The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vámpírölés, aztán megyek a Blade -khez. ALvás elõtt mentés. (folyton mentek)
1. 1 óra alvás után felriadok, megharapott valami - piros szem
visszatöltöm az elõzõ mentést
2. épphogy rámegyek az alvásra már egybõl felkelek ... valami megharapott ... piros szem
itt még szenvedtem, hogy megtudjam milyen napon olvadni, stb.
visszatöltöm ...
3. alszok eleget, felkelek, megy az élet tovább úgy ahogy volt
akkor most hogy?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
http://thenamelessphoto.com/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha nincs Vampirism -ed, mikor megharapott egy vámpír ... akkor honnét tudod hogy megfertõzött? Vagy csak akkor vagy vámpír ha 100as lettél?
Ha nem válaszoltok rá, akkor se sértõdöm meg, csak kíváncsi vagyok 😊
gamertag: kenobita
Alvással 3 nap és átalakul, ha nem alszok el, akkor nem is leszek vámpír.
Gyógyítás a kezdeti fázisban:
Cure Disasse Potionnal, amit én az alkímiai skillemmel állítottam elõ füvekbõl.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az imádkozást hol kellene megpróbálni? Imperial City templomában nem volt semmi, aminél lehetne. A többi városban még nem jártam, csak tegnap érkezett meg a game.
Apropó, nem olvastam végig, de mintha vki olyasmit írt volna, h bugos a vampire cure küldetés.
Chorrol-ban van egy küldetés mikor egy nönek ellopják a képét nekünk meg bizonyitékokat kell találnunk.
mindnekit kihallgattam már, találtam már egy furcsa festmyént meg egy nö szobájában ecseteket, de aztmondja hogy további bizonyitékok kellenek...
Átkutattam az egész kastélyt de nem találtam semmit...
Tudna valaki segiteni aki már megcsilata ezt?
bejutottam a frostfire glade-be, ahol le kellett csapni egy frost atronarchot, majd felfedeztem az egész hely közepén a jégbe fagyott lovagot... innen mit kell csinálni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy próbálgattam a dolgot ... volt olyan, hogy harapás után vártam 3-4 napot (WAIT) és az Aktív spellek közt a Vampirism vagy mi közel nem volt 100 ... szóval nem igazán vágom azt se, hogy hogy van ez a 3 nap.
Én már semmit se merek kijelenteni a vámpírsággal kapcsolatban, de fix, hogy egyszer letesztelem ... úgy istenigazából 😊
izé
Azura's star + bow soultrap képességel ftw xD
Kellene egy kis segítség. Megharapott egy vámpír, már róla álmodok. Viszont nem szeretnék vámpír lenni. Ilyenkor mit kell csinálni?
Olvastam egy oylat, hogy ha 3 napon belül imádkozom a nine divines egyik templománál, akkor meggyógyulok. Ez igaz? Hol van(nak) a legkönnyebben megközelíthetõ ilyen templomok?
Thx elõre is!
Aki akarja, addig símán elérheti õket a FAQból, szóval szerintem nem omlik össze a világ, ha csak 3-4 hét múlva kezdetek neki ...
"- Tisztitsd meg a dárdám!
- De ez hatalmas!"
LÁL ...
A lélek gyûjtéshez kell valamilyen varázslat? ha kell hol lehet rá szert tenni?
Jo lenne, arra az idore amit nem otthon toltok, szeretnek a fajokkal es a kasztokkal kombinalgatni, osszehozni bizonyos dolgokban eros karaktereket.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"