The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Na meg erre valaszolok.
Tesztprogramok alatt kihajtja mindket kartyat az a proci is, de....
Jatekoknal szamolni kell AI-tol sok mindent, ezert ott szerepet jatszik a processzor "ereje" is.
Meg szerencse, hogy jol lehet a mostani processzorokat tuningolni. 😛
Meglatasom szerint, ha feltudod huzni azt a procit 3400+ kornyekere, akkor mar boven eleg lesz az Oblivionnak is, 2800+os alaporajellel mar konnyen lehet, hogy nem, foleg a kicsi cache miatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
lehet h én vagyok ennyire láma de fegyvert h a hmm lehet váltani?
mert felszedtem egy csomót de erre még nem jöttem rá
May the force serve you well!
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Ennel csak dragabbak vannak jobb teljesitmennyel, vagy olcsobbak de lassubb teljesitmenyuek.
De mar elobb leirtam mit vennek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mondjuk bocs az OFF-ért.
Suzuki Swift GL 1.3
Ha szerencsed van megy akar egy X850 XT szintjen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rossz hír érkezett a CD Galaxistól. Mindazok akik elõrendelték az Oblivion Collector's Edition dobozt, nem biztos hogy kapni is fognak belõle. Már le is vették a rendelhetõ cuccok közül. Azok reménykedhetnek, akik Február legelején rendelték elõ, mert nekik talán még jut (bár nem tudják garantálni). Újabb szállítmány a forgalmazó szerint nem várható!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Suzuki Swift GL 1.3
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
ezeken felül .ini-ben meg lehet tuningolni hoyg jóval nagyobb legyen a fû kirajzolási távolsága
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=9&go=giveme&dwn_id=267
NGO ATI Optimized Driver 1.6.3 (Boost Catalyst 6.3) [ http://www.ngohq.com/ ]
Suzuki Swift GL 1.3
1024x768 4AA
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szoval sztem ez totál lehetséges, valóságban sem támad rád minden sarkon egy tigris... még a dzsungelben is keresni kell minden féle állatot, szoval ne aggódj, mellesleg menj le egykét dungeon-ba biztos telelesz tápos monsztákkal 😄
u dont have to listen anybody else but me
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://www.panoramio.com/user/518310
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1354
Suzuki Swift GL 1.3