és akkor azt sakkoztuk ki, hogy mindenképpen kell neki az SSE támogatás. utána kiadtak hozzá egy noSSE patch-et és vígan ment a gépemen.
szóval a lényeg mégegyszer: proci miatt is lehet a hibaüzenet..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
En Low-ra vettem le es ugy tokeletes volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A VGA meghajtoszoftvereben meg allitsad be az AF-et is es akkor lesz az igazi.
HDR-el rondabb sokkal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
V9ykn8_TZL0
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gamertag: kenobita
Vagy csak tulsagosan megszoktam az elso 3 ora alatt?! 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
susnyás
torony😊
imperial city
gyönyörû és a 25fps-nek köszönhetõen már bele is tudom élni magam😊
V9ykn8_TZL0
9800pro + Barton 3000+ mediumot detektált az elején de rátoltam a bloom effektet meg 2x aa -t, hát esküszöm a screenshotok semmit nem mutatnak abból milyen gyönyörû a játék.
Egy gondom van amit már más is írt, hogy amikor egy ellenfél meghal a csatában belassul 1fpsre valami effekt miatt. Azt hogy lehet kikapcsolni ? Erre válaszoljon valaki pls aztán megyek is vissza játszani 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
DNS5000: estére meglesz, relax
XP3200+6600GT(550/1100)
Az alábbi beállítások mellett 25-30 fps kültereken
1024x768+Bloom
4xAA(nagyon megdobja a kátványt!)
minden árnyék kikapcs
textúra large
víz tükrözõdés kikapcs
grass distance minimum! nekem a fél méteres fûcsomók nem érnek meg -10 FPS-t😊 ha bika gépem lenne akkor se biztos hogy bekapcsolnám
akinek hasonló gépe van az próbálja ki nekem bejött😊 na többet nem grafikázok😛
V9ykn8_TZL0
Igen-igen, addigra kijön, és mikor 40 leszek, addigra itt a Tes5😄
May the force serve you well!
Sajnos igazad volt de legalább egy 6600 gt 30 körül már hét elején meglesz tudom nem csúcs de AGp-s kell és lassan azok kimennek
Próbálkozz azért, hátha nem a kártya miatt van, de ennek minimálisnál is minimálisabb az esélye.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utána telepítem, konfigolom, mire hazaérek, csak a NEW GAME-re kell entert nyomnom😄DD
Imádom a technikát😄
Inditásnál ezt írja ki:
A(z) Oblivion hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
bla bla bla
Ez a videókártya miatt lehet? Ami jelen esetben egy 128megás geforce 3 titanium
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azért nem semmi, hogy a Bethesda 20.szül napomra meglepett egy játékkal😄
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!