The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r22
hozzátenném hogy nagyon akadt igy ha a földet nézem akkor 25-30 fps...de ha felnézek akkor 0-1 2-5 attol függ valahol egész szép 15 fps..

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[Jakuza]
Off
Na meg erre valaszolok.

Tesztprogramok alatt kihajtja mindket kartyat az a proci is, de....
Jatekoknal szamolni kell AI-tol sok mindent, ezert ott szerepet jatszik a processzor "ereje" is.
Meg szerencse, hogy jol lehet a mostani processzorokat tuningolni. 😛
Meglatasom szerint, ha feltudod huzni azt a procit 3400+ kornyekere, akkor mar boven eleg lesz az Oblivionnak is, 2800+os alaporajellel mar konnyen lehet, hogy nem, foleg a kicsi cache miatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kill3r22
1024x768 4AA és elvileg mindent felhuztam....maxxra de nem hiszem hogy ez lenne a full grafika...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

sziasztok!
lehet h én vagyok ennyire láma de fegyvert h a hmm lehet váltani?
mert felszedtem egy csomót de erre még nem jöttem rá

magus
egy utolso kerdesem lehet? ugy tunik otthonosabban mozogsz a temaban mint en. egy 2,8+os sempronba erdemes 6800gt-t vagy kesobb esetlet 7600gt-t venni, vagy ugyse hajtana ki?

mennyit gyrosit az uj forceware?

May the force serve you well!

drop
szia milyen gépen tolod
proci mem vga

ok! bocs srácok az offért! de köszi a segítséget

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

[Jakuza]
Olvasd EZT el, ezek a kartyak kerulnek 50k-ba korulbelul.
Ennel csak dragabbak vannak jobb teljesitmennyel, vagy olcsobbak de lassubb teljesitmenyuek.
De mar elobb leirtam mit vennek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ilyenem van, ha nem vársz tõle csodát, akkor megéri az árát. Az Oblivion is elmegyeget rajta, simán játszható, és még csak nincs is minden minimumra húzva.

Kupo
Hát nem tudnék soka, mivel még csak suliba járok, és most nicsn is sok pénzem, szülinapra akarok egyet kérni, és nyáron kéne dolgozni menni. 😄
Mondjuk bocs az OFF-ért.

bepe79
Aldrin: Gyere át ide: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=105254&st=270 és itt ONtopic is leszel, meg 100%, hogy kapsz segítséget, és hogy jó segítséget kapsz!

Suzuki Swift GL 1.3

[Jakuza]
Mondjuk egy Saphire X800GTO2 ?
Ha szerencsed van megy akar egy X850 XT szintjen.

és ha én 50000et akarok? akkor milyet vegyek? nem akarok megint szart venni

Kandurex
Ezek milyen beállítások mellett születtek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eisenhower
attol függ mennyit akarsz rá áldozni... ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kupo
Nekem is FX5500 van, keresek már jú kártyát, asszem egy Club-3D Radeon 9550 256 MB-osat fogok, úgy hallottam az jó.Szerintetek?<#confused>

Hali!

Rossz hír érkezett a CD Galaxistól. Mindazok akik elõrendelték az Oblivion Collector's Edition dobozt, nem biztos hogy kapni is fognak belõle. Már le is vették a rendelhetõ cuccok közül. Azok reménykedhetnek, akik Február legelején rendelték elõ, mert nekik talán még jut (bár nem tudják garantálni). Újabb szállítmány a forgalmazó szerint nem várható!

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bár ez nem idevaló téme, de azért egy tippel megdobhatnátok

[Jakuza]
Ugy, hogy veszel egy rendes VGA-t.

és akkor 50 rongyért milyen kártyát vegyek? monnyuk holnap? pci-e

kill3r22

bepe79
Hát, a game szvsz erõsen VGA-függõ, tehát az FX5600 nem lesz túl jó neki. Ha a VGA memóriabusza mondjuk 64 bit-es, és emellé társul mondjuk 64 v. 128 MB RAM, ami ma már szintén kevés a VGA-ra, akkor az sz@r ügy.. <#sir>

Suzuki Swift GL 1.3

Davidus
új driver

V9ykn8_TZL0

basszus! most erlindult a játék, de olyan szinten szaggat!!! nem hiszem, h a videokártya miatt nem megy ennyire! régi, meg minden, de most mondta az egyikõtök, h ati 9600-as kártyán elmegy! márpedig annál az én 5600-asom éppenhogy csak rosszabb! és nekem több memoriám van, meg a processzorom is gyorsabb! jóval. és minden minimumon van, 640X480, de nem megy 6 fpsnél gyorsbban! hogy tudok gyorsítani rajta???

raziel.
köszi, mert kicsit idegesitõ hogy futok aztán akkor nõ ki a fü stb...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

kill3r22
asszem inkább linkelek...bocs hogy lassan megy de modemmel nyomom...😊

Davidus
grass distance vagy valami ilyesmi az optionsban

V9ykn8_TZL0

kill3r22

PTW
simán optionsben distance trees,grass távolság stb.

ezeken felül .ini-ben meg lehet tuningolni hoyg jóval nagyobb legyen a fû kirajzolási távolsága

bepe79
Ezen esetben ATi tulajok számára az NGO hivatalos web-lapjáról is leszedhetõ:

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=9&go=giveme&dwn_id=267

NGO ATI Optimized Driver 1.6.3 (Boost Catalyst 6.3) [ http://www.ngohq.com/ ]

Suzuki Swift GL 1.3

kill3r22
nekem az az érzésem hogy hiába állitom a grafikát nem változik semmi..nem tudom miért..

kill3r22
nah szépen sorba nyomatom a shotokat....ennél feljebb nemraktam a grafikot...

1024x768 4AA

asszem mostmár jólesz! feltettem egy másik drivert! most kíváncsi leszek, h rendesen összerakja e a képet az új meghajtóval! eddig nem mûködött semmi az újabbakkal

raziel.
srácok az mitõl van hogy megyek kint és elöttem töltödik be pl az aljnövényzet és kurván zavar...lehet állitani valamit rajta?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

deep
Jó kérdés😊
BEAST
az aréna hatalmas fun lett sztem 😊 ... a történet jó ... most is csak pár percre léptem ki amíg megmutattam a családnak hogy még élek és néha táplálékot is veszek magamhoz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

thx!

bepe79
WTF <#merges2> Hát az meg hogy lehet? <#ijedt>

Suzuki Swift GL 1.3

deep
Heh, corrupted a file😄Legalábbis nekem nem teszi fel.
Fejes021
ja bocs, összetévesztettelek Aldrinnal

http://www.panoramio.com/user/518310

VRSDM
sztem totál reális, bár nekem még nem hozta meg a postman ( origizek )...
szoval sztem ez totál lehetséges, valóságban sem támad rád minden sarkon egy tigris... még a dzsungelben is keresni kell minden féle állatot, szoval ne aggódj, mellesleg menj le egykét dungeon-ba biztos telelesz tápos monsztákkal 😄

u dont have to listen anybody else but me

én 132kb/sec-el szedem😊

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Voltan
Hát, basszus, ez nem is igaz. Athlon 1600-on 512 Rammal, Radeon 9600-on elindult, és még csak nem is fut olyan rosszul, sõt! (Igaz, még csak a börtönben vagyok, és persze low beállításokkal, de még így is kegyetlen.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fejes021
öcsém, akkor úgy mondom, hogy a géprõl TÖRÖLD le a kodek pakkokat

http://www.panoramio.com/user/518310

jah hogy nem nekem szolt😊bocs

Vki segítene? "F-sza játék ez kétségtelen de azt nem értem hogy csak nekem ilyen kihalt vagyis nem támadnak rám mikor mek a városok közt (nem úton)? Egyszer rám támadt egy farkas azóta semmi... Mindig keresnem kell romokat... Ennyire kihalt a külvilág vagy csak túl alacsony szintû vok és kevés szörnyet tud generálni?"

Davidus
10kb/sec? a fél világ ezt tölti?😛

V9ykn8_TZL0

mit szedjek le?Le sincs töltve csak a 29-est szedi a 96 fájlból😄.Öcsém kicsit el vagy tévedve

bepe79
NGO ATI Optimized Driver v1.6.3 Based on ATI Catalyst 6.3:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1354

Suzuki Swift GL 1.3