The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 5700-esem van egy 2,8 GHz-s P4-el meg 1 GB Rammal és egész jól megy. Ugyan minden le van véve /kivéve a texture size, az large/ de kint és a dunegonokban produkál 20-25 fps-t, házakban meg a fények miatt leesik 8 és 10 közé.

Why so serious?

Idöközben kiprobáltam mindent,külföldi forumokra/oldalakra felpakolgattam amik ott voltak (hogy normálisan fusson fx-ek alatt),de egyiksem segitett az egyiknél teljesen textura hibás lett minden fehér és fekete a másiknál ugyanugy 6-7fps minden minimumon minden ami csak lehet off,640x480 és még az ini-t is átirtam ahogy ott irták és mégis ezvan,más irta ,hogy neki megy fx5200-esen nemtudom mit csinált/mit csinálok rosszul ,de ha az ö 5200-esén megy az én 5700-esemen is kéne:/
LoCk

Na kikalandoztam magam kedvemre a nagy Burma melletti csatánál vagyok.
Mennék egy kicsit az Arénába gyilkolászni, de az az afró fejü fõmufti csak ordibál velem nem igazán tudom, hogy hogyan tudnék bejutni küzdeni.

Valaki megmondaná, hogy mit tegyek?

Még egy kicsit idegesít a muksó és kinyírom a haverjaival együtt.😊

Valai egy kis segítséget! THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Kandurex
nekromanta moon c. küldetés, végén az altar -ba mit kell tenni, vagy mit kezdjek vele? hlp pls htx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hátõ...a staticlevel -el, meg a psyich guarddal nyomom only

TVelvet
igen... de ottmaradok
tölts be egy mentést ami elõtte van, és vedd ki megint a követ.
Ha így se jó, akkor New game 😄

Me0w
Ahogy kiveszed a Sigil Stonet elkezdodik az a hatalmas tuzvihar?

Together we'll fly someday...

TVelvet
visszamenni visszalehet, de a kapu nemzárodik be.. szal.. félig leszakad az a vacak ami tartja a kõvet.. és enyi nagy villogas stb.. valaki help plx😛
ZsZso
háddemostmé'? Mé nem mész ki gyalog? Kíváncsi lennék, hogy az NPC megköszönné -e, hogy bezártad a kaput.

(szerintem vissza lehet menni ...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

szablya
Hol tudok megtanúlni kovácsolni?

!!!Gothic forever!!!

TVelvet
hat kurvajo😄 valami 5let?😛
ZsZso
menj ki 😊)) ... amúgy ha kiveszed a követ vissza kéne teleportálódnod. Hatalmas nagy bugba ütköztél ez esetben 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

köszi szépen
TVelvet
Ne leírom értelmesen😛

Szóval Kvatch nál elmentem oblivonba, és a középsõ torony közepérõl elvettem az a kõvet, vagymit. Namost ekkor bekellet volna zárodni a kapunka, de semmi nemtörtént.. Valami 5let?
Me0w
OFF

Akinek mond valamit.. Opheim lokális vonalgeneralizáló algoritmusa leszophat 😛

ON, SORRY

Together we'll fly someday...

ZsZso
Kandurex, nem tudod merre költözött el a NPC Static MOD? Most láttam, hogy elérte a limitet a topikja ... keresgéltem, de nem leltem. Te, mint az NPC Static Level MOD magyar helytartója remélem tucc válaszolni eme ártatlan kérdésre 😊

És te milyen MODokkal jáccassz?

TVelvet
Haliho! elkezdtem a main küldit... kimentem oblivonba kvatchnal.. elvettem aza kõvet a nagy torony közepébõl, de par dobanson kivül semmi nem történt.. milehet a gáz??? help plsss
Telepítem az új drivert, erre valami Zero display service error hibaüzenet jön...
Valaki nagyon nem akarja hogy játsszak vele 😄

ZsZso
<#taps> fejlõdõképes 😊 <#taps>

CS@
Bár nem tõlem kérdezted azért írok egy véleményt.
(életem elsõ Spoiler makrója remélem nem cseszem el😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha csak a „jövedelmezõsége” számít és az élményt hátérbe szoríthatjuk akkor szerintem az egyik legjobb hely Dzonot Cave, mert közel van a fõvároshoz, kicsi és gyorsan végig lehet „hentelni” a végén pedig mindig van egy „vezér” általában jó cuccokkal valamint egy általában jó cuccokat adó nem bezárt láda.

ZsZso
ja, vagy megkísérelni újraéleszteni 😊

MerlinW
Az jó cucc, lehet vele simogatni az ellen buksiát, miután megölted mással..😊

[merlinw.org]

Ki az aki letöltötte a gamet?
Kandurex
Fred, mond már valami jó pofa loot helyet, ahol nem deficites a vége 😊 Állítólag minden útatba kerülõ kazamatát, dungeont kirámolsz.

Molag Bal’s Shrine hely tudja valaki, hogy merre van?

Kandurex
Megkapsz egy baromi erõs, õsi, legendás, az istenek pusztítása, a hegyek újjai nevezetû varázslatot, iszonyat brutális 5dmg shock sebzéssel!

nesze neked spoiler 😄D

PiszkosFred
Próbáld ki ;] Kövek nélkül is mehet a móka, ha az a probléma. Elõtte ments egyet, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, és nem akarsz kockáztatni. De az ilyen kérdésekkel, saját magadat fosztod meg az élménytõl.

Tényleg ennyire bonyolult ez a játék, hogy a legelsõ kisebb probléma után alttab és rohanok a fórumra hülyeséget kérdezni? Csak nem tán...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

HI
Érdeklõdnék, hogy valaki tudja-e mi történik a Cloud Top-on, amikor már nálad van a welkynd stone és elsütöd a shock spellt.
PiszkosFred
Akkor lehet hogy hardver, nem melegszik esetleg valami nagyon? Ismerõsnek régi driverrel csinálta ezt, felrakott valami aktuális és új vkártyadrivert, és azóta madarat lehet vele fogatni ;]

ZsZso
FAQból éred el a fõszál végigjátszását, vagy a képre kattintva ... rajtad áll.

Kandurex
remek <#wilting>

HP-s nem vált be, mpeg2dmx.ax fájlt pedig nem találok sehol hol keressem? :S

Amúgy az a legérdekesebb hogy eddig ment faszául, mostanába kezdett el hibajelentésezni, pedig nem raktam fel semmit, nem csináltam semmit.

CS@
Ez nem fog így menni, mert a kereskedõ nem kapja meg az általad kifizetett összeget.

Egy egyszerû farkas volt?
Akkor megyek és haraptatom magam 😄 várfarkas akarok lenni -.-

DummyBoy
Loooool ... csak vissza kell olvasni ... sokat 😊

Mondjuk 1 egész hsz-t 😊

ON: Én is gyúrom ezerrel ... tesztelgetem a modokat, de tegnap már olyan érzésem volt mintha csítelnék, ezért még jó, hogy mentettem elõtte egy direkt "nehogyújrakelljenutánnakezdeni" állást ... (Ez az 50-es tanulás volt a ludas ... pedig csak minor skilleket tanultam, de mikor elfogott az összes házra félretett lóvám, úgy döntöttem inkább reload 😊 )

Szóval nagyon ottvan ez a game 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Goth😛róbáld meg felltenni a legujabb drivereket(Vigkártyához)és a hozzá adott DirectX-et!!!
Kandurex
Megnézed a FAQ -t

Mit tudok tenni, ha elég gyakran kilépeget a játék, vagy éppen újraindítja a gépet?

Gyilokoli:Melyik rar volt hibás amikor ki akartad csomagolni???
Hali!!Valahol valami korrekt végigjátszás találhato???
BEAST
tudod az a vicc ebben hogy egy kattintásnyira vagy a megoldástól ( banner ) ahol végigjátszást is találsz és minenféle leírást a játékról , vedd a fáradtságot hogy utánanézz , nem nehezebb mint itt kérdezgetni

faj leírások

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az argonianok a városokban mászkáló gyíklények. Az egyik vérére van szükséged.

Why so serious?

valaki meg tudná mosdani hogy mi az az arganion blood mert ez is kell a banyának hogy elkészítse a vámpírság elleni fõzetet???HELP!!
Biztos hogy kész van de nem jó😞😞 inkább hagyom!
ZsZso
Nem tudom ,még sose idéztem, nem is vettem igazából ilyen varázslatokat mert úgy voltam vele, hogy 20 mp ért nem éri meg. Meg Varázslóként ha magamrateszek egy heavy armort akkor nem sokkal leszek elõrébb, mert a varázslat nem lesz annyira hatásos.

Mire jó, hogy tudsz varázsolni cuccokat? Én eddig csak annyira jöttem rá, amennyi a józan paraszti eszembõl futotta ... (szép, nem kell cipelni) bár gyanítom, hogy ennél több pozitívuma van.

Kandurex
Asszem megoldom másképp. Amit elakarok adni, az egyegyszerû shcok bot 20pt sebzéssel, nem egy nagy durr, de, van nála egy másik bot, amit õ adna el 5k, na az viszont 30 - 30 - 30pt light, fire, cold damage, ami ugye majd a 4X sebzésbe. Megveszem ezt a botot, majd eladom az enyimét 4k -ért, így is bukok, de van egy faxább botom 😞

ZsZso
Szedd le újra ... vagy az nem lehet, hogy még nincs kész teljesen?

ERykk
KÖSZI

Most már ki se tudom csomagolni azt írja ki hogy CRC faild in rld-tes.iso. This file is corrupt.Mit csináljak?(Az endlessrõl töltöttem le)
PiszkosFred
Kandurexnek és neked is szól a válasz, részben. Mindkettõtöknek - szerintem - a választ a Mercantile skill rejti. Elõször is, ez az a skill, amely 50 után (journeyman szniten) lehetõvé teszi, hogy a kereskedõknek bármit eladj. Addig viszont fegyvereket a kovácsnál vagy szakboltban (páncél, pajzsbolt, stb) tudsz eladni, ahogy potionokat is csak alkimistánál, és így tovább. De ha eléred a 75os mercantilet, akkor adott boltosnak megnõ a pénze - invest - 500 arannyal. Ez sem sok, de már mindjárt több mint a kezdõ 1000gp. De ha nem állsz meg, akkor majd 100as skillnél globálisan mindenkinek megnõ 500al, vagyis ekkor már a boltosod 1000 helyett 2000el rendelkezik. Ezért nem árt végignézni a boltosokat, és a leggazdagabbat felfuttatni, hogy még több pénze legyen.

Ez persze csak az elvi része. Gyarkolatban 100as mercantile nem épp olyan egyszerû, mint leírva. ;]