The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Minden visszavonva!!!!
Helyi idõ szerint 22:13 perckor MEGJÖTT A CE!!!! Na ilyet még nem láttam!!
Itt a kezemben, vigyorgok mint a vadmalac 😊))))
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha meg látnak BEMENNI, látnak KIJÖNNI és közben eltûnt valami, jóhogy fogják tudni, ha logikusan végiggondolod.
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
http://thenamelessphoto.com/
A fekete srác nem akar felengedni az arénába, azt mondja, hogy championként nincs mit keresnemn itt 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tipp: nem próbáltam, de talán. Kellenek powerfull destro spellek, amelyekbõl max 1-2t tudsz lõni a manádból. Ezekkel lemenni az arénába, majd onnan puffogtatni kifele a kapu fele, ahol nincs senki és nincs friendly fire véletlenül. Egykét puff, aztán ott a reju oltár, megint puff, reju... Nem próbáltam, de hátha.
Idézésrõl írta már valaki, hogy mágus karrierje ellenére már maxolta. Gondolom a játék elejétõl fogva csinálta, használta, és így nõtt magától is, észrevétlenül. Amikor már szándékosan tápolni kell, akkor az marha unalmas tud lenni, és ami a legrosszabb olyan szinten illúzióromboló, hogy lehet emiatt csökken a játék iránti szenvedély.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szintenként 5 –öt trainelhetsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, a játék tényleg nagyon jó lett.., munka mellett van vagy 5-6 játékom, de mindig Oblivion-t szeretnék szabadidõmben játszani😊..
Az én gépemen (2,7 Athlon Xp, 1 giga ram dual, Ati X800 Pro) sajna nem megy annyira simán, mint gondoltam.., minden full és max grafika között van, egyetlen, amit kikapcsoltam, az a füvek árnyéka (komolyan leveszi 6-7 fps-sel a játékot, és nem nagy durranás, sõt!), és a bloom sincs bent, m le van tiltva a menüben (nem támogatná a kártyám?).., de azért így is a legszebb játék, amit láttam eddig Pc-n (az UT 2004 egyes addon pályái mellett😊..
Ami viszont nagyon nem tetszett/szik és vmilyen szinten amatõrség volt a készítõktõl, az az, h a menüben amolyan "találd ki, h mi mit jelent" típusú gondolkodás lett megvalósítva.., nem értem, h miért lett volna akkora probléma, h ha vmelyik ikon fölé mész, akkor szépen megjelenik felette/mellette, h mit takar (de legalább a nevét, h az ember tudja, h a szívecske a "life" és hasonlók - ez mondjuk 1értelmû, de más nem.., szval csak ennyi..😊 Jogos, van felhaszánlói kézikönyv, ott meg lehet nézni.., de akkor is blõdség vmilyen szinten..
Üdv és jó játékot!
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Why so serious?
May the force serve you well!
Why so serious?
Felhívtam õket és a munkahelyre már csak Szerdán tudják kihozni, holnap tesz itt egy újabb próbát.
Érdekes a DHL-nek miért nem gond, hogy akkor is felhív a csávó telcsin _mielõtt_ még kihozná (nemhogy olyankor, mikor nem talál otthon....)
Ekkora egy trágya utolsó céget mint az UPS 😞((
Hiába, béna amcsik. 😞(
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha tud valaki buherált init ami megdobja a sebesságet, vagy egyéb "csalást" a sebesség növelésére(a géptuningon kívül. az túl kézenfekvõ 😄) az ne habozzon
Why so serious?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Pl. amikor lélekre van szükségem, akkor egy ilyen multifunkciós varázslat segít 😊
Elõször soultrap 10sec -re, aztán egy tûzlabda ami 5 secen keresztül píritja az ellent 10sec -en. Hatásos 😊 csak kicsit drága volt kihozni.
Hihetetlen, hogy a mágiának tényleg csak a képzeleted szab határt.
Pl. multi varázslatban:
megidézek egy csontvázat aki tudd a vízenjárni és folyamatosan draineli a manát az ellenségtõl 😄 na jó ez kicsit erõs példa, de királyság 😄
http://thenamelessphoto.com/
Brutális miket lehet kihozni, meg pénzbe is 😞
Why so serious?
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mien géped van?-kérdem.
XP!-felelte a derék kacor király.
Jézusom neked az agyad még a morrowindbe kalandozik!!-szólt a jóságos én<#circling>#circling>
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
na kösz ,csá:_D
gogogo
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Mert ha így akkor végülis nem baj csak akkor csinálok egy másik customot amiben nem lesz blade.
Igy azert mindjart mas a helyzet😊
Ennek oromere ki is probaltam. A fel egyetem banta a dolgot 😛, a masik fele meghat 😊
Emlékszem az elején azért nem vettem meg a Bound Sword varázslatot, mert majdnem az összes mannámat eltüntette, most látom hogy 100-as idézéssel csak 70 mannába kerül nemúgy mint a játék elején amikor biztos hogy 100 felett volt jóval. Ugyanez igaz a destruktionra is.
Ahogy fejlõdik a karakter az adott skillen úgy egyre kevesebb manna kell ugyanahoz a varázslathoz.