The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemekem 6600GT-m van es az is viszi 4xAA es 8AF mellett, ugyanitt.
De ha van egy kis eszed akkor nem veszel 6800GT-t, ha csak nem olcson tudsz szerezni hasznaltat, ugyanis a 6800GS sebessegben ugyanannyira gyors, viszont jocskan (10-15k) olcsobb.
Vagy pedig veszel egy 7600GT-t az nehany ezressel dragabb csak viszont lenyegesen gyorsabb mint a 6800GT.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mi van itt emberek. Nem eltúlzott egy cseppet az hogy legalacsonyabb beállításokkal ennyit bír? A gép egyébként Celeron 2.4, 512 MRAM, inno3d GeForce FX5200, szóval elvileg valahol a minimál és az ajánlott gépkonfig közt terpeszkedik... Kicsit idegesít, fõleg úgy hogy nem tudom kikapcsolni a legtöbb shadert, a bump mappinget, env. mappinget.
Nem tudna valaki generálni nekem egy olyan init amiben gyakorlatilag le van irtva róla minden ilyen gépzabáló effekt? Mert az azért elég gáz, hogy ilyen levett állapotában sokkal rondább mint a Call of Cthulhu, és az simán kivisz huszon-néhány FPSt. És itt most belsõ helyszínrõl beszélek.
Szóval aki vágja az inibuherálást az légyszi küldjön nekem egy abszolut minimál designt a [email protected] címre plíííííz
Elõre is kössz.
A varázslatokat hogyan tudom véglegesen megtanulni? Mert ami spelleket találok azok csak xszer használatosak ha jól tudom.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem pl az egyik ilyen hatasara belekerult a varazskonyvembe mas varazslat is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Illetve ezekutan majd rajtad fogjak hasznalni a karoval egyetemben. 😛
Amugy en is megcsinaltam azt a questet lecsavartam a palit meg vicsorogni se volt ideje, nemhogy harapni. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Bloom is onon van? Adok neked linket privátban ahova tudsz feltölteni képet én meg kilinkelem ide(ha van rá igény)
Még nem jutottam ki a szabadba, de eszméletlen durva a játék!
1024*768-ban minden maxra húzva, HDR-rel, stbstb csodálatos!
Átlag 70 FPS-t visz dungeon-ben, néha leesik 30ra, néha felmegy 120-ra.
Képeket szívesen mutatnék, csak nem tom hova feltenni õket.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként annyira nem nagy szám a ló, mivel a harchoz le kell szállni, és sokszor útban is van szegény, na meg õt is ütik a gazok, bár elég jól bírja. Néha kimondottan hasznos társ is tud lenni, a múltkor lényegében egyedül elintézett egy banditát meg a kutyáját, miközben én folyton mellélõttem a tûzlabdáimat.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
De legalább jó lesz a hétfõd 😊
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Volt egy próba a Bethnél, a RAI tesztelése során, amikor a player megfertõzhette az NPCt is, akik szintén fertõzhettek. A dev fogta, csinált két vámpírt egy nagyobb városban, majd elment a határba, és aludt egy hetet. Mire visszaért, a falu tele volt hullákkal, és jópár vámpírral. Sajnos ez csak magánakciója volt a srácnak, a véglegesben nem volt benne, hogy vámpírrá tehetsz embereket - tudtommal legalábbis.
(már csak 3 nap, és végre játszhatok, istentelen szar érzés ez így;])
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
megöltem az asszonynál az oroszlánt, aztán kimentünk a vadásszal, ott is megöltem 4 oroszlánt, bent az asszonynál megint egyet, aztán most azt mondja, hogy egy quill-weave nevû gyanúsított asszonyt nyomozzak le hogy mit settenkedik a ház körül... de hiába beszélek vele vagy hiába követem, nem jövök rá hogy mit kell csinálni :/
Addig jutottam, hogy a ház falánál egy lyuk elõtt láttam egy eldobott húst. Na de onnantól mivan :c
És amikor odaértem, mindenki aludt. Be is kajáltam belõlük LOL. 😄DD
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy x idõ múlva õk is átalakulnak-e, odafigyeltek-e erre a készítõk. Ha igen, akkor le a kalappal! (így is) 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Egy jó tanács (remélem nem túl nagyképû;]), vámpírként nyomj egy savet, és azt hagyd meg. A vámpír lét egészen új értelmet ad a játéknak, ez már a Morrowindben is így volt, de itt aztán rátettek egy lapáttal. Kezdve a tényleges táplálkozással (alvó emberekbõl), a kitaszítottságon át egészen a napsugárig. Ha nem eszel, akkor gáz van. Ha sokat eszel, akkor is ;] Rengeteg lehetõséget raktak bele vámpíroknak, szóval kár lenne egy ilyen savegameért, fõleg most, hogy még annyira nem ismert mi merre hány méter. ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Scheduled for execution nevû quest (The Dark Brotherhood).
Remélem valaki már megcsinálta és segít is nekem, mert min. egy másfél órája szenvedek vele. 😞
A börtön Sanctum nevû része.
A kézikönyv ennyit ír errõl a részrõl:
"Stay in sneak mode and make your way slowly and surely up to your old cell."
Köszi annak, aki foglalkozik a problémámmal. 😊
A hegytetöröl a kilatas valami allati.
Talaltam egy titokzatos követ amin piros szimbolumok voltak es most valami istennek vagyok a hivöje, ami valamiert jo, csak meg nem jöttem ra, hogy miert...
Meg talaltam ilyen buffolos kutakat is. Bar sok hasznukat eddig nem vettem, de azert jo, hogy vannak :-)
A sürü fü tetszik a legjobban. Az annyira hangulatos!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Azonban most vettem észre egy érdekességet, ami korábban történhetett velem, de most kezd elõjönni. Szóval az arénában lent volt egy félork, aki adott egy questet, hogy találjam meg neki a származását, merthogy nem tudja ki volt az apja. El kellett menni messze nyugatra egy kriptába. Kiderült, hogy a fater egy vámpír volt. Lent a kriptában találtam is kettõt. Lenyomtam. De hogy, hogy nem, megfertõztek. Azaz csak rájuk tudok gondolni, mert máshol nem voltak.
Lényeg, hogy szép lilás-kékes dark elfem kezd átalakulni szürkévé, a szemeim már pirosak és a napnak már van némi hatása. Szóval vazze kezdek vámpírrá válni. 😊))
A mágus, a dark izé és a Blade factionnak vagyok tagja, illetve ugye grandmaster vagyok az arénában. Egyszerûen hihetetlen menniyre részletes világ és mennyi mindent lehet itt csinálni. 😊
Kicsit ugyan fura, mert lvl2es vagyok még csak. 😛
Neked is és a FAQ írójának is. Úgy néz ki, hogy ez az mpeg2 izé volt a baj, azt átneveztem és azóta megy rendesen. 😊
Néha egy fél pillre beakad és annyi.
800x600-ban van és nem mindent vettem le benne így nem olyan randa.
Hétvégén majd csinálok képet és berakom.
Szóval semmi extra, csak a csapda, amit majdnem beszoptam.
Miket nem találni egy elhegyatott kalózhajón.....nagyon zorall!!! 😊