The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Na kikalandoztam magam kedvemre a nagy Burma melletti csatánál vagyok.
Mennék egy kicsit az Arénába gyilkolászni, de az az afró fejü fõmufti csak ordibál velem nem igazán tudom, hogy hogyan tudnék bejutni küzdeni.
Valaki megmondaná, hogy mit tegyek?
Még egy kicsit idegesít a muksó és kinyírom a haverjaival együtt.😊
Valai egy kis segítséget! THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha így se jó, akkor New game 😄
Together we'll fly someday...
(szerintem vissza lehet menni ...)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szóval Kvatch nál elmentem oblivonba, és a középsõ torony közepérõl elvettem az a kõvet, vagymit. Namost ekkor bekellet volna zárodni a kapunka, de semmi nemtörtént.. Valami 5let?
Akinek mond valamit.. Opheim lokális vonalgeneralizáló algoritmusa leszophat 😛
ON, SORRY
Together we'll fly someday...
És te milyen MODokkal jáccassz?
Valaki nagyon nem akarja hogy játsszak vele 😄
(életem elsõ Spoiler makrója remélem nem cseszem el😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Molag Bal’s Shrine hely tudja valaki, hogy merre van?
nesze neked spoiler 😄D
Tényleg ennyire bonyolult ez a játék, hogy a legelsõ kisebb probléma után alttab és rohanok a fórumra hülyeséget kérdezni? Csak nem tán...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Érdeklõdnék, hogy valaki tudja-e mi történik a Cloud Top-on, amikor már nálad van a welkynd stone és elsütöd a shock spellt.
Amúgy az a legérdekesebb hogy eddig ment faszául, mostanába kezdett el hibajelentésezni, pedig nem raktam fel semmit, nem csináltam semmit.
Akkor megyek és haraptatom magam 😄 várfarkas akarok lenni -.-
Mondjuk 1 egész hsz-t 😊
ON: Én is gyúrom ezerrel ... tesztelgetem a modokat, de tegnap már olyan érzésem volt mintha csítelnék, ezért még jó, hogy mentettem elõtte egy direkt "nehogyújrakelljenutánnakezdeni" állást ... (Ez az 50-es tanulás volt a ludas ... pedig csak minor skilleket tanultam, de mikor elfogott az összes házra félretett lóvám, úgy döntöttem inkább reload 😊 )
Szóval nagyon ottvan ez a game 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
faj leírások
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
Mire jó, hogy tudsz varázsolni cuccokat? Én eddig csak annyira jöttem rá, amennyi a józan paraszti eszembõl futotta ... (szép, nem kell cipelni) bár gyanítom, hogy ennél több pozitívuma van.
Ez persze csak az elvi része. Gyarkolatban 100as mercantile nem épp olyan egyszerû, mint leírva. ;]