The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár ez ugyan az 😊

Szerintem 5%-al nõ a pajzs értéke.

7 szintû vagyok! húz next?

3. szintû vagyok...<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>
Hát az igaz hogy én kb. 18-20 as szintû voltam az arénába jó magas IQ-val, igy nem volt manna gond, de a weeken tényleg mûködik és alig fogyaszt mannát.

hali
5%al kevesebbet sebzodzs fegyverektol

May the force serve you well!

MrStokes
BBalage latom nagyon ott vagy a temaban. Nem tudod megmondani h a shield spell mit csinal pontosan, pl 5%-nal?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bír valaki segíteni?
probaltam, direkt csinaltam 50% os 1perces weakness to firet de ugy is agyonvagtak az aranaban. Gyorsan elfogy a manna, aztan meg az osszes csak gyogyitasra megy el.

hi, na tesómnál az arénában öli sorra az embereket . én az arénában megölöm az elsõ embert lemegyek a pézemé és nem hogy nem fizet ki de még leidiótáz is. és most nem értem hogy nem vagyok eléggé mgas szinten vagy ez egy bug?<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
VKiller
Jó, betörök, bentvagyok a házba de nincs a fickónál. A feleségénél és nálla is van egy kulcs de azzal sem tudom kinyitni a földszinten az ajtót. Azt mivel kell kinyitni, vagy nem ott van a napló?

MrStokes
Tenyleg a becsapdazott helyeken mit lehet csinalni? Van a rogue tipusu karaktereknek csapdakereso/hatastalanito kepesseguk? Es magusoknak ezeknek megfelelo spelljeik?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

de olvasásra sem nyílik meg mind?!

arcane university de elob csomo kuldit kell csinalni hogy beengedjentek

Ja a legfontosabbat nem írtam le csak akartam!

A varázslat elõtt szórd meg az ellent a Weeken to fire / frost / schock -al attól függõen hogy mivel akarsz támadni és akkor nagyobbat sebez.
Illetve kombinálni is lehet õket az altarnál hogy durvább legyen. 😊))

MrStokes
Sztem zseblampat vigyel, hogy vilagossagot gyujts az illeto elmejeben! 😄

MrStokes
Book = konyv, es mint olyan foleg olvasasra valo 😄

VKiller
Jó, betörök, bentvagyok a házba de nincs a fickónál. A feleségénél és nálla is van egy kulcs de azzal sem tudom kinyitni a földszinten az ajtót. Azt mivel kell kinyitni, vagy nem ott van a napló?

a book-okat hogy lehet használni? egy csomóval nem tudok mit kezdeni. rányomok és semmi!

uh. nálam most jópár értékes cucc van.belese merek gondolni... 😄

http://thenamelessphoto.com/

Zsolo007
És hol lehet varázslatot kreálni? Nézegettem az árusokat ICben de egyiknél sincs külön opció varázslatkreálásra...

BEAST
Burden vagymi ha jól emléxem nehezebbé teszi az ellent ... bár ebben nem vagyok biztos 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackShadow
betörsz 😊 ha esetleg arra eszmélsz h valaki beelõzött milenne ha meglátogatnád a lakásán? hisz még nem vagy tag igy lophatsz a másiktól 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

viszont restore abbribute van azzal is lehet csak macerasabb 😛

VKiller
Légyszi aki már megcsinálta mondja már meg hogy mit kell csinálni az élsõ thieves guildos küldiben amikor Amantius Allectus naplóját kell elvinni. Vgayis azt hol találom és hogy vihetem el. Amantius háza már megvan.

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igen énis csak ilyeneket találtam ez tényleg nem sokat ér sajna.
Persze a nekromatáktól azért engem szívattak permanens tulajdonság csökkentõ varázslattal amiután csak a papok tudtak rajtam segíteni 😊

ismerek vkit aki szerint az Oblivion egy nagy szar.Mek hozzá.A távcsövest vigyem vagy a Black bow-t?<#violent><#gun><#wow1>

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

lehet hogy csak drain van, az meg idore megy, aztan vissza kapja, meg burden van de annak is borzalmas kg/manna aranya van nem allit meg senkit :/
Illuzioban van paralyze de azt nem nyomtam fel mert personalityhez tartozik, inkaba iq nojjon.

Csak abból tudok készíteni amit már megtanultam, az altar inkább csak átformálja, finomítja a már megtanult varázslattípusokat.

VKiller
Hi
Mit kell csinálni az élsõ thieves guildos küldiben amikor Amantius Allectus naplóját kell elvinni. Vgayis azt hol találom és hogy vihetem el. Amantius háza már megvan.

MrStokes
En nem emlekszem, hogy lattam volna ilyet eddigi rovid palyafutasom alatt, de sztem keress fel egy spell altar-t, ahol elvileg lehet spell-eket kesziteni, ha ott nem ajanlja fel, akkor nem leteznek 😄

csak varazsolni lehet beloluk a toltetekt, hacolni nem lehet veluk

HELP
elvileg mennie kéne a gépemen de full min grafon is akad 😞 letöltöttem azt az NVIDIA -s vmit de ugyanoan 😞 FX 5600 om van

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tojesz
köszi😊

Én körbe körbe futkostam hátramenetben, és így nem nagyon tudtak megütni én meg szinte mindíg sebeztem csak idõ kérdése és megvolt.
Mellesleg jobb az arány ha olyaan varázslatokat készítesz ami nem azonnal, hanem tovább tart, de kevesebbet sebez egy kicsit.

Amit hiányolok a verhetetlem Morowindes Destroy Strength.
Leszedtem a harcos erejét 0-ta és meg se tud mozdulni a többi nyilvánvaló😊))

Tényleg talált valaki Attribútumot sebzõ varázslatot?
Ém már szinte mindent tûvé tettem érte.

MrStokes
Eza felettebb erdekes 😄

Sheltem
Pls privibe mondd el hol van 2 napja nem találom és szeretném folytatni a thief questet. Többiektõl elõre is sry.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MrStokes
Senki nem tud vmi jo kis spellleirast, akar Morrowind-eset?

bazz en magus vagyok 268 manna 72 IQ/wisdom vagy ilyesmi es igy sem lehet megolni senkit destructionnal. A dino viszot egesz hatasos.

MrStokes
Oooom, a staffok kozelharci fegyvernek, vagy tavolsago fegyvernek (lohetsz vele) minosulnek?

Crokin
Nem bug. 😄

Repatarurgyán

MrStokes
Mondjuk arra kivancsi lennek, h leterhelve, amikor mar nem ervenyesul a par mp-es Fortify Strength varazslat, mennyivel hosszabbodik a gyorsutazas utigenye. Mert gondolom az utazas idotartamara kihatassal van a leterheltseg is...

BEAST
igen a varázslónak nem elég ha csak des-re megy , ezért vannak különbözõ staffok , én úgy vettem észre hogy a saját képességeid arra jók hogy lelkeket szerezz és feltöltsd a fegyvereidet , lényeket idézz amik lekötik az ellent ... kb annyi ... de staffokban vannak olyanok amik akármit szétszednek 2! lövésbõl ... tegnap találtam egyet 20 fire 20 shock 20 frost 40 paralyze ... igaz csak 30x lehet használni , de nem sok lény éli túl 😄 ... a boltos 15ezer pénzt adott volna érte , én funból használtam egy ideig , ma pedig a házamban volt ...

deep
Ott van az ordibálós mellett a szekrényben, vedd ki😄
hol lehet venni/talalni jobb soulstonokat?

deep
Srácok itt valami nagy gebasz van, most jövök rá😊
1024-ben szûrõk nélkül, 3 Ghz, 1Gb ram, 6800GT, minden beállítás közepesen és max 30 frém a szabadban😞((
Nem kóser. Valaki tipp?
Tojesz
Most mit csináljak?
Kedvet kaptam az arénához, de vhol sikerült eladnom (0 aranyért😄) a harci felszerelést
És ugye ordibálrám, h. vegyem fel.....Lehet ilyet szerezni, vagy lemondhatok az arénáról?

MrStokes
Hmmm. A mana/sebzes aranya tenyleg eleg durva, mintha kimondottan csak magus beallitottsagu karaktereknek lenne ajanlva, leven nekik sokkal tobb a manajuk.

Ez az en Spellsword-omnal lehet hogy kesobbi gondok forrasa lesz. Mar gondoltam is ra, hogy kicsit felturbozzam az intelligenciajat, mert az nem poen h full manabol nem jon ki meg ket 25 HP-t gyogyito varazslat sem.

Na majd meglatjuk.