The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shan
Tehát ezek szerint ezért nem láttam különbséget u.a-ról az állóképrõl bloom vs. hdr. majd kiprószálom élõben...jajjjmáhagymennyekhazaaaaaa..
Shan
Köszi a gyors válaszokat!
[Jakuza]
Fighter guild merre talalhato ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lehet, common, pretty soulgemeket tuti lehet.
Bucser
mivel kb a HDR csak mozgásban jelenik meg észrevehetõen... a lényeg hogy a fényviszonokat is átviszi a monitorra. tehát ha sötét helyrõl kijössz világosra akkor elõször elvakírt a fény majd szép lassan kivilágosodik a képed... vagy pl meg tud csillanni távoli felületen a fény. A Bloom meg csak egy elmosást csinál tulajdonképpen ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sheltem
HDR nél szebb ha Antialiasinget kapcsolod be 2x vagy 4x est. A Bloom az a csillogás amit látsz az épületeken(mintha kicsit menyországszerû lenne a táj).
A bloom imho egy gyönyörû effekt nekem nagyon bejön.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Örömtanya van?
No nem minden vágyam ez de ezt már a Gothic2-ben is megoldották. Csak hogy a realitásra törekedjünk... 😊
Shan
Bocs, de miatököm az a hdr-effekt? és miben más, mint a bloom?
én a képeken nem nagyon látok különbséget, igaz nem tudom, mit kell figyelni...😞(
<#lama>
Sheltem
#8688 valaki ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Davidus
shift+klikk

V9ykn8_TZL0

Mayday
Oke, koszi a valaszt mindkettotoknek! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Davidus
soul gemeket lehet boltban venni?

V9ykn8_TZL0

Az 5200-as kártya már akkor is nagyon gyenge volt, mikor megjelent...
Ha úgy írták volna meg a játékot, hogy azon tökéletes sebességgel fusson,
akkor most mindenki a grafikát szidná...
Shadereket használ a játék, DX9.0c alá fejlesztették, az 5200-as kártya
shader támogatása pedig ... gondolom, az új 3dmark programokban is látod.
Sheltem
Valaki tud számszerû adatokat azzal kapcsolatban, hogy mennyivel kisebb az oblivion világa mint a morrowind? (terület nagysága, dungeonok száma, játékidõk)

Sheltem
Úgy hogy mielõtt bármit kérdezel elolvasod a faq-t.

Hi...Tudom luser kérdés,
de hogyan lehet kidobni az inventoriból tárgyakat?
mert túl nehéz vagyok és nem enged menni😄
ZsZso
amúgy olyan 10 körül sztem nincs otthon (nappal 10) - én akkor törtem be 😊))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
én elõtte jól elcsevegtem az õrökkel, lefizettem õket, maxoltam a reput (85) s így nem kaptak el. Lehet csak mázli volt, nem is a repunövelés ... nem tudom.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cenobite
Ha ez a kereskedõs küldinél van akkor:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én este mentem be hozzá lock-pick-el, megszereztem/elolvastam amit kell, de kifelé menet, akármit csináltam elkapott az õr. Irány a dutyi, ami nem gond, mert visszamehetsz a kereskedõhöz és beszámolhatsz neki a könyvben olvasottakról.

gamertag: kenobita

cenobite
Festeni tudott már valaki? Mi kell hozzá? Ecsetem és palettám már van.

MrStokes
Akar az SG-ben a sajat Galeriadba is rakhatod a kepeket GIF vagy JPEG formatumban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mayday
SPOILER!

Ez az Agarmir (ha jol emlekszem a nevere) mikor nincs otthon? Szet kellene nala nezni, de eddig meg mindig ugy tunt, otthon van.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

cenobite
Végre van egy kis idõm írni... (Pihi a melóhelyen)

Technobuzi dolgok: 6600-as 256 MB-os videokari, 2.6 Giga Cerka, 1 Giga Ram és az Oblivion 800x600-ban majdnem minden high-on (medium-hight között ingázok szerintem) tökéletesen megy. Pedig még driver-t sem nagyon frissítettem, valami régebbi van fent - hiába no, elkapott a játék heve. 😊 FPS-t nem tudok mondani, mert nem érdekel. Lényeg hogy élvezhetõ legyen, ne diafilmet nézzek. Néha beröccen, de bõven belefér kategória.

Röviden: A játék nekem eddig nagyon tetszik. 😊

A karaktergenerálás jól eltalált, tényleg a végletekig gyurmázhatjuk hõsünk búráját. Jópofa.

Most az arénánál tartok, ott próbálom magam felküzdeni minél nagyobb szintre, legyõzni a fõgenyát, stb. Megcsináltam a városban a kereskedõs-nyomozós küldetést, szerintem nagyon hangulatos lett, élveztem. A város kinézete is tetszik, bár míg a Morrowind inkább egy igazi fantasy világra emlékeztetett engem (a hatalmas gombákkal, ugráló bolhákkal), addig az Oblivion inkább egy középkori kitalált világ hangulatát kelti - legalábbis eddig. Ami nem baj, csak nekem az elõzõ valahogy jobban tetszett.

Kicsit fura még az inventory-ban ugrálás, ezt megtarthatták volna olyannak, mint a Morrowindben volt. Bár ezt is meg lehet szokni egy idõ után.

Nem túl sokat toltam a játékot - kb. 3-4 óra, de az eddigiek alapján meg vagyok vele elégedve, jöhet a bolti példány. Azt hiszem erre az évre biztosítva van a pc-s szórakozásom.

MrStokes
Te is hetfon veszed meg? 😊)

En is alig tudom turtoztetni magam, h melobol kimenjek, es megvegyem a jatekot meg ma... Csak elutazok videkre a hetvegen, igy nem sok ertelme lenne, inkabb hetfore hagytam a vasarlast. Remelem lesz annyi peldanyban az uzletben, hogy meg hetfon is lehessen kapni. Lehet felre kellene 1-et tetetni.

Addig is gyujtom magamba a jatek feelingjet masok elmondasaibol, es a sok hasznos infot. Ezert halas koszonet mmindenkinek, aki rajon vmi erdekes, fontos dologra es nem rest gyorsan egy post erejeig ALT+TAB -ozni hogy megossza masokkal is!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PyRex
Lesz csokiosztás!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az a "világ", ami annak a festõnek a festményében van. Bementem (betörtem? 😊" egy házba (direkt nem írom hel melyik városban, a többieknek had legyen meglepi) és õrök helyett az ágyon éppen alvó csaj azzal fogadott, hogy a férje, aki nagyon híres festõ, már 2 napja eltûnt. Oda is adta a kulcsot a dolgozószobájához, ahová belépve, a festményre kattintva, hirtelen benne találtam magam. Na ez az a hely 😊 Vissza kell szerezni a valóság ecsetét (ha jól emlékszem valami ilyesmi a neve) aztán go vissza a real worldbe. De nekem nem adtak semmit ezért, neked?? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Használni = felveszed és nálad van? Mert akkor ezért nem lett belõlem vámpír 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Fritz Von...
INFO INFO INFO INFO!!!!!

Megérkezett az 576-hoz 30 db Collectors Edition. Ezek a mai nap folyamán kikerülnek a boltokba. Azaz persze már csak 29 darabról beszélünk. 😛
A normál kiadás csak hétfõn lesz.
Tehát akit érdekel, az menjen egy 576 shopba, és reménykedjen, hogy marad. Ja és délutánra érnek ki. Több collectors nem lesz, talán csak a CD Galaxisnál.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Nemtom, majd kiderül. 😊 De ha behal egy másik game, akkor tudod mit kell visszanevezni. 😊

Fritz Von...
Én egy totál keresést nyomtam az összes hard drive-ra, és a windows systemben volt. Nem tudom, hogy neked merre lehet akkor.

Voltan
Ottan se nincs.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Photoshop Freskó effekt van rádobva?<#idiota>
Fejes021
és akkor ha ezt átnevezem akkor hány játék fogja összehalni magát?
Mert ezek szerint nem a játék fájlja.

http://www.panoramio.com/user/518310

Fritz Von...
Kérlek szépen, ez a file a windows/system helyen van, windows rendszerfile.

Voltan
Fagyogat.

Voltan
Némileg off, de hadd kérdezzem meg. Új ATI drivert akartam telepíteni, de a setup félbeszakad, és "Remote procedure call failed" error üzenettel kidob. Micsinájjak?

LegionarR
Miért keresed? Neked is fagyogat, vagy csak szeretnéd tudni hogy neked is fent van-e?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Fejes021
lehet hogy a dokumentumok --> játék mappájában van.
pont én segítek neked akinek még nincs is emg.
Majd ha jön valaki akinek megvan az tuti tudni fogja

Voltan
Nincs...

Zsolo007
Ez a tomb hol van?

Fejes021
add meg win keresõnek az oblivion mappáját és szerintem pikk pakk megkeresi neked

Lobsterman
Hát akkor szarul jártam rage... De azért azt még mindig nehezen hiszem el hogy nem voltak képesek rendesen leoptimalizálni, és legalább egy kicsit gondoltak volna azokra akik nem 3 havonta fejlesztik a gépüket. A Cthulhu kapcsán már istenítettem a Bethesdát, de most csak szidni tudom õket...

Voltan
Éredkes. Nem találom azt a bizonyos mpeg2dmx.ax file-t. Hol kéne lennie?

Ja, tényleg nagyon él a világ... én meg kivettem egy almát egy eldugott sarokban egy hordóból, megfordulok hát nem rohan felém egy városi õr, hogy hát akkor most jól lecsuknak mert loptam 😊)))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Fritz Von...
Thx 😊

Fritz Von...
Jó reggelt! 😊

Na igen. Az van, hogy én anno a morrowinddel nem játszottam sokat, alig csináltam valamit. Mostanában meg (1,5 éve) Everquest2zöm. És most ez teljesen új. De így legalább izgalmas. Tudni azt, hogy fokhagymának van haszna pl. 😊

Egyébként nagyon él a világ. Bementem valahova, erre beszólt a városi õr, hogy elég rosszul festek, ugye nincs semmi bajom? 😛

ZsZso
LÁL ... nézem, hogy eltûnt C-mrõl a 3 GB szabad hely, de nem tudod hova. Hát FRAPSsal felvettem egy csomó mindent, és ugye addig ment a felvétel, míg meg nem telt a partíció 😊)) (látszik nem vagyok nagy "frapsos")

ZsZso
Szép Jó Reggelt Mindenkinek! <#wave>

<#vigyor3> Örülök, hogy örülsz! <#vigyor3>

grebber
Pedig lesz AGP-s elméletileg mert volt róla szó.

Next PC upgrade: 2022

Sheltem
7600GT ben nem látok AGP-st alaplapot nem akarok cserélni (ASUS A7N8X deluxe van)

Az a baj, hogy a hivatalos fórumot olvasgatva, az a tapasztalat, hogy a legerõsebb FX kártyán sem sikerült 10 fps-t meghaladni, mindent legalacsonyabb felbontásra téve sem. Az 5200-as kártya pedig még az FX-ek között is az egyik leggyengébb darab. Sajnos, nem ehhez a játékhoz tervezték.