The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
NA az biztos valami ferdeszemu "keleti" karakter lesz az tuti. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CarajoEsp
Köszi, igen Soundstormos, de most, hogy visszaraktam defaultra(az egész ini-t, mert valami ott állítódott el), megjavult.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Looserke
de ha már itt vagy lenne egy kérésem...mivel te vagy az egyik legnagyobb Elder Scrolls fan, szívesen látnék egy shotot a holnap kézhez kapott játékoddal csinált elsõ karakterrõl...

PiszkosFred
CS@ mester, megnézted már a videón levõ hajót? Összkomfortos? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezzel csak egyetérteni lehet!!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

PiszkosFred
Proci necces lehet, de egy próbát megér... De készülj fel a legrosszabbra sajnos.

Looserke
bocsánat, csak már az idegaimre ment a szitu...pláne hogy csak technikai ismertetõvel van tele a topic...

Hát köszi ezt a linket, régen röhögtem ilyen jól 😊)))))))))))

Hát ez a verseny ez nagon LOL. 😊))))))))))))))))) pl. EZ a csávó nagyon odab@sz 😊)))

Laky
a gépigénnyel még nem vagyok tisztában:
Intel Celeron 1,7 GHz, 2 x 512 DDR-SDRAM, ATI Radeon 9600 128MB-n eldöcög? :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PiszkosFred
Hát nem az, hogy 10 perceként szpemmelsz ;] Ebben a játékban istenkáromlás végigjátszást vagy segítséget kérni küldetések miatt. Ez benne a lényeg. Amikor már véresre vered a fejed a monitorban, akkor jössz rá, hogy pofonegyszerû a megoldás, és totál hülyének érzed magad. Majd pedig gyors megoldod, és mennyei örömök közepette folytatod. Ez az az érzés, amely a játék egyik lényeges pontja.

Ha most válaszol valaki neked, és az alapján oldod meg, hidd el, megölsz egy részt a játék hangulatából, és annál hamarabb fogod az egészet megunni és egy gyors walktrough alapján hack-n-slashsé degradálni.

(mindez persze egyéni vélemény, 0 percnyi Oblivion játék, de soksok korábbi TES kaland után...)

bepe79
Akkor ismét elmondom: nincsen 85.24-es nVidia ForceWare driver, csak 84.25-ös. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

kill3r22
bocs...(Driver 84.25)

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[Jakuza]
Nekem is volt Nforce2-es lappal ilyen problemam regen, amig nem csereltem le a drivert.
Megadhatnad a lap tipusat, hogy Soundstormos e.
Mert az en lapom Abit NF7-S volt. Es a 3Ds hangokkal volt ilyen bibi szinten.
Ha nem Soundstormos hanem sima ALC650 az mas drivert is igenyelhet.
Ird meg es ha Soundstormos felteszem azt a drivert amivel nekem megjavultak az ilyen terhatasu hangok hangereje.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Looserke
Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban, Lake Arrius Caverns a neve. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. Bevittek a Dagon Shrine-ba ahol a fõmufti a magasztos dumája után eltûnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Fel kellett áldoznom egy foglyot, de nem jöttem rá hogy hogy lehet megszerezni az oltáron maradt könyvét mert mindig legyaknak...mi a megoldás?

CarajoEsp
Noh, úgy néz ki igazad volt. Visszaraktam Defóltra😊 És így már élvezhetõ, nem tökéletes, de jobb. Mindenesetre remélem ez lesz a legngyobb baj😄

kill3r22
1280x1024 HDR OFF 2xAA Shadows OFF (NVIDIA 85.24) :
(jah amit elöbb elfelejtettem😊
View Distance Full
a Többi Grass,Trees,stbstb minden 60%

Elsö

második

harmadik

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

CarajoEsp
Sima Nforce2-es alaplapi hangkártya van beüzemelve, de nagyon jó hangja van, csak az zavar, hogy pL:mikor az elején a testõrök beszélnek és le kell ugrani az emeletrõl, na ott, ha nem írná ki, hogy mirõl beszélnek nem hallanám. Magyarán, amit nem közvetlen nekem intéznek, azok a beszédek nagyon halkak.😞 Nem értem miért.

Segítséééég! 😄DD

Audioban ha mindent azonos szintre állítasz, akkor is?

[Jakuza]
Megmondanad milyen alaplapod van, hatha egy alaplapi hangdriver csere megoldja a gondot.
Vagy esetleg milyen hangkartya.

Dr4gonlord
Ajánlom ezt a linket: Contest
A lényege az, hogy be kell öltözni valamilyen Elder Scrolls beli karakternek (a valóságban), a legjobbnak megitélt a verseny végén nyer. Nagyon király kosztümök vannak, a Khajiit az nagyon király.

bepe79
Turbo?

Suzuki Swift GL 1.3

CS@
Ja az egész „C” –t átnézettem, új win semmi codec nincs fent.

CS@
Nincs semmilyen nyomtatóm.

A windows/systemben kerested?

ewuk
most épp a prince camarill tombjánál allok, nem tudja valaki mit kel itt keresnem? 😊
CarajoEsp
MEgnézné nekem valaki, akinek High Q.-ban megy, hogy az Ini-ben vagy egy "bHighQuality20Lighting=0", milyen értéken van?

Köszönöm szépen. Remélem ezzel nekem is sikerült egy picit segítenem, de ha jól látom, csak nálam, meg egy valaki másnál jött elõ ez a gond. Úgy tûnik, hogy ez a file amúgy régebbi ace megacodecpakból került a gépemre. Amúgy letörölni is elég, de ez most lányegtelen.

CarajoEsp
Hmmm...sajna nem segített. Olyan problémája van valakinek, hogy hiába húzza fel a hangot, a távoli beszédhang, szinte nem hallatszik, míg a közvetlen beszéd üvölt, mint állat, a fülem leszakad😄 Mi lehet vajon?😄

ZsZso
HP nyomtatód van? Azt írták az is lehet a probléma. FAQba leírtam hogy kell megoldani.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Nem en a fagyasos problemara irtam, hatha esetleg ez segit, ha nem lenne a mpeg2dmx.ax fajl letorlese a megoldas.

kill3r22
ok mindjárt meglesz

CS@
Köszi az 5letet, de kikapcsoltam már mind2t és úgyis csinálja.
„mpeg2dmx.ax” –em pedig nincs úgyhogy nem tudom letörölni.

ha belépsz a thief guildba megmondják

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Amugy en a Forceware 81.98-at hasznalom VGA driverkent, ezzel nem volt semmifele fagyas. (Termeszetesen Nvidia kartyarol van szo)

Bocs a F.A.Q.-ban megtaláltam.
CarajoEsp
Bocsi, de az lenne a kerdesem, hogy ez arra ad megoldást, hogy a távoli beszédhangok, illetve "lépés", "effektek", hihetetlen halkan szólnak, szinte max hangerõ mellett, viszont, ha közlerõl beszél pl.az elején a király, akkor meg a dobhártyám kiszakad.😄
Mindegy kipróbálom, remélem jó lesz.

ZsZso
Lál ... ilyen amikor nem tudod megkülönböztetni a valóságot Obliviontól ? 😊))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

reaper4
wazz teljesen félreértettelek 😊 sorry . az üveg bor megtette a hatását 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ZsZso
köszi a linket. Lefordítottam, s most már a is.FAQban van a "sûrû leállás" is.

[Jakuza]
Szerintem, akinel a hangnal problemak vannak, azok probaljak meg az .ini fajlban a
bDSoundHWAcceleration=1
erteket
bDSoundHWAcceleration=0
ertekre allitani.

Én csak most kezdem, de már is lenne egy kérdésem. Mivel lehet cuccot ledobni?? (túl sok felesleges kacatom van)
Looserke
naná, de eddig sehol semmi segítség, pedig még eléggé az elején vagyok a fõküldinek...

bepe79
Látom, te is párhuzamosan írod ugyanazokat a HWSW-re is. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Looserke
Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. A fõmufti eltûnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Hogy lehet megszerezni mert mindig legyaknak...

mier nem ez a foruma? csak kepket lehet kuldeni, meg driver prblemakat?
nekem most ez a problemam. Ha valaki talat mar akkor megmondhatnal.

May the force serve you well!

bepe79
85.24-es? 😊 Én azt hittem, hogy 84.25 beta a legújabb. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
A 84.25 Oblivion Optimized ForceWare driverrel gyorsult a játék, és nem is keveset a 6600-on nálam. Az már más kérdés, hogy hogyan nézett ki. De nyilván azért volt olyan gyors vele, mert rútul lebutították a grafikát az ocsmány szint közelére. Lentebb raktam be képeket a 84.25-el, és észrevehetõ a minõsége. Meg az is példaértékû, hogy nálam a 84.25-el a 6600-on 1024-ben néhol 109 FPS-el futott az Obli.

Suzuki Swift GL 1.3

bazza
kinti placcon is csinálj már egy-két shotot.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"