The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Bocs igaz ezt kihagytam 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PiszkosFred
Meg mágikus tárgyakat feltölteni (recharge)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tormy
De kar pedig marha jo feature lenne. 😄

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Aragorn10
Nem tudod megidezni csak enchantolni tudsz a lelkükkel.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Erdekes, a64 3000+, 6800 gt, szinten 1 giga ram, hasonlo beallitasok es tok ugyanilyen fpseim vannak... Meg egy kis aniso van rajt, meg bloom, oszt csokolom.

Egyebkent ha mindent feltolok maxra, akkor nezegelodve 20 fps. (Fort Ashtol Cyrodiil fele elboklaszva, az ut baloldalan, egy sziklarol a varost nezve.) Erdobe bevagtatva 6-12 fps. Ezt a morrowind az ajanlott konfighoz hasonlo gepen minimumhoz kozeli beallitasokkal, es feles latotavval tudta. 😊

Aragorn10
Az elsõ kérdésre tudom a válasz várakozz egy napot és menj vissza megint beszelgetni a csajszival,aztán megint várjál egy napot és megint beszélj vele már nemtudom meddig kell ezt csinálni de ugy kétszer háromszor aztán mehetsz tovább.
A lemerülés meg akkor van ha egy fegyver enchantolva van ami azt jelenti, hogy fel van töltve extra mágiával amivel nagyobbat sebez(pl.:tûzsebzés, fagysebzés stb.),és meg van határozva,hogy meddig használhatod ezt a tulajdonságot és ha lemerül fel kell tölteni de, hogy hol arra még én sem jöttem rá.

tormy
Varj ugy erted hogy szornyeket amiket soul gembe elfogtunk meg tudunk kesobb idezni?

PyRex
help (láma kérdések 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Én elõször a fõ irényvonalat követve szerteném játszani a játékot. Ott tartok, hogy miután Martint elvittem a templomba, egy faszi megbíz, hogy szerezzek meg egy könyvbõl 4 kötetet. Na ezen túl is vagyok, de uténa nincs tovább. Mit kell csinálni? Nincs aktív Quest és ha visszamegyek a templomba, akkor sem történik semmi, hiába is beszélek akárkivel.

2. Hogy kell varázsolni? Mit jelent az, amikor egy kék pont van a varázslatnál és nem tudom kiválasztani?

3. Mi az, hogy lemerülnek a fegyverek? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Aragorn10
Egyszerü.Szerzel soul gem-et, több fajta van, van nagyobb és kissebb is.
Aztán veszel egy soultrap varazslatot(spell-t).Majd amikor nekedtámad egy szörny és elkezdesz vele harcolni, még mielött meghal varázsolj rá soultrap-et és utánna öld meg.Ha volt nálad olyan soulgem amelyik tárolni tudja a lelkét akkor már csak el kell vinned egy enchanter-hez akik általában a mages guildban vannak.

Hunnenkoenig
Most talaltam. Hogyan nezzük meg az FPS-t Fraps nelkül?

"~" to enter the console
"tdt" to see your fps

Kandurex
"A kapukövekkel bárhol, bármikor enchantolhatsz (klikk a kõre, tárgy kiválaszt, név megad és kész is). A soulgemes cuccokhoz már asszem külön enchanter NPC kell, Mages guildben tuti van valaki."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Hogyan lehet enchantolni a fegyvereket? Valaki leírná mi a menete?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aragorn10
"Drizz" is jobban szerette a napfényt <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

jpg nagyon elmossa nincs ertelme

May the force serve you well!

Vááááá, mondhattátok volna korábban is. 😄 Köszönöm mindenesetre mindnyájótoknak.

Lobsterman
használj Fraps-et

tormy
Valaki mondja meg hogyan tudom FPS-t kiiratni please.

tormy
HOGYAN tuidom kiiratni hogy mennyi AZ FPS-em jatekban?

kill3r22
aludj eggyet a játékban...vagy csak Simán WAIT elj

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
Feküdj le 😊 (vagy t)

Én is elakadtam. Choral mágus küldetés: asszondja a mágus luvnya, hozzak neki el egy könyvet a közeli dombról, meg is találom egy összeégett fazonnál, visszaviszam, a luvnya 1 nap múlva bejelenti, hogy menjek vissza a hegyre +ba add egy tekercset, hogy mit is kell csinálnom a hulla környékén, de nem igazán jövök rá 😞 tipp?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aragorn10
nyomj T-t aztán ott nézd meg az idõt és ha éjszaka van akkor válassz ki annyi idõt amennyit várni akarsz és máris reggel lessz<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ilyet még nem láttam játékban. Martin testvér lemaradt tõlem, mert én utat rövidítettem, de õ nem volt bátor hozzá. Na mondom lemaradt, vele se találkozok többet. Megyek a nagy semmi közepén és egyszer csak valaki feltûnik a távolban. Hát a Martin testvér lóháton baktat utánam.<#vigyor3>
Úgy látszik ha én gyors vagyok, az NPC lassabb akkor fog egy lovat és utánam jön, nagyon tetszik....
kill3r22
nemtudnád JPG be???? mert modemes vok...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Aragorn10
Valak imegcsinálta már a paranoiás idiota elf küldit?? Az idiótának meg kell figyelni három személyt mert azt hiszi ,hogy kémkednek utánna és lóvét ad érte aztán meg meg kell ölni õket de én szóltam az õröknek akik szépen legyakták gyilkosságra való uszítás miatt<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>LOL
Aztán a háza az enyém lett persze a cuccaival egyyütt<#vigyor5><#vigyor5>
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hol lehet feltölteni a lemerült enchantol-t fegyvereket?? Várom az ötleteiteket<#vigyor5>

Hát, ha valaki végre elárulja hogy lehetne, hogy végre nappal legyen, mert még mindig nem látok semmit a szabadban, fáklyával a kezemben.<#rinya>

hat nem igazan akkar osszejonnni mind1 a lenyeg ott van

tormy
Hol talalok ectoplasmat? Nem tudja valaki? Egy kuldihez kellene 😊

na itt jol latszik az 4xAA,Bloom+4xAA,HDR kozti kulonbsegboom+4xAA
hdr
hdr

na itt jol latszik az 4xAA,Bloom+4xAA,HDR kozti kulonbseg

JuanG
remélem 1-2 hét múlva lecseng ez a grafika-videókártya téma <#banplz>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Thomeee
Tolvaj céhet hol találom meg, véletlen nem tudja valaki? :-)

Szerintem mediumon a textúrák csúnyák néhol. :S

kill3r22
ki jelenti be?

kill3r22
akkor kb ugy fog menni mint nekem

PiszkosFred
11 körül majd végignézem a mai 1000 kommentet 😄 Aztán kiderül. Õ fogja bejelenteni a HQn éjfélkor, hogy magyar premier ;] Kaptam mailben is pár képet, aki azt mondja hogy nincsenek szép nõk a játékban, az vagy vak, vagy nõs és a felesége ott áll mögötte...

PiszkosFred
6600gt, 1gb ddr400, 2.8 proc - mediummal számolok, látva a képeket, bõven elég lesz nekem a látvány.

kill3r22
télleg ésa a mai nap legjobb nöje cimet ki nyeri?

király, találkozunk 5 év mulva, sok sikert 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CS@
Áh, dehogy egyenlõre el vagyok foglalva azzal, hogy meg tudjam oldani ezt a szabadban való elég sûrûn bekövetkezõ lefagyást. Elég gáz mert ilyenkor csak a reset segít(ki gondolta volna, hogy egyszer még visszasírom a Morroban elszenvedett CrashToDesktop –okat, pedig milyen jó volt az ott rögtön indíthattam újra a játékot😊

PiszkosFred
Nemnem, elsõ helyen nálam az oroszok, második a kelet ;]

Laky
huh, megnyugodtam 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PiszkosFred
Fogsz látni, garantálom, de az a holnap nem holnap, hanem a jövõhét, szerencsés esetben az eleje, rosszabb esetben közepe/vége. Közben meg mosolyogva nézem, hogy boldog boldogtalan ezzel játszik, én meg passziánszozok ;] Btw Natasha névre fog hallgatni, Breton nõ lesz, csatamágus, mellékállásban hajóskapitány, és körözött bûnözõ... 😄

Hunnenkoenig
Nem akarok senkiben sem remenyeket ebreszteni, de ki tudtam operalni a szövegeket a jatekbol!

Fordithato allapotban vannak!

Mostmar csak egy olyan tool kell, ami visszaoperalja öket a jatekba!
A magyaritasnak nem all semmi az utjaban!

Laky
aham :\
be kéne teverznem egy proci vételét, mert ez így 2006-ban már nem az igazi 😄
egy minimum gépigényt be tudsz/tudtok rakni? köszi

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

k8bal
elõzõ irásomból kiderül hogy simán! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ALUDNI HOGY LEHET? AZ ORROMIG SE LÁTOK EL!(bocs a figyelemfelkeltõ nagybetûkért. 😛)

k8bal
1.7 GHz Intel Celeron
ATi Radeon 9550 (nincs húzva /alap: 250/200/) @ 128MB
512 MB DDR RAM @ 233MHz

ezen a konfigon egész élvezhetõen fut (15 FPS /én már folyamatosnak látom! xD/)
beállítások: 1024*768 nincs AA; medium texture; árnyékok és mnden ien gebasz ki; a látótávolság pedig középen(mindegyik); MipMap-ok ki szedve .ini-ben!
Imádom! Nagyon bejön! 100szor odaveri a Morrowindet! <#awink>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Dr4gonlord
Jaja, vannak azért fejek 😄.

kill3r22
jó bocs elirtam...😊 Te és Fred neked hogy fog menni a game????

Dr4gonlord
😄 😄 Lehet, hogy én is beöltözök battlemage-nek, mert a cucc meg van hozzá, de amúgy a verseny nagyon tetszik 😄.