The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyen már este 😊
Na kezd kialakulni bennem, hogy mik lesznek az uj kari main skilljei. Pompas.
Ugye jol gondolom, hogy ha blade-del akarok hatbaszurogatni emberkeket, de mondjuk az ido masik reszeben meg nyilazni, akkor az altalam eddig kivalasztott prefered AGI es SPEED helyett inkabb az AGI es STR lenne a nyero?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyik kastélyban nyomozok (igyekszem nem spojlerkedni), kinyitom az egyik gyanúsított lezárt ajtaját a megbízómtól kapott kulccsal, bent megnézek egy ládát, van benne egy csomó jó pia, de semmi fontos lelet. Kimegyek, majd amikor 5 perccel késõbb arra járok látom hogy egy másik helyi alkalmazott grasszál kifelé az említett szobából. Bemegyek csekkolni a ládát ismét (csak kíváncsiságból), hát nem lenyúlta az illetõ (nõ!) a szobatulaj márkás piáit? 😊))
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Shift+Left Click - Eldobod a kiválasztott tárgyat.
Left Click and Hold Mouse Button - Mielõtt eldobnáb még fogod és te döntöd el hova dobod el.
Why so serious?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
még az elején a börtön utáni barlangrendszerben, ahol megtalálod Oblivion-beli életed elsõ rusty iron bow-ját egy csontváz mellett, van egy kötélen lógó vödör.
Alapból szépen egyenesen lóg, belenyilazol egyet, ferdén lóg, mert a nyílvesszõ elhúzza oldalra, kiveszed a vesszõt, ismét szépen egyenesen lóg...
Lovad egyszerûen elkoricált, a goblinok üldözõbe vették, teljesen véletlenül egy Oblivion kapu felé vette az irányt, goblinok is követték és lehet bekaadt a ló valamibe (sokszor látok beakadt NPC-t, állatot, stb.)a pokoli síkon és levágták.
Én egyszer azon lepõdtem meg, hogy épp egy elf romba mentem volna le, aztán a bejáratnál ott állt egy ló. Mondom magamban ez mi a francot keres itt? Ránéztem de piros patkós volt, tehát valakijé. Bemegyek a romba és rögtön a bejáratnál ott volt egy fazon. Talán vmi nekromanta lehetett, mert ilyesmirõl papolt, de csak a rumors jelent meg a listában. Jó semmi vész, mentem beljebb a romba, ott már voltak Impek meg ilyesmi. Aztán mikor végeztem és jöttem a kijárathoz, a pasi sehol. Kimentem a szabadba már se a ló se a pasi. RAI célokat ad az NPC-knek, így gondolom ez a fickó is bement a romba, aztán hogy mit csinált az nem tudom, de szépen kiment is távozott a lovával 😊
Túl magas az infamy-d. Próbáld növelni a fame pontjaidat (csinálj fighter, arena, mage guild küldiket, emg a fõ küldetéseket) és ha több lesz, mint az infamy, akkor utána megint bemehetsz a templomba. :-)
Az infamy a gyilkolástól, bountytól növekszik és nem tûnik el akkor sem, ha kifizette a karakter a büntetését. Ha meg netán valaki végigviszi a thief guild vagy az orvgyilkos banda küldijeit, na annak lesz ám szép magas pontja ezen a téren. A thief guild esetében a végén lesz egy gyûrrû, amit ha felvesz az ember, azonnal 100-ra ugrik az infamy értéke és mindenki felismeri mint a legfõbb tolvajt. Kicsit necces a dolog, de ad emellett sok tápot is a gyûrû. ha viszont leveszi az ember, akkor nincs táp, de nem is zaklatják.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ja és a másik, mit keresnek goblinok az oblivionban??? Ott tudtommal csak scampek vannak...
Együttérzek! Nekem is ellopták a lovam. Remélem az enyim még él valahol. A kép alapján: Meggyõzõ lett a RAI 😊
edit: a nagyobb kardok több fatigue-t vesznek le egy-egy támadásnál , ezért sem éri meg közelharcolni alacsony block képességgel , meg nagy kardokat használni , késöbb lesznek képességeid , dodge ,stb amik jobban használhatóak ha ügyes vagy , még mögé is kerülhetsz , nem kell izomharcosokkal szemtõl szemben harcolni
Gondolom a torrel kozelebb kell menni, kisebbeket sebez, de gyorsabban utsz es blokkolsz vele, mig a kardoknal nem kell annyira megkozeliteni a celpontot, nagyobbat sebez a kard 1 utese, viszont lasabban forgatod azt.
Amugy egy ilyen orvgyilkos karakternek erdemes felvenni az illusion-t main skill-nek?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem mondom, hogy egyszerû de meg lehet szokni, meg ahogy fejlõdik a karakter egyre jobb helyzetben leszel. Amúgy az AI is ugyanezt csinálja. Ha íjász az ellenfél, akkor ha közel kerülsz, inkább elfut és lõ, majd ha megint közelmész, ismét elfut és lõ... Persze ha nincs hova menekülnie, akkor vált közelharcra. Meglepõ milyen gyorsan lehet egy sima tõrrel is blokkolni. Arról nem beszélve, hogy harc közben még varázsolni is lehet, szóval van sok opció a megoldásra.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
kb annyit , az itemeket törlik a listából , neked sem lesz , nekik sem yay!
Why so serious?
belelottem egy orbe es hagytam lecsukni magam, de ez sem szamitott megbanasnak 😊 Papoknal meg ahogy nezem nem lehet gyonni..
vannak valahol templomok a gonoszok bunos DB -seknek fenntartva? 😊 Nem tudok megszabadulni az arto hulyesegektol amiktol csak templomban lehet..