The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A bloom imho egy gyönyörû effekt nekem nagyon bejön.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No nem minden vágyam ez de ezt már a Gothic2-ben is megoldották. Csak hogy a realitásra törekedjünk... 😊
én a képeken nem nagyon látok különbséget, igaz nem tudom, mit kell figyelni...😞(
<#lama>#lama>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha úgy írták volna meg a játékot, hogy azon tökéletes sebességgel fusson,
akkor most mindenki a grafikát szidná...
Shadereket használ a játék, DX9.0c alá fejlesztették, az 5200-as kártya
shader támogatása pedig ... gondolom, az új 3dmark programokban is látod.
de hogyan lehet kidobni az inventoriból tárgyakat?
mert túl nehéz vagyok és nem enged menni😄
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én este mentem be hozzá lock-pick-el, megszereztem/elolvastam amit kell, de kifelé menet, akármit csináltam elkapott az õr. Irány a dutyi, ami nem gond, mert visszamehetsz a kereskedõhöz és beszámolhatsz neki a könyvben olvasottakról.
gamertag: kenobita
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez az Agarmir (ha jol emlekszem a nevere) mikor nincs otthon? Szet kellene nala nezni, de eddig meg mindig ugy tunt, otthon van.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Technobuzi dolgok: 6600-as 256 MB-os videokari, 2.6 Giga Cerka, 1 Giga Ram és az Oblivion 800x600-ban majdnem minden high-on (medium-hight között ingázok szerintem) tökéletesen megy. Pedig még driver-t sem nagyon frissítettem, valami régebbi van fent - hiába no, elkapott a játék heve. 😊 FPS-t nem tudok mondani, mert nem érdekel. Lényeg hogy élvezhetõ legyen, ne diafilmet nézzek. Néha beröccen, de bõven belefér kategória.
Röviden: A játék nekem eddig nagyon tetszik. 😊
A karaktergenerálás jól eltalált, tényleg a végletekig gyurmázhatjuk hõsünk búráját. Jópofa.
Most az arénánál tartok, ott próbálom magam felküzdeni minél nagyobb szintre, legyõzni a fõgenyát, stb. Megcsináltam a városban a kereskedõs-nyomozós küldetést, szerintem nagyon hangulatos lett, élveztem. A város kinézete is tetszik, bár míg a Morrowind inkább egy igazi fantasy világra emlékeztetett engem (a hatalmas gombákkal, ugráló bolhákkal), addig az Oblivion inkább egy középkori kitalált világ hangulatát kelti - legalábbis eddig. Ami nem baj, csak nekem az elõzõ valahogy jobban tetszett.
Kicsit fura még az inventory-ban ugrálás, ezt megtarthatták volna olyannak, mint a Morrowindben volt. Bár ezt is meg lehet szokni egy idõ után.
Nem túl sokat toltam a játékot - kb. 3-4 óra, de az eddigiek alapján meg vagyok vele elégedve, jöhet a bolti példány. Azt hiszem erre az évre biztosítva van a pc-s szórakozásom.
gamertag: kenobita
En is alig tudom turtoztetni magam, h melobol kimenjek, es megvegyem a jatekot meg ma... Csak elutazok videkre a hetvegen, igy nem sok ertelme lenne, inkabb hetfore hagytam a vasarlast. Remelem lesz annyi peldanyban az uzletben, hogy meg hetfon is lehessen kapni. Lehet felre kellene 1-et tetetni.
Addig is gyujtom magamba a jatek feelingjet masok elmondasaibol, es a sok hasznos infot. Ezert halas koszonet mmindenkinek, aki rajon vmi erdekes, fontos dologra es nem rest gyorsan egy post erejeig ALT+TAB -ozni hogy megossza masokkal is!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Megérkezett az 576-hoz 30 db Collectors Edition. Ezek a mai nap folyamán kikerülnek a boltokba. Azaz persze már csak 29 darabról beszélünk. 😛
A normál kiadás csak hétfõn lesz.
Tehát akit érdekel, az menjen egy 576 shopba, és reménykedjen, hogy marad. Ja és délutánra érnek ki. Több collectors nem lesz, talán csak a CD Galaxisnál.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mert ezek szerint nem a játék fájlja.
http://www.panoramio.com/user/518310
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
pont én segítek neked akinek még nincs is emg.
Majd ha jön valaki akinek megvan az tuti tudni fogja
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Na igen. Az van, hogy én anno a morrowinddel nem játszottam sokat, alig csináltam valamit. Mostanában meg (1,5 éve) Everquest2zöm. És most ez teljesen új. De így legalább izgalmas. Tudni azt, hogy fokhagymának van haszna pl. 😊
Egyébként nagyon él a világ. Bementem valahova, erre beszólt a városi õr, hogy elég rosszul festek, ugye nincs semmi bajom? 😛
<#vigyor3>#vigyor3> Örülök, hogy örülsz! <#vigyor3>#vigyor3>