The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Alig 8 napja volt a játék premierje, kell még idõ hogy kiforrott modo(ka)t kapjunk minden tekintetben. Ezért is kell felhívni midnig a figyelmet, hogy egyes modok bizony nem várt problémákhoz vezethetnek. De idõvel ezek majd javítva lesznek, és akkor köszönt be a kánaán. 8 nap, és már 100+ a modok száma. Örülök neki én is, de azért várjunk még az örömködéssel picit, nehogy meglepetések érjék a kedvenc karakterünket (fõleg azokat, akiknek az utolsó mentés valahol a börtönben volt;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

eloszor is kell hozza speed+athetlics es nagy szabad terulet😊 aztan lodozod es ha kozel van elteszed ijjat es futsz (igy gyuorsabban tudsz szaladni > nagyobb tavolsagot nyersz) par sec utan eloveszed futas kozben az ijjat es felajzod aztan hatra fordulsz es fejbelovod a disznajat😄 es ez rinse and repeat😊

Shan
1501-re: lenyilaztad a vaddisznót, jó sok nyílvesszõ kell bele...

Hogyan csináljátok ezt, megy felétek, és hátráltok tõle, úgy nyilazzátok? vagy hogy? Én, ha már fut felém vmi, akkor húzom elõ a kardot közelharcra. VAgy felmászol egy fára? Most komolyan, nem baszogatás, érdekel!
Aki meg következtetéseket von le ugy másokról hogy nem is ismeri õket attól én se...
Egyébként most nem az imperial citybe vagyok és már találtam árust na de mind1..
Van már újabb verzió is: ITT

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Az arenaban csapkodtam le...

PyRex
Pff, LOL 😄DD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Többen felvetették már...

Me0w
Hat, akkor lemondok rolad...

Together we'll fly someday...

PyRex
Húha de ciki: néha én is annak írom 😊) <#szomoru1><#nemtudom><#nevetes1>

Amiga
Végre van NOCD patch is. 😊 Nekem az a gondom, hogy a régi LG dvd-olvasóm néhány gyári DVD játékot nagyon nehezen kezd beolvasni (pl. Sims 2, Far Cry...). Nagyon illúzióromboló volt, hogy ott az eredeti Oblivion az asztalomon, mégis egy biztonsági másolatot kell használnom... De a crackkel legalább ezt kivédtem. 😊

Többen írtátok, hogy van, akinél a farkas is szintet lépett, van, akinél nem. Talán butaság, de nem lehet, hogy ez egyfajta védelem? Mint a Settlers 2-nél a "disznót kard helyett"? (Persze biztos nem...).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Me0w
Mondjuk aki a 'vagyok'-at 'vok'-nak irja attol nem is varok sokat...

probald telekinezis spellel azzal kcisit konnyebb legalabbis ha kombinalod a grabbel😊

PyRex
Imperial City (ahol az Arena van) nem igazán szaros város és ha ott nem találsz valamit, akkor máshol se fogod valszínû 😊

Me0w
Kivancsi vagyok melyik varos az, amiben csak fegyverarus van. Elarulom a varosok nem egy zonabol allnak...

CS@
Az editorba belepillantottam ezzel kapcsolatban és eléggé úgy tûnt, hogy ugyanazon az elven mûködnek mint a morroban tulképp bármelyiket fel lehetne venni ha engedélyezték volna. Úgyhogy biztos meg lesz oldva csak furcsálltam, hogy gyárilag kimaradt.

Beléptem a Fighters Guildbe meg az Arénába már..

Fighters Guild-ba megakadtam annál a küldinél hogy egy csákó boltjába betörö kecsegeket kéne kinyírni:Hát,iinkább õk gyalulnak le engem
Arena-t meg csinálom csak most kifogytam a healing potionból,hol lehet venni?(tudom ez nagyon lama volt de abba a szaros városba amibe vok csak fegyverárus van<#mf3>)
cenobite
Én eddig csak az inventory-kicsinyítõt (vagy mi a fene) tettem fel, de az faja.

gamertag: kenobita

PyRex
nem igaziak még ezek a modok 😄

BEAST
lépj be guildekbe és a küldetésekkel néha felszerelést is kapsz amik elég jók

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Aki használja az NPC módot:
az olvassa el

[merlinw.org]

Me0w
1. Arena
2. Lama vagy

Ebben még nem tudok segíteni, de a Morrowindben is volt egy halom eldugott cucc. Például a kezdõ helyszíntõl nem messze egy fatörzsben volt egy varázsfegyver 😉
Jól nézz körül ...

Hello!

Nah,én is beszereztem végre!
Most nem fogom elkezdeni ecsetelni hogy milyen krva jo mert ezt már megtették sokan elõttem ehelyett lenne egy kérdésem:

Még csak 4-es szintü vagyok,ugyan de azért zavar hogy még mindig egy xar vascuccossal meg egy 5-ö sebzõ karddal nyomulok,esetleg tudtokmondani olyan helyet/küldit ahol szerezhetnék jobbat?
Másik:Nem tom ti hogy vagytok vele de sztem elég szar a harcrendszer én pl. csak csapkodok össze-vissza bár biztos láma vagyok....
BEAST
énis remélem , tegnap délután órákat töltöttem azzal hogy különbözõ tárgyakat próbáltam szépen elhelyezni a házamban , a könyvespolcról lemondtam , pedig felvásároltam a fél világot , ahonnan lehetett egyedi könyveket loptam , most egy ládában porosodnak , iszonyat lett a tárgyak mozgatása ... arról nemis beszélve hogy több fényt akartam a házamba 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Hja, én is láttam hogy nem tudom õket zsebretenni. Még nincs házam, dekorációval sem foglalkoztam eddig, pedig már sírtam volna miatta, mert szerettem a sok kis dekor limlomot MWben. De ahogy mondani szoktam majd a modderek megoldják ezt is, úgy, ahogy a többi népszerû kimaradt dolgot... Remélem.

BEAST
ennyi erõvel nõk se legyenek a játékban , úgyanúgy elítélem aki nõt ver , tudom ez nem a te véleményed volt , mindegy is , jó lesz így xD

BEAST
nemis azt mondtam hogy a Fable történetvezetése hiányzik , csak a városi élet 😊 az Obliviont is "végig" lehet játszani 1 nap alatt , csak sokmindent kihagysz ami elég izgalmas lenne

PiszkosFred
Gyerekek kapcsán már volt szó korábban errõl, hogy az amerikaiak (illetve egyes okos emberek) nem szeretik, ha egy játékban gyerekeket is lehet ölni, vagy akár verni (ha esetleg "koronásra" csinálták volna õket). Ez is ok volt akkor, mikor ismét kihagyták a gyerekeket a játékból. Majd a modderek raknak bele, MWbe is sikerült, itt is csak idõ kérdése. De persze emellett biztos voltak egyéb okok is...

cenobite
Egy kis segítség azoknak, akiknek elkóborol a lovuk:

Lovacskavisszahívó mod 😊

CS@
Fable jó kis játék volt, de gyerekekkel kapcsolatban szerintem az a megoldás is nagyon béna volt, micsoda hülyeség már, hogy mindössze egyetlen városban voltak és azon kívül sehol.

Apus
nincs sajna, pedig a morroban nagyon szerettem õket.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

CS@
Még senki nem említette, de nekem kicsit hiányoznak(fõleg a lakásomból) a morroban megszokott hordozható világítóeszközök(lámpások, gyertyák). Itt a fáklyán kívül még semmi ilyennel nem találkoztam, úgyhogy gondolom nincs is.

Sheltem
Amúgy a Fable szuper kis játék.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PyRex
GIGALOL!!!! 😊)))

Sheltem
Én a Fable-t másfél nap alatt végigtoltam. Ez lesz jópár hét szerintem. Kérdés, hogy melyik a jobb rövidebb de annál életszagúbb összetettebb vagy jóval hosszabb de kicsit elnagyoltabb játék. Én az utóbbit választom. Gondolom Bethesdánál is van határidõ, megvan mennyi lóvét ölnek bele stb. Most megint lesz pár évük hogy újítsanak a következõ elder scrollsig 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
van egy két dolog amit tényleg hiányolok a játékból , de már Morrowból is hiányzott ... az élet , és nem arra gondolok hogy lépten nyomon vaddisznók rágcsálják a lovamat , a városi élet már kezd alakulni , kommunikálnak az npc-k ez tetszik is , de nincsenek gyerekek , családok is csak küldetésekhez kötve vannak , tudom nem egy kategória meg ott is eléggé "érdekesen" oldották meg , de pl a Fable egész jó volt ebbõl a szempontból

Sheltem
Olyan feje van mint aki nagyon megijedt aztán úgymaradt 😊

MrStokes
Ezt a nevezetes Strategy Guide-ot honnan lehetne lerantani, mert 1re jobban erdekelnek a jatek technikaibb reszletei is?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Jujj... 😄 Ez már mûvészien randa...

PiszkosFred
Jó ötlet, megpróbálok összetákolni egyet. Hétvégén akarom indítani a régi modulokat - karakterlapok, kincseskamra, modismertetõk - megpróbálom megoldani ezt a szavazás dolgot.

Sheltem
Már csak egy "Miért nem tudok bepasizni" c. könyv hiányzik a kezébõl mint annó azon a poénos képen volt <#pardon1>

Jagi
UFÓ-e?

Sheltem
Milyen bájos 😊

Me0w
Ez biztos elkapna a baranyt 😊

cenobite
LOL ez a kis csudaság:

Me0w
Magas Snake modban? Most nem mondom mire gondolhattal 😄DD

Sheltem
Igen , sry. Snake az kígyó

Sheltem
magas = magas szintû

sneak