The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
ez a random mod mívelhet oyat is h kimegyek IC elé és egy hiperszupergigamegaqrvaerõs nmy vár rám? <#wow1>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Apus
ezt én is találtam, majd meghaltam a röhögéstõl 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hmuda
Uh, hétvégén alig van egy-két üzenet (viszonlyag 😛), most meg egész nap jött annyi, mint két hétvégén se.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Na jó elmesélem hogy volt.

Vámpírölés, aztán megyek a Blade -khez. ALvás elõtt mentés. (folyton mentek)
1. 1 óra alvás után felriadok, megharapott valami - piros szem
visszatöltöm az elõzõ mentést
2. épphogy rámegyek az alvásra már egybõl felkelek ... valami megharapott ... piros szem
itt még szenvedtem, hogy megtudjam milyen napon olvadni, stb.
visszatöltöm ...
3. alszok eleget, felkelek, megy az élet tovább úgy ahogy volt

akkor most hogy?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hardwiredre kirakták a random modot..

http://thenamelessphoto.com/

Zsolo007
Nem. CSak a 3 nap letelte után kell aludnod... alvás nélkül nem megy végbe a változás. Hidd el megvolt a 3 nap, csak neked nem tûnt fel..

ZsZso
ezé most szégyellem magam ... 5 hozzászólást nem tudok visszaolvasni ... grrrrr. Holnap már a FAQt se találom meg. Emberek! LÁMÁvá változom ... Láma Disease 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem nem ... Mert alvás elõtt volt mentésem, és alvás elõtt vámpíröltem (azelõtt sose). S arra ébredtem, hogy megharapott 1 vámpír. (A Blade -ek közt ... pff) Aztán visszahoztam a mentésem ... újra aludtam. Nem sikoltozva keltem (harapásra) s nem volt semmi bajom se.

ZsZso
jaaa télleg. Nekem ilyen nem volt ... úgy néz ki ha alvás közben harapnak meg, akkor szabhatod a 3 napod 😞

BEAST
#11783 nevû disease-t jelöli mint mágikus hatást

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
3 nappal az alvasod elott harapott meg.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ZsZso
Engem alvás közben harapott egyszer meg egy. Aztán már piros szemû is lettem. Úgy néz ki ez esetben nem mûködik az a "3 nap". Vagy csak bug volt ...

Ha nincs Vampirism -ed, mikor megharapott egy vámpír ... akkor honnét tudod hogy megfertõzött? Vagy csak akkor vagy vámpír ha 100as lettél?

Ha nem válaszoltok rá, akkor se sértõdöm meg, csak kíváncsi vagyok 😊

cenobite
Be volt linkelve talán itt valahol. Olvass vissza!

gamertag: kenobita

na senki sem tud segiteni a Alchemy Calculator nevu progi letoltesevel :-((
erx13
hellotok! ti találkoztatok már valahol cyrodilic brandy-vel?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

cenobite
Editor van a játékhoz? Mint a Morrowindben volt. Mert én nem találok. Vagy csak láma -e vagyok?

gamertag: kenobita

Porphyric hemophilia

vampirhoz annyit ha elkaptal egy diseaset aminek nem jut eszembe a neve😄 valami verrel kapcsolatos latin szo akkor egy egyszeru remove disease potion leszedi rolad a 3 napon belul, de mehetsz akar templomba is es raklikkelsz a nagy baszasra kozepen es varsz hogy eltalaljon az amit kilo😊

Miután megharapott 10 napig vártam(wait és nem ágyban alvás), de semmi nem történt, pedig alig vártam hogy vámpírrá válhassak. Ezután elmentem aludni és vámpírként ébredtem vel 😊
Alvással 3 nap és átalakul, ha nem alszok el, akkor nem is leszek vámpír.

Gyógyítás a kezdeti fázisban:
Cure Disasse Potionnal, amit én az alkímiai skillemmel állítottam elõ füvekbõl.

BEAST
a többi városban levõ (Chapel) templomokban kellett volna megpróbálni , de ha már vámpír vagy akkor hajrá ess neki a küldetésnek 😊 vagy élj vele , éjszakánként keress alvó embereket kostóld meg õket 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dr4gonlord
Hehe, ez nagyon lol. Fix, hogy van folytatása, különben nem lenne beleirva, hogy melyik epizód és melyik felvonás (vagy igen? 😄). De az argóniai neve is jó: Lifts-Her-Tail <#banplz>.

A vampirism értéke 25, de adott pár képességet is.
Az imádkozást hol kellene megpróbálni? Imperial City templomában nem volt semmi, aminél lehetne. A többi városban még nem jártam, csak tegnap érkezett meg a game.
Apropó, nem olvastam végig, de mintha vki olyasmit írt volna, h bugos a vampire cure küldetés.

Segitségeteket kérném...
Chorrol-ban van egy küldetés mikor egy nönek ellopják a képét nekünk meg bizonyitékokat kell találnunk.
mindnekit kihallgattam már, találtam már egy furcsa festmyént meg egy nö szobájában ecseteket, de aztmondja hogy további bizonyitékok kellenek...
Átkutattam az egész kastélyt de nem találtam semmit...
Tudna valaki segiteni aki már megcsilata ezt?
Lacee
kéne egy kis segítség a laerala's tear nevû questhez...

bejutottam a frostfire glade-be, ahol le kellett csapni egy frost atronarchot, majd felfedeztem az egész hely közepén a jégbe fagyott lovagot... innen mit kell csinálni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Crokin
Igen, a templomos dolog csak 3 napon belül mûködik, ha már átváltozott akkor...

Repatarurgyán

ZsZso
Én egybõl harapás után mentem L. Nem tudom mi volt a bibi.

Amúgy próbálgattam a dolgot ... volt olyan, hogy harapás után vártam 3-4 napot (WAIT) és az Aktív spellek közt a Vampirism vagy mi közel nem volt 100 ... szóval nem igazán vágom azt se, hogy hogy van ez a 3 nap.

Én már semmit se merek kijelenteni a vámpírsággal kapcsolatban, de fix, hogy egyszer letesztelem ... úgy istenigazából 😊

BEAST
ebben nem vagyok biztos , de ha jól emléxem mire elkezdesz álmodni már vámpír vagy , legalábbis már átváltoztál , 3 napig csak a fertõzést jelzi a többi mágikus "buff" / tulajdonság között , de mindenképpen menj el egy templomba próbáld meg az oltárt , szerintem az már rajtad nem segít , beszélj a pappal az ellenszerrõl ( cure ) és kezd el a szép hosszú küldetést 😊 , vagy keress egy régebbi mentést ami még a 3 napon belül van , egyél igyál vagy használj bármit ami disease ellen van

ZsZso
Nekem spec nem mûködött a templomos dolog, de lehet én voltam béna/rossz templomba mentem/rossz cuccra kattintottam/nem vártam eleget/stb.

Az is megfelel? Pill, csekkolom...

ZsZso
Valaki írja már le erre a kérdésre úgy a választ, hogy betehessem a FAQba. Köszke 😊

Crokin
Templom van minden városban, nem tûnt még fel? 😄

Repatarurgyán

BEAST
a cuccaidat tudod feltölteni , új varázslatokat tudsz készíteni , vagy új tárgyat mágikus képességgel

BEAST
háá! végre én! vagyok a világ ura , legalábbis az összes guildé xD ... mondjuk néha rosszul esett amikor az utolsó (fighter) guildben lepondróztak , azok után hogy kb a leghatalmasabb élõ személy lépett be hozzájuk 😄DD ... ezt is megoldhatták volna hogy ha belépek egy guildbe akkor másikba ne lehessen , vagy legalább ha már DB meg Thief akkor a másik kettõ ne lehessen , így csináltam volna külön mage meg warrior karaktert 😊 ... elég vicces egy jószívû assasin aki megmentette a fél világot ( a másik felét most fogom a fõsztoriban😄 ) ... sík hülye a varázsláshoz de scrollokból megoldotta hogy arch-mage lehessen , futni tud és egy darab "rongy" van rajta , de a brutális harcosokat vezeti ... lopni meg bérgyilkolni tényleg tud 😄
izé
Azura's star + bow soultrap képességel ftw xD

Hi!
Kellene egy kis segítség. Megharapott egy vámpír, már róla álmodok. Viszont nem szeretnék vámpír lenni. Ilyenkor mit kell csinálni?
Olvastam egy oylat, hogy ha 3 napon belül imádkozom a nine divines egyik templománál, akkor meggyógyulok. Ez igaz? Hol van(nak) a legkönnyebben megközelíthetõ ilyen templomok?
Thx elõre is!

ZsZso
azért ezek után lehet sûrûbben olvasgatok könyveket in-game 😉

MerlinW
Eltarthat egész éccaka.. Idõnk mint a tenger😄DD

[merlinw.org]

enchantolashoz az arcane universityn es a magikus cuccaid feltoltesehez.

ZsZso
feltölteni varázscumókat. Asszem.

ZsZso
Uhhh ... sok kitartást a MODok linkelgetéséhez!
Aki akarja, addig símán elérheti õket a FAQból, szóval szerintem nem omlik össze a világ, ha csak 3-4 hét múlva kezdetek neki ...

TVelvet
Soul Trap varázslat, de egyébként mikre jok a lélek kövek?
ZsZso
VAZZZ ... EZ HATALMAS poén 😊))
"- Tisztitsd meg a dárdám!
- De ez hatalmas!"

LÁL ...

Sziasztok!
A lélek gyûjtéshez kell valamilyen varázslat? ha kell hol lehet rá szert tenni?
beszelj a mage guild masterrel😊 azzal az argonian izevel az majd elmondja mit tegyel😊

TVelvet
Jajjj, énmeg odaadtama nõnek Pazdmeg... áááá nemlehet valahogy visszacsinalni v valami? így nemjutok be a arcane universitybe 😞(((
MrStokes
Mar akartam kerdezni, hogy nincs-e tudomasa valakinek olyan oldalrol, ahol le vannak reszletesen irva a kulonbozo elore elkeszitett kasztok?

Jo lenne, arra az idore amit nem otthon toltok, szeretnek a fajokkal es a kasztokkal kombinalgatni, osszehozni bizonyos dolgokban eros karaktereket.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Aaahhh, ez fajt! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

milyen videokartyad van?😊

Végig hülye fehér a kép, pedig a lagújabb Nvidia Driverem van. HELP,HELP,HELP

Hahó. Most akkor ilyenkor mi van. Valaki segítsen...