The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezaz?

http://www.3dcenter.org/atuner/files/dl~~1710/!aTuner.exe
2.4 es Fx 5600 on 512 DDR ram 😄
640*480 minden kiapcsolva !!! és akad 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bazz. sajna nem találom a linket a "régi gépek indulására kitlált megoldást."
Nem tudjátok esetleg? más 35 oldalt visszaolvastam..... 😞
Draw distance-t nagyon alaposan húzd le, nálam ha nincsenek legalább 3-an a képen, akkor konstans 40 fps kívül-belül, 800*600 highon.

Na srácok, van olyan beállítás, hogy bHighQuality20Lighting, ezt ha átírod 1-re, akkor elvileg jobb lesz a világítások minõsége. Sajnos a scrrenshotokat, amit elvileg csináltam nem találom, így csak annyit tudok kijelenteni biztosra, hogy 5 fps esést okozott a bekapcsolása R9800proval.

minden mediumon van?
én pont ma csináltam azt ,h grass fade-t levettem 0ra (úgyis tök fölösleges mert így legalább látom a kis dögöket a fûben) és a view distancet meg csutkára toltam. szvsz jópár fpst lehet nyerni a fû levételével mert amiatt kurva sokat kell procinak számolgatnia. ígymeg egy nagy teher levan véve róla 😊)

http://thenamelessphoto.com/

Jah Jazzy de a ti4200 höz ki kell cserélni a régi shadder eket stb. az nem olyan egyszerû hogy felrakod és leveszel mindent minimumra, de mondom hogy meg lehet csinálni!
Kandurex
nézd, frankón, néha én se látom be, hogy mi a jó istenért is kell neki ekkora gépigény <#gonosz3>

annyira azért nem nagy durranás a grafika :/ jó, csiri - vili -re húzva tényleg pöpec, de valahogy kicsit túlzottnak érzem a dolgot

800X600 médiumon 10 - 20 FPS -t produkál 2800+barton 6600GT giga rammal szalz,

ne várj sokat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jazzy
en radeon 9600 ( nem , nem pro ) 128 mb es 1800+ amdvel jaccok 768 mega rammal es igy is minimumon 20 fps..
Miért ne indulna el? Már megtalálták a megoldást, én le is toltottem mondjuk még nem probáltam. Olvass vissza és megtalálod a linket.
Nemááá. esetleg 320x240 ben 16 színnel.... ???
Kandurex
Sírj.

sorry)

Akkorsem fog elindulni egy AMD 1700+ TI4200/64Mb - on ha megkukulok? Reménykedjek, vagy sírjak? Vagy keressek jobban?
Megtaláltam ma az eddigi legdurvább cuccomat😄. Egy amulet 20% reflect spellel. Vicces amikor életet akarnak tõlem szívni és én is szívok tõlük. Nem egyszer úsztam meg azóta full hp-vel egy-egy harcot😄DD Amúgy 8000 aranyat ér.

Kandurex
off:

Most néztem a HIdeg Csontok c. filmet

nem vagyok egy ijedõs alakat, de ettõl a filmtõl a rosszbaj jött rám, iszonyat kemény, aki teheti nézze meg (már ha mindeképpen elakarja rontani a jó kedvét 😊)

pár szó a filmrõl

PiszkosFred
OFF
Mivel az Oblivion karakter arc generálása valami eszement jóra sikerült - a szinte vegtelen lehetõségek miatt - ezért szeretnénk az Oblivion HQn egy új lehetõseget kiprobalni/inditani, Plasztikai sebészet/Génbank néven (vagy valami ilyesmi;]). Persze ez függ az igenytõl, meg a fogadtatástól, meg hogy kit mennyire érdekel a dolog ;] A következõrõl lenne szó, nagy vonalakban.

Látni itt-ott fórumokon igencsak pofásra sikeredett nõi és férfi karaktereket, fõleg külalak szempontjából, fajra és arcra való tekintettel. Az ilyen jobb, gondosan átszabott arcokat és persze a karaktereket szeretnénk összegyûjteni, és letölthetõvé tenni. Letöltés alatt úgy gondoltuk - ami megvalósítható - hogy a börtön végén, az utolsó lépés elõtt állva lenne a mentés, amikor is még van lehetõség változtatni az arcon/fajon, az osztályon és a csillagjegyen. Vagyis aki úgy érzi, hogy kreált egy nagyon frankó fejet egy woodelfnek, vagy egy burtális ork búrát, és hajlandó ezt a mûvet nem csak kép formájában megosztani másokkal, na akkor ezt a savegamet valamilyen rendszerbe foglalva letölthetõvé tennénk a webodlalon. Amolyan szépség bank, amelyhez lehet nyúlni új karakter kreálásánál.

Az ötletet az adta, hogy a hivatalos fórumon (es.com) olyan arcokat lehet néha látni, hogy az ember füle kettéáll. És biztos hogy vannak oylanok, akik a random generátorral nem elégednek meg, de az arc létrehozásához meg olyan kétbalkezesek mint jómagam is például. Na õk kiválasztanák az arcot/karaktert (a savegamet), letöltik, még esetleg variálnak ezt azt rajta, és játszanak.

Lesz olyan, aki nem szívesen válik meg a szívéhez nõtt Breton pofikától, vagy a Nord barbárja szúrós tekintetétõl, ezért ez a kis szösszenet azokhoz szól, akik ezt a publikálást felvállalják és nem csinálnak gondot belõle.

Akit tehát érdekel, szívesen vesszük az utolsó elõtti lépés savagame-jét, így elõre látatlanban is. Április elsõ hete körül lesz bõvebb információ a HQn ezzel kapcsolatban.

És bocs az OFFért, de mivel pörög a topik, talán találunk egykét vállalkozó embert ;]
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

I.C.ram
Lehet sneak attackelni, és az 4xes sebzést jelent, szóval jó ha van kéznél melee fegyver is.
PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én sem. Viszont miután a fõ questeket végigvittem, az összes õrnél 99-es lett az értékem, amikor rá kellene beszélni õket valamire... és mindenki segget nyalt, elõre köszöntek meg ilyenek. Aztán kiraboltam a ládát és persze az egyik õr észrevette. Oda is jött, hogy legyakjon és jött még vagy 5-6... Elfutotam 😊 Másnap visszamentem az arénába harcolni és ott állt az õr, de NEM TÁMADOTT meg, viszont a fenti 99-es érték 0-ra leesett és rábeszéléssel sem tudtam 0 fölé vinni - lol 😊 De nem támadnak meg azóta sem, szóval 500 aranyam lett mondjuk ingyé 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

sry íjjjász

Halfer
légyszi csekkoljátok meg ezt: #10657
kíváncsi vok, hogy másnak hogy ment mert én meg szeretném menteni de nem megy.

Tatyla
custom classos vagyok, és warrior ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hehe mondom én😊, nyilvánvaló volt hogy azt azért rakták oda hogy kiraboljam/ják. De egyenlõre nem tolvajjal viszem.
Sajnos nem értem, hogy az ílyásznak minek a blade képzettség. Erdei elffel kezdtem és ha nem az íjjamat használom nem nagyon tudok életben maradni nehezebb szinten. Most akkor van egy felesleges képzettségem?

PyRex
500 volt benne 😊)))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Van valahol bug/exploit topic mert a Fraps mappámban van pár kép meg video😊.
Mert pl. a régi wowos wall-wallking simán megy, de itt sétálni sem kell, najó kicsit más a technikája.
Eként most találtam egy nagyon nagyon durva exploitot!o_O
pld. Chorrol templomában megöltem a két tagot a szélsõ szobában, kifutottam a templom háta mögé az õr elõl. Ott alukált egy koldus, annak az ágyában elaludtam és már keltett is a fekete csukjás tag.

Köszi szépen
Odamész a taghoz az Aréne bejáratánál, aki a nagy arannyal teli (nem tudom, gondolom😛) láda mellet áll és elmondod neki hogy te harcolni akarsz nem csak lesni, mire õ megoszta az infot hogy akkor menj le a négerhez aki mellesleg k***a kemény, te lemész õ megmondja a frankót. Választasz ruhát light/heavy (csak ebben mehetsz be) ráklikkelsz a "kész vagyok bzeg" opciora, kinyitja az ajtót, bemész és pwnzorz!
sector512
Lemész az edzõterembe, beszélsz a fõnökkel, ad egy páncélt, azt felveszed, lefekszel pihenni ha mondja és mehetsz is harcolni.

PSN: s3ctorHU

CS@
Szerintem csak a jól kiválasztott vagy a custom class.

jazzy
valo igaz destruction eleg hasznalhatatlan, nem gyenge, viszont nagyon sok mana, az idezett lenyek kozul pedig nekem eddig legjobban a wraith valami jott be, ilyen fekete es tuzet lo 40 masodpercig van veled, az nagyon eros, daedra se rossz, mellesleg nem csak 2 db 100-as leny van en kapasbol talalkoztam van 4-5-el, minek nagyobb vagy annal tobb lesz, plusz mas arus masfajta magicet ad.
Tatyla
mi a titka gyors fejlödésnek mert már látom hogy sokan 10-en felül vannak jóval én meg 6 lettem épp...
pedig questelek rendesen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hmuda
Ugh, chat-man újból topicromboló tevékenységét végzi.

Utolsó figyelmeztetés. Vagy megtanulod normálisan használni a fórumot vagy a következõ ilyen esetnél már repül a pont.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy az arénában h lehet bemenni? mármint úgy h én tudjak gyakni, ne csak nézni tudjam a fight-ot. Lécci írjatok mert nagyon kíváncsi vok rá
Szó szerinti idézet a járókelõktõl ingame, csak magyarra forditva:
A NPC: " Miután megölsz valakit, éjjel álmodban felkeres valaki a Dark Brotherhood (Sötét Testvériség jolvan na:/) tól, igy szereznek uj hiveket."
B NPC: " ORLY?!"
A NPC: "JA RLY!!!"
B NPC: "NOWAI."
A NPC: " YA WAI, they r kinda thieves guild, comin when u sleepin."
😊
Hát én inkább törölném a programot és nem eröltetném a játékot, vagy visszajönnék késõbb amikor táposabb vagyok.

helló! a faq-ban sajna nem találtam róla infót: hogy lehet bekerülni a dark brotherhoodba?
de nyugalom nem mentettem el de hatott le is nyugodtam
Halfer
Hi! Savlian Matius mindenképp meghal egy csatában? Olyan jólelkû vagyok, hogy mindenkit meg akarok védeni, de olyan kevés élete marad, hogy így már képtelenség.

PiszkosFred
Ez még mindig nem cset ;] Egyébként érdemes sûrûn menteni, de nem csak quicksavet, hanem normal new save-t is. Nálam minden harmadik new save, és habár szépen hízik a könyvtár, de nem adok esélyt a bugoknak. Arénában 5% HPnál nyomtam egyszer egy kvikszévet... Se heal, se mana, semmi nem volt, csak a vég, a csúfos kudarc. Azóta mentek mint a kisangyal, és nem érhet meglepetés sem a saját hülyeségem sem a játék bugja miatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na jó még egyszer megpróbáltam megycsinálni az arénát bedühödtem és beírtam egy ki örökéletet és megõltem mindeeet!!!!hahaha<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#wilting><#violent><#gun><#violent><#bdead>
Max de a 250-es mannát értem el standardban. Breton vagyok így további bónuszt kapok. szerintem egy csomó trükkrõl le fogok maradni amit csak Highelffel lehet elérni 😞
Viszont a W.P. is Maxon van --> Így gyorsabban regenerálódik a manna. 😊
Már az elején azzal kezdtem, hogy egy rakás csontit idéztem így hamar felment az idézés 100-ra és az IQ-is. Furcsa is volt, az M.G. háborúban áll ugye a nekromatákkal, de én is valójában az vagyok, és engem mindenki csak dicsért az M.G.-ben. 😊)
Az ark-magi nál is valami undead kullogott utánam miközben szentségelt hogy a nekromaták így meg úgy ...

CarajoEsp
Szerintem várd meg, míg lesz hozzá végigjátszás magyarul, vagy kezdj el angolul tanulni, mert így nem sok élvezeted lesz benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már nincs nála, akkor menj vissza Waterfrontba, és ott az egyik csajnál van bent a házban. Nem tudom a nevét, de az õ háza mögött találkoztok elõször.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

VKiller
Írjon vissza valami értelmeset aki már megcsinálta hogy mit kell csinálni az élsõ thieves guildos küldiben amikor Amantius Allectus naplóját kell elvinni. Vgayis azt hol találom és hogy vihetem el. Amantius háza már megvan. Jó, betörök, bentvagyok a házba de nincs a fickónál. A feleségénél és nálla is van egy kulcs de azzal sem tudom kinyitni a földszinten az ajtót. Azt mivel kell kinyitni, vagy nem ott van a napló?

bakker akkor én mit csináljak már próbáltam egy rági mentést is betõlteni és annál se ment!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
óóó
akkor edzek!!!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#boxer><#boxer><#idiota><#violent><#vigyor>
Bug mert én kettes szinten álltam neki az arénának és fizetett mint a kisangyal. 😊

Why so serious?

AKKOR MÉG NEM VAGYOK ELÉG MAGAS SZINTÛ??<#falbav><#falbav><#falbav>
hmm mennyi az iqd, mannad?

May the force serve you well!