The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Egyebkent ha mindent feltolok maxra, akkor nezegelodve 20 fps. (Fort Ashtol Cyrodiil fele elboklaszva, az ut baloldalan, egy sziklarol a varost nezve.) Erdobe bevagtatva 6-12 fps. Ezt a morrowind az ajanlott konfighoz hasonlo gepen minimumhoz kozeli beallitasokkal, es feles latotavval tudta. 😊
A lemerülés meg akkor van ha egy fegyver enchantolva van ami azt jelenti, hogy fel van töltve extra mágiával amivel nagyobbat sebez(pl.:tûzsebzés, fagysebzés stb.),és meg van határozva,hogy meddig használhatod ezt a tulajdonságot és ha lemerül fel kell tölteni de, hogy hol arra még én sem jöttem rá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Én elõször a fõ irényvonalat követve szerteném játszani a játékot. Ott tartok, hogy miután Martint elvittem a templomba, egy faszi megbíz, hogy szerezzek meg egy könyvbõl 4 kötetet. Na ezen túl is vagyok, de uténa nincs tovább. Mit kell csinálni? Nincs aktív Quest és ha visszamegyek a templomba, akkor sem történik semmi, hiába is beszélek akárkivel.
2. Hogy kell varázsolni? Mit jelent az, amikor egy kék pont van a varázslatnál és nem tudom kiválasztani?
3. Mi az, hogy lemerülnek a fegyverek? 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Aztán veszel egy soultrap varazslatot(spell-t).Majd amikor nekedtámad egy szörny és elkezdesz vele harcolni, még mielött meghal varázsolj rá soultrap-et és utánna öld meg.Ha volt nálad olyan soulgem amelyik tárolni tudja a lelkét akkor már csak el kell vinned egy enchanter-hez akik általában a mages guildban vannak.
"~" to enter the console
"tdt" to see your fps
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
May the force serve you well!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Én is elakadtam. Choral mágus küldetés: asszondja a mágus luvnya, hozzak neki el egy könyvet a közeli dombról, meg is találom egy összeégett fazonnál, visszaviszam, a luvnya 1 nap múlva bejelenti, hogy menjek vissza a hegyre +ba add egy tekercset, hogy mit is kell csinálnom a hulla környékén, de nem igazán jövök rá 😞 tipp?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy látszik ha én gyors vagyok, az NPC lassabb akkor fog egy lovat és utánam jön, nagyon tetszik....
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Aztán a háza az enyém lett persze a cuccaival egyyütt<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hol lehet feltölteni a lemerült enchantol-t fegyvereket?? Várom az ötleteiteket<#vigyor5>#vigyor5>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Fordithato allapotban vannak!
Mostmar csak egy olyan tool kell, ami visszaoperalja öket a jatekba!
A magyaritasnak nem all semmi az utjaban!
be kéne teverznem egy proci vételét, mert ez így 2006-ban már nem az igazi 😄
egy minimum gépigényt be tudsz/tudtok rakni? köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ATi Radeon 9550 (nincs húzva /alap: 250/200/) @ 128MB
512 MB DDR RAM @ 233MHz
ezen a konfigon egész élvezhetõen fut (15 FPS /én már folyamatosnak látom! xD/)
beállítások: 1024*768 nincs AA; medium texture; árnyékok és mnden ien gebasz ki; a látótávolság pedig középen(mindegyik); MipMap-ok ki szedve .ini-ben!
Imádom! Nagyon bejön! 100szor odaveri a Morrowindet! <#awink>#awink>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"