The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
kene kis help az unfriendly competition cimu questben, tehat annal a reszenel akadtam el h kovetni kell a csokat miutan bezarta a boltot en kovetem is aztan talalkozik valami gyanus kulselyu fickoval allnak a kertbe vagy 10 percet ugy h 1mashoz se szolnak utanna mindenki megy a dolgara es nem tortenik semmi se a q log nem valtozik se se semmi...
elore is kosz a segitseget.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Szoval nem tudom melyik lenne a legjobb. Lehet endurance lesz mgis csak, es feather spell meg az ingosagok utaztatasahoz. 😄D
Amugy vagja vki, hogy a feather az melyik magiafajtaba tartozik? Alteration esetleg?
Pénzt meg dungeonokban találsz, ha kalandozol, plussz ha kereskedõknél jársz, elõbb játsz velük minijátékot, a viszony emelése miatt, majd alkudozz és add el azokat a cuccokat amikre nincs szükséged. Így szépen lehet termelni pénzt.
Én pl. egy Goblin varázsbottól szabadultam meg így és 1000 aranyat kaptam gyak. egy olyan tárgyért ami nekem ingyen jött, csak pár goblint kellett fejbekólintanom 😊 Az igaz, hogy a bot sokkal többet ért, de mivel alacsony (még) a mercantil képességem, nekem ez is jól jött!
Next PC upgrade: 2022
Épp a Oblivion Color Map Mod-ot szeretném felrakni de nem tudom még a leírás alapján se hogy mit kell módosítani. Mert a könyvtárszerkezetbe nincsennek is ilyen könyvtárak. Tudna valaki segíteni? 😊 Nagyon megköszönném
Description
New texture for the worldmap in oblivion. Based on
the original texture but with added colors.
Included files:
\Oblivion\Data\Textures\Menus\Map\World\cyrodiil_resized.dds
\Oblivion\Data\Textures\Menus50\Map\World\cyrodiil_resized.dds
\Oblivion\Data\Textures\Menus80\Map\World\cyrodiil_resized.dds
Changelog
1.1
Added maps for low resolution players
1.0
Initial release
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van nálam cumo ért vagy 500 aranyat azt örülök ha 50 aranyat ad érte.
10 óra játék után összeszedegetem kemény 700 aranyat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
belemászok a képükbe , kilopom mindenüket , volt hogy adtam nekik dolgokat , hozzájuk vágtam tereptárgyakat és semmi xD ... alap sneakben ilyenkor már észrevesznek , pedig master szintû
Semmi gond nem lenne vele, ha a már lerakott tárgyak és az actorok között nem lenne ütközésmodell (csak a Grab-el lehetne manipulálni). De amint leül valaki enni és a szék kicsit közelebb van az asztalhoz mint kellene akkor az az asztal már nem kimondottan felel meg a "rendezett" jelzõnek. Az meg már külön élmény, hogy valaki elrendezgheti a felemás grab lehetõséggel a lootokat a polcon, erre a legkisebb lökésre az egész galéria repül a sarokba.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Amennyiben valaki "elveszti" a lovát vissza kell menni ahhoz az istállóhoz ahol vette, ha nem ölték meg akkor többnyire oda megy vissza. Tudom, énis ott találtam meg a lovam. Szal jó ez a RAI, de nem minden a RAI mûve. Amik a fõküldiben történnek meg vékkép nem a RAI mûve...