The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miert az mit csinal?

May the force serve you well!

Kandurex
Még jó, hogy fent van az NPC mod -om 😊) Nagyon bejött. Tökéltesen kiegyensúlyozottá tette a világot. Tetszik. Ha nem rakom fel, már abbahagytam volna két nap után, de most... lebilinccsel.

(igaz, h nem flangálnak az útonállók mitril + egyéb finom cuccokban, de a loot helyek ugyanúgy tömve vannak finomságokkal)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

akkor ugy lephetsz be a tolvajokhoz ha elkapnak lopas kozben?

PiszkosFred
Ló fajtájától függ elvileg, hogyan reagál a paci a támadásra, és a támadók is mérlegelnek hogy mit csináljanak, ha esetleg harci méned van. Ezt csak devek meséjébõl "ismerem", gyakorlatilag nekem nem volt más lovam, csak az a bamba foltos, az öreg Blade mester társai egyikétõl. Nem volt sem okom($), se kedvem lecserélni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja legalabb 5-6 fajta lo van van amelyik gyors van amelyik eros

PiszkosFred
Minimális. Ugye tolvajokhoz lopnod kell, DBhez gyilkolnod. Mágusokhoz nem kell semmi, de ha már universitybe is akarsz menni, nem árt ha a mágikus skillek nem alacsonyak. Harcosok szívesen látnak, de mivel õk amolyan alternatív helyi - felbérelhetõ - rendfenntartó és igazságszolgatató szervként funkcionálnak, ezért nem árt ha az erkölcsi bizonyítványod tiszta, vagyis ne legyen bounty a fejeden. Arénánál a legnagyobb probléma az öreg redguard flegma poénjainak az elviselése ;] Egy karakterrel bármelyik guildbe beléphetsz, akár mind az ötnél is fõnök lehetsz.

Jok ezek a csavok, jonnek hogy adjak 100 aranyat.
Majd ha hulye lennek jo lessz az az tobb ezer arany cucc nekem ami nallad van 😛

I.C.ram
Jó ára van biztos a lókolbásznak 😛
grebber
Az én lóvam nemfutamodik meg megöli a farkast meg az ellenfelet is felágaskodik kétlábra és lerugja õket ez nem vicc!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Azt imádom, amikor lovagolok az erdõbe, loot hely után kutatva, jön a farkas, lepattanok a paciról, hogy fûbecsapjan, erre neki rongyol a lovamnak, a ló meg felnyerít és szalad, én meg utánuk, de mindkettõ gyorsabb nálam, és kész, ott maradok az erdõ közepén,..😞 gyalog :=

Meg nem értem, békésen poroszkálok vissza IC -be, erre jön két bandita és se szó, se beszéd neki támadnak a lovamnak. De értitek?! Basznak rám! Csak ló kell nekik. Szegény Sárira mindenki be van gerjedve 😞 vagy most valami mánia a ló hús itt?

Kandurex
De gondolom akárhány guildbe csatlakozhatok? Vagy van kötés?

PiszkosFred
Igen, a közeli istállókban lesz ha Fast Travel-el mégy. Ha pedig gyalog, akkor ott marad ahol hagytad. Jó tanács, ne hagyd domboldalon, mert szegény elkezd majd csúszni lefelé - hála a gravitációnak - és ha útközben ezt észreveszi egy kóbor farkas, akkor ott bajok is lehetnek. Meg döglött lovak. Szóval kézifék hijján érdemes lejtõn "kitámasztani" a pacit ;]

PiszkosFred
Nem. Enchant az egyetemen csak és kizárólag a mágus céh privilégiuma. Más, alternatív enchant lehetséges, akár ideiglenes - méreg - vagy akár állandó - kövek. De Mágus Céh tagsági nélkül nincs a hagyományos értelembe vett enchant.

grebber
A saját lóvan ugye bárhány "napig" vagyok távol megvár mindig igaz?

Kandurex
#9397 A megoldás a vámpírságodra. Egyébként lehet gyógyítani is, valamilyen spellel, nem jut eszembe a neve. Valami olyasmit kell keresni ami: Phorfyric Hemofilia <------ ezt gyógyítja. vagy lehetõség szerint menj el egy templomba, ha még van idõd, az alapszinteken mindenféle nyavaját + átkot leszednek rólad. Vagy, ha van mentésed arról a pontról amikor megharaptak, akkor egy gyorsan elsütött cure disease megment.

Sziasztok!

Tudna valaki segiteni hogy hogy lehet visszaalakulni vámpirból? Morrowindben volt rá gyogyszer, remélem itt is, unom már a vámpir életet, mindig csak a sötétben koborlok, meg áldozatot kell keresni. Ha valakinek sikerült már irja le privátba. köszi.

grebber
Na 1-es szintû vagyok még mindig és küzdök az elsõ kapu bezárásáért 😄 csak meglesz.

Kandurex
Kérdés az, hogy, ha nem vettek volna fel a magia guild -be, hogy lehet akkor fegyvereket/tárgyakat bûvölni, mágikussá tenni? Mert tervezek egy ütök-vágok-barbár-állat-vagyok karaktert

Amúgy totál jó, hogy már 10 egynéhány valahány órája játszok a játékkal, de még mindig semmit nem haladtam. Felvettek a mágia guild -be, a király fiát fel a hegyre, bezártam két kaput, loot-oltam 3 katakombát oszt csókolom.... hihetetlenül jó játék, csak eszméletlenül rabolja az idõt, ami úgy fogy mellette, hogy észre se veszem 😞

és én bizony keményen használom a fast-travelt :/

Kandurex
Az úgy megy, hogy fogsz egy akármilyen lélekkövet, belegyömöszölsz lelket, minél erõsebb soult sikerül, annál jobb lesz késõbb az adott fegyver/armor stb. értékei. Ha meg van elslattyogsz IC -be, ott is az egyetem részleg alsó szintjeire, ahol találni fogsz ilyen enchant - magic készítõ kis oltár szerûségeket. Na onnan már egyértelmû, kicsit hasonlít a varázslat készítéshez annyi különbséggel, hogy itt ugye tárgyat bûvölsz meg.

Jó tanács: ne rakj shield -be, armorba, nyakékbe, gyûrûbe sebzést okozó hatást, mert magad szívatod vele 😞, csak és kizárólag fegyverbe érdemes enchantolni soulgemet mágikus sebzéssel.

Én pl. tök jól felgyújtottam magam az oltár elõtt 😊)

Fritz Von...
Ma egész nap toltam. Arch-mage lettem, enyém az egész arcane university. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik esetleg pénzhiányban szenvednek, azok ha elérik az Arch mage szintet, kapnak a szobában egy enchanted ládát. Ez azért van ott, mert a sztori szerint az arch mage, hogy tudjon tanulni, a guild tagokkal szedet virágokat miegymást. A lényeg az, hogy ebbe a ládába be lehet tenni EGY fajta komponenst (alchemy) és az megsokszorozódik. Én betettem egy vámpír port, és 24 óra múlva 11 lett belõle. Egy darabért adnak 150 vagy 250 goldot. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ati2002
Na akkor az más. Köszi. És hogy múlik el a varázslat? 😊

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lacee
minden élõt így érzékelsz, detect life varázslat teszi (tárgyban is lehet, nekem nyakláncom van).

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ati2002
Pls help. Miért látok mindenkit így: ilyen lila ködben??? Remélem nem azért mert vámpír lettem???!!! Azóta van, hogy kimenekültem a barlangokból, fenn a hegyekben. (Nem harapott meg senki.... elvileg...) ÁÁÁ, tiszta ideg lettem!<#merges2>

Mindenki ilyen: minden ember, ló, farkas... Aludtam is most 24 órát, de ugyanaz.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

warass
Volt valakinek olyan, hogy a legtöbb betöltésnél mindent tud a kari csak menni
nem, ritka esetben viszont ok? Nem a FAQ-ban is leírt cucceldobós a probléma, meg nem is grafbeáll. 9800 Pro-m van (2800+Barton,1G😎 asszem 6.2 Catalyst-al.

DonnieBrasco
Vagy a telefonom tette meg a jótékony hatást délután... pedig nem is voltam ideges, tök kedvesen kérdezgettem õket, hogy mégis mikor jön már... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
😊

Bocs, hogy csak most reagálok de meg kellett néznem az extra DVD-t. 40 perc, de nem rossz 😊

DB

sector512
ettõl féltem <#falbav> Lehet tenni valamit ellene?

PSN: s3ctorHU

találgass 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacee
mondjuk mert vámpír lettél...?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sector512
Megváltozott a karakterem arca, vörös lett a szeme, és az utolsó alvásom óta néha lemegy egy kicsi az energiámból. Vámpírokkal álmodtam. Miért lehet ez szerintetek?

PSN: s3ctorHU

Lacee
az egyik mage guildben mintha láttam volna kettõt is, esetleg nézz körül azokban (az asztalokon persze, nem megvételre 😉)

Imperial Cityben a Mystic Emporiumban 5-öt is árultak amikor utoljár arra jártam. Azt mondjuk nem tudom, hogy üres volt-e, vagy sem.

Tatyla
volt vagy 1 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Barlangok, romok lootjai? Ott sincs?

Tatyla
sehol az ég világon nem találok Grand Soul Gem-et csak 1 árusnál volt 1db ,help mert már a tököm tele van a vámpirkodással...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Lehet a UPS PR osztály olvassa az SGt ;]

Zsolo007
Erre én is rájöttem (ahogy beszél..kiderül belõle), csak elõbb tduni akartam biztosra, hogy igazam van e. Egyébként nem örültem neki. Azt vártam, hogy valami iszanyat nagy harc lesz, aztán 😞((

Lacee
szellemek után marad, én például egy Bravil városából származó küldetés után szereztem párat (forlorn watchman)

Igen. Haverom most csinálta meg és neki is ez volt.

Why so serious?

Menj le valami dungeonba és öljél ghostot. Azok hagyják el.

Why so serious?

Lacee
ez normális az arénás orknál:
annyira elkedvetlenedik a hír miatt, hogy a faterja igazából vámpír volt, hogy meg akar halni: ezért nem harcol ellened.

egy fighters guild küldetéshez kéne ectoplasm. Nem tudjátok olyat hol találok?

Zsolo007
Nekem is ezt csinálta. Megcsináltad neki a küldijét ugye? Elhoztad az apja naplóját?

Hehe, van már olyan mod amivel visszahívhatod magadhoz a pacit, ha elkóborolna 😊))) akit érdekel: ITT

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Lacee
egy fej karalábét esetleg 😄

Lobsterman
Ez de király. Mit veszel abból az egy septimbõl? 😄

Sheltem
Sziasztok

Na a lélekkövek használata már világos azzal fel tudom tölteni a fegyvereket, de mágikus tulajdonságot hogy tudok hozzáadni egy sima dwarven fegyverhez pl? Mikkel lehet?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

deep
Nyamm😄
Lobsterman
Akkor neked még jó esélyed is volt rá hogy viszonylag menjen. Nekem Cele2.4/GeF FX5200/512RAM kombóval enyhén durva tweakelést kellett csinálnom hogy egyáltalán 2 FPS fölé menjen

DonnieBrasco