The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fogod, oszt kimész a kapun ahol az oblivion kapunál várakozik 3 katona, oda mész a fõnökhöz és bejelented, hogy hajlandó vagy megrohamozni Kvatch -ot, vagy segíteni, tökmindegy,...aztán roham 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Áhhh, a grafikában szerintem a legdurvább a ruhák, meg a szövetek kinézete. Valami beszarás. <#merges2>

ZsZso
FAQs módszerek se váltak be?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

LoCk
Azt a Martin papot hogyan lehet kicsalni a templomból??
Nem bírom rávenni.
Help plz.!

Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Kandurex
#8482?? Még mindig várok erre megoldás...pls, pls

Fritz Von...
Kész én feladom. Remélem, hogy ha kijön eredetiben, akkor az nem lépeget ki. Vagy ha igen, akkor félreteszem és várok valami patch-et, mert így élvezhetetlen az egész...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kandurex
Van üres üres soulgemem, meg 1 -ben lakozik egy kis takonygomboc 😄, õ mit szerencse talizmánként magamnál tartom 😄

Aragorn10
De nem ám sõõt olyan szemetek az árusok, hogy egy mondjuk 1000-et érõ kardot 100-körüli értékkel akarják megvenni. LOL

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Kandurex
Hátõ...dungeonben annyira még nem sétafikáltam, soulgemeket ilyen 40 pénzekért akarják megvenni, gyöngyhalászat meg mi?? 😄

Aragorn10
Csinálj meg néhány küldit és abból tudsz szerzni jó cuccokat aztán ha már van jó kardod és ruhád meg pajzsod akkor menj csak felderítésre mert nagyon rábaltázol!!!
Én is ráfáztam majden erre úgy ,hogy van már három igen jó kardom meg egy fasza páncélom de mégis ha hárman jönnek rám akkor már eléggé bajban vagyok😞😞

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PiszkosFred
Dungeon loot? Herbalism? (gyongy)halaszat? Töltött soulgemek eladása? (habár ez most már nem akkora biznisz, azt mondják)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ZsZso
Jaja. Köszi a "reklámot" 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Várjál már ...6 sebzésû kard? Az nem túl gyenge? Enchant?

ZsZso
Visszajöttem játékból ... ez volt az elsõ 😊 Benne van

Aragorn10
Az oké de ez nem elég lehetne több is.

Aragorn10
Csakis küldikkel meg terepfelderítéssel lehet igen jó cuccokat szerezni meg lóvét <#ejnye1><#ejnye1>

Fritz Von...
Igen lehet. 😊

SPOILER!!! (vagy nem)

A fõvárosban az arena kiváló hely arra, hogy manit szerez. Nekem most a csatákból van 6500 goldom, egy fasza leather felszerelésem, ami 10 pontot ad a skillekhez. Na és Grand Champion vagyok. 😊 A folyamatos kilépésem miatt kénytelen voltam valami stabilabb dolog után nézni.

Spoiler!

Morrowinddel ugyan nem játszottam, így az irányítás minden csínját-bínját sem ismerem, de:
most beérve a kastélyba, a sok köcsög goblinszerû izé megkarmol, én beszédülök és kb 10mp-ig semmit sem tudok csinálni, addig meg küld 3 fireballt, meg még ütöget is. No meg akkor az a pár tûzelementál vagy mi, azoknak meg annyi a hp-juk, hogy olyan 30-40mpig kellene folyamatosan, megszakítás nélkül ütlegelnem, hogy 1 meghaljon. De HÁROM jön egyszerre, akkor mit csináljak?!
Valami én csesztem el, vagy ez a játék tényleg ennyire nehéz?
Amúgy lvl5 knight vagyok, egy 6-os sebzésû egykezes karddal, és azokkal a páncélokkal amit az elhullott társaktól szereztem.

Aragorn10
Ráadásul lopni nem is érdemes mert csak néhány GP-t lehet lopni amikor meg cuccot lopsz akkor meg szinte egyszerre elkapnak ráadásul azok sem érnek sokat<#szomoru1><#szomoru1>

vannak azér még páran biztos vagyok benne😊
mindenesetre ird meg ZsZso-nak priviben, ezt kérte korábban. a hozzászolások számát tekintve érthetõ.
ugyhogy bárkinek van FAQ kiegészítése, privát üzenet ZsZso-nak.

ZsZso
Van benne paci

Kandurex
még kiegészíteném azzal, hogy, hogyan lehet pénzt szerezni tisztességesen? A küldetésekbõl minimálisan jön 😞 lopni meg nem fog egy dark elf csata mágus!

PiszkosFred
Részemrõl nagyon de nagyon köszönöm, azonnal leszedem, és az install után az elsõ dolog hogy aktiválom. ;]

Kandurex
#8482 pls ::??

Dr4gonlord
<#nyes> Jaja, a GPRS-el együt. <#vigyor>

hiba
És a terkep meg a dvd melett a dobozban hever? 😊

Dr4gonlord
<#banplz>

tormy
ORC

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Dr4gonlord
Ja igen, vannak modok is, pl.: nincs iránytû. Nagyon sok embert zavart, hogy a szájába adnak mindent, (merre kell menni, mi hol van), de a fejlesztõk belerakták, mert sok embernek nem volt kedve olvasni, tudott angolul, de nem olvasott, emiatt sokan abbahagyták a játékot, mert nem tudták, hova kell menni. Idiots. De az iránytû eléggé illúzióromboló tud lenni, de az új AI miatt, az NPC-k menek ide-oda, és ekkor jól jöhet, mert ha nincs iránytû (mivel a játék ezen része erre támaszkodik), nem igazán lehet megtalálni senkit egykönnyen, bár ennek pont ez a lényege. Az iránytû az irányt mutatja, de a radar jellege eltûnik, tehát látom, hogy észak felé megyek, de ha eddig ott bolt volt, azt már nem jelöli.
Ha valakit érdekel ez és a többi mod:
Modok

Aragorn10
Szerintem Nord.

Starfighter
Hi! Szerintetek harcosnak Nord a jobb, vagy Imperial?

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

tormy
Karakoo a nagyfarku? 😄😄

Én Morr ban is az elején császkáltam. Hangulatos volt... Elnéztem pár helyre, beálltam pár guildba aztán amikor eszembe jutott Caius elmentem az eslõ mission-ért...
Dr4gonlord
Ha meglesz a játék (hétfõn), akkor eleinte a fõküldetést hanyagolom majd eléggé rendesen, és megyek felfedezni. Angollal nincs gond, imádom a nyelvtanulást, és az Angol a kedvencem (nameg a néger angoltanárom, atomállat királycsávó 😄😄)

Aragorn10
Ja én már elég sokáig elvittem. Amugy nem vészes az angol része elég érthetõ<#nevetes1><#nevetes1>

hiba
mar regen neztem ide be a faqban sem lattam: tettek bele vegul vmi jarmuvet (lovat szamrat stb csak megint csak szaladgalni meg "teleportalni" lehet?)

tormy
IGen hihetetlenul jo a jatek, na ilye jatek kellene online, nem pedig az a szar WoW. Persze ha 5+ karakter van a kepernyon az FPS-s kegyetlen le tud menni ha kulteren mozogsz, igaz en 1280-ban ytolom full grafikan minden, es 5 NPC-ig jo az FPs de utana mar kezd lemenni.

bepe79
Amúgy itt mindenki csak mászkál lvl1-es szinttel bele a vakvilágba, vagy viszitek is a cselekményt? by the way perfektül tudtok angolul, és vágjátok, hogy mit kell csinálni? Mert én õszintén bevallom, hogy ugyan pongyola nyelven tudok angolul, meg szakmai nyelven beszélni angolul, de ez még édes-kevés lesz ehhez a játékhoz, és nem fogom tudni csinálni a questeket.

Suzuki Swift GL 1.3

LegionarR
egy alvás mindíg jót tesz a szervezetnek 😄DD

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

ehh ez a játék isten!!! 😄
Már vagy 5 órája játszok és még mindig 1-es lvl vagyok :p De nem zavar 😄

Aragorn10
Amúgy ez az egy dolog ami nem tetszik a játékban, hogy szinta mindent lovéért lehet megszerezni.Pl.:amikor elkezdesz egy küldit és jópár csontit levadászol visszamész és pont annyi lovét kapsz amit el is cseszel a felszerelésed javítására.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Hunnenkoenig
Na legalabb egy valaki :-)

FAQ-ba is mehet!

DonnieBrasco
Na kipróbáltam ATI-ra ezt az NGO drivert... egy félóra az életembõl az ördögnek 😞
Nagyjából megfelezte az FPS-t amit az Omega driver tudott. LOL...😞

De legalább megtweakeltem az Omegát, úgyhogy most 4xAA, 8xAniso, 1280x1024, fûárnyék és önárnyék kivételével minden maxon (igen, fûlátótáv is max!!!) stabil 25-30 vagy efeletti FPS van szabadtéren 😊 király!

DB

A ti kung-futok nem erős!

PiszkosFred
Figyelek mester, már korábban felírtam a fontos dolgokhoz ;]

Aragorn10
Szerintem nem én még sehol nem láttam ....

Hunnenkoenig
Ok, akkor utoljara, mert ugy latom nem figyel senki, csak a levegöbe dumalok...

Konzolba "tdt" ("" nelkül termeszetesen) az FPS kiiratasa.

"setdebugtext 12" - "tdt" csak az FPS-t irja ki a többi adat nelkül

1-34 debug konzol van. Tehat "setdebugtext 1-34"

PiszkosFred
Hát passz, én még nem játszok ;] Gondolom a mágus céhben - mint kizárólagos enchanterek - van valaki aki segít, de ha nem is ott, a környékén legalább.

Kérdés: minimapra lehet commentezni? Vagy valami valami ingame note lehetõség? Akár naplóban, akár máshol? Vagy hagyományos papír+ceruza... ?

Fritz Von...
Hozzászólás utáni 5. alkalom...
A büdös rohadt életbe...

Aragorn10
Amugy a lemerült fegyvereket hol tudom feltölteni mert egyszer már találtam valakit de már elfelejtettem hol ??

Fritz Von...
Nem hiszem el, hogy minden egyes kill után menteni kell...
Most kint a faluban halakat akarok ölni egy quest miatt és egyszerûen állandóan kilép a game...