The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
(igaz, h nem flangálnak az útonállók mitril + egyéb finom cuccokban, de a loot helyek ugyanúgy tömve vannak finomságokkal)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Majd ha hulye lennek jo lessz az az tobb ezer arany cucc nekem ami nallad van 😛
Next PC upgrade: 2022
Meg nem értem, békésen poroszkálok vissza IC -be, erre jön két bandita és se szó, se beszéd neki támadnak a lovamnak. De értitek?! Basznak rám! Csak ló kell nekik. Szegény Sárira mindenki be van gerjedve 😞 vagy most valami mánia a ló hús itt?
Tudna valaki segiteni hogy hogy lehet visszaalakulni vámpirból? Morrowindben volt rá gyogyszer, remélem itt is, unom már a vámpir életet, mindig csak a sötétben koborlok, meg áldozatot kell keresni. Ha valakinek sikerült már irja le privátba. köszi.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy totál jó, hogy már 10 egynéhány valahány órája játszok a játékkal, de még mindig semmit nem haladtam. Felvettek a mágia guild -be, a király fiát fel a hegyre, bezártam két kaput, loot-oltam 3 katakombát oszt csókolom.... hihetetlenül jó játék, csak eszméletlenül rabolja az idõt, ami úgy fogy mellette, hogy észre se veszem 😞
és én bizony keményen használom a fast-travelt :/
Jó tanács: ne rakj shield -be, armorba, nyakékbe, gyûrûbe sebzést okozó hatást, mert magad szívatod vele 😞, csak és kizárólag fegyverbe érdemes enchantolni soulgemet mágikus sebzéssel.
Én pl. tök jól felgyújtottam magam az oltár elõtt 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mindenki ilyen: minden ember, ló, farkas... Aludtam is most 24 órát, de ugyanaz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
nem, ritka esetben viszont ok? Nem a FAQ-ban is leírt cucceldobós a probléma, meg nem is grafbeáll. 9800 Pro-m van (2800+Barton,1G😎 asszem 6.2 Catalyst-al.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Bocs, hogy csak most reagálok de meg kellett néznem az extra DVD-t. 40 perc, de nem rossz 😊
DB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN: s3ctorHU
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Why so serious?
Why so serious?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"