The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
Nem vicces mogy gyalog jarkalok 😄😄😄 .. Csak 5000-es fekete lovat akarok venni majd, csak nincs ra zse. 😄

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

dronkZero
Fegyverek/páncélok értékeirõl valami infó? hm?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MrStokes
Biztos amig aludtal, elkotottek az orc-ok! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tormy
Ja es meg sem doglott kint hagytam mint maskor.

tormy
Nem mukodik, eltunt a lovam. Mar probaltam hogy megyek masik varosba es nezem az istallot de nincs ott.

egy rakás melléküldiben elakadtam😞
mivel eddig csak a sacred-hez volt szerencsém az ilyen kategoriáju gamek terén, igy szeretnék pár kérdést feltenni:
1. egy csomo mellékküldetésben egyszerüen nem jutok tovább( a két oldalu érme, vagy a fõvárosban a boltosok közti árharc küldetés..), a kérdésem itt is idõlimit van a küldetés teljesítésére, vagy ráérek késõbb foglalkozni vele?
2. én battlemage vagyok, és arra lennék kiváncsi , hogy akkor én a varázsbotok és ne a kardok, fejszék használatát erõltessem? valamint páncélokat(heavy armort hordok) se cserélgessek, inkább a kék gömbökkel jelölt cuccokat keressem?holott azok semmi védelmet nem nyujtanak?
3. mi van ha egy mellékküldetést nem folytatok? azonkivül hogy elesek ajutitól?

köszönöm elõre is a válaszokat
3.
MrStokes
Ezek szerint nagyon hasznos tud lenni az alkimia, penzkeresesre is, meg kalandozasra is 1arant.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

grebber
Na elkeztem végre én is nagyon tetszik a game eddig bár csak 30 perce tolhatom nagyon szép és jól fut lenti konfiggal mediumra tette a gép majd ha lesz több idõ leirom hogy fut teszek be képeket FPS-el.Szemmel láthatóan nem akad bár még a katakombákba vagyok lent.
Eddig nagyon zsír a game!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

öhm..üdv
valaamit irt a manual arról is, hogy egy super charmot kapsz, vámpirként idõvel,és akkor már mindenki szóba áll veled..
Szóvalkitartás...én még csak 3. szintû vagyok..de a második alvásomból már piros szemekkel ébredtem,de gondolom majd,elmúlik ha jól kialszom magam
<#vigyor5>
Én lvl 19 vagyok, de csak most találtam elõször igazán értelmes (ebony) armort, ami ráadásul nekem nem is jó, mert én light-ra mentem rá, az ebony meg heavy. Glassból nekem is csak kardom van, igaz, abból mindenféle, rövid, hosszú, kétkezes.

Mindenesetre az olyan barlangokat érdemes keresni, ahol emberszábásúak a lakók, tehát pl. orkok. Most legutóbb a Leyawiin-tõl nem túl messze délkeletre lévõ romoknál találtam egy csomó orkot komoly cucokkal.

Megjegyzem, hogy 10-15. szint alant óvatosan tessék duhajkodni, itt már nagyon komoly arcok vannak, pl 3 ork jöhet rád, amibõl egy lõ, a másik varázsol, a harmadik meg egy kétkezes glass claymore-ral ütlegel, és persze ebony páncél van rajtuk. Én pl csak úgy tudok boldogulni, hogy szuper potion-öket gyártok, pl, folyamatos heal fél percen át, másodpercenként 5 pt gyógyulás. Ugyanez van magickára is, igaz nekem most 69 az Alchemy skillem.

MrStokes
Szoval ha iszol rendszeresen vert ejjel, akkor nappal sem lesz gaz a napsutes miatt, es meg csak nem is latszik h vampir lettel? hmmm

Sõt, azt is olvastam, hogy az NPC-k csak akkor nem beszélnek veled, ha már 4 napja nem ittál vért, mert csak olyankor ismernek fel, hogy mi is vagy valójában.

drop
hogy tudtad kigyogyitani magad ird le mert én most vagyok az de valahogy nem igazán tetszik föleg hogy napal is közlekednék

Fritz Von...
Beast köszi a helpet!
Ezt tudva, már nem is annyira fontos, hogy ember (darkelf) legyek megint. 😊

A vámpírságnak a lényege összefoglalva, aki nem tudná. Ha megharapott egy, akkor szépen lassan te is vámpírrá változol. Fõleg alváskor jönnek ezek elõ és marha jó álmokat lehet látni. 😊 Minél több idõt töltesz el evés nélkül (vérivás), annál inkább elõjönnek a vámpír tulajdonságok. Kapsz egy pár extra skillt és varázslatot, ezek egy része nagyon hasznos. Azonban így sajnos csak éjjel lehet utazni. Minél erõsebben vámpír vagy, annál erõsebben hat rád a nap is, gyorsan lemegy a HP.
Ha éjjel vért iszol, akkor egy jó ideig megint embernek nézel ki, a vámpír skillek eltûnnek. De így lehet beszélni bárkivel, nem fog visszautasítani, ráadásul a nap sem hat rád, lehet a szabadon mászkálni.

Most fejeztem be a mage guild tagságot, apprentice vagyok. 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Azt olvastam, hogy ha vámpírként vért iszik a drága karakter, akkor az elkövetkezendõ 24 órában nem sül meg a napon... ez igaz?

ZsZso
Én elolvasnám a FAQ -t helyedben. Hátha segít. Azé' van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MrStokes
Nagyon cseles 😄

Lacc
Az elején kapsz a papoktól, akikhez a király küld.

De ha nincs meg a lovad, és nem döglött meg, akkor a legjobb, ha a térképen elutazol egy másik városba, így a lovadat bepaterolja a legközelebbi istálló mellé.
Aragorn10
Na végre kigyógyultam a VÁMPÍRSÁGBÓL HAHA<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

kibaszott bug, hogy eltunik a trener, spell vasarlo ikon :/

May the force serve you well!

hol kapsz lovat ingyen?
amugy lehet venni 500, 2500,5000 ert lehet hogy 1000ert is olyat meg nem talatam

May the force serve you well!

[Jakuza]
"10 ev mulva tan be is felyezi..."

Vazz Hunni. Max feszelyezi 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fejes021
és akkor ott a kovács soha többé nem nyit ki vagy majd egyszer csak megint nyitva lesz?

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
még régebben olvastam hogy kb 35 óra a fõszál

grebber
Nagyon jó hogy "könnyû" magyarítani a gamet, remélem 1 éven belül lesz valami belöle.

Next PC upgrade: 2022

kb. hány óra ?
tormy
Ez kesz. Az elejen kapunk egy ingyen lovat, gondolom mindenki tudja. Namost valahogy eltunt a lovam egy olyan 2 het utan. szokas szerint kint maradt egy varoson kivul. Mennek vissza erte de a lo sehol, az osszes kaput megneztem es a karamot is, de eltunt. Ez mifasz?!?!?!?! :-( ... most vehetek majd egy lovat 5000 goldert, hat marha jo, foleg ha majd az is eltunik egyszer.

csak a fõszálall milyen hoszú a játék ?
ahol alõször találkozunk a kapuval ott be kell menni a városba ?
Hmuda
Uh, mi történt...nyugisan sétálgatok Chorrolban (asszem legalábbis, lehet másik város volt), erre egy pasast szépen lenyomnak az õrök minden átmenet nélkül. Mondom okés, biztos kizsebelte azt a kutyamániás nõszemélyt. Kilootolom a hulláját, elveszem a házának a kulcsát, szétnézek. Mythic Dawn csuha a pincében, a négyrészes könyv második kötete a hulláján. Mondom okés, biztos egy Mythic Dawn ügynök volt ellenem. Másnap mennék eladni a cuccokat abban a városban a fegyverárushoz...zárva...délben...ezek az idióták a helyi kovácsot nyírták ki.

Tanulság: a Bethnél sokkal jobban figyelhettek volna, hogy ha NPC rabol akkor minimum menjen dutyiba, de sose öljék meg... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem emlékszem már 😛

http://thenamelessphoto.com/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt a bazinagy rákot már megtaláltátok?😊)

http://thenamelessphoto.com/

BEAST
hmm .. asszem kezdek egy teljesen új karaktert ... és csak mellékküldetéseket csinálok 13-15ig ... mivel a fõszálat már végigvittem , oblivion kapuk sincsenek , így az új glass csodakardomat sem tudom enchantolni <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
A fegyverek/páncélok értékeit meg lehet nézni valahol, vagy csak úgy fílingre használjam õket?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Varázslattal, vagy varázsfegyverrel lehet szellemeket irtani, sima fegyverekkel nem lehet õket sebezni.

ewuk
nah, gondolhattam volna. köszi 😄
Fejes021
van egy olyan érzésem hogy most hogy kijött az oblivion a morro magyarítás project is szünetel egy kicsit<#email><#email><#email>

BEAST
szellemeket csak varázsfegyverrel lehet megsebezni , mindegy hogy mi van a fegyveren

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fejes021
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bemész abba monostorba amit képen jelöl felmész a lépcsõn, jobbra fordulsz és ott ül az asztalnál.

Várni délig.
Fejes021
bizony egy alapos reg clean lehet segít. próbáld a googleba ccleaner és tweaknow clear. nekem ezek hetente 2giga szemetet szednek le registribõl meg innen onnan

ja a szellemeket hogy kell megölni ?
ewuk
hali!
mi a túrósbrét kell csinálni a prince camarill sírjánál? most ott állok és látok egy képet a sírján, de még mindig van ott valami, csak nem tudom mi.
www.idc.hu ott árulják is csak meg kellene nézni
ja és vettem egy ilyen misticum varászlatot és 1-es szintû vagyok az mire jó ?
mila69en
de van én sem hittem el, mikor haver mondta hogy 256-os gt-t vett....és tényleg

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Fritz Von...
Jóregg!

Köszi, kipróbálom a vérivást. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Yeltzin
általában van minimális, ajánlott és optimális

logikus, hogy melyik mit jelent

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

mellesleg már megnéztem mindenhol de nem találom azt a jauffre-t és nem tudom neki oda adni az amulettet!valaki el tudná mondani hogy hol találom ?
Lobsterman
Az minimum grafika véletlenül nem az szokott lenni amin már érdemes kipróbálni a játékot (a legrosszabb beállításokkal, 10 fps körül), az ajánlott meg az amin már rendesen is lehet játszani? Mert általában ez így szokott lenni. A legtöbb cucc fut minimum grafika alatt is. Hidd el már próbáltam nem egyszer, és 1-2 még játszható is volt(bár csúnya😊).
És ez így eléggé ferdítés feltûntetni így a minimumot, ha 1 fpst csikar ki magából maximum FXes kártyákon. Mondjuk engem már annyira nem bosszant a dolog, de gondold meg ha valaki megveszi 16e Ftért, és egy slideshowt kap.