The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Kb olyan 4 óra tiszta játékidõ volt eddig, némi kalandozás után
sikeresen visszatértem a fõvárosba.
Azt írtátok, aludni kell, aztán lehet majd skill pontokat osztogatni,
hát eddig ilyesmit nem ajánlott fel a játék.
Pedig már nem egy questet megcsináltam a fõ küldetéssorból.
Nagyon rabul ejtõ ez a világ, szerintem a történet is érdekes, és
ez alatt a pár óra alatt igen változatos helyszínekre lehetett eljutni.
Valamiért, mikor visszatértem a városba, egybõl letartóztattak,
pedig nem loptam el semmit, nem öltem meg senki olyat, amit büntetni kéne...
Na mindegy, legalább kipróbáltam, milyen a börtön 😊
Most a következõ quest kicsit várhat (úgyis itt a városban adják)
megyek, felfedezem a fõvárost, meg az arénát, mert pénzem az aztán nincsen.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asszem ezt engedelmeddel kihagyom. Nem hiszem, hogy sûrûn kérdeznének rá, hogy hogy lehet debug adatokat kiíratni 😊 De azért mégeccer köszi.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
A setdebugtext utan a 12 helyett irhatsz 1,2,3...34-et, ami mind különbözö adatokkal szolgal. En nem probaltam meg öket.
tehat:
setdebugtext 1
setdebugtext 2
setdebugtext 3
stb.
setdebugtext 34 -ig.
Remelem igy mar erthetö :-))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lenyegesen jobban müködik most, mint azelött.
Valahogy a grafika is megszebbült. Elötte elallitgattam minden szart es utana mar nem tudtam visszarakni ugy, ahogy a jatek maga beallitotta.
Most meg fasza.
Es mar a grafikai hibakat sem csinalja.
Rajöttem, hogy elöbb huzni kell a video karit es utana telepiteni, nem pedig forditva :-)
Most odakint 15-20 FPS, bent pedig 30. En ezzel mar tökeletesen boldog vagyok.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fasza!
Meg azt a debugtext12-s dolgot is beirhatod, ha akarod, bar az lehet, hogy tul komplikalt :-)
Kösz a választ egyébként, erre kíváncsi voltam, hogy van e ilyen kölcsönhatás a víz+tûz között.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit kell itt csinálni?
ja igen, és bemutatnám a kedvenc verdámat, Sárit:

nem tudtam még rájönni, hogy lehet cuccoktól megszabadulni? :p
Ez az egészben a legjobb egyébként.
1. Használsz valamit - sikeresen fõleg - a skillje nõ
2. A skill fejlõdik, majd egy ponttal megnõ az értéke - pl: Mercantile 34rõl 35.
3. 10 skill nõ egy pontot - szintlépés (akár ugyanazon skill is lehet 10 ponttal)
4. A 10 skillel kapcsolatos attribútumok megnõnek, szorzókkal is akár (max 5x-ig. 5x szorzót akkor kapsz, ha egy skilled nõtt 10 ponttal, és a többi semmit sem(sarkítva, mert ezzel lehet trükközni, de ez más téma))
5. Amit használsz, az fejlõdik és a karaktered is úgy fejlõdik, tetteid és döntéseid az egésznek az alapja, vagyis ha szétvágod a nép fejét kétkezes fejszével folyamatosan, attól nem leszek okosabb 😄
6. XP sosevó't ;]
Ezzel aztán lehetett trükközni, késleltett alvással, stb.
apropó: fáklyát nézte már valaki víz alatt? Mûxik? 😄
Ha csak beszelget az ember akkor szintlepesnel csak a Personalityhez ad pluszt, ha csak kardozol akkor csak az STR-hez.
Minijatek mar ugy megy hogy ihaj. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Msi k7n2delta platinum ed. alaplap
nvidia geforce fx6200 128MB 64Bit
1024MB 400MHz Ram
Amd sempron 3000+ proci
cooler glacialtech igloo 2520
Ki kel ásnia sírt
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Biztos most is van a folyók fenekén, az öbölben, vagy bárhol - csak tippelek, tapasztalat hiányában - ahol vannak ilyen gyöngyök, és biztos hogy jó árat kapsz értük. Cyrodiil népe ritka hiú egy nép, felsõbbrendûnek hiszi magát - mindig is az volt mondjuk, de a többieket sem kell félteni persze ;] - és talán a többihez képest õk szeretik leginkább a pompát, a hivalkodó dolgokat, ezért biztosra veszem hogy az ékszereket is jó áron adják-veszik.
Nem nagoyn láttam glass, dwemer, és egyéb minõségibb cuccokat, gondolom ezek majd magasabb szinten jönnek elõ. Na azok lesznek a gazdagság igazi forrása ;] (persze miután feldíszítetted a házadat velük)