The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bocsi a vészmadárkodást.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
May the force serve you well!
Persze tudom, h kesobb szert tesz az ember vmi spell-re vagy targyra, ami ad eselyt arra hogy tovabbra se vegyenek eszre (ha jol sejtem: chameleon, conceal), de mi van ha ezek csak kis szazalekkal jonnek be es adott helyzetben eppen nem jott be, na akkor mi a teendo? Szoval kijottel a stealth-bol es nekiallsz kozelharcolni az ellenfellel?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Why so serious?
Szoval a kerdesem igazabol az lenne, hogy backstab-et hasznalo karival igy lehet effektiven jatszani, marmint ha kikerulsz sneak-bol, akkor invisibilty es ujra mehet a BS?
Szoval a kerdesem igazabol az lenne, hogy backstab-et hasznalo karival igy lehet effektiven jatszani, marmint ha kikerulsz sneak-bol, akkor invisibilty es ujra mehet a BS?
mit lehet csinalni? bountym nincs. Igaz a dark brotherhoodot most nyomtam ki es eleg sokat kellett oldokolni 😊
SaveGame Manager - ez fõnyeremény!
This save game manager lets you keep track of your save games across multiple characters.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem akarom, hogy pl, hogy a quest itemek is randomok legyenek ... ez túúúl random nekem.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Necromancy Spells (felélesztheted a holtakat! - egy idõre)
Modified Bandits (így nem jönnek "túl jó" páncéllal/fegyverel a banditák)
Mod nincs fennt.
Amikor én (még alacsony szinten) ott kóbászoltam, akkor nem volt semmi gáz, símán végigmentem az összes szörnyikén.
Ha van fent MODot, akkor lehet azé' túl nehezek a szörnyek, ha nincs akkor meg lehet túl magas szintû vagy. Szopika, hogy ahhoz, hogy ki tudj jönni a festménybõl, jópár ilyen szörnyikét kell lekaszabolni ...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Elmentem a közeli városba és ott vettem fel feladtot ami a festményen belül játszodik.Ott jön egy 3 szemü küklopsz vagy mi azt sehogy nem tudom kinyirni?
Hogy kel megölni?
A madstones-s küldinél meg simán átmentem az ogrékon, a csontik már nehezebbek voltak. De az ogre vagy kétszer nagyob volt nálam. És még csak 9-10 szint körül járok.
Találtam egy német fórumon róla valamit, de sajna nem beszélek németül <#szomoru1>#szomoru1>
Valaki tudna segíteni lefordítani, hogy õk hogy oldották meg a questet?
link
-tRs-Landor
1. A gyíklények a víz alatt is remekül elvoltak, úsztak, beszélgettek és élték mindennapjaikat. Mondhatnátok mi ebben a pláne? Nos én az MW-ben nem emlékszem arra, hogy ilyen ötletet felhasználtak a készítõk.
2. Az egyik gyíkot megcsaptam (sajnos nem sikerült 6X-an) és elfutott. Büszke voltam magamra. Na mondom: Végre egy ellenfél aki beijedt. Aztán nemsokára jött vissza, csak hozott magával egy fegyvert is amivel legyakhat! 😊
(Nem tudom ki mennyire emlékszik a viking sírra a MW-ben, de én várom, hogy ismét meglepjen a Bethesda. Ez a hely persze nem volt olyan szintû, de így is kitünt az eddigiek közül. Nagyon hangulatos volt! Ha valakit érdekel merre keresse, akkor privátban szívesen elmondom.)
Itt Galwayban a legtöbb boltban kapható/elõrendelhetõ a CE edition, bár mintha DVD-tokban lenne...??? Hogy fér abba bele ez a sokminden? 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Egy jotanacs a vampiros kuldeteshez:
Lucsian nem tudta hogy Chuck Norist csak Chuck Noris sebezheti meg.
Lekaszaboltam par embert a kikoto varosban es talaltam egy 10-es sebzesu hosszu kardot.
Na gondoltam kiprobalom. Direkt aludtam egy romos helyen, annak rendje es modja szerint meg is jelent Lucsian hogy udvozli vertestveret. Lokte ott a hulye szoveget en meg elo a kardot es nekiestem mint allat. Par tuzlabdat hozzavagtam+kard erre lathatatlanna valik. A levegot meg egy kicsit megkardoztam sikerult eltalalni. Aztan mar irtak is a hallotti bizonyitvanyat. Quest teljesitve.
Ennyit a vampirokrol.
Valakinek hassonlo tapasztalat?
Szóval, Petty soulgemet sima szarvaslélekkel (Deer) is fel lehet tölteni! Ez azért jó, mert rengeteg van belõlük, elég átsétálni egyik városból a másikba, és tuti találsz majd párat. (Érdekes módon lovakat, bárányokat is lehet soultrap-elni, elõbbi lesser, utóbbi csak petty gem-hez elég.)
Ugyanakkor a barnamedve pl. már egy Greater soulgemet is megtölt.
Greater soulgemnél ugyanezt meg lehet próbálni, csak Frost Atronach, fire spell formában. (Más kérdés, hogy azért ehhez már elég sok magicka, és komoly Conjuration, Mysticism, Destruction skill kell.)
1. Elõször is be kell lépned a Mages Guild-be (Imperial City kivételével minden városban találsz olyan épületet, ahol ezt megteheted, többnyire az északi kapu közelében, közvetlenül a Fighters Guild mellett.).
2. Ha ez megvan, akkor meg kell szerezned az összes ajánlást (recommendation), hogy beengedjenek az Arcane University területére. (Ez ugyebár az Imperial Cityben van, egy Raminus Polus nevû pofa fog beengedni, õt kell keresni. Ha nem találod, várj pár órát.)
3. Ha sikerült bejutni, akkor irány a Chironasium. Ez egy terem, mégpedig (ha szemben állsz velük, akkor jobbról a második, emlékeim szerint a Lustratorium, illetve a gyakorlótermek között. A házigazda egy Delmar nevû fehérruhás mágus, de vele nem kell foglalkozni, az enchantot ugyanis saját két kezeddel fogod legyártani.
4. Van a teremben néhány oltár, a nevük Altar of Enchantment. Ezt fogod használni.
5. Szükséged lesz még egy tárgyra, amit szeretnél megbûvölni (fegyver, páncél, ruha, lényegében bármi lehet), illetve kell még
6. Egy feltöltött Soulgem. Ilyet vagy vehetsz (A Mages Guild-ek különbözõ tagjainál rendszerint vannak feltöltött és üres soulgem-ek egyaránt, de pl Imperial City piaci kerületében, a Mystic Emporium nevû üzletben is lehet venni, bár ott inkább csak üres soulgemek vannak.), vagy csinálhatsz magadnak, egy üres kõbõl, egy soultrap varázslat segítségével. (A dolog felettébb egyszerû, van egy megfelelõ méretû üres soulgemed, varázsolsz egy soultrapet az elõtted álló ellenfélre - emberre nem lehet!!!! - és aztán kinyírod szegényt, mielõtt lejárna a soultrap varázslat hatása. Alap soultrap esetén ez 20 másodperc.
7. Ha minden megvan, akkor space az oltáron, és kezdõdhet a bûbájolás.
8. Az "Add item"-nél kiválasztod a tárgyat, amit meg akarsz bûvölni.
9. Az "Add soulgem"-nél kiválasztod a feltöltött követ.
10. A bal oldalon lévõ listából kiválasztod a kívánt hatást, majd beállítod annak erejét, idõtartamát, ízlés szerint.
11. Végül klikk a Create gombra, és már kész is van az új, megbûvölt varázslatos tárgyad.
Asszem ennyi a lényeg, akár mehetne is a FAQ-ba.
Az már nem érdekel annyira hogy nem tökéletes.