The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézd meg az ásót is...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
lenne egy gondom abban a küldetésben amit IC -ben vehetsz fel az egyik csajszi árustol, miszerint egy új árus keresztbe tesz nekik, és gyõzzem meg, h ne csinálja.. nos ennek a végén már a kriptában vagyok megtettem amit megkellett és akkor még azt írja ak üldetés h nézzek körül hátha találok még valamit.. nos én nem találok semmit! help 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lacee
na ehhez képest az ork grand champion faterjától én egy sima iron daggert kaptam, az aréna végén pedig maga a champion egy steel kardot hagyott el.... gondolom ezek a lootok is szintezõdnek, akor 4. szintû voltam.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CS@
köszi megkeresem

Amiga
A piacnegyed egyik boltjában vehetsz ingatlant.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

imperial cityben hogy tudok házat/lakást venni magamnak ?

Laza
Udv, egy kerdes, hatha vki csinalta ezt a kuldit. Nem tudom melyk valasztas a jobb 😊

Corrolban miutan a ket testverpart osszehoztam ujbol, megkeresett egy dark elf ficko, hogy a faterjuk ellopott egy cuccot, ami az orkoknal van, es szerezzem vissza.
Nah, ez egy faja kard, aminek igen jo atpje van, es 0kg. Valasztasi lehetosegem, hogy visszaadom a Corrolli varnak (adnak egy faja pajzsot), v megtartom magamnak, avagy eladom a dark elfnek. CSak az a baj, hogy nem talalom ezt a dark elf fickot, hiaba korozgetek a varosban. O mit ad?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MrStokes
Orok halam uldozzon!

Ezekrol meg nem is halottam eddig, koszi a nagyon hasznos infokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Így is fel lehet fogni, de a MW után, ahol öröm volt a vízben úszni és felfedezni nekem mindenképp zavaró. Gondolom ebben a játékban a vízben nincs semmi felfedezni való. Azért is lett ilyen. (Mészároshal és rák kivételével)

Jó lenne azért ha lenne vízalatti rom, vagy barlang. Vízbe így max. azért mentem, hogy emeljem az atlétika képességemet, mivel az úszva jobban nõ, mint futva. De én szeretném ha már úszom: lássak is valamit 😊
TVelvet
Lenne 1 problémám😛 vagyis elakadtam😊

Mage guild küldi, és Could Topon lécõ kövel kéne csinálni valamit, de nemtudom mit.. lefordítattam a csajal a könyvet.. azt aztmondja menyek vissza.. de mit kéne csinaálni?

help:p
CarajoEsp
Noh, énis visszajelzek, egy Dunmer Íjászt indítottam, aki enyhe neurózisban szenved, amely oknál fogva, betegesen retteg a lovaktól, így ezekre nem tart igényt😄 Ezenkívül szegény Neurasztikus hajlamokat mutató Kleptomániás, Értsd:Mindent ellop, ha meglátják tagad😄 Egyelõre baromira tetszik a játék, van benne kihívás, és még csak 5-ös szintû vagyok, 20óra után😄 És még csak két várost láttam😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Me0w
Engem nem zavar, mert egy igazi toban sem latsz semmit 2 meter alatt.

Together we'll fly someday...

Nekem a játékban leginkább a víz alatti sötétség zavaró. Nos ennek ezennel vége! www.tessource.net -en már van is egy mod (2kb) ami ezt kijavítja és a víz felszínét is szebbé teszi. (Azért nem linkelem, mert regisztrálni kell.)

Akit ez szintén zavar, az mindenképpen töltse le!
Tinman
Miért ne lehetne?
Csak arra kell figyelni, ha éppen kivitelezel egy mozdulatot akkor nem tudsz cserélni!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem kell midnig magadnal hordani😊 rakd el valami "biztos" helyre aztan gyarts potion vagy posion keszeleteket aztna ha fogynanak akkro visszatersz es gyartasz meg😊

Mayday
Ezt en is koszonom, hasznos informacio!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Looserke
egyébként most vamami csinos kis Helm-re vadászok mert eddig nem találtam semmi jót, csak egy sima imerial guard helm-em van...ugyan láttam egy törpe sisakot de az bénán mutatott a fejemen... <#vigyor3>

Ja, megtaláltam, most megokosodtam, köszi! 😊

Mayday
O, koszonom szepen az infot 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Looserke
hát az kicsit sok... 😊

Me0w
A jatek szerint 1-2 honap 😊

Me0w
Jah, es a teljes szet sulya olyan ~20 kg 😄 Remek, hogy 60-as erovel light pancelban alig vihetek valamit magammal 😊

Looserke
egyébként mennyi idõ alatt "töltõdnek fel" a virágok meg gombák, mert én a Mage Academy kertjéban szoktam gyûjtögetni és nem tudom mikor érdemes visszamenni harvestelni egy kicsit?

Looserke
thx a lot... <#worship>

tehat alchemyhez ugye van 4 fele segedeszkoz :

1. mortar and pestle : ez kell ahoz hogy barmifele potiont csinalhass ennek a minosege hatarozza meg alapjaban veve a potion erosseget(novice,apprentice,jurneyman, stb)

2. retort : ez noveli a potion pozitiv hatasat tehat mondjuk ha e nelkul keversz egy gyogyitalt akkro healelne 20 at mig ha ezzel akkro 22t

3. alembic: csokkenti a negativ hatasat a potionnak (nincs hatassal a mergekre) tehat ha egy olyan potiont keversz ami gyogyit teged 30 al de kozben csokkento az inteligenciadat 5 tel akkro ha van hozza ilyen segedeszkozod is az inteligencia csokkenes csak 4 lesz mondjuk.

4. calcinator: ez noveli az erejet mindefele potionnak (ezzel tudod a mergedet erosebbe tenned). potencyt ir ennel nem tudom potnosan mit befolyasol alap sebzest vagy az idot amig hat. de lenyegeben erosebb lesz 😊

minda 4 fajtabol van ugye tobb ranku kellek egyre jobbakat hasznalva egyre erosebb hatast valtanak ki. roviden ennyi az alchemy ezen reszenek az alapja😊

Me0w

Vagy a fo szalon haladsz addig, mig Martint elviszik a hegyekbe, es akkor kapsz egy Bladek altal hasznalt katanat, vagy az arenaban valsz Grand Championna, akkor kapsz egy Mithril hosszukardot. Ha megcsinalod az Ork Grand Champion questjet, akkor meg egy tapos elf tort kapsz.

b-type
errõl a 'konzolparancsos' dologról írnál kicsit bõvebben Fred?
Mert pl. a Time (1:1, 1:110, 1:20) mod csak teljesen új játéknál müxik..a csatornakijáratos, namégegyszerutoljára-bármilehetsz mentésnél nem. 😞
Tehát ha ezt konzolparancsal lehetne aktiválni az nagyszerû lenne, mert van ezért félbehagyott karakterem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Looserke
mind a 4 alcemy eszköz nálam van... 😊

OK köszi megpróbálom...eddig nem csináltam negatív potionoket de mostantól fogok...jut eszembe melyik az a mob ami már constans effektet ad enchantkor, mint pl. a Golden Saint a Morroban?

akarmikor lehet merget csinalni, mereg annyibol all hogy csak negativ hatasu potiont keversz, tehat fogsz ket damage health tualjdonsagu novenyt es osszekevered ajanaltos hozzza hasznalni azt az alchemy seged eszkozt ami a negativ tulajdonsagat noveli meg a potionnak, igy erosebb merget keverhetsz, mindjart utananezek a nevenek😊

Mayday
Arenaban van jobb fegyver? Hogyan?
En 8-as szinten vagyok, es egy 4-es sebzesu kardot hasznalok, mostmar talaltam boltban egy 5-ost is. Tehat lama vagyok? 😊

epp ezaz hogy meg az sem hogy timberwolf lenne, de majd letesztelem megint a dolgokat😊

PiszkosFred
1. nem
2. Passz
3. Khajiit faji képesség, habár sok értelme nincs, fáklyával hangulatosabb ;] (#szerintem)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Me0w
Ugy, siman.

Looserke
egyébként csak simán kattintsak rá a poisonra, mintha egy health potiont akarnék meginni vagy mást kell csinálni?

Looserke
most még Appretice szinten vagyok alcemyben, de már nem sok kell a következõ szintig, gondolom akkor már lehet mérget csinálni, mert eddig nem láttam...

Mike
1. lehet lóhátról harcolni?
2. ha kardozok, és ütök valakit, akkor az miért csúszik lépkedés helyett?
3. az egyik faj elvileg át a sötétben
én ezt nem tapasztaltam vhogy
az elején nem lát, csak ksésõbb?
4. harc közben miért nem lehet fegyvert váltani? miért nem lehet elõbb nyilazok aztán kardot rántok taktikát alkalmazni? szvsz ez abszolút normális lenne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

köszi, csak naponta kb. 500 új hozzászólás van ha nem több, tegnap néztem. 😊

A farkasnál nem lehet hogy egyszerûen a táposabb Timber Wolf-ot nézik az emberek sima Wolfnak? ugyanúgy néz ki..

Hi!
Elkezdtem én is a játékot. Kijutottam a börtönbõl a szabdba, de nem indultam el a fõküldetést csinálni, hanem kószáltam egy kicsit a szabad levegõn. Ekkor találtam egy barlang bejáratot, ami nagyon csalogatónak tûnt.
Nosza, elég volt a csillagfénybõl, gyia be a barlangba! Nem egy szintes a dungeon, és a végén eljutottam - barlangi tavon keresztül - egy terembe, ahol van egy trónszék(mögötte egy díszes ruhás hulla). Bele lehet ülni a székbe, és...
Na, itt akadtam el. Mit kell itt csinálni vajon?

vedd kezbe ijad, csinalj alchemyvel merget (kis zold uvegecske) es useold az es akkro bemergezi az ijat(igen az ijat tehat ha kozben valtasz nyiltipust akkro az lesz lesz mergezett) tehat a kovetkezo lovesed beviszi a merget a celpontba, ha melle losz akkor elbuktad a posiont😊

Me0w
Katt zold potion uveg 😊

MrStokes
Huhh de jok ezek, en meg mit szenvedtem, h vmi jo arcot krealjak, csak hat nem nagyon jott ossze. Gondolom dolgoztak rajta nem keveset...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A városban ahol a paranoid csávó lakik (kvatch és az imperial city között, most nem jut eszembe), nézz be a fegyverárus csajhoz. Van nála egy csomó steel páncél. Este szépen feltöröd a zárat, és privatizálsz ami tetszik. 😊 A régi vasat meg eladott, én abban a lopott nehézvértben rohangáltam. Egy bibi van, ha lekapcsol a jard, buktad a páncélt szóval vigyázz (talán ha eldobod elõtte akkor meg tudod menteni)

pedig ez a statnovekedes tegnap votl a tema, olvass vissza jobban😊)

masik tema: igen ma irtam is hogy hogy mukodik elvielg ez a levelup kovetes dolgo a moboknal, de ezek szerint akkro valami bug megis van ha van akinel a sima farkas kesobbi szinteken taposabb es van akinel meg nem (ertem ezalatt hogy kesobb mondjuk +7 nyilvesszo kell bele mig masnak ugyanugy lefekszik a farkas 1v2 vesszotol)

Looserke
hogyan lehet mérgezetté vagy pl. paralizálóvá tenni fegyvereket és nyilakat?

Hali,

azt hiszem itt van egy kis félreértés, énnekem nem tünt fel hogy az alap szörnyek nehezebben lennének legyakhatók, érzem ahogy fejlõdök ellenük. Szerintem vizionálnak itt olyanokat ami egyszerûen nincs, ha megnézed te sem tök egyformán sebzõdsz mindig.

A 600 oldalas PDF guide azt írja hogy az alap szörnyek nem lépnek szintet, viszont az adott fajtából lévõ "Boss" szörnyek igen. Tehát egy alap goblin az mindig ua lesz, de a goblin warchief (a goblinok közül a legdurvább) az veled együtt lép szintet. És így tovább. Nem tudom hogy az NPC-kre ez áll-e...

Viszont találtam egy jópofa dolgot, az ilyen fehér romoknál dolgok, mint pl az elsõ amikor kijössz a Imperial Prisonból, sok helyen Welkynd stone-nal világító oszlopok vannak, csak túl magasan hogy elérhesd. Viszont ha íjjal meglövöd a követ, mûködik a fizika és leesik 😊

Én eddig egy kissé módosított lovag Norddal voltam, fel is játszottam 6ik szintig, de kissé eluntam, vámpír lettem, most azt kéne gyógyítani, de nagyon kevés a manám (van vmi stratégia arra hogy hogyan legyen sok manád?) ráadadásul a közelharc is már kicsit egysíkú. Ezért csináltam egy újat (szerencsére volt seweres save-m), nagyon tetszik, egyfajta mindenes Wood Elf, kicsit íjász, kicsit harcos, kicsit tolvaj, mágiában sem rossz a szintjéhez képest, nagyon tetszik. Vicces, de gyakorlatilag Thief 4-et játszom vele a dungeonban, na kb. ilyennek kellett VOLNA lennie a Thief 3nak... ráadásul elég jó nõ a csajszi, majd berakok egy képet.😊

Ja, én beccsszó visszaolvasgattam, de nem találtam nagyon semmit arról hogy mitõl függ hogy az alap stat-jaid mennyire nõnek szintlépéskor, hogyan lehet befolyásolni?

PiszkosFred
Csítmodokat sosem értettem ;] Most nem az elvrõl van szó, hanem arról, hogy conzolból minden megoldható 1-2 paranccsal (morrowindben is), nem értem minek ehhez mod, ami aztán még kompatibilitási problámakhoz is vezethet. De ez már legyen persze azok büntetése, akik élnek ezekkel. Az szinthez generáló modnak is biztos lesz még pár verziója, mire igazán korrekt és jó lesz. Ahogy a lovas mod is tuti meg lesz oldva, hogy ne egy egész ménes kövessen, ha mondjuk van már 5-6 lovad ;] stbstb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[Jakuza]
Pont ezert is mondtam azt a modos cuccot.
Meg aztan, ha tul sok mod lesz, a kutya akar sok bantoan alacsony minosegu cuccokkal kiserletezgetni.
Ugy meg lehet mondjuk 5 csillagos rendszerrel vagy 1-10-el pontzoni, es ha besorolja oket az ember, akkor latja mit erdemes leszedni, ill. mit nem.
Ez kesobb nagy segitseg lesz tobb szaz ill ezer modnal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

villamos bot csak nem tudok irni 😛

May the force serve you well!

nah de mondjuk ezeknek a modoknak a nagyresze cheateles meg tapolasrol szol😄 pl vampire cure, meg +500 teherbiras, meg tarsaik😄 de egy resze valoban mar most is remek mod.