The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoCk
Valaki meg tudná nekem pontosan mondani, hogy hol és ki tud varázsbotot feltölteni?
Durva bot uh. örülnék, ha újra töltve lenne..😊

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

hajnal 5-ig nyomtam, király ez a game!

a shift-et közben tartsd nyomva
belemész a tárgyas menübe (TA😎 megnyomod a shift-et és bal gomb a tárgyra azt eldobja
Helló! Nekem az lenne a gondom, hogy egy Gyula55555 nevû gyerek nem képes kikapcsolni a Caps Lock-ot és nem képes elolvasni még a FAQ-ot sem.

Üdv.
eddig végig maxiban játszottam de egy kicsit elkezdett szaggatni erdõben sok embernél,ezért levettem a grafikát teljesen minimumra próba képp és annyira szaggatott hogy játszhatatlan volt pedig még csúnyán is nézett ki
j0nNyKa
pici spoiler

valaki magyarazzon el nekem valamit... en lettem a thief guildben a grey fox, megkaptam a grey fox sisakjat... namost ez ad 200 feathert, ami ugye arra jo, hogy tobb dolgot tudj cipelni...
de kerdem en, MINEK? eladni ugysem tudod, mert a varosban ha meglatnak a grey fox sisakban, egybol nekedesnek... szerintetek mi lehet az ertelme akkor ?😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Olyasmi, mint a WoWban.
Ha esetleg nem játszottál volna vele, akkor annyi a lényege, hogy az elrontott lockpick-ek növelik a security képességedet, és minél nagyobb a securityd, annál könnyebben nyitsz ki nehezebb zárakat.
Egyszerûbben: gyakorlás kérdése az egész.
HELLO NEKEM AZ LENNE A GONDOM HHA SOK RUHÁT VESZEK FEL MEG ILYENEKET AKKOR NEM LEHET MOZOGNI A CSÁVÓVAL
MIILYEN GOMBBAL LEHET ALAPBEÁLLÍTÁSBAN ELDOBÁLIN A DOLGOKAT ÉS HOL??
Laky
valaki magyarázza el nekem, hogy hogyan lehet a zár nyitogatást tanulni, illetve fejleszteni?
melyik kaszttal a legegyszerûbb? és hogyan kell a hard zárakat nyitagni, mert a very easy-n kívül semmi sem sikerül 😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Bocs, a képek most már remélhetõleg jól:

Egy elég nagy bug:

Imperial City Waterfront.
Kívülrõl minden rendben van egy bizonyos lépcsõvel, de ha rálépsz, akkor beesel a vízbe. 😄

PyRex
És Very Hardot? 😄
Ja meg mi a módja mondjuk egy 5. szintû karakter LEGÁLIS meggazdagodásánsak (10-20 ezer arany modnjuk 😊?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Ismerõs.. És nekem volt olyan, hogy Very Hard zárat kellett nyitnom 2 lockpick-kel... És akkor 10-es volt a skill. Kb. 30-40 perc alatt sikerült.. 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

kozepes zarnyito varazslatot hol tanitanak?

May the force serve you well!

DonnieBrasco
SPOILER elõtagot az ilyenekhez (fõleg a válaszhoz!!!!)

Kéne egy "Oblivion spoilerek" c. topic.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Cafu
az lehet hogy a fõküldetés az nem olyan hosszú de ha végig csinálod a sok kicsit akkor nem rövid😊

DonnieBrasco
Szokás szerint majd kb. 36-k szintûként fogom elkezdeni a fõszálat 😛 😛 mire tolvajcéh nagymester és master alchemist, meg hasonlók leszek 😊)

DB

David2
köbö hány küldi?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Aragorn10
Én már majdnem végigvittem nem olyan hosszú sajnos 😞😞

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

állítólag 36 óra

Valaki tudna a manuálhoz is egy linket rakni, megköszönném, jó volna elolvasni hátha van benne valami okosság. 😊

David2
amúgy a fõszáll mien hosszú(órában) mer akkor próbálom "beosztani" magamnak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

DonnieBrasco
"reggelt" 😊

Tiszta mák hogy van warez, íme a csomagom trackingje:

Package Process
Date Time Location Activity
Mar 25, 2006 02:24 AM LOUISVILLE, KY, US EXPORT SCAN
02:24 AM LOUISVILLE, KY, US LOCATION SCAN
02:14 AM LOUISVILLE, KY, US EXPORT SCAN
01:34 AM LOUISVILLE, KY, US ARRIVAL SCAN
Mar 24, 2006 11:23 PM SHARONVILLE, OH, US DEPARTURE SCAN
11:11 PM SHARONVILLE, OH, US ORIGIN SCAN
07:19 PM US BILLING INFORMATION RECEIVED

Még el se hagyta az USA-t! 😞(
Jó tudom ne pofázzak, nekem lesz legalább CE.
Egyébként szerintem továbbra is próbáljatok meg rendelni a take2store.com-ról, nekik lehet hogy még van, és szállítanak Magyarországra is. 80 USD a CE+a szállítás! VISA vagy Mastercard.

a játékban 11 óránál tartom, lvl 4, most éppen önfeledten barlangokat takarítok Stilgradtól ÉK-re, nagyon állat 😊) Thief guild megvolt, most az alkímista "gyökereimet" kutatom éppen...

DB

én csak egyszer küldtem el
mi ?
Bandew
Ne olyan hangosan...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ja mert játékban vok
Davidus
ha nem kapsz választ 3 percen belül már vergõdsz?😛

V9ykn8_TZL0

SENKI NEM TART MÉG ITT VAGY MI VAN ?
Valta vagy hasolnlo nevu kovel vagy magus guidokban magusok feltotik

May the force serve you well!

VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY MIT KELL CSINÁLNO OBLIVION KAPUJÁNÁL MIKOR BESZÉLEK MATRIS BARÁTTAL A LEROMBOLT KOLOSTORNÁL ???
Valaki töltött már le modokat? Vagy én nézem rossz helyen? Nyílván nem szeretnék elõfizetni csak ezért a fileplanetre.

Amúgy manual van 10 meg 30 megás változatban, nem 650.

Tojesz
a magyar torrenteket fentvan
ha regelve vagytok, nézzetek fel

Ha valakinek nem eredeti a game, akkor ahogy a játékot is, úgy a manuált is le tudja szedni 😊 Persze jó lenne kirakni valahova, de nemtom hova férne fel egy 650mb-os pdf.

VampireLord
Hello all! Az lenne a kérdésem, hogy a mágikus botok charge-jait, hogy lehet visszatölteni maxra? egyátalán lehet? köszi elõre

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

MrStokes
Esetleg erdemes lenne a game manualt elektronikusan elerhetove tenni a FAQ-ban azok szamara, akik nem az eredtitel tevekenykednek. Igaz, az is angol/nemet, de sztem az is sokat segithet egyes emberkeknek. Meg le is lehet esetleg forditani becses anyanyelvunkre.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tegla
Nem tudom milyen értékeket akarsz fegyverrõl/páncélról de ha ráviszed a "kurzort" az inventoryban akor kiirja ha van különleges tulakdonsága.
Egyébként meg az inventorydban a "kard" ikon a fegyver sebzése a "pajzs" ikon meg pl. armornál a védelem értékté mutatja.
De nagyon kérek Mindenkit aki alapvetõ dolgokkal nincs tisztában az olvasson FAQ-t illetve próbáljon meg játszani és próbálgatbi a dolgokat.

Illetve a percentként beirókat jó lenne moderálni mert kezd kicsit átláthatatlan lenni a topic a sok baromságtól,thx.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tormy
Naja de en nem igy szoktam csinalni, en elmegyek a varoskapuhoz, es automatikusan berak a ajtek a varosba ugye, es kiirja hogy a lovad kint maradt. Nade ez sehol nem volt, mar mindenhol neztem....ahhh mind1, ugyis feketet akartam...majd veszek ha lesz ra love.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

de jóó
Aragorn10
Bocsi ok<#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Valamilyen glass-t kel vinni a szobornak aztán ad neked egy küldit aminél meg kell öldön 5-VÁMPÍRT DE VIGYÁZZ MERT ÉN IS OTT FERTÕZÖDTTEM MEG!!!!!!!!!!!!

Laza
PLZ hasznald a SPOILER makrot !!!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Miket optam tegnap este lockpickek miatt 😊
Volt kb 3 lp-em, 28-as skillel, es ugy nyitogattam a hard zarakat ... persze Quick save utan, es ha eltort akkor load game.
Minden zar jo kis tura volt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Aragorn10
Elõször is el kell menned az Imperial Cityben az Arcane universitybe és ott dumálsz Raminus Polus-al aki elküld Skingrad kastélyába egy nõhöz akivel ha beszélsz elvisz hozzád egy férfit aki elmondja,hogy az õ felesége is elkapta a ragájt és már a halálán van. Elküld téged egy boszorkányhoz aki állítólag tud ilyen vámpírságból kigyógyító löttyöt készíteni.Amikor elmész a boszorkányhoz és dumálsz vele azt mondja, hogy igen tud ilyet csinálni de elöször is kell neki 5 grand soul gem(ezeket csak meg kell venned az imperial cityben is elég sok árusnál van)majd amikor visszaviszed õket, akkor megint kér tõled pár dolgot néhány virágot amiket szintén meg tudsz venni szinte minden árusnál.Ad majd egy tõrt is amit meg kell mártani egy argoniai-ban, azért mert kell a vére(nem kell megölnöd csak egyszer meg kell sebezned). De mindezek felett kell még egy vámpir maradványa is amit megjelöl a térképen.Ha ezeket leszállítod neki akkor megcsinálja a löttyöt de nem eggye hanem mindjárt kettõt is.Nagyon fontos ha készen van a lötty ne idd meg mert elöszõr vissza kell menned Skingrad kastélyába ahhoz a nõhöz akivel dumáltál. Amikor megint veszélsz vele követned kell majd kinyit neked egy hasadékot ami mögött az a nõ haldoklik amirõl már írtam.Na most oda kell nekik adni a szert és a nõ visszaváltozik de meghal. ezután már te is megihatod a löttyöt.Aztán már csak pár napot várnod kell amig a férje el nem temeti a nõt aztán vissza mehet ezer aranyért amiért megmentetted a feleségét RÖVIDEN ENNYI <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

MrStokes
Tenyleg tudja vki, h a dragabb lovak vajon gyorsabbak is? Gondolom, nem azert dragabbak, mert van benne gyari klima meg ABS 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

cikasz
Sziasztok. Nagyon gyönyörü a játék. és ráadásul már az elején elakadtam 😊
Amikor kijöttem a csatornából utánna bementem egy barlangba és onnan nem tudok kijutni. Az a rész amikor van egy trón szerü szék és lelehet ülni rá.Csak körbe-körbe tudok járkálni a föld alatt.

http://www.akciofigura.hu

már fél órája egy olyan áldozós-izé-szobornál állok, Cyrind-valami város közelében, ahol esik a hó, és egy buzi kis sárgán világító micsoda lebeg... Mit kell itt csinálni? (értelmesen leírtam..lol..)
Tormy
meglessz az, én egyszer jártam már igy..bementem egy városba és elõtte szépen az istállóba bevezettem a lovam.
Kifelé menet sehol,semerre nem találtam.
Aztán az egyel azelõtt látogatott várros istállója környékén álldogált.
Nekem a tarka van, a szerzetesé ami volt.
tormy
mogy = most* 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar