The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát ha készítek valamilyen 0.1 súlyú hozzávalóból 1darab átnevezett valamit akkor annak a súlya 0.1.
Ha ezután készítek mondjuk egy 1 es súlyú alapanyagból egy pontosan ugyanolyan potiont akkor annak is 0.1 lesz a súlya.
Viszont ha a második lépés elõtt eldobom az elõször elkészültet akkor már ismét 1 a súlya.
Tehát arra kell figyelni, hogy az elsõnek legyen jó súlya mert ha a többi is azonos hatással és névvel rendelkezik akkor ez határozza meg a súlyt.
A kérdésedre a válasz tehát: mindig annyi a súlya mint a legelõször elkészültnek.
Ez nagyon el van fuserálva.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ZsZso: többen csalnak, mint 4 éve. 20% több cheater <#idiota>#idiota>
4 éve 100% több csalás volt 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az nagyon tetszik, hogy minden egyes kapuhoz más és más rendszer tartozik, véletlenül sincs két ugyanolyan. Hihetetlen. 😊
Én elkezdtem nyugatról indulva felderíteni mindent a térképen. Módszeresen mászkálok és ahol új helyet jelez a manp, megyek is befelé. Már találtam két olyan "shrine"-t, ahol különleges varázslatot tanultam meg, valami ancient great power. Szóval hasznos. 😊
Most lettem expert a conjuration varázslatok között. Van is egy kis gondom. Nem tudjátok, hogy hol lehet venni fasza spelleket, ahol meg lehet idézni erõsebb lényeket is?
Eddig ugye vagy ghost, skeleton, zombie és scamp. A mágus guildot megnéztem már (amelyik conjurationnal foglalkozik), de sehol semmi jó spell.
Szal pls, ha valaki emlékszik rá, akkor mondja. 😊
Thx!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De soha nem hasunáltam kodot eztán se fogok.Csak idegesit hogy lassan megy a szintlépés.
Mégvalami most ott vagyok hogy hegyes havas táj és egy szobor tudom mi a küldetés nem errõl van szó henem megláttam melette egy kaput és bementem oda namármost ez nem befojásol semmit ha utasítás nélkül zárom be vagy be se lehet igy zárni?
Next PC upgrade: 2022
AddItem <ide kell beírni a tárgy hexa kódját> <hány db kell>
"<" és ">" közötti részt persze cseréld le (< és > -el együtt)
Hexa kódját nem tudom hol találsz, mert az alábbi oldalon én nem láttam ... vagy próbálkozz ... egyszer meglessz 😊)
-----
amúgy szerintem ne cheatelj ... elveszi a játék varázsát.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1szóköz
2szóköz
Ha esetleg valaki találna logikát a dologban az mondja el nekem is.
meg dungeonozz sokat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
És ez még semmi! Ugyanis ajándékba adunk egy Kristálygömböt, és az elsõ 15 telefonáló közt kisorsolunk egy "Alkémia és ami mögötte van" c. könyvet!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ugyanis azonos összetevõk és hatás esetén is durván eltérhet a súlya csupán attól, hogy átnevezted !
Példaként egy darab pumpkinból(aminek a súlya 5) készült default „restore fatigue” nevû potionank, expert cuccossal elkészítve 0.2 a súlya. Viszont ha átnevezed mondjuk jozsikára akkor már 5 lesz a súlya!
A lényeg az, hogy ha egy potiont átnevezel akkor az összes belerakott cuccnak az átlag súlyát számolja és ez lesz az elkészült ital súlya. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy nem éri meg a potionokat átnevezni fõleg akkor ha több 0.2 súlyú alapanyagból készül.
Nekem, amúgy ez nem nagyon tetszik.
Egyébként szerintem rosszul gondolod, az egyik legnagyobb fun a játékban vámpírnak lenni. Igazán komoly erõket ad az ember kezébe. Szerintem nagyon megéri 😊. Nekem a DBs karakterem vámpír és nagyon jó, erõs kari (nemcsak emiatt mondjuk)
Beast - na látod ez lehet. Tököm kivan a vámpírsággal, hogy õszinte legyek 😊 Imperial vagyok, de lehet van vmi resist disease -es gyûrûm. Mondjuk hogy nem tûnt fel, hogy megharaptak a köcsög vámpírok azt nem tudom. Pedig ez volt az elsõ alvásom a vámpírgyilkolászás után ...
Zsolo007 - jaja, furcsálottam is, mert kicsit álomszagú volt a szöveg ...
Beast, Zsolo007 - köszönöm, hogy válaszoltatok! (annak ellenére, hogy már jó soxor téma volt a vámpírság)
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Aludtam ... felriadtam ... megijedtem, hogy pirosak a szemeim, gyors vissza ALVASt. Ezt lementettem rendesen is, majd
aludtam ... riadalom ... vámpírság. Na mondom jó hecc lesz, kipróbálom milyen teljesen vámpírrá válnom. Eltelt, vagy 5-6 nap mire rájöttem, hogy a WAIT nem fog segíteni, úgyhogy aludtam még párat, hogy égessen a nap, szerezhessek questet, meg ilyenek ... csak móka volt. Mondom szar ez a vámpírélet ...
behoztam ALVASt
aludtam újra
felkelek, mindenki happy, jól vagyok.
------
most megnéztem, de sajna nincs már meg az a mentésem. Ami tuti, hogy min 3 szintet már fejlõdtem azóta, és még nem vagyok vámpír. (nem is leszek, hidd el) - ugyanis ez a dolog IRL 3-5 napja történt, azóta meg sokat nyomtam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pl. egy rohadt nehéz questért is kaphacc egy béna, kókány cuccot, egy könnyûért meg a világ legjobb páncélja is tied lehet.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.