The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Together we'll fly someday...
Steam: [HUN]Feriggno
Mondjuk ahova lementem barlangba, ott ugy nyuzsogtek a vampirok, hogy inkabb kijottem, pontosabban ujratoltottem a mentett allast, mert folyamatosan valami olyasmi volt kiirva a harcnal, hogy You have Phorfyric Hemofilia vagy You get , nem tudtam soha elolvasni, mert olyan gyorsan leveszi ezeket az uzeneteket.
De gondolom ez akarta azt jelenteni, hogy megharapott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Baszott combos vga kell neki ennyi a titka.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
ha azokon a helyszíneken akad a game.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az elején amikor kisérni kell a mukit ki a sittrõl, amint jönnek a piros rucis muksók elég durván beakad. nálam ez megszûnt, ha a game optionben az AAt levettem 0-ra és a vga driverén állítottam be 4AA / 8AF -et, Bloom vagy nem Bloom az nem változtatott
kérdésem a köv lenne:
van-e valami más megoldás ennek orvoslására? (még nem próbáltam ki, h pl a FW és a viruskergetõt kilövöm a game alatt)
a gép egy P4 - 3Ghz, 1Gb Dual DDR, X800 XL szal nem törvényszerû az akadás
vagy ha van valaki aki tudna okosságot mondani, h a drivert Catalyst 6.3 hogyan állítsam be pöpecre azt megköszönném
Steam: [HUN]Feriggno
Azóta a fõszálon is haladtam, lvl2 lettem, grand champion, stb.. inkább keresek ilyen gemeket.
Mondjuk a vámpír létnek is megvan az elõnye, éjjel mindenki alszik és lopni is könnyebb... 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Utána már tudja, hogy hol haraphatják meg, s eldöntheti késõbb, szeretné-e
vagy sem.
V9ykn8_TZL0
A Doom az nem ATI kártyákra volt megírva, ez jól látszott...
Sõt, kell is aludni, pihenni, hogy ne légy fáradt.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
hogy az 5200-as kártya, meg az FX sorozat egy nagyon rosszul sikerült lépés volt az Nvidia részérõl.
Nem tudom, mennyiért vetted a kártyádat (sem azt, hogy ma mennyit érhet)
de ha abban az idõben egy ugyan olyan árértékû ATI kártyát vettél volna,
lehet, most tudnál játszani ezzel a játékkal is
Vélhetõleg, azért nem tudsz kikapcsolni minden effektet,
mert shaderekre épül. Ott a GeF 4 MX 400-as kártya, ami nem sokkal rosszabb a mostani kártyádnál, viszont a shadereket egyáltalán nem képes kezelni,
nos, azzal is elindul a játék, csak éppen nincsenek textúrák...
Ezért is gondolom, hogy shaderekre épül, s nem képes vele megbírkózni
a videokártyád. Nyilván, egy Doom 3 , ami inkább OpenGL-es,
az jobban fog mûködni nálad
De shaderre épülõ alkalmazásokhoz azt hiszem, upgrade-elned kellene.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Le lehet ulni meg fekudni is? 😊
En ugy untam mar a morroban hogy mindenki csak allt mint a szamar...
V9ykn8_TZL0
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nem az 1 het alatt 2x vegigtolom jatekok egyike lesz, hala Istennek. Persze lehet h a fo szalat vegig lehet annyi ido alatt is tolni, de ki az, aki csak a fo szalba fog belebonyolodni?
Mar Morro-ban is az volt a gondom, h nem haladtam elore a fo szallal, mert kalandozni jo! 😄D
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Oblivion bejárható területe kisebb mint a Morrowind-é volt?
gamertag: kenobita
már biztos 99%...