The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj, h eddig akárhánydrivert kipróbáltam, csak a 56.72-es mûködött! és félek feltenni ezt a drivert! de szeretnék jáccani, és ugye egy põróbát minden megér

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

és a sima X800-ra azt írja hogy ez GTO[szép lenne ha igaz lenne

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Fejes021
vagy szedd le a kodek pakkokat

http://www.panoramio.com/user/518310

Sheltem
Vki segíjjen má hogy az oszlopok ne lángoljanak nálam 😞 Mi a lófasz lehet a parancs? (már csak ott lassul le 1fpsre)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fejes021
akkor passz. Lehet hogy driver frissítés segít. van kicsivel lejjeb direkt oblivion driver

Ezen a stress test oldalon minden pass,a legtöbb zöld csík ami hiányzik 2 a vidk-m meg full-ig felment.megvan a minimum és recommended is(bár az 1.8-as Athlon 64-re azt írja Performance rated at 3.0

õõ bocs! nem 2754, hanem s754

daemon toolst használok, amd athlon xp 3000+ 2754- esem van, és egy fx 5600 as kártyám. a kártya tudom, h gyenge, de elméletileg ezt támogatja

deep
Na hát kipróbáltam.
Az ajánlott konfiggal toltam minden fullon, 1024*768ban 2x-es AA-val. A külsõ tér iszonyúan szaggat😄
De a játék zseniális.
STREEX
VAKON JELenik meg a játék és csak hang van?Indítsd el windowed ben ne full screen-ben.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bepe79
nVidia ForceWare 84.25 TES4😮blivion optimalized video driver:

ftp://download.nvidia.com/Windows/84.25/84.25_forceware_winxp2k_international.exe

Suzuki Swift GL 1.3

Sheltem
Milyen videókártyád / procid van?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

háháháháhá:27/96 fájl😞.Az csak holnapra lesz meg😞.ÍTélleg várom jó-e.

Fejes021
daemon tools

segítsen valaki plz! így nem tudok jáccani! van valami crack, vagy bármi, ami javítja ezt a hibát! reloaded-os verzió van meg

drop
na én ara leszek kiváncsi hogy
megcsináltam a tesztet és ajánlot felet vanminden és hogy fog futni

Lobsterman
Haha. Leteszteltem 4 játékot ezzel a SysReqLab-el, és mindegyikre kijött h a minimum megvan, az ajánlott nem, és ezek közül 3-al már játszottam és semmi bajom nem volt. Ez is csak el fog futni akkor.
Majd holnap megszerezzük 😄

Sheltem
Nem tudok továbbjutni úgy belassul ott... Tuti valahogy ki lehet kapcsolni azt a lángoló effektet a szobroknál 😞

raziel.
hm nekem türhetüen megy ha ugy állitom be

viszont egy dolgo zavar...kint megyek a mezõn😊 és folyamatosan jelenik meg pl az alj növényzet...szoval látotávolság kicsi, lehet valahol állitani ?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

sziasztok! az lenne a problémám, h a játék elindul, de mikor rámegyek, h new game, és lemegy az a video vagy mifene, akkor kilép a program, és jön a windows hibaüzenet, h az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leállt ... mit tudnék kezdeni ezzel? találkozott már valaki ilyennel?

Sheltem
valakinek ötlet #7463 ra?

PiszkosFred
Nem, ez csak tipp, hogy túl vagy terhelve. Látva az elõzõ párszáz kommentet, sokan küzdenek az "elhízás" e fajtájával...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

meg a thief guildet se találtam, csak a harcosat, az meg nemkell nekem

Sheltem
Ilyen parancs nincs is az ini fileban 😞

PiszkosFred
Nem is fogod. Majd õk keresnek meg ;]

Tojesz
mindjárt játszok én is😊
Csak elõtte még megtanulok😛😛

melyik városban van dark brotherhood?( lehet lámi a kérdés de nem találtam meg😊 )

Sheltem
Köszi és ez melyik cfg fileban van ?

Tojesz
Yeltzin
flaming statues=0

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

kill3r22
minjárt csinálok dhotokat csak adjatok oldalt ahova fel tudom tölteni és be tudom ide linkelni...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
ez biztos?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Sheltem
Hát ez óriási.... Kurvajól elvoltam a játékkal fut mint a mesében erre odaérek Kvatch városa mellé és egy lángoló szoborszerü valami felé ha nézek 1fps kb. Az melyik effekt lehet a menüben hogy ki tudjam kapcsolni ? 😞

PiszkosFred
Dobálj le valami cuccot, minden zsebed tele van tonnányi marhasággal 😄

Hello... F-sza játék ez kétségtelen de azt nem értem hogy csak nekem ilyen kihalt vagyis nem támadnak rám mikor mek a városok közt (nem úton)? Egyszer rám támadt egy farkas azóta semmi... Mindig keresnem kell romokat... Ennyire kihalt a külvilág vagy csak túl alacsony szintû vok és kevés szörnyet tud generálni?

A FAQ-ot csinálja valaki?

kill3r22
gyerekek valami gondom van....jáccok és a karakterem mindha beakadna és hiába nyomom a W-t semmi....please help

PiszkosFred
Van másik megoldás. Nem várod meg amíg magától lép ki, hanem te logoutolsz mondjuk 10 percenként... Egy szûz windows sokmindent meg tud ám oldani, ha hiszel benne, ha nem.

nem valami másmegoldásnak kell lennie 😞
PTW
mondom, windows reinstall

nemtom nekem kezd elegem lenni 😞 annyira szép a játék hogy szinte wow de folyton kilép X idõközönként......idegesít 😞 codeck már nincs fent a gépemen heelp valaki pls4!!!
ZsZso
(csernobili hangyáról van szó)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

b-type
😊))
csak ha nem olyan beállítottságú a karaktered. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ferro_TwL
Valahogy az egész Elder Scroll sorozat kimaradt az életembõl, de ezt a gamet annyira "hypoltátok", hgy gyorsan letöltöttem és kipróbáltam.
Azt tuti, hogy jó kis játék ez, a grafika nagyon ott van, bár az árnyékok marha bénák, fõleg a karaktereken.
A kari generáló szintén jó, de olyan béna pofákat lehet vele néha csinálni, hogy röhej😊
Ezt a játékot FPS-ben kell játszani nagyon arra van kitáláva és tényleg jópofa így is, bár nagyon nem bírom az FPS-ket (nemtom mitõl de marhára megfájdul tõlük a fejem), ezzel siman el tudok játszani.

Szóval eddig bejövös a játék, bár van benne egy pár béna dolog. Pl ez a max teherbírás nagyon hülyén van megcsinálva. Le kellett dobálnom egy csomó cuccot abban a kis monostroban, aztán elmentem az egyik városba ott eladtam ami nem kellett aztán vissza. Vagy 4-szer eljátszottam mire el tudtam adni az összes cuccomat.Ez nagyon béna volt. Meg ez az aréna is elég necces, simán nekiáll az ember fogadni, persze elõtte lementi, aztán egy kis idõ alatt simán össze lehet szedni pár ezer aranyat ami az elején nagyon jól jön és viszonylag gyors is , csak marha uncsi.

Ja és lenne pár kérdésem:
A szintlépés rendszerrõl nincs valami leírás, mert bár léptem már szintet nem nagyon vágom, hogy is megy pontosan?
A spellekrõl detto kéne valami mert olyan kevés infot ír ki róluk fene se tudja tulajdonképpen mit csinálnak.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

öcsém még életemben nem loptam ennyit játékban mint most 😄(volt is párszor nagy rohanás😊)
nagyon g*ci dolog kirabolni pár szerzetest? 😄DDD

http://thenamelessphoto.com/

Viktorr
Ha kíváncsi valaki hogy hogy fog futni a gépén a játék akkor klikk ide:
http://www.srtest.com/referrer/srtest

1ként minden játékot lehet tesztelni
Rakjátok be a FAQ ba!

Kandurex
Várj egy kicsit

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Egy hangyafasznyit bonyolultabb a dialógus rendszer, mint a Diabloban... <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laza
Mint Morrowindben, tehat eleget 😊
Diablo 2-nel joval tobbet....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ZsZso
nem, csak bibis ... kell hozzá még vmi fix, hogy mûködjön.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.