The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csapdával találkoztatok már? Én most találkoztam egyel, hát igencsk a mázlin múlott, hogy nem vesztem oda. Ha megtudom hogy kell spoilert írni, akkor megmondom milyen volt. De legyetek résen egy-két helyszínen nagyon. 😛

Aragorn10
Ekkor látod meg

Ezt

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Bucser
Pusztán csak azért mert Role Playing Gamenek hívják... Játszottál valaha lapozós RPG-vel (nem nem a kaland játék kockázat könyvekre gondolok)?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dr4gonlord
Nos igen, igaz, de van aki szereti, ha élethûbb, mert ha valaki megkér, hogy keresd már meg xy-t abban a fogadóban, akkor általában az ember kérdezõsködik, nem pedig egy iránytû mutatja a dolgokat 😊. Amúgy bizonyos szinten nem rosz dolog, de van aki nem szereti (elég sokan), embere válogatja.

Aragorn10
Van egy egyszerübb lehetõség elmész a fõvárosba és ott a market részbe van ott egy kereskedõ az árul ilyet 3 van nála megveszed aztán vársz egy napot és megint elmész hozzá megint lesz nála 3-ennyi az egész <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

rage
Hm, ezt a játékot elég nehéz abbahagyni 😊
Kb olyan 4 óra tiszta játékidõ volt eddig, némi kalandozás után
sikeresen visszatértem a fõvárosba.
Azt írtátok, aludni kell, aztán lehet majd skill pontokat osztogatni,
hát eddig ilyesmit nem ajánlott fel a játék.
Pedig már nem egy questet megcsináltam a fõ küldetéssorból.
Nagyon rabul ejtõ ez a világ, szerintem a történet is érdekes, és
ez alatt a pár óra alatt igen változatos helyszínekre lehetett eljutni.

Valamiért, mikor visszatértem a városba, egybõl letartóztattak,
pedig nem loptam el semmit, nem öltem meg senki olyat, amit büntetni kéne...
Na mindegy, legalább kipróbáltam, milyen a börtön 😊

Most a következõ quest kicsit várhat (úgyis itt a városban adják)
megyek, felfedezem a fõvárost, meg az arénát, mert pénzem az aztán nincsen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dr4gonlord
Szivesen 😊.

tormy
Ah koszi!!

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Bemesz a "The Great Chapel of Zenithal" helyre, le a pincebe ott lesz par szellem, kinyirod oket, ami marad beloluk az az ektoplazma.
ZsZso
mit?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
<#worship>Köszi
Asszem ezt engedelmeddel kihagyom. Nem hiszem, hogy sûrûn kérdeznének rá, hogy hogy lehet debug adatokat kiíratni 😊 De azért mégeccer köszi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
...meg <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

icewolf
Ma van a nagy nap! De csak a simát veszem meg. Aki meg warezol, az meg is érdemli...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Aki bérgyilkos (is) és túl jutott a 3. questen az írjon egy pm-et plz. Köszi
Hunnenkoenig
Ha elöbb beirod a konzolba, hogy "setdebugtext 12" es egy entert nyomsz es utana irod be a "tdt" kodot, akkor csak az FPS-t irja ki a többi adat nelkül. A sima TDT-vel meg mindenfele queue meg ilyen-olyan szamertekek is kikerülnek.

A setdebugtext utan a 12 helyett irhatsz 1,2,3...34-et, ami mind különbözö adatokkal szolgal. En nem probaltam meg öket.

tehat:

setdebugtext 1
setdebugtext 2
setdebugtext 3

stb.

setdebugtext 34 -ig.

Remelem igy mar erthetö :-))

Kandurex
Sári, 100 -on, 3 kiló zabot eszik, van benne kipörgés gátló, abs, fizikai ablakemelõ és lábemelõ, kormány és gyepzár 😊

Hunnenkoenig
Na csinaltam egy winfos friss telepitest (Acronis True Image fajl segitsegevel 3 perc alatt) es felraktam a jatekot ujra.

Lenyegesen jobban müködik most, mint azelött.
Valahogy a grafika is megszebbült. Elötte elallitgattam minden szart es utana mar nem tudtam visszarakni ugy, ahogy a jatek maga beallitotta.

Most meg fasza.
Es mar a grafikai hibakat sem csinalja.

Rajöttem, hogy elöbb huzni kell a video karit es utana telepiteni, nem pedig forditva :-)

Most odakint 15-20 FPS, bent pedig 30. En ezzel mar tökeletesen boldog vagyok.

tormy
Valaki segitsen!!!! Hol lehet ECTOPLASM-ot talalni? Fighter guildses questhez kellene.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

ZsZso
Arra nem tudtam rájönni, hogy mi akar lenni abból amit leírtál 😊 vagy lehet kimaradtak az elõzményei...

Hunnenkoenig
Köszi!
Fasza!

Meg azt a debugtext12-s dolgot is beirhatod, ha akarod, bar az lehet, hogy tul komplikalt :-)

PiszkosFred
Lopakodás igencsak fényérzékeny mulatság, lehet hogy lehet fáklyával, de az egészségre hosszú távon káros lesz ez a bátorság 😄

Kösz a választ egyébként, erre kíváncsi voltam, hogy van e ilyen kölcsönhatás a víz+tûz között.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kill3r22
ÁÁÁÁ lemaradtam a éjfélröl na itt is megjelent a game....😛😊😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na várj, a teleport kaput elõször be kell csukni, aztán jöhet Kvatch ostroma!

Bót, vagy shift+leftklikk

Asszem én beleottyantam a vízbe fáklyával, mert nem láttam semmit, s elaludt, de lopakodni asszem lehet fáklyával a kézben.

ZsZso
Reméljük most már megnézte, s nem tudja abbahagyni a játékot 😊

Kandurex
Na kérem, errõl a helyrõl van szó:

Mit kell itt csinálni?

ja igen, és bemutatnám a kedvenc verdámat, Sárit:

Túl sok cucc van nálam és nem bírok mozogni.
nem tudtam még rájönni, hogy lehet cuccoktól megszabadulni? :p

Speechcrafthoz simán szerzek 2-t fél perc alatt, s nem is kell túl gyorsan nyomkodni.

zoli80
megis kell asni?pls valaki😊
tenyleg be ken jutni a kriptaba de hogyan?😊

PiszkosFred
Ez mindig így volt. Amelyik 10 skilled nõtt, annak a 10nek megnézte, hogy egyenként melyik attribútummal állnak kapcsolatban (str, int, stb), majd összeszámolta hogy összesen mennyi van (6 skill nõtt a str-el kapcsolatban, 4 az agilityvel - például) ekkor kaptál szintlépéskor 3x STR-t, 2x Agilityt, majd 1x bármire.

Ez az egészben a legjobb egyébként.
1. Használsz valamit - sikeresen fõleg - a skillje nõ
2. A skill fejlõdik, majd egy ponttal megnõ az értéke - pl: Mercantile 34rõl 35.
3. 10 skill nõ egy pontot - szintlépés (akár ugyanazon skill is lehet 10 ponttal)
4. A 10 skillel kapcsolatos attribútumok megnõnek, szorzókkal is akár (max 5x-ig. 5x szorzót akkor kapsz, ha egy skilled nõtt 10 ponttal, és a többi semmit sem(sarkítva, mert ezzel lehet trükközni, de ez más téma))
5. Amit használsz, az fejlõdik és a karaktered is úgy fejlõdik, tetteid és döntéseid az egésznek az alapja, vagyis ha szétvágod a nép fejét kétkezes fejszével folyamatosan, attól nem leszek okosabb 😄
6. XP sosevó't ;]

Ezzel aztán lehetett trükközni, késleltett alvással, stb.

Faq-ban lévõ dolgokat kipróbáltad???

PiszkosFred
Ez már másik dimenziója a játéknak ;] Egyelõre a legtöbb ember <10. Késõbb gondolom itt is ez lesz, mindenféle konstans mókás ketyerével felvértezett kincsvadászokká válnak (kivéve a levitate-t ami alapból ki lett iktatva rendszerszinten)

apropó: fáklyát nézte már valaki víz alatt? Mûxik? 😄

zoli80
lofaszt sem kell kiasni,az ido a kulcs...

[Jakuza]
A fejlodes egesz jol kilett talalva.
Ha csak beszelget az ember akkor szintlepesnel csak a Personalityhez ad pluszt, ha csak kardozol akkor csak az STR-hez.
Minijatek mar ugy megy hogy ihaj. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szerintem kell az az iránytû. Nem fogok térképeket nyomtatni senki kedvéért, meg papírra jegyzetelgetni. Most õszintén, elolvason az angol szöveget, de kinek van kedve megjegyezni minden helynek, meg baromnak a nevét? 😊

PiszkosFred
Kártya a kakukktojás, asszem pont a gf család legalsó tagja, amit még támogat. Ennek ellenére egy próbát megér, de csodát ne várj látványban, mert az nem lesz. Viszont a jó hír, hogy van 640x480as üzemmód is.

Ch_Slater
erre volt nekem egy sisakom, amin volt konstans water breathing és konstans light, így nyugodtan úszkálhattam. meg volt egy konstans röpködõs pajzsom. ebben az idõszakban a talajon már csak ritkán közlekedtem 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

zoli80
hmm,hogy a francba lehet?az asot nem tudom kezbevenni.

Magnumrolcsi
Érdemes-e leszednem a játékot ilyen konfig mellett vagy inkább hadjam? Nem szeretném telsejen lebutítva játszani.

Msi k7n2delta platinum ed. alaplap
nvidia geforce fx6200 128MB 64Bit
1024MB 400MHz Ram
Amd sempron 3000+ proci
cooler glacialtech igloo 2520

zoli80
jessz!thx!

"nem szoktam elakadni meg rinyalni de most mar tul sok ideje szivok,a gond a kovetkezo:megvan a negy konyv,a gyikcsaj rájott a kodra es elkuldott a temetobe a kriptahoz amin van egy abra és snitt.mi a franc kerulte el a figyelmemet?"

Ki kel ásnia sírt
hiba
Ló(L) <#nyes>

LoCk
Na np megyek elõbb utóbb az lesz amit akarok..😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Csak én mentem be az arany kapun a többiek basztak utánnam jönni.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

hiba
<#alien2><#nevetes1>

PiszkosFred
Morroban volt egyik kedvenc idõtöltés, hogy tengerpartok közelében nyomtál magadra egy water breathinget, majd lementél a fenékre, és kerestél gyöngyöket(kagylókban rendszerint - de lehet az a WoW, és Morroban simán voltak, már nemtudom😄). Ezeket jó pénzért tudtad eladni, és a világon semmit sem kellett csinálnod, csak keresni. Ha magas volt a Luck értéked, egész sûrûn találtál. Persze voltak halak és egyéb vízben õshonos démonkák, akiket közben nem ártott leverni, de elenyészõ számban - ellentétben egy Dwemer rom takarításakor összecsõdülõ védelmi egységek számával.

Biztos most is van a folyók fenekén, az öbölben, vagy bárhol - csak tippelek, tapasztalat hiányában - ahol vannak ilyen gyöngyök, és biztos hogy jó árat kapsz értük. Cyrodiil népe ritka hiú egy nép, felsõbbrendûnek hiszi magát - mindig is az volt mondjuk, de a többieket sem kell félteni persze ;] - és talán a többihez képest õk szeretik leginkább a pompát, a hivalkodó dolgokat, ezért biztosra veszem hogy az ékszereket is jó áron adják-veszik.

Nem nagoyn láttam glass, dwemer, és egyéb minõségibb cuccokat, gondolom ezek majd magasabb szinten jönnek elõ. Na azok lesznek a gazdagság igazi forrása ;] (persze miután feldíszítetted a házadat velük)

zoli80
nem szoktam elakadni meg rinyalni de most mar tul sok ideje szivok,a gond a kovetkezo:megvan a negy konyv,a gyikcsaj rájott a kodra es elkuldott a temetobe a kriptahoz amin van egy abra és snitt.mi a franc kerulte el a figyelmemet?

Johnny23
graf üti a FarCry,HL2 -õt ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ZsZso
Én gyorsutaztam vele. Nem kell pacigolni. Trükkös 😊